[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hiltontower

MOST RECENT

Selamat pulang ke kampung halaman (atau pergi #bercuti ) semua !
.
Berhati-hati ketika memandu kalau mengantuk tu berhenti sekejap untuk rehat, ingat, nyawa kita ada satu sahaja. .
Pejabat kami tutup esok sampai hari Ahad ya. Terima kasih bagi yang datang ke pejabat kami tadi untuk mendaftar. Teringin nak merasa berpuasa di Haramain? Nantikan post Pakej Ramadhan kami nanti😊
.
Selamat bercuti panjang #wargayiros !
_________________________________

#yiros #yirostravel #pakejumrah #mampu_pergi #haramain #hiltontower #makkahmillenniumtower #mecca #makkah #medina #madinah #umrah #islam #pakejramadhan #berlesen

The Hilton Tower Waikiki boasts a bright colorful rainbow mural, which is the world’s tallest mural! Who knew?

Selamat pagi dari bumi Makkah!
_____________________________________________________

Alhamdulillah #jemaahyiros seramai 47 orang telah selesai melakukan umrah pertama mereka dengan bimbingan Mutawwif, Ustaz Zakaria. Segala puji bagi Allah yang telah mempermudahkan urusan mereka.
.
.
Jealous dan terharu admin tengok wajah2 tetamu Allah ni. InsyaAllah semoga kita di panggil untuk ke sana lagi 😊
.
.
📸 Umrah by #jemaahyiros
_____________________________________________________

#yiros #yirostravel #umrah #pakejumrah #mampu_pergi #hiltontower #makkahmillenniumtower #haramain #ukhuwah #islam #mecca #makkah #medina #madinah #wargayiros

#HadithPilihan
_________________________________

Dari Abu Hurairah RA, Rasulullah SAW bersabda: "Barangsiapa keluar dalam melaksanakan haji lalu ia mati, niscaya dicatat baginya pahala seorang haji hingga hari kiamat. Barangsiapa keluar dalam melaksanakan umrah lalu ia mati, niscaya dicatat baginya pahala seorang yang melaksanakan umrah sampai hari Kiamat, dan barangsiapa keluar dalam berperang di jalan Allah lalu ia mati, niscaya dicatat baginya pahala seorang yang berperang di jalan Allah sampai hari kiamat."
.
.
Ya Allah, Kau permudahkanlah urusan harian mereka yang melihat post ini. Kau jemputlah mereka (lagi sekali bagi yang telah pergi) untuk menjadi tetamu-Mu, Kau ampunilah segala dosa-dosa kami (yang sengaja mahupun tidak) dan Kau terimalah segala amalan-amalan kami. Sesungguhnya, Engkau Maha Pengampun, Maha Penyayang dan Maha Mengasihani. Aminn.
.
.
📸 Kaabah by #jemaahyiros
_________________________________

#yiros #yirostravel #umrah #haji #pakejumrah #mampu_pergi #hiltontower #makkahmillenniumtower #medina #madinah #mecca #makkah #haramain #islam #ukhuwah #wargayiros

Assalammualaikum & selamat pagi #wargayiros ☀️
.
.
Daripada Abu Hurairah RA, bahawa Nabi SAW bersabda:
"Amalan dibentangkan pada hari Isnin dan Khamis, maka aku lebih suka amalanku dibentangkan ketika aku sedang berpuasa." - Riwayat al-Tirmizi.
.
.
Selamat berpuasa bagi yang berpuasa. InsyaAllah sama2 kita jadikan amalan.
.
.
#jemaahyiros 9 Feb yang kini berada di Madinah Al-Munawwarah. Alhamdulillah sihat dan ceria semuanya. Mudah2han dapat perbanyakkan berselawat ke atas junjungan besar kita dan melawat maqamnya sebanyak mungkin sepanjang di sana insyaAllah.
.
.
📸 by #jemaahyiros
_______________________________________________
#yiros #yirostravel #pakejumrah #umrah #mampu_pergi #hiltontower #makkahmillenniumtower #medina #madinah #makkah #mecca #haramain #ukhuwah #islam #wargayiros

[LIVE UPDATE]
.
.
InsyaAllah sebentar lagi #jemaahyiros 9 Feb yang akan berlepas ke Madinah bersama Mutawwif, Ustaz Zakaria.
.
.
Semoga perjalanan ibadah mereka dilindungi, diberkati dan dirahmati sehinggalah balik ke tanah air nanti. .
.
Sesungguhnya tiada tempat yang lebih tenang melainkan Kota Madinah ✨
______________________________________________________
#yiros #yiros_tours_and_travel #pakejumrah #umrah #mampu_pergi #hiltontower #makkahmilenniumtower #mecca #medina #madinah #makkah #haramain #islam #ukhuwah

#jemaahyiros 28 Jan bersama @ustazfathinaim sebagai Mutawwif.
.
.
Alhamdulillah para jemaah kelihatan ceria yang sekarang ini berada di Tanah Suci Makkah.
.
.
Mari kita sama2 doakan semoga mereka mendapat umrah yang maqbullah dan mereka yang tidak pernah ke sana lagi mendapat kesempatan untuk menjadi tetamu Allah, insyaAllah. *p/s: Siapa2 nak beli CD Ustaz Fathi Naim ni bolehlah datang ke office kami. Kami bagi harga kasih sayang je 😬
________________________________________________ .
📸 Ukhuwah by #jemaahyiros
.
.
#yiros #yiros_tours_and_travel #pakejumrah #umrah #hiltontower #makkahmillenniumtower #madinah #medina #makkah #mecca #ukhuwah #haramain #islam #wargayiros

#jemaahyiros 26 Jan yang kini berada di Makkah Al-Mukarramah.
________________________________________________

Daripada an-Nu'man bin Basyir RA, beliau berkata Rasulullah bersabda: "Perumpamaan seseorang Mukmin sesama Mukmin dalam hal saling mencintai, mengasihi dan menyayangi seumpama satu badan. Apabila ada salah satu anggota badan yang menanggung kesakitan, maka seluruh badannya akan turut terjaga (tidak akan tidur) dan terasa panas (merasakan sakitnya)" - Hadith Riwayat al-Bukhari & Muslim.

Jagalah hubungan silaturrahim yang di bina, semoga kita sentiasa berada dalam redha-Nya, insyaAllah.
_________________________________________________
.
.
📸 ukhuwah by #jemaahyiros
.
.
#yiros #yiros_tours_and_travel #pakejumrah #umrah #hiltontower #makkahmillenniumtower #madinah #medina #makkah #mecca #ukhuwah #haramain #islam #wargayiros

Beetham Tower, otherwise known as The Hilton. The 47 story sky scrapper is mini compared to the rest of the world but for our Manchester, it’s big and beautiful enough!

Assalammualaikum #wargayiros ,
.
.
Pejabat kami tutup Jumaat-Ahad ni ya (2.2.2018-4.2.2018).
.
.
Siapa2 nak datang weekend boleh datang pada minggu hadapan insyaAllah.
.
.
#yiros #yirostravel #pakejumrah #umrah #mampu_pergi #hiltontower #makkahmillenniumtower #mecca #makkah #medina #madinah #islam #haramain

Assalammualaikum dan selamat pagi #wargayiros
_______________________________________________

LAST DAY UNTUK DAPATKAN DISKAUN RM1000*! .
Cepat tinggal 8 jam sahaja lagi sebelum promosi ni habis.
_______________________________________________

Pejabat kami tutup hari ni ya.
.
.
Tapi jangan risau, siapa2 yang nak mendaftar Pakej Hilton diskaun RM1000* (Okt-Dis 2018) kami boleh lah terus hubungi nombor2 di bawah untuk book seats anda ya.
.
.
Admin - 0105707434
Admin - 0139927434 .
.
*Tertakluk kepada Terma & Syarat.
.
.
Berkhidmat untuk Ummah bersama kami di Yiros Tours & Travel Sdn Bhd.
___________________________________________

#yiros #yirostravel #pakejumrah #umrah #mampu_pergi #hiltontower #makkahmillenniumtower #diskaun #promosi #mecca #makkah #medina #madinah #berlesen #selangor #islam #haramain

1 HARI LAGI.
_____________________________________
•FLASH DEAL: DISKAUN RM1000*•
______________________________________

Cepat, hanya tinggal SATU hari sahaja lagi untuk anda dapatkan diskaun RM1000*!
.
Booking period : 15 Jan - 31 Jan 2018
.
.
Pakej Hilton (Oktober-Disember 2018)
.
.
Umrah musim sejuk. Diskaun yang banyak. Harga berpatutan. Hotel dekat. Ibadah padat. Moga peroleh syafaat.
.
.
Cepat hubungi kami di nombor di bawah untuk book seats anda sekeluarga:
.
.
013-9927434 (Admin)
010-5707434 (Admin)
_________________________________
*hanya untuk 100 orang terawal yang mendaftar sahaja.
*tertakluk kepada Terma & Syarat.
_________________________________

#yiros #yirostravel #pakejumrah #umrah #mampu_pergi #mampu_umrah #haramain #makkah #mecca #medina #madinah #superjimat #ibadah #islam #hiltontower #makkahmillenniumtower #ummah #peace #berlesen #mesrakeluarga

2 HARI LAGI.
_____________________________________
•FLASH DEAL: DISKAUN RM1000*•
______________________________________

Booking period : 15 Jan - 31 Jan 2018
.
.
Pakej Hilton (Oktober-Disember 2018)
.
.
Umrah musim sejuk. Diskaun yang banyak. Harga berpatutan. Hotel dekat. Ibadah padat. Moga peroleh syafaat.
.
.
Cepat hubungi kami di nombor di bawah untuk book seats anda sekeluarga:
.
.
013-9927434 (Admin)
010-5707434 (Admin)
_________________________________
*hanya untuk 100 orang terawal yang mendaftar sahaja.
*tertakluk kepada Terma & Syarat.
_________________________________

#yiros #yirostravel #pakejumrah #umrah #mampu_pergi #mampu_umrah #haramain #makkah #mecca #medina #madinah #superjimat #ibadah #islam #hiltontower #makkahmillenniumtower #ummah #peace #berlesen #mesrakeluarga

Most Popular Instagram Hashtags