#hijrah2017

MOST RECENT

thawaf wada
putaran terakhir,
langkah-langkah terakhir,
pandangan terakhir,
ke Ka'bah.
entah kapan akan berjumpa lagi.
bersama lagi.
hadir lagi,
di Baitullah.
sedih, syukur, gembira, Lega, haru.
semua rasa campur aduk jadi satu.
terus ucapkan Alhamdulillah hingga mulut tidak lagi bisa berkata dan terus berlanjut dalam hati.
Alhamdulillah atas semua nikmatMu,
berkahMu,
ampunanMu,
petunjukMu,
hidayahMu,
kasih sayangMu,.... dalam hidupku

terbersit harapan untuk bisa hadir lagi sekali lagi suatu saat nanti.
jika memang dipantaskanNya.
doa keselamatan dan kebahagiaan untuk segenap ummat manusia. semoga hidayah Allah SWT hadir untukmu kawan.... #hijrah2017

Assalamualaikum.
Jangan lupa bersyukur.
Jadi video ini adalah 3 poin dari hikmah hijrah 3000 langkah 2017.
Jangan lupa diamalkan

#menapakikhlasjejakrabbany #ikpijoglosemar #hijrah2017

Hijrah.. Menjadi baik.. Syukron Jazakumullah khairan katsir buat semua orang dan kawan yang selalu menegur..
Memberi tahu.. Membantu.. Dan menemani.. @rohisfajr_ @gold7_id @g_family2017 @dailyactivitesofbemg @himafi_ipb @physics_ipb Genk COPPO dll.. #hijrah2017#yukmentoring#ikhwangaul#ikhwankoplak #cowokmahal

Dengan Bismillah aku melangkah.. Dengan Bismillah ku dekap Ukhwah.. Dengan Bismillah ku raup Berkah.. Dengan Bismillah ku raih Jannah.. Allahu ghauatuna.. Ar-Rasul qudwatuna.. Al-Qur'an dusturuna.. Al-Jihad sabiiluna.. Al-Mautu fii sabiilillah.. Asma Amanina.. #hijrah2017#yukmentoring#ikhwangaul#ikhwankoplak #cowokmahal

Awning. Merah pun merah lah. Hantam sajalah.
.
#zairizaza #cucirumah2017
#hijrah2017

Hmm tulah lambat now dah hujan simen tak keras lagi. Aku tatau tak masuk campo 😏
.
#zairizaza #hijrah2017
#cucirumah2017

So remember;
I always get what I want.
What I paid for.
When I said I nak double layer S, double layer it is. Takdek nak nego nego dgn aku sama juga sama juga. Banyak chantek 🙄
.
#zairizaza #cucirumah2017
#hijrah2017

Akhirnya.
Itupun mcm mcm hal oi.
Heee pening.
.
#zairizaza #hijrah2017 #cucirumah2017

This Swim Ways Floatie left so much memories of Zara’s baby days. So dear to my heart. I am glad di letgo to someone dear to me to. Thanks @landak_bahagia 😍
.
Yes my garage sales still going on kat wassap group. Jemput masuk.
.
Thank u atas sambutan wassap group Garage Sale kami semalam. Tapi masih banyak nak letgo.
Ada store n garage yg belum dipunggah. Saya malas nak semakkan rumah yg akan masuk 3 hari lagi tu. Tolong lah beli semua.

Jom join ➡️ https://chat.whatsapp.com/DfewXLzPmdW591x9zQJh3s
#zairizaza #zaraswims #cucirumah2017 #hijrah2017

Goodbye my darlings Sakura... see y next year ❤️
.
#notsealedwithakiss #berhabukkotakni
#corningware #zairizaza #cucirumah2017 #hijrah2017

Kat situlah kita nak bekerja kat situuuu jugak dia nak menyelitttttt 😤😤😤
.
#zairizaza #peppacat #cucirumah2017 #hijrah2017

Boxing Day boxing day jugak. Pindah rumah terap kena urus.
I can do this!
💪🏻💪🏻
.
#zairizaza #cucirumah2017 #hijrah2017

Yeayyy finally gonna haf a proper backyard 😆😆
.
#zairizaza #cucirumah2017 #hijrah2017

Terimakasih atas partisipasinya!

Teruslah berlomba dan berproses dalam kebaikan. :) #hijrah2017 #hijriahberkah

Terimakasih atas partisipasinya!

Teruslah berlomba dan berproses dalam kebaikan. :) #hijrah2017 #hijriahberkah

Terimakasih atas partisipasinya!

Teruslah berlomba dan berproses dalam kebaikan. :) #hijrah2017 #hijriahberkah

Atok & Ateem tgh mendrill, tgk muka Peppa 🤣🤣🤣
.
🙀
.
#hajizulclan #zairizaza #cucirumah2017 #hijrah2017 #peppacat

Bila kau buat Kamdar mcm rumah sendiri. Akhirnya misi langsir Living Room cum Mini Spa settle kat Kamdar juga sebab budget sendu ku takleh cover langsir Spotlight. .
Langsir bilik kena tunggu sale masuk banyak sikit hoho 🙈
Budget non hado.
.
#zairizaza #cucirumah2017 #hijrah2017 #langsirohlangsir

Ma shaa Allah... serious penat giler but a day well spent. Dari Spotlight ke Ikea then ke Kaison, riki riki barang barang rumah. Disebabkan budge agak limited I need to amek senua harga itu ini dan kira to suit our budget. Kaison & Spotlight langsir siap is super cheap sebab tgh sale Krismas! Alhamdulillah boleh la save budget sikit. .
Malam pulak layan mamat grill mengukur dan buat quotation. Rumah tu rosak teruk mintak dia quote simen n repair tangga yg dah hancur tu sekali.
.
I need to be rich.
I need to work hard
.
I shall do that 💪🏻
You can do this Zaza!!!
.
#zairizaza #hajizulclan #cucirumah2017 #hijrah2017 #forabetterfuturetogether #familyouting

Terimakasih atas partisipasinya!

Teruslah berlomba dan berproses dalam kebaikan. :) #hijrah2017 #hijriahberkah

Most Popular Instagram Hashtags