[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hijaukuningnegeriku

MOST RECENT

Pulun kedah pulun..
Jangan smpai depa ambik hat kita punya...😂💛💚semangat lebih la pulak...😂
#kedahtetapdihati
#kedahteam
#kedahan
#helangmerah
#kedahdarulaman
#kedahfa
#kedahfans
#hijaukuningnegeriku

Segar ja pokok....
#hijaukuningnegeriku 😂😀😀😀

TB: CTC.FM bersama Nik Freestyler...
Terima kasih byk2 Nik...ingt pd smua pnyokong2 bolasepak Kedah/ LMFA/21 kelab2 gabungan dan Apache Kedah Brigade AKB...kami sntiasa support yg terbaik untuk Ubi Piaw Freestyler KEDAH ni...demi menaikkan dan mengharumkan nama jelapang padi dan negara tercinta kita.....✊🏼💪🏻💚💛
Alhmdulillah Trip AKB pon dah full & tiket pun dah setup cun...👌Ready Freestyler at LARKIN jv Apache Kedah Brigade....🤸🏻‍♂💚💛💪🏻👏🏻
(Minit 1:00:40)

#DemiNegaraku
#TanahTumpahnyaDarahku
#HijauKuningNegeriku
#KedahSelamanya
#FansOfChampions
#PrimaHerbs
#AKB
#LMFA
#AdaJiwa
#BukanBesaBesa
#NikFreestyler
#FreestylerSambilBeramal
#CTCFM
#SumbangsihCup2018
#JemaahUSTAD

bukan cameron highland..tp this is Darulaman
#hijaukuningnegeriku

Kau berbaju hijau
Warna yg terang dan silau
Namun pantas membuat hatiku terpukau
Kau manis dan tak melampau-lampau
Ku kenal denganmu lambat umur kau juga turut meningkat
Tapi aku tak kisah asal selamat
Kau ku sayang sangat-sangat
Apa pun kau anggap bak tongkat
Membuat aku terlihat kuat
Kau cantik sungguh berbaju hijau selalu seiringan kemana mana
Tak kira hujan atau panas kemarau
Sungguh.. kau sahabat yg setia
Aku terlalu menjaga kamu
Kupastikan cukup bersedia baru bertemu
Membelai kamu memang kerjaku seharian pun bersama pasti tak jemu .
.
.
.
.
#hijaukuningnegeriku#greenlovers#greens#stronggirls#likeforlike#puisikerinduananakrantau#puisicintaku#puisimerdu#like4like#likeforfollow

Assalamualaikum & Selamat pagi

Awali pagi dgn doa:-
Ya Allah aku bermohon pdmu ilmu yg bermanfaat, rezeki yg halal & amalan yg makbul (diterima) HR Ahmad (6/322)

#Hijaukuningnegeriku
#pagiygdamai
#alhamdulillah

Walaupun kerja tinggi2 asal usul jgn lupa
#hijaukuningnegeriku
#negerikedahnegeriku🔰🔰🔰

bermain atas lambang di dada 😊💪 ⚽️
.
.
#hijaukuningnegeriku 🔰✅#bolasepakwanita 👍#playgame #noinjury#kasipadusikit 💚💛⚽️

Daulat Tuanku..
Raja Muda Kedah ke-20🔰🔰🔰
#Permasyhuranrajamudakedah
#hijaukuningnegeriku
#kedahseratarata

.
Orang kata jodoh perlu dicari,
.
Tapi,
pengalaman juga perlu dicari,
dia tak datang sendiri.
.

#hakupsi #himpunananakkedah #hijaukuningnegeriku #kedahseratarata

Harini masuk sebagai pelawat, mana tau esok esok ada office kat sana.
✌✌
#hakupsi #himpunananakkedah #kedahseratarata #hijaukuningnegeriku

Rp di shah alam✌
Taniah johor🏆
Kalah menang adat permainan💪
Ketika menang kami bangga, ketika kalah kami setia🔰
#hijaukuningnegeriku
#taniahjohor

Most Popular Instagram Hashtags