[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hijabpatuhsyariah

1435 posts

TOP POSTS

Jom kita perbaiki diri. Tutup kpala dah cantik, jom kita labuh kan sampai bawah dada ☺️
#sayalupaawakingatkan #awaklupasayaingatkan #ingatmengingati #hijabpatuhsyariah #bukanhijabikottrend

Yeayyy kawan sy dh bertunang!
.
.
Cer teka sy pakai Qaisaraa warna ape.
Nak cod je, xnak pos? Bolehhhh. Saya cod Kat #Kuching & #KotaSamarahan. Sapa mok angkat tangannnn! ❤tak perlu inner neck lain
❤tak jarang
❤tak panas
❤SELESA
❤cukup LABUH
❤SOLAT READY ☎ WA 012 8566314
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA
#tudungraya #tudung #sayajualtudung #raya2017 #rayasedondon #tudunglabuh #tudungcantik #tudunglabuhcantik #tudungmuslimah #hijabpatuhsyariah #instantshawl #instantshawlduamuka #instantshawlduamukamurah #tudungmurah #instantshawlmurah

RED MARRON

Peminat Instant Tudung Comel yang inginkan warna-warna menarik dan harga ⬇ boleh wasap admin ye😊

#hudaexclusive
#tudungcomel
#hijabpatuhsyariah

Siapa masih tak boleh move on dengan ZAHRA INSTANT SHAWL DOUBLE LOOP angkat tangan! 🙋
.

Susah nak move on sebab apa tau? Sebab cantik sangattt. Dahlah cantik, menutup dada pulak tu. Penting tau pilih tudung yang menutup dada. Sebagai seorang muslimah, kita haruslah mematuhi syariah, ye ke idok? 👍
.

Whatsapp 👉0107766688👈 now now now! Sementara stok masih ada. Admin setia lagi sedia membantu 😉
#atyleehijab
#hijabpatuhsyariah
#instantshawl

YEAR END SALE by TohPuan masih berlangsung ya dearies.. Diskaun 10% untuk semua produk TohPuan ya.

Masih berbaki beberapa hari sahaja lagi sebelum promosi tamat!
Apa??? Belum dapatkan lagi LEYANA, MELLINA & PUCCI dari kami?? Sempat lagi ni.. meh whatsapp Ummi cecepat.
Gerenti puas hati. Sebab labuh dia, material dia, colour dia.. semua TIP TOP!

Saya jual tudung labuh.
Saya pakai tudung labuh.

Salam Kasih dan Sayang,
Ummi @ Jutawan Tudung Labuh <3

#Muslimah2UDotBiz
#JutawanTudungLabuh
#TohPuanDotCoARMY
#LeyanaTheRapunzel
#MellinaFlowwyAndFabulous
#MellinaPastelCollection
#tudunglabuhexpert
#instantshawllabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijablabuh
#tudungbidang60
#uitmraub
#uiamgombak

Sekarang ni cuaca macam berangin semacam kan? Elok sangat kalau kita buat outdoor photoshoot untuk ootd! Nak gambar instagram lagi tiptop? Haruslah pakai design latest ATYLEE INSTANT SHAWL DOUBLE LOOP ni! Dengan fabrik yang lembut dan flowy, ditambahkan lagi dengan angin sepoi-sepoi bahasa, boleh fefeeling ala-ala hindustan gituu 😁😁
.

Nanti jangan lupa tag facebook dan instagram kami 👉 AtyleeHijab 👈 yee. Admin setia lagi sedia menunggu 😉😉 #atyleehijab
#hijabpatuhsyariah
#instantshawlmurah
#berkualitidanbergaya

Salam Nuzul Quran.

مَنْ قَرَأَ حَرْفًا مِنْ كِتَابِ اللَّهِ فَلَهُ بِهِ حَسَنَةٌ وَالْحَسَنَةُ بِعَشْرِ أَمْثَالِهَا لاَ أَقُولُ الم حَرْفٌ وَلَكِنْ أَلِفٌ حَرْفٌ وَلاَمٌ حَرْفٌ وَمِيمٌ حَرْفٌ

Barangsiapa yang membaca satu huruf dari al-quran maka baginya satu kebaikan dan setiap kebaikan dilipatgandakan menjadi sepuluh kali lipat. Saya tidak mengatakan الــم ialah satu huruf, akan tetapi ا satu huruf, ل satu huruf dan م satu huruf. [HR. Bukhari]

#Muslimah2UDotBiz
#Escarves
#NuzulQuran
#DeluxeLebaran
#RayaSakan
#Aidilfitri2017
#PremiumCollection
#hijabpatuhsyariah
#tudunglabuhexclusive
#instantshawllabuh

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

MOST RECENT

🎀 Dolce Amor 🎀
.
The Flare Printed Collection by TOHPUAN.CO 🌸
.
Didatangkan dalam 5 pilihan warna lembut serta corak floral yang menarik. .
.
.
🌹Peach 🌹Green 🌹 Lilac 🌹 Blue 🌹 Baby Yellow
.
Ciri-ciri : .
🌸 'Instant-Shawl' Dua Muka
🌸 Soft cotton 'Built-in' inner
🌸 Bahagian 'Body' dihasilkan daripada material 'Chiffon Isabella'
🌸 Saiz 2.0 x 0.8 meter 🌸 Mesra Breastfeeding 🌸 Mesra Solat 🌸 Design loop kedua yang sungguh flowy beralun ditiup angin
.
🍁 Harga Jualan : RM69
.
Berminat untuk dapatkan koleksi terbaru yang sangat terhad keluarannya ini?
.
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
.
Atau klik saja link berikut dan jangan lupa save sekali number Ummi ini ya.😉
www.wasap.my/60132229560
.
Salam Kasih Sayang,
Ummi Dayah 😘
.
#TohPuanDotCo
#DolceAmor
#TheFloralPrinted
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

🎀 Dolce Amor 🎀
.
The Flare Printed Collection by TOHPUAN.CO 🌸
.
Didatangkan dalam 5 pilihan warna lembut serta corak floral yang menarik. .
.
.
🌹Peach 🌹Green 🌹 Lilac 🌹 Blue 🌹 Baby Yellow
.
Ciri-ciri : .
🌸 'Instant-Shawl' Dua Muka
🌸 Soft cotton 'Built-in' inner
🌸 Bahagian 'Body' dihasilkan daripada material 'Chiffon Isabella'
🌸 Saiz 2.0 x 0.8 meter 🌸 Mesra Breastfeeding 🌸 Mesra Solat 🌸 Design loop kedua yang sungguh flowy beralun ditiup angin
.
🍁 Harga Jualan : RM69
.
Berminat untuk dapatkan koleksi terbaru yang sangat terhad keluarannya ini?
.
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
.
Atau klik saja link berikut dan jangan lupa save sekali number Ummi ini ya.😉
www.wasap.my/60132229560
.
Salam Kasih Sayang,
Ummi Dayah 😘
.
#TohPuanDotCo
#DolceAmor
#TheFloralPrinted
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

🎀 Dolce Amor 🎀
.
The Flare Printed Collection by TOHPUAN.CO 🌸
.
Didatangkan dalam 5 pilihan warna lembut serta corak floral yang menarik. .
.
.
🌹Peach 🌹Green 🌹 Lilac 🌹 Blue 🌹 Baby Yellow
.
Ciri-ciri : .
🌸 'Instant-Shawl' Dua Muka
🌸 Soft cotton 'Built-in' inner
🌸 Bahagian 'Body' dihasilkan daripada material 'Chiffon Isabella'
🌸 Saiz 2.0 x 0.8 meter 🌸 Mesra Breastfeeding 🌸 Mesra Solat 🌸 Design loop kedua yang sungguh flowy beralun ditiup angin
.
🍁 Harga Jualan : RM69
.
Berminat untuk dapatkan koleksi terbaru yang sangat terhad keluarannya ini?
.
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
.
Atau klik saja link berikut dan jangan lupa save sekali number Ummi ini ya.😉
www.wasap.my/60132229560
.
Salam Kasih Sayang,
Ummi Dayah 😘
.
#TohPuanDotCo
#DolceAmor
#TheFloralPrinted
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

🎀 Dolce Amor 🎀
.
The Flare Printed Collection by TOHPUAN.CO 🌸
.
Didatangkan dalam 5 pilihan warna lembut serta corak floral yang menarik. .
.
.
🌹Peach 🌹Green 🌹 Lilac 🌹 Blue 🌹 Baby Yellow
.
Ciri-ciri : .
🌸 'Instant-Shawl' Dua Muka
🌸 Soft cotton 'Built-in' inner
🌸 Bahagian 'Body' dihasilkan daripada material 'Chiffon Isabella'
🌸 Saiz 2.0 x 0.8 meter 🌸 Mesra Breastfeeding 🌸 Mesra Solat 🌸 Design loop kedua yang sungguh flowy beralun ditiup angin
.
🍁 Harga Jualan : RM69
.
Berminat untuk dapatkan koleksi terbaru yang sangat terhad keluarannya ini?
.
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
.
Atau klik saja link berikut dan jangan lupa save sekali number Ummi ini ya.😉
www.wasap.my/60132229560
.
Salam Kasih Sayang,
Ummi Dayah 😘
.
#TohPuanDotCo
#DolceAmor
#TheFloralPrinted
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

🎀 Dolce Amor 🎀
.
The Flare Printed Collection by TOHPUAN.CO 🌸
.
Didatangkan dalam 5 pilihan warna lembut serta corak floral yang menarik. .
.
.
🌹Peach 🌹Green 🌹 Lilac 🌹 Blue 🌹 Baby Yellow
.
Ciri-ciri : .
🌸 'Instant-Shawl' Dua Muka
🌸 Soft cotton 'Built-in' inner
🌸 Bahagian 'Body' dihasilkan daripada material 'Chiffon Isabella'
🌸 Saiz 2.0 x 0.8 meter 🌸 Mesra Breastfeeding 🌸 Mesra Solat 🌸 Design loop kedua yang sungguh flowy beralun ditiup angin
.
🍁 Harga Jualan : RM69
.
Berminat untuk dapatkan koleksi terbaru yang sangat terhad keluarannya ini?
.
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
Whatsapp : +60132229560
.
Atau klik saja link berikut dan jangan lupa save sekali number Ummi ini ya.😉
www.wasap.my/60132229560
.
Salam Kasih Sayang,
Ummi Dayah 😘
.
#TohPuanDotCo
#DolceAmor
#TheFloralPrinted
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Meh meh jom dapatkan koleksi Jimmy Scarves dengan Ummi Dayah 🌸

Jualan Combo hingga hujung bulan Oct ini sahaja ok!
Design semua memang SUPERB + ELEGANT.
Patuh syariah itu sudah pasti.

Jom whatsapp Ummi Dayah lekaihhh!
www.wasap.my/60132229560/SayaNakComboJimmyScarves

#JimmyScarves
#TeamKakSya
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Ehem. Cik adik cik kakak cik puan. Mai sini. Mai sini. Singgah sat. Ya Allah melting tau perempuan yang suka sulam ni. Cantik sangat!! Kalah tau telekung berjenama kat luar tu. Saya tak tahu nak gambarkan.
.
✔Jenis kain cottonsilk
✔ Sulam Ayak
✔ Tahan 10 tahun basuh mesin
✔ Pilihan sulam terbaik
✔kain telekung bawahnya sulam
❌Bukan sulam tampal
❌Tidak panas
.
📲011-14288905
.
#telekung #telekungsulam #sulamayak #telekungeksklusif #pakejhantaranmewah #telekungberpatutanberkualiti #hargaberpatutan #telekungsolat #pakaiansolat #hijabista #hijab #hijabpatuhsyariah #datositi #heliza #hayathijab #telekungbestseller #telekungviral #telekungselangor #telekungsulambest #sulam #pakaian #jalanjalancarimakan #babys #baranghantaran

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

*NEW COLLECTION* 💐 *AINA ONE LOOP* 💐

Material : HIGH QUALITY KOREAN CHIFFON + SOFT AWNING (cotton lycra)

Jenis : Instant Shawl ONE LOOP

Ukuran : Bidang 60'

Saiz : Saiz L (2.0m x 0.75cm) Saiz XL ( 2.2m x 0.75cm)

Saiz L (Jualan RM69)

Saiz XL (Jualan RM79)

Jahitan : Fully Baby Seam + Inner dijahit keliling bersama chiffon

SPESIFIKASI: 🎗Dihiasi diamond (GRED AAA) + pearl
🎗KAIN CHIFFON LEMBUT
🎗TIDAK JARANG & TAK PANAS
🎗LABEL BESI 🎗Kelabuhan Adjustable
🎗Soft Inner attached
🎗Awning senang bentuk
🎗Pinless 🎗Inner Dalam Labuh menutupi leher.
🎗Inner jahit keliling bersama chiffon
🎗Didatangkan dengan 10 warna yang menarik

www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop
www.wasap.my/60132229560/NakAinaOneLoop

#JimmyScarves
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

🎊 *INSTANT SHAWL ESCARVES*🎊
*PROMOSI SAH SEHINGGA 30.SEPTEMBER.2017*
Kain = Chiffon Panora(Body)/ Soft Cotton(Inner)
Ukuran = 2.0 x 0.73meter (menyamai bidang 60) *SALES HUJUNG BULAN*
ATW - RM64
Deluxe - RM74
NAYLA 4.0 - RM60 *Belian Combo 3pcs*
ATW - RM60
Deluxe - RM70
( Boleh campur 2 di atas ) *Postage*
1-2pcs RM8 sm/RM12 ss
3-5pcs RM13 sm/RM17 ss *PROMOSI SAH SEHINGGA 30.SEPTEMBER.2017*
Berminat cepat-cepat dapatkan sekarang dengan Ummi Dayah ok?
Sila balas 'BERMINAT' untuk dapatkan tudung-tudung labuh exclusive yang PANAS di pasaran ini.😍 #Escarves
#ATW
#NAYLA
#DELUXELEBARAN
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral

Leyana tinggal DUA colour ni saje lagi tau!

Lady Juliette pulak, DUA colour yang HOT dah selamat #SalamSoldOut!

Penangan September Sale betul lah!

Ummi tak tipu, pakai tudung-tudung ni akan terus membuatkan anda menawan dan mempersona.

Cepat cepat sebab kita memang nak licin habiskan stok yang ada. Baru boleh masuk stok baru.😄😍 Klik je terus link ini ok.
www.wasap.my/60132229560

www.muslimah2u.biz

#TohPuanDotCo
#SeptemberSale
#LeyanaTheRapunzel
#LadyJuliette
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral

Leyana tinggal DUA colour ni saje lagi tau!

Lady Juliette pulak, DUA colour yang HOT dah selamat #SalamSoldOut!

Penangan September Sale betul lah!

Ummi tak tipu, pakai tudung-tudung ni akan terus membuatkan anda menawan dan mempersona.

Cepat cepat sebab kita memang nak licin habiskan stok yang ada. Baru boleh masuk stok baru.😄😍 Klik je terus link ini ok.
www.wasap.my/60132229560

www.muslimah2u.biz

#TohPuanDotCo
#SeptemberSale
#LeyanaTheRapunzel
#LadyJuliette
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral

Yakin dan percaya Allah akan bantu kita keluar dari segala kekusutan, diberikan kekuatan untuk terus cekal dalam perjuangan, dan hanya Dia sebaik-baik tempat bergantung. <3

Inshaa Allah, akan ada buah tangan istimewa untuk rakan-rakan Muslimah Ummi hari ini.

Stay tuned!😍 www.muslimah2u.biz

#JimmyScarves
#AinaOneLoop
#NewCollection
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

💐 Blacky Brown 💐 Ainuls favorite color - easily match with our daily attire #hitamitumenawan 😍
.
Milenia Instant (Leez Empire® )
Retail RM65 sahaja!
Retail XL RM75 sahaja!

10 variasi Warna Pastel:
❤Orangey Nude
❤Greeny Choco
❤Berry Purple
❤Yellowy Mustard
❤Cloudy Grey
❤Rossy Plum
❤Peachy Brick
❤Blacky Brown
❤Lightly Blue
❤Sky Magenta

Tak jarang dan tidak panas!
Material Premium yang Flowwy!
Inner menutupi leher dijahit sekali!
Awning mudah bentuk! Sapp, settle!
Ironless! Pinless!
Solat Ready.
Breastfeed Friendly.
Labuh Depan Belakang.

Material: Printed Panoora Silk Digital Chiffon & Soft Awning
Tudung Instant Dua Muka
2 saiz
Ukuran:
Bidang 60
L: 2.0 m x 75 cm
XL : 2.2m x 75 cm

Model donning saiz L.
Tinggi model 165cm.

Hadir bertatahkan Crystal Stone dan Pearl di hujung Shawl , Logo Leez Ekslusif Crystal Stone dan Thank You card .

For Milenia 📲 013.392.6038

#ainulshijab
#hijabpatuhsyariah
#milenia #doubleloops
#DropshipWanted
#Clearance
#Sale
#Freegift
#TeamFamilyCrunchers
#ShawlLabuh
#InstantShawlLabuh
#TudungLabuh
#Escarves
#JimmyScarves
#AnnChick
#LeezEmpire
#ShawlMurah
#TudungMurah
#TudungRaya

💐 Milenia - Blacky Brown 💐 .
Milenia Instant (Leez Empire® )
Retail RM65 sahaja!
Retail XL RM75 sahaja!

10 variasi Warna Pastel:
❤Orangey Nude
❤Greeny Choco
❤Berry Purple
❤Yellowy Mustard
❤Cloudy Grey
❤Rossy Plum
❤Peachy Brick
❤Blacky Brown
❤Lightly Blue
❤Sky Magenta

Tak jarang dan tidak panas!
Material Premium yang Flowwy!
Inner menutupi leher dijahit sekali!
Awning mudah bentuk! Sapp, settle!
Ironless! Pinless!
Solat Ready.
Breastfeed Friendly.
Labuh Depan Belakang.

Material: Printed Panoora Silk Digital Chiffon & Soft Awning
Tudung Instant Dua Muka
2 saiz
Ukuran:
Bidang 60
L: 2.0 m x 75 cm
XL : 2.2m x 75 cm

Model donning saiz L.
Tinggi model 165cm.

Hadir bertatahkan Crystal Stone dan Pearl di hujung Shawl , Logo Leez Ekslusif Crystal Stone dan Thank You card .
.
Interested? Do
📲 013.392.6038
Tq 😎

#ainulshijab
#hijabpatuhsyariah
#milenia #doubleloops
#DropshipWanted
#Clearance
#Sale
#Freegift
#TeamFamilyCrunchers
#ShawlLabuh
#InstantShawlLabuh
#TudungLabuh
#Escarves
#JimmyScarves
#AnnChick
#LeezEmpire
#ShawlMurah
#TudungMurah
#TudungRaya

🌼 Milenia - Rossy Plum 🌼
.
Milenia Instant (Leez Empire® )
Retail RM65 sahaja!
Retail XL RM75 sahaja!

10 variasi Warna Pastel:
❤Orangey Nude
❤Greeny Choco
❤Berry Purple
❤Yellowy Mustard
❤Cloudy Grey
❤Rossy Plum
❤Peachy Brick
❤Blacky Brown
❤Lightly Blue
❤Sky Magenta

Tak jarang dan tidak panas!
Material Premium yang Flowwy!
Inner menutupi leher dijahit sekali!
Awning mudah bentuk! Sapp, settle!
Ironless! Pinless!
Solat Ready.
Breastfeed Friendly.
Labuh Depan Belakang.

Material: Printed Panoora Silk Digital Chiffon & Soft Awning
Tudung Instant Dua Muka
2 saiz
Ukuran:
Bidang 60
L: 2.0 m x 75 cm
XL : 2.2m x 75 cm

Model donning saiz L.
Tinggi model 165cm.

Hadir bertatahkan Crystal Stone dan Pearl di hujung Shawl , Logo Leez Ekslusif Crystal Stone dan Thank You card .
.
Interested? Do
📲 013.392.6038

Tq 😎

#ainulshijab
#hijabpatuhsyariah
#milenia #doubleloops
#DropshipWanted
#Clearance
#Sale
#Freegift
#TeamFamilyCrunchers
#ShawlLabuh
#InstantShawlLabuh
#TudungLabuh
#Escarves
#JimmyScarves
#AnnChick
#LeezEmpire
#ShawlMurah
#TudungMurah
#TudungRaya

Salam Maghrib ❤ .
🌸 Milenia - Berry Purple 🌸
.
Milenia Instant (Leez Empire® )
Retail RM65 sahaja!
Retail XL RM75 sahaja!
.
10 variasi Warna Pastel:
❤Orangey Nude
❤Greeny Choco
❤Berry Purple
❤Yellowy Mustard
❤Cloudy Grey
❤Rossy Plum
❤Peachy Brick
❤Blacky Brown
❤Lightly Blue
❤Sky Magenta
.
Tak jarang dan tidak panas!
Material Premium yang Flowwy!
Inner menutupi leher dijahit sekali!
Awning mudah bentuk! Sapp, settle!
Ironless! Pinless!
Solat Ready.
Breastfeed Friendly.
Labuh Depan Belakang.
.
Material: Printed Panoora Silk Digital Chiffon & Soft Awning
Tudung Instant Dua Muka
2 saiz
Ukuran:
Bidang 60
L: 2.0 m x 75 cm
XL : 2.2m x 75 cm
.
Model donning saiz L.
Tinggi model 165cm.
.
Hadir bertatahkan Crystal Stone dan Pearl di hujung Shawl , Logo Leez Ekslusif Crystal Stone dan Thank You Card.
.
Interested? Do...
📲 013.392.6038 .
TQ 😎

#ainulshijab
#hijabpatuhsyariah
#milenia #doubleloops
#DropshipWanted
#Clearance
#Sale
#Freegift
#TeamFamilyCrunchers
#ShawlLabuh
#InstantShawlLabuh
#TudungLabuh
#Escarves
#JimmyScarves
#AnnChick
#LeezEmpire
#ShawlMurah
#TudungMurah
#TudungRaya

Assalammualaikum ❤
More selection for those who loves plain instant double loops shawl. 😊
.
🎇🌟🎇🌟🎇🌟🎇🌟🎇
.
Milenia Instant (Leez Empire® )
Retail RM65 sahaja!
Retail XL RM75 sahaja!
.
10 variasi Warna Pastel:
❤Orangey Nude
❤Greeny Choco
❤Berry Purple
❤Yellowy Mustard
❤Cloudy Grey
❤Rossy Plum
❤Peachy Brick
❤Blacky Brown
❤Lightly Blue
❤Sky Magenta
.
Tak jarang dan tidak panas!
Material Premium yang Flowwy!
Inner menutupi leher dijahit sekali!
Awning mudah bentuk! Sapp, settle!
Ironless! Pinless!
Solat Ready.
Breastfeed Friendly.
Labuh Depan Belakang.
.
Material: Printed Panoora Silk Digital Chiffon & Soft Awning
Tudung Instant Dua Muka
2 saiz
Ukuran:
Bidang 60
L: 2.0 m x 75 cm
XL : 2.2m x 75 cm
.
Model donning saiz L.
Tinggi model 165cm.
.
Hadir bertatahkan Crystal Stone dan Pearl di hujung Shawl , Logo Leez Ekslusif Crystal Stone dan Thank You card .
.
Interested? Do....
📲 013.392.6038

#ainulshijab
#hijabpatuhsyariah
#milenia #restock
#DropshipWanted
#Clearance
#Sale
#Freegift
#TeamFamilyCrunchers
#ShawlLabuh
#InstantShawlLabuh
#TudungLabuh
#Escarves
#JimmyScarves
#AnnChick
#LeezEmpire
#ShawlMurah
#TudungMurah
#TudungRaya

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!
PROMOSI MERDEKA!

Beli 3 helai Melissa Mix 4.0 by HayatHijab anda akan dapat PERCUMA 👇

PAPER BAG EXCLUSIVE HH
&
EXCLUSIVE BOX HH

Waahhhhh😱
.
Apa yang BEST nya Melissa Mix by HayatHijab ni??
.
MELISSA MIX HAYATHIJAB​😍
.
Ianya pernah menjadi fenomena tudung labuh exclusive suatu masa dulu. Dan ianya kembali lagi dengan warna-warna yang lebih menawan, kualiti lebih baik dan semestinya membuatkan diri anda yang memakainya sentiasa yakin dan aurah terpelihara 👍😍
.
💢MELISSA MIX 4.0
.
Apa keistimewaan Melissa Mix 4.0 ni?
.
Ciri-ciri :
.
✓Instant Shawl Double Loop
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter (seakan bidang60)
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon (Body)
✓Soft Cotton (Inner/Awning)
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality

Berminat, whatsapp Ummi di link berikut :
www.wasap.my/60132229560

Pastikan save number Ummi dulu tau..😍
.
#HayatHijab
#MelissaMix4.0
#promosimerdeka
#tudunglabuhexclusive
#tudunglabuhexpert
#tudunglabuh
#tudunglabuhtrendy
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudung
#tudungbidang60
#tudunglabuhlover
#tudungmalaysia
#instantshawl
#instantshawllabuh
#instantshawlexclusive
#instantshawlcantik
#instantshawltrendy
#instantshawllover
#instantshawlduamuka
#instantshawldoubleloop
#hijablabuh
#hijabpatuhsyariah
#hijabexclusive
#hijabtrendy
#tudungviral
#uiam

Most Popular Instagram Hashtags