#hijabmist

3459 posts

TOP POSTS

Wow girlll! So proud of you! Congratulations!! #Repost @missfazura
・・・
Alhamdulillah, Faz bakal dapat merealisasikan satu lagi impian. Dengan rasa bersyukur kepada Allah SWT, Faz ingin memperkenalkan ahli keluarga baru Mystical Body Mist iaitu "Khadeja"-hijab mist. "Khadeja" telah diinspirasikan dari watak "Khadeja" dalam filem indah, Langit Cinta, iaitu seorang wanita yang yang tabah, setia, penyayang dan berkeyakinan. Semburan wangian hijab mist ini sesuai untuk semua wanita yang berhijab, memberikan wangian unik yang sofistikated dan menyegarkan. Faz ingin mengucapkan terima kasih kepada para pelanggan, peminat dan penyokong Faz yang telah banyak memberikan maklumbalas memberansangkan tentang produk Mystical Body Mist dan "Khadeja" adalah hadiah istimewa terbaru Faz untuk semua wanita bersemangat seperti Khadeja di luar sana. Terima kasih.

Alhamdulillah, I am able to realise another dream of mine. With gratitude to Allah SWT, I would like to introduce the latest member of the Mystical Body Mist family, "Khadeja"-hijab mist. "Khadeja" was inspired from the leading lady of the beautiful film, Langit Cinta. She is a confident, loyal, determined and loving lady. This hijab mist is suitable for all hijab-wearing ladies, giving uniquely sophisticated and refreshing scent. I would like to thank all my customers, fans and supporters for their wonderful feedback on the Mystical Body Mist range of products. This latest addition is my gift to all real-life Khadejas out there. Thank you. 💚💐 @mysticalbyfazura #HijabMist #Khadeja #LangitCinta

Assalamualaikum & Salam Jumaat My souls. Meet Hajar Roslin the women behind @hajarosekl. She's has been in the Hair care & Styling line for about 12 years. Kak hajar dh mcm my big sister when it comes to all things about hair care.

Thank you Kak Hajar for having me sebagai personaliti @hajarosekl dapat mencuba hair mists Hajarose KL yang berkualiti, dipasarkan pada harga berpatutan dan yang penting sekali dapat berkongsi tips penjagaan rambut especially Untuk wanita berhijab dan manfaat hair mists @hajarosekl ini.

#haircare #hairmist #hijabmist #hajarose

Jauhnya #HijabMist #Nurbykhiriah berjalan..sampai ke Madinah..dapat berdiri condong di hadapan kubah Nabi Muhammad S.A.W...hebat hebat
Alhamdulillah..bawalah kemana saja kerna ia merupakan Produk HALAL yang boleh dibawa SOLAT..tanpa ALKOHOL..berasaskan AIR..30mL..
time2 panas ke sejuk ke..sembur aje..kerna baunya akan myegarkan mana yg ucuk..no pobolom..mana yg berminat boleh wassap 0193753509..
tqsm @syasyahurairah for te oll picture..moga mendapat umrah yg dberkati..

Terbaikla #hijabmist @nurbykhiriah.. Segar je rasa sepanjang hari...dah la botol nye kecik dan ringan, senang bawak kemana2...tq kak 😍😍😍 @khiriah17

Cecepatttt mai..kami tunggu ni kat Masjid Darul Ehsan Subang Jaya 8am - 5pm
#faraalipbutter #hijabmist

I got sent this a few days after I left for my Euro trip and I only managed to try it after I got back to sunny Singapura. And boyyy, this is truly heaven-scent can, whats with the hot weather and all! Seriously came in handy.. I got to stay fresh and wangi with just a few sprays! Soo it's a yayyy product for me! Thanks my dear @kaisyahs for sending me this hijabmist! Verdict : I lovelove it! 😍 Go try, and be wangi! 😬❤️ #hijabmist #ilovelove

#Repost @khiriah17 with @repostapp.
・・・
Nak wangi dan boleh bawa SOLAT?maghilah cuba dan beli #HijabMist #Nurbykhiriah.. nak cantik dengan harga berbaloi..maghilah cuba dan beli produk kecantikkan dari @azzaelite..nak sihat bertenaga mengikut sunnah?maghi cuba dan minum susu Umaimma terbaik dari @abby_abadi112..Alhamdulillah..semuanya produk buatan orang Islam..gunakan tanpa was2..semua atas izin Allah..Alhamdulillah..

Alhamdulillah #feedbackhijabmist..
maka bagi warga Brunei jemput datang ke event itu nanti yerr..untuk merasai nyamannya #HijabMist #NurbyKhiriah dari agen kami @hawascarfbn..khusus untuk orang2 Brunei..nyamaaaaaaan baunya..

#Repost @khiriah17 with @repostapp.
・・・
Berminat?untuk menjadi Agen @ Stokis boleh hubungi 0193753509..
#HijabMist #Nurbykhiriah #NoAlcohol #BolehbawaSolat..

MOST RECENT

🎀 #Repost @mizwhiterose
・・・
Jommm grab Mini Mist dan Mini Hijab & Hair Mist #mysticalbyfazura!
.
It's only RM 27 (Mini Hijab & Hair Mist) & RM 29.90 (Mini Body Mist)! – [ Price for Sabah & Sarawak ]
.
Available at @raiffaboutiquecafe & @rizqpremeur.
.
#kuchingvendorboutique #samarahanvendorboutique #petrajaya #kuching #samarahan #sarawak #hijabmist #bodymist #laila #khadeja #spotlight #iloveme #berrybeautiful #halal #mysticalbyfazurasarawak #mysticalbyfazurakuching #fazura

Selamat petangg Berry 🍇 Lovers..
.
Hahhh tudia..bila dh suka posing pun kna ada Hair Serum 😁
.
Belum keluar tu spray dulu rambut supaya wangi sambil merawat..Haaa gituu..
.
Apa jer bahan dia..? Exclusive n organik tau semestinya Cedarwood ,Carrot seed membantu menguatkan akar rambut..
.
Sebotol Rm30 ada 60ml..

"JANGAN LUPA SEMBURKAN CADAR DAN SARUNG BANTAL SEBELUM TIDO UNTUK HILANGKAN STRESSED!!!"
.
.
.
Antara keistimewaan Rkay Hijab Spray ialah dapat menghilangkan stress dan memberikan ketenangan dan kesegaran...So,jangan pernah lupa ok!!!!
. 🌸 🌸Zarina - 0187756392
🌸
#rkayhijabspray
 #rkayteam
 #rkayempirehq
 #hijabperfume
 #hijabmist
 #hijabspray
 #hijabfabricspray
 #bazaronline
 #bazarpaknil
 #wangi

"PERKONGSIAN RKAY HIJAB SPRAY..SIAPA YANG TAK MEMERLUKAN HIJAB SPRAY YG OHSEMM CAMNI???"
.
.
Semoga mendapat manfaat dan share dengan kawan2 and saudara ok...
🌸Nurul - 019 6684 788
🌸Marina - 013 2443 345
🌸Fara - 016 9205 170
#rkayhijabspray
#rkayteam
#rkayempirehq
#hijabperfume
#hijabmist
#hijabspray
#hijabfabricspray
#bazaronline
#bazarpaknil
#wangi

"BUDAK IJAT WITH RKAY HIJAB SPRAY!!!"
.
.
.
KEISTIMEWAAN RKAY HIJAB SPRAY
.
👉🏻HIJAB
🌸Memberikan kesegaran dan haruman serta mewangikan rambut 🌸Mengawal rambut bau masam
🌸Menyegarkan minda 🌸Hilangkan stress
🌸Mewangikan Hijab
🌸Membuat diri semakin yakin
🌸Membuat diri sentiasa di zon selesa
🌸Tidak meninggalkan kesan tompok pada hijab
🌸Anti Bakteria
🌸Boleh dibawa solat
🌸Tampil wangi sepanjang hari
🌸Haruman yang kekal lebih dari 8jam
🌸Tidak merosakkan Hijab
.

Nak cuba cepat DM or Whatsapp Fara ok...Fara akan guide cara guna Rkay Hijab Spray lebih detail...
Type 'Rkay' ke 016-9205 170
Type 'Rkay' ke 016-9205 170
Type 'Rkay' ke 016-9205 170
#rkayhijabspray
#rkayteam #hijabperfume
#hijabmist
#hijabfabricspray
#hijabspray #hijabperfume
#bazaronline
#bazarpaknil
#wangi
#rkaybeautylicious

💖💖Laura Hana Hair & Hijab Mist💖💖 "Biarkan ia berbicara"

http://idealscarvesnstuff.wasap.my

#laurahanahairmist
#laurahana
#hijabmist
#LH
#scarvesnstuff
#laurahanperfume
#laurahanasoap

Alahai... bila la stock #RkayHijabDanFabrikSpray nak siap ni...
Kilang pun tak menang tangan nk produces permintaan HQ.
Alhamdulillah, sejak 2 bulan dipasarkan. Memang menjadi viral dan terhangat dipasaran.
Sebab apa taaau...
.
Rkay bukan sebarang Rkay..
Rkay boleh digunakan pelbagai.
.
Jgn lambat2 cuba Rkay Hijab Spray, yg belom cuba tuuu...Cuba sekarang..
.
Bisik-bisik akk ➡️ dm/pm/wsp
www.wasap.my/601120999452
.
Pos seluruh Malaysia
.
COD:
Serdang
Bandar Putra Permai
Equine Park
Puncak Jalil
Bukit Jalil & kawasan sewaktu dgnnya
.
#AgentRkayserikembangan
#Rkay02
#rkayhijabspray #rkayteam #rkayempirehq #hijabspray #hijabfabricspray
#hijabmist #wangi #zuraimall #mamabeauty

.
-DROPSHIP WANTED YG SERIOUS SHJ!!-
.
DAH SEMBUR2 DGN RKAY HIJAB SPRAY HARINI?MAKESURE TAUU TAK PERNAH LUPA??HARI2 WAJIB WANGI DGN RKAY HIJAB SPRAY☺️☺️☺️
.
Sangat mudah dan convinient utk dibawa dan digunakan dimana2..Mcam customer ni dia siap spare dalam kereta senang..Turun kereta spray duluu☺️☺️
.
Jgn lambat2 cuba Rkay Hijab Spray, yg xcuba tuuu...Cuba sekarang..
.
Bisik-bisik akk ➡️ dm/pm/wsp
www.wasap.my/60126141149
.
Pos seluruh Malaysia
.
COD:
Serdang
Bandar Putra Permai
Equine Park
Puncak Jalil
Bukit Jalil & kawasan sewaktu dgnnya
.
#AgentRkayserikembangan
#Rkay02
#rkayhijabspray #rkayteam #rkayempirehq #hijabspray #hijabfabricspray
#hijabmist #wangi
.
SELAMAT BERPUASA

Rambut kurang gugur..Nasib ada penyelamat kan Hair Treatment Serum Mist lha..
.
Serum rawatan rambut All in One..👆 Takut habis 😂..spray sikit- jer Hihihi..Boleh spray n tumpu ditempat yg bermasalah misalnya di tempat yg gatal- gatal,di kwsan botak..😉.
.
Muka aje lawa. rambut bau kepam..Tak moh la gitu..Wassap aien skrang 0199236841

Have you gotten our Rose Hijab Mist? .
#hijabmist #yuqycloset #rosemist

Laura Hana Hair & Hijab Mist

http://idealscarvesnstuff.wasap.my +601112161521

#laurahana
#hijabmist
#hairmist
#laurahanahairmist
#LH
#laurahanaperfume
#laurahanasoap

Ig : aidilharahap_darwis
Fb : Scarves N Stuff

.
Alahai... bila la stock #RkayHijabDanFabrikSpray nak siap ni...
Kilang pun tak menang tangan nk produces permintaan HQ.
Alhamdulillah, sejak 2 bulan dipasarkan. Memang menjadi viral dan terhangat dipasaran.
Sebab apa taaau...
.
Rkay bukan sebarang Rkay..
Rkay boleh digunakan pelbagai.
.
Jgn lambat2 cuba Rkay Hijab Spray, yg belom cuba tuuu...Cuba sekarang..
.
Bisik-bisik akk ➡️ dm/pm/wsp
www.wasap.my/60126141149
.
Pos seluruh Malaysia
.
COD:
Serdang
Bandar Putra Permai
Equine Park
Puncak Jalil
Bukit Jalil & kawasan sewaktu dgnnya
.
#AgentRkayserikembangan
#Rkay02
#rkayhijabspray #rkayteam #rkayempirehq #hijabspray #hijabfabricspray
#hijabmist #wangi

.
Tengok tak #BudakIjat 6.30pm tadi??
.
Produk Rkay TAJA DRAMA #BUDAKIJAT tau..
setiap isnin-khamis Jam 6.30 petang Uollsss jangan lupa ye..
.
Jgn lambat2 cuba Rkay Hijab Spray, yg belom cuba tuuu...Cuba sekarang..
.
Bisik-bisik akk ➡️ dm/pm/wsp
www.wasap.my/60126141149
.
Pos seluruh Malaysia
.
COD:
Serdang
Bandar Putra Permai
Equine Park
Puncak Jalil
Bukit Jalil & kawasan sewaktu dgnnya
.
#AgentRkayserikembangan
#Rkay02
#rkayhijabspray #rkayteam #rkayempirehq #hijabspray #hijabfabricspray
#hijabmist #wangi

.
#RkayHijabdanFabrikSpray bukan diam menyepi. Tapi kat HQ stock dah clear abis. HQ pun pelik, buat spray ke buat mandi?? Bukan HQ je pelik tp kilang pun terkedu..😂😂🌸💋
.
Meh pm akak rapat2 stok dgn akk masih berbaki tp x banyak dah tau..
.
Jgn lambat2 cuba Rkay Hijab Spray, yg belom cuba tuuu...Cuba sekarang..
.
Bisik-bisik akk ➡️ dm/pm/wsp
www.wasap.my/60126141149
.
Pos seluruh Malaysia
.
COD:
Serdang
Bandar Putra Permai
Equine Park
Puncak Jalil
Bukit Jalil & kawasan sewaktu dgnnya
.
#AgentRkayserikembangan
#Rkay02
#rkayhijabspray #rkayteam #rkayempirehq #hijabspray #hijabfabricspray
#hijabmist #wangi
.
🌸RM24
🌸250Ml

"ANAK PULANG SEKOLAH RAMBUT WANGI WALAU BERTUDUNG LEPAS AKTIF BERSUKAN"
.
.
.
.
⛦TESTIMONI DARI SEORANG IBU!⛦
.
"Anak akak 5 orang perempuan, belum sampai rumah, dalam kereta pun dah nak tak tahan bau peluh kepam diorang. Tapi sejak sorang satu pakai LH Hairmist.. fuhhh!! wangi bakkk hangg!!. anak tudung dan tudung pun tak payah basuh tukar hari-hari. Siap kelas Pendidikan jasmani dan latihan sukan pun takder masalah!"
.
Hairmist wangi dan menyihatkan rambut terbaik setakat nih! Adik kakak, abang semua leh guna. Unisex product. Produk terbaik pilihan bijak! 💖💖http://idealscarvesnstuff.wasap.my
💖💖http://idealscarvesnstuff.wasap.my
💖💖http://idealscarvesnstuff.wasap.my +601112161521
.
.
#laurahana #hairmistlaurahana #laurahanaofficial
#LH #Laurahanahairmist #hijabmist #laurahanaperfume #laurahanasoap #scarvesnstuff

Ig : aidilharahap_darwis

"RKAY HIJAB SPRAY GOODIES UTK PASANGAN BERTUNANG SI CANTIK NONA MANIS DAN PASANGAN..."
.
.
.
Ramai dah dapat dan mencuba Rkay Hijab Spray...ANDA JANGAN LEPASKAN PELUANG JUGA YE!! Nak cuba cepat DM or Whatsapp Fara ok...Fara akan guide cara guna Rkay Hijab Spray lebih detail...
Type 'Rkay' ke 016-9205 170
Type 'Rkay' ke 016-9205 170
Type 'Rkay' ke 016-9205 170
#rkayhijabspray
#rkayteam #hijabperfume
#hijabmist
#hijabfabricspray
#hijabspray #hijabperfume
#bazaronline
#bazarpaknil
#wangi
#rkaybeautylicious

😉

Yuqy Closet Hijab Mist dh restock 😘 #hijabmist #yuqycloset

"JANGAN LEPASKAN PELUANG UTK CUBA RKAY HIJAB SPRAY SEKARANG!!!"
.
.
.
Ramai da cuba dan repeat order tauuu.Siapa tak cuba RUGI!!!And Team Hq still mencari Agent bagi negeri2 yg kosong...So...Jangan lepaskan peluang.. CONTACT US NOW!!! 🌸Nurul - 019 6684 788
🌸Marina - 013 2443 345
🌸Fara - 016 9205 170
#rkayhijabspray
#rkayteam
#rkayempirehq
#hijabperfume
#hijabmist
#hijabspray
#hijabfabricspray
#bazaronline
#bazarpaknil
#wangi

Most Popular Instagram Hashtags