#hidungsumbat

MOST RECENT

🔥🔥🔥PROMO 52% DISKAUN‼️😱😱😱
Rasa nak tercabut kepala tengok PROMO IV KIDS ni 😜
.
.
🍎1 Pek: 3 botol
🍏3-in-1
🍎Limited Edition
.
. 🔥🔥🔥PEK TRIPLET IV KIDS🔥🔥🔥
🌷Harga biasa: 3 botol = RM 69
💥Harga PRoMo: 3 botol = RM 33
❤️Jimat: RM 36 💘52%🌟🌟🌟🌟🌟 .
.
Wassap SEKARANG JUGA‼️
📲0132530892
.
STOK TERHAD‼️
STOK TERHAD‼️
STOK TERHAD‼️
.
.
Saya NAK IV KIDS 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ .
🌹Melegakan:🌹
.
.
🍏Kembung Perut 🍎Selsema 🍏Batuk 🍎Demam 🍏Ruam 🍎Gatal-gatal 🍏Kurap 🍎Campak 🍏Hingus 🍎Hidung sumbat 🍏Asma/Semput/Lelah 🍎Wheezing/Nafas berbunyi 🍏Pneumonia 🍎Alahan/Elergik 🍏Kulit sensitif 🍎Tidur tak lena 🍏Ruam 🍎Gatal-gatal 🍏Gigitan nyamuk 🍎Gigitan serangga 🍏Ulser 🍎Tahi telinga keras
.
.
🌷Berbanding IV Mist, IV Kids:🌷
.
.
🍋Lebih lembut 🍄Lebih wangi 🍋Kurang panas
.
.
🐝Sama fungsi dan sama kelebihan 🌸Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak
🐝Juga orang tua ataupun mereka yang mempunyai kulit yang sensitif
.
.
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #dramasangat #mrgrey

IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Ruam baby kat leher 3 hari je lega lepas sapu IV Kids
.
.
Nie feedback pengguna sendiri yg pakai IV Kids👇👇👇
.
.
💟Yang tu jadi dekat anak anis sendiri
💟Anis bubuh IV Kids Alhamdulill 3 hari je lega
💟Hari ke-4 dah tak ada
💟Gambar ni baby baru seminggu
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Whatsapp 0132530892
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #ruamgatal

Follow @malaysiacover__
#Repost @wanimusic with @get_repost
・・・
#SemakinRindu - @realspin_official 😍🌹 Siapa suka lagu ni ? 🙋🏻🙋🏻 kita geng 🌸 #sengau😂 #hidungsumbat

IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝 Baby kembung perut, terus kentut kuat. Terus tidur lena
.
.
Nie feedback pengguna sendiri yg pakai IV Kids👇👇👇
.
.
“Salam. Malam tadi baby yg kecik kembung
perut. Tak tidur malam. Macam2 minyak sapu kat perut. Tetap tak keluar angin. Pastu baru teringat ivmist terus sembur kat tangan
dulu pastu sapu kat perut. Alhmdulillah terus kentut kuat macam orang tua. Terus tdo lena.”
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Whatsapp 0132530892
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #dramasangat

Nah Sis belanja gambar #Silentzzz , AntiSnoring! Simple saja. 1 botol Minyak Urut yang sudah siap untuk disapukan terus ke dada leher dan tengkuk. Amalkan setiap hari, pagi dan malam. InshaaAllah ada perubahan pada bunyi-bunyi yang tidak diundang tu. Asalkan konsisten. Ada yang bunyi dengkurnya berkurang seawal 3 hari. Amazing kan? .
.
#SharingisCaring
#HappyCustomer #HappySeller

HAAA NAK KHABAR PRODUK #babybalmessentialoil ni💕
.
🔼RUAM LAMPIN?
🔼HFMD?
🔼KULIT KERING?
🔼CHICKEN POX? .
WAJIB.. WAJIB.. CUBA PUER'S KIDSDOM
.
💰 RM29/15G
💰 RM39/30G
.
#puerkidsdomkajang

Cara Rawatan : Bersin & Selsema
.
1) Sembur IVMist Ditapak tangan .
2) Gunakan Jari Telunjuk sapu #IVMist disekeliling hidung
.
3) Lebihan #IVMist ditapak tangan disedut baunya dalam2 melalui penafasan hidung dengan menggengam tapak tangan anda
.
Masalah Bersin,Hidung Tersumbat,Hidung Berair anda akan hilang dalam masa 5-10 minit..
.
Tak caya cuba la....Dah banyak testimoni sebelum ini....
.
Dapatkan FirstAid Anda whatsapp Sekarang : 0172275002

Info :IVMist sesuai untuk merawat lebih dari 40 masalah luaran,Jadi adalah penting memastikan IVMist sentiasa bersama anda setiap masa dalam beg tangan,dalam rumah dan didalam kereta
#ivmist
#bersin
#selesema
#hidungsumbat
#hidungberair
#resdung

Cara Rawatan : Bersin & Selsema
.
1) Sembur IVMist Ditapak tangan .
2) Gunakan Jari Telunjuk sapu #IVMist disekeliling hidung
.
3) Lebihan #IVMist ditapak tangan disedut baunya dalam2 melalui penafasan hidung dengan menggengam tapak tangan anda
.
Masalah Bersin,Hidung Tersumbat,Hidung Berair anda akan hilang dalam masa 5-10 minit..
.
Tak caya cuba la....Dah banyak testimoni sebelum ini....
.
Dapatkan FirstAid Anda whatsapp Sekarang : .
Info :IVMist sesuai untuk merawat lebih dari 40 masalah luaran,Jadi adalah penting memastikan IVMist sentiasa bersama anda setiap masa dalam beg tangan,dalam rumah dan didalam kereta [ Agent Diperlukan,10 Botol Permulaan

#ivmist
#bersin
#selesema
#hidungsumbat
#hidungberair
#resdung

🐯IV KIDS, BUKAN SEKADAR MINYAK TELON ANAK ANDA🐯 🍎IV Kids pun sama fungsi dengan IV Mist tapi IV Kids tak panas
🥑Baunya lebih wangi macam bau baby 👶👶👶
🍎Boleh legakan kembung perut, batuk, selsema, gatal kena gigit nyamuk pun boleh. 🍒#IVKIDS membantu anak yang masih kecil tidak bergantung pada ubat klinik untuk batuk dan selsema 🌷Tips penggunaan #ivkids untuk selsema, batuk dan demam🌷 🍏Untuk baby, sapu #ivkids di dada dan leher. Boleh juga masukkan sedikit ke dalam hidung. 🍋Semburkan #ivkids pada air mandian ank dan mandikan ank dgn ivkids tadi. 🍏InshaAllah batuk dan selesema anak sembuh. 🐬Bahan2 pun semua semula jadi🐬
🌷Habbatus sauda'
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #Whatsapp0143375357

🌿Limau Purut🌿
🐯Melancarkan Sistem Pernafasan
🌹Merawat Gigitan Serangga
.
.
💖IV Kids💖
Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah.
.
Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana iv kids
.
❤️Lebih lembut
💜Lebih wangi
💙Kurang panas
💚Sama fungsi
💛Sama kelebihan
💕Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur.
.
.
✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka
✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa.
✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati.
✔IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat.
✔Sembur-sembur je, Insya Allah sembuh.
✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak.
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Whatsapp 0132530892
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #dramasangat #assalamualaikum

🌹IV Kids🌹
🐝Demam
🌿Selsema
🐝Batuk 🌿Kahak 🐝Asma
🌿Bengkak 🐝Kudis
🌿Kembung perut 🐝Ruam
🌿Luka kecil 🐝Alergik
🌿Gigitan serangga
🐝Gigitan nyamuk
🌿Ekzema
.
💖IV Kids💖
Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah.
.
Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana iv kids
.
❤️Lebih lembut
💜Lebih wangi
💙Kurang panas
💚Sama fungsi
💛Sama kelebihan
💕Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur.
.
✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka
✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa.
✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati.
✔IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat.
✔Sembur-sembur je, Insya Allah sembuh.
✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak.
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga
016-6748905

PROMO 52% DISKAUN‼😱😱😱
Rasa nak tercabut kepala tengok PROMO IV KIDS ni 😜
LiMiTeD eDiTioN weiiii... 😍

Grab terus 👇👇👇
📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60179811908&text=Boleh+bagi+details+ivkids 🔥🔥🔥PEK TRIPLET IV KIDS🔥🔥🔥
🌷Harga biasa: 3 botol = RM 69
💥Harga PRoMo: 3 botol = RM 33
❤Jimat: RM 36 🌟🌟🌟🌟🌟 Wassap SEKARANG JUGA‼
📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60179811908&text=Boleh+bagi+details+ivkids

#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #ivKidsMemangOhsem

SABUN RESDUNG MAMPU MILIK serendah rm38.90 mampu selesaikan masalah resdung anda!

Lelaki & perempuan boleh guna.. Tiada masalah

Jommm bebas kan diri anda dr masalah resdung dgn guna Magic ClearSinus Soap.. .
❣Menghilangkan hama resdung
❣Menghilangkan rasa gatal pada mata & hidung akibat alergik makanan atau habuk
❣Merawat masalah hidung tersumbat
❣ Menghilangkan jerawat
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣Menghaluskan kulit wajah

Kak gee | stokis jsd |
www.wasap.my.my/60176844168/MCSS
.
.
.
.
.
.
.
.

#jamuresdung
#sabunjerawat
#sabunmuka
#sabunresdung
#kulitmukacantik
#parutjerawat
#hidungsumbat
#clearsinus

PROMO 52% DISKAUN‼😱😱😱
Rasa nak tercabut kepala tengok PROMO IV KIDS ni 😜
LiMiTeD eDiTioN weiiii... 😍

Grab terus 👇👇👇
📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60196470953&text=Boleh+bagi+details+ivkids 🔥🔥🔥PEK TRIPLET IV KIDS🔥🔥🔥
🌷Harga biasa: 3 botol = RM 69
💥Harga PRoMo: 3 botol = RM 33
❤Jimat: RM 36 🌟🌟🌟🌟🌟 Wassap SEKARANG JUGA‼
📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60196470953&text=Boleh+bagi+details+ivkids

#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #ivKidsMemangOhsem

Mommy... perut adik sakit la 😰 Adik kembung perut ni 😖 Nak yak yak tak boleh mommy 😤 IV Kids mana ni mommy? 🤔 Mana IV Kids?! 😫 Biasa lepas sapu IV Kids, sedap je perut adik. Prot prot prot nanti 🤭😆😆😆 Saya NAK IV KIDS
Www.wasap.my/60182999894/ivkids

IV Kids bantu melegakan masalah2 yang biasa dialami si manja: 🍏Kembung Perut 🍎Selsema 🍏Batuk 🍎Demam 🍏Ruam 🍎Gatal-gatal 🍏Kurap 🍎Campak 🍏Hingus 🍎Hidung sumbat 🍏Asma/Semput/Lelah 🍎Wheezing/Nafas berbunyi 🍏Pneumonia 🍎Alahan/Elergik 🍏Kulit sensitif 🍎Tidur tak lena 🍏Ruam 🍎Gatal-gatal 🍏Gigitan nyamuk 🍎Gigitan serangga 🍏Ulser 🍎Tahi telinga keras

Jangan risau mommies, bahan2 100% semula jadi: 🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih 🔥PROMO 52% DISKAUN‼️🔥 🌷Harga biasa: 3 botol = RM 69
💥Harga PRoMo: 3 botol = RM 33
❤️Jimat: RM 36 💘52%🌟🌟🌟🌟🌟
✳️Pos SM: RM 7
✳️Pos SS: RM 10

Grab terus 👇👇👇
📲www.wasap.my/60182999894/ivkidspromo 🍏Pek triplet JIMAT
🍎Limited Edition
🍏3-in-1
🍎1 Pek: 3 botol

STOK TERHAD‼️
STOK TERHAD‼️
STOK TERHAD‼ ️ #ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #ivKidsAwesome

Letihkan kalau ada resdung. Tiap-tiap pagi asyik bersin. Hidung sentiasa berair dan rasa tak selesa. Kalau yang kronik hingga nafas pun berbau.
Kini tak perlu risau lagi dengan adanya #ivmist. 😊

Bagi anda yang terkena resdung, sembur #ivmist pada tapak tangan dan sapu pada hidung dan di zon 'T' (dahi). Kemudian sedut dalam2 bau ivmist ni. Amalkan setiap pagi dan malam.
InsyaaAllah masalah resdung anda akan hilang.

Tanda2 resdung :
🔹Gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
🔸Sering mengalami hidung tersumbat
🔹Mempunyai lendir dari hidung dan tekak
🔸Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
🔹Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
🔸Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
🔹Mengalami jerawat di muka dan badan
🔸Nafas berbau
🔹Kulit kepala berkelumumur, gatal dan rambut gugur
🔸Sering berasa sakit kepala, pening dan migrain

Jika anda mengalami tanda2 diatas, RAWAT SEGERA dengan ivmist. Murah, mudah dan berkesan. InsyaaAllah... Ramai yang pulih dengan hanya konsisten menggunakan ivmist.

Kini ada set JIMAT khas untuk anda. Nak ivmist dengan harga murah?⤵⤵⤵ Cikda
011 3558 5678

Kenapa saya syorkan anda guna ivmist ? 📌Sebab ia wangi.
📌Sebab ia tidak bahaya.
📌Sebab ia memang diperlukan.

Dan anda berpotensi terkena masalah ini

Antaranya⤵
🌿Resdung
🌻Sakit Kepala dan Stress
🌿Migrain
🌻Luka(terkena benda tajam,jatuh/kemalangan)
🌿Selesema
🌻Senggugut
🌿Sakit Gigi
🌻Sakit Mata
🌿Jerawat/Jeragat
🌻Kudis/Kurap/Panau
🌿Buasir
🌻Kuku Cekam
🌿Susah tidur
🌻Lenguh2
🌿 Terseliuh
🌻 Jerawat
🌿 Dan lain lain kegunaan

Klik link wasap ⤵️ Cikda
011 3558 5678

Semalam guna IV MIST, pagi tu terus bersin dan keluar lendir kuning seperti nanah..
Lega rasanya...😄😄
.
Woww cepat betul kesannya untuk masalah Resdung...sembur sapu jer, terus lega 😊
.

CARA PENGGUNAAN
.
1. Sembur IV MIST di tapak tangan dan ratakan
2. Sapu IV MIST di kawasan muka seperti dahi, pipi dan hidung
3. Sedut bau IV MIST pada tapak tangan dalam-dalam selama beberapa saat
.
Mudah sangat kan, cara menggunakan IV MIST untuk masalah Resdung !!!
Tanpa perlu rawatan yang mahal2 pun anda mampu merawat masalah Resdung dan boleh buat sendiri di rumah..
_
MUDAH & KESAN PANTAS ⚠⚠
_
Kesan seawal penggunaan kali pertama
_
Nak order👇
Whatsapp 011 31200415

IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝Baru sekali sapu IV Kids, ekzema dah kering
.
.
Kandungan IV KIDS:
🌿Ekstrak jerangau
🌿Ekstrak cekor
🌿Limau purut
🌿Habbatus Sauda
🌿Minyak Kelapa Dara
🌿Saffaron
🌿Minyak kayu putih
.
🎯Kembung Perut
🎯Selsema
🎯Batuk
🎯Demam
🎯Hingus
🎯Hidung sumbat
🎯Asma/Semput/Lelah
🎯Wheezing/Nafas berbunyi
🎯Pneumonia
🎯Alahan/Elergik
🎯Kulit sensitif
🎯Tidur lena
🎯Ruam
🎯Gatal-gatal
🎯Gigitan nyamuk
🎯Gigitan serangga
🎯Ulser
🎯Tahi telinga keras
🎯Kurap
🎯Campak
🎯Sakit gigi
🎯Lenguh-lenguh
.
.
Whatsapp 0132530892
.
#ivkids #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #tidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser #pneumonia #sakitTelinga #tahitelinga #dramasangat

Most Popular Instagram Hashtags