[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hidungsumbat

1908 posts

TOP POSTS

#SemakinRindu - @realspin_official 😍🌹 Siapa suka lagu ni ? 🙋🏻🙋🏻 kita geng 🌸 #sengau😂 #hidungsumbat

As usual, never dissapointed 😍😍😍
.
#Repost @wanimusic (@get_repost)
・・・
#SemakinRindu - @realspin_official 😍🌹 Siapa suka lagu ni ? 🙋🏻🙋🏻 kita geng 🌸 #sengau😂 #hidungsumbat

trust your barber..#hidungsumbat #kurkur

那些你很冒险的梦 - 林俊杰
#hidungsumbat

#demammelanda...
#hidungsumbat+
#kepalapening.. 😷😷😷😭😭

#amalkanpmakanansehat
#hidungsumbat
#tekakbengkak
#batukberbunyi

Few days to go before start at new place..

😴😪
Ayah pun tak dengkur mcm ni syg oi.

#snoring #hidungsumbat #runningnose

***********************************************
NAK HILANGKAN DENGKUR DALAM MASA 3 HARI??? TIDUR ANDA TERGANGGU AKIBAT BUNYI DENGKUR PASANGAN? KAMI ADA PENYELESAIANNYA. BERTINDAK SEGERA
************************************************
Apa kata anda hadiahkan SUTRA SILENTZZZ ini kepada pasangan anda, teman sebilik yang mempunyai masalah berdengkur. InshaaAllah DENGKUR akan mula berkurang dan perlahan bunyi nya selepas 3 hari.
SILENTZZZ boleh digunakan setiap hari sebelum tidur dengan menyapukan ke bahagian dada, leher dan tengkuk.

Maklumat Lanjut: FB SUTRA Sarawak : Stokis Miri

#sweerdream #goodnight #
#silentzzz #silentzzzmassageoil #antisnoring #antidengkur #snoring #dengkur #masalahdengkur #susahtidur #hidungsumbat #terapiinstagram #sutrastokismiri

MOST RECENT

Ini ivmist. Rawatan luaran utk resdung. .
.
Tak kn asyik nak bergantung ubat seumur hidup?

"NAK REPEAT ORDER SILENTZZZ UBAT DENGKUR TU"
.
" Saya guna rasa best, pernafasan reda"
.
. " Adik saya tidur dengan saya, dia kata demgkur saya ada kurang sikit" .
.
#testimonisutra
#testimonisilentzzz #testimonisilentzzzmassageoil
#silentzzz #silentzzzmassageoil #antisnoring #antidengkur #snoring #dengkur #masalahdengkur #susahtidur #hidungsumbat #terapiinstagram #sutrastokismiri

- Ramai yang tidak tahu ubat batuk dan selesema tidak selamat bagi bayi berumur kurang 2 tahun.
.
IV KIDS merupakan satu alternatif yang berkesan untuk meredakan batuk selesema bayi anda dengan selamat .
.
(Pemeriksaan oleh doktor perlu dilakukan untuk menentukan sama ada bayi anda perlu dirawat dengan antibiotik atau tidak)
.
Cara menggunakan ivkids untuk bayi batuk dan selesema :
🌷spray ivkids pada tapak tangan
🌷sapu dan urut pada leher, dada dan belakang
🌷biarkan bayi menyedut bau ivkids dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur ivkids
🌷spray ivkids dalam air mandian bayi
.
IV Kids
🎉Harga asal: RM23.00.
🎉Harga promosi: RM20.00.
🎉Pos: RM7 (SM) RM11 (SS)
❤Beli 3 PERCUMA pos
✳️Postage seluruh Malaysia
.
Meh WhatsApp ummi laju2:
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+ivkids
.
#ivkids #testimoniivkids #ivkidsuntukbaby #bayidemam #bayibatuk #bayiselsema #bayikahak #bayikembung #ruam #gigitannyamuk #demam #batuk #selsema #babytidurlena #asma #asthma #lelah #hidungsumbat #kahak #hingus #hinguspekat #ekzema #eczema #alahan #alergik #wheezing #nafasberbunyi #ulser
.
Set Combo
Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍
Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍
Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍
Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍
Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍
Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍

Alhamdulillah ivmist menjadi pilihan ramai pengguna.. product yang repeat sangat besar .. .
Ramai stokis telah mendapat income yang sangat baik setiap bulan..
.
Product senang jual .. perlu keperluan setiap rumah ..
.
Permintaan yang tinggi .
Membantu pelbagai luaran seperti

1. Resdung
2. Migrain
3. Selsema
4. Berkahak
5. Alahan seafood
6. Sakit gigi
7. Luka kecilan
8. Kudis
9. Luka kencing manis
10. Sakit / lenguh badan
11. Tersalah tidur sakit leher
12. Terseliuh
13. Rambut gugur
14. Kutu kepala
15. Batuk gatal tekak

Dan lain lain

Semua ini dah ada bukti Testimoni. .
.
Nak order? Klik link wsp kt bio

Alhamdulillah ivmist menjadi pilihan ramai pengguna.. product yang repeat sangat besar .. .
Ramai stokis telah mendapat income yang sangat baik setiap bulan..
.
Product senang jual .. perlu keperluan setiap rumah ..
.
Permintaan yang tinggi .
Membantu pelbagai luaran seperti

1. Resdung
2. Migrain
3. Selsema
4. Berkahak
5. Alahan seafood
6. Sakit gigi
7. Luka kecilan
8. Kudis
9. Luka kencing manis
10. Sakit / lenguh badan
11. Tersalah tidur sakit leher
12. Terseliuh
13. Rambut gugur
14. Kutu kepala
15. Batuk gatal tekak

Dan lain lain

Semua ini dah ada bukti Testimoni. .
.
Nak order? Klik link wsp kt bio

Alhamdulillah ivmist menjadi pilihan ramai pengguna.. product yang repeat sangat besar .. .
Ramai stokis telah mendapat income yang sangat baik setiap bulan..
.
Product senang jual .. perlu keperluan setiap rumah ..
.
Permintaan yang tinggi .
Membantu pelbagai luaran seperti

1. Resdung
2. Migrain
3. Selsema
4. Berkahak
5. Alahan seafood
6. Sakit gigi
7. Luka kecilan
8. Kudis
9. Luka kencing manis
10. Sakit / lenguh badan
11. Tersalah tidur sakit leher
12. Terseliuh
13. Rambut gugur
14. Kutu kepala
15. Batuk gatal tekak

Dan lain lain

Semua ini dah ada bukti Testimoni. .
.
Nak order? Klik link wsp kt bio

Semua penyakit dibawah ini telah ada testimoni penggunaan #ivmist
. ✔ Membantu Mempercepatkan PERLANGSINGAN BADAN.
✔ SAKIT SENDI, LENGUH BADAN
✔ SELSEMA,
✔ MIGRAIN,
✔ PENING SAKIT KEPALA,
✔ GIGITAN SERANGGA,
✔ BISUL,
✔ SAKIT GIGI,
✔ MENGANTUK,
✔ KAHAK ,
✔ SAKIT MATA,
✔ SENGGUGUT,
✔ KEMBUNG,
✔ ASTHMA,
.
.

Dengan Izin Allah . ✔Alhamdulillah memang benar ramai pengguna IV MIST Magical Oil memberi respon yang positif, dengan izin ALLAH kesan yang baik dalam tempoh yang singkat kerana ratusan testimoni

Hati-hari dijalan raya,jika letih dan mengantuk sila berhenti dan gunakan ivmist..
.
.

whatsapp/sms 01135585678

Alhamdulillah

Hari ni saya dapat perkhabaran dari custemer saya. Dia memang pengamal IVMist dah lama. Tapi lepas dia cakap pakai cara lain. Lihat apa yang keluar. .
Bagi yang ada resdung teruk & berkahak. Pada saya IVMist memang wajib ada dalam simpanan. Banyak sangat yang dapat IVMist bantu untuk orang yang resdung teruk ni. .
Hanya orang yang ada resdung teruk je tahu betapa siksanya setiap pagi mereka. Nafas sangkut² & tak lawas. Pakej sekali kahak dalam rongga tekak yang taknak keluar. Nikmatnya penghidap resdung teruk yang mengamalkan IVMist, bernafas dengan gembira, nyaman & sangat selesa seperti serombom kapal.

-
🌸Kelebihan IVMist🌸
.
✔ Guna Teknologi Nano
✔ Cepat Meresap
✔ Tidak Melekit
✔ Minyak Yang Halus
✔ Kesan Seawal 5 Minit
.
💰28.00 uolls

RONELLA Eucalyptus Essential Oil membantu meredakan sakit kepala dan masalah hidung tersumbat yang dihadapi anda😣
.
Hanya diffusekan sahaja aromanya dengan menggunakan Ronella diffuser dan hidu aromanya dalam-dalam. Anda juga boleh menghidunya terus dari botol😉
.
#byeflu #selesema #hidungtersumbat #hidungsumbat #hidung #sakitkepala #essentialoilmalaysia #essentialoilmurah #essentialoils #Ronella #ronellamalaysia #eucalyptus #eo #eucalyptusronella #ronellaeucalyptus #minyakpati #minyakpatitumbuhan #natural #naturalproduk #lokalah

Most Popular Instagram Hashtags