[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hidungberair

2660 posts

TOP POSTS

having fun today and now i'm getting sick here #hidungberair 😂😷

Cara paling cepat untuk legakan hidung tersumbat ataupun hidung berair adalah dengan sedut bau #IVMist yang telah disembur pada tisu. Lakukan sekerap mungkin. Insya Allah tak perlu makan ubat selesema.. dan tak mengantuk. Boleh teruskan kerja macam biasa.. Tak caya.. cubalah.. WA 0173164349 Untuk dapatkan stok anda

#selesema
#resdung
#hidungberair
#mengantuk

Saya Demam🤕🤕🤕🤕🤕..
Mama takde...jauhhhh nunnn.. #Demam
#HidungBerair
#Batuk

Demam sudah....
Sakit itu penghapus dosa...
#pening #hidungberair #sakittekak

akak merempit pakai baju kurung 😂 #hidungberair #hprt

Sesungguhnya sakit ni pnghapus dosa sekiranya kte redho..tp ble lme xdemam ni, rse nok tercabut segala urat saraf ni..Allahu..semoga sentiasa dlm redho Allah..
#jiwekacau
#mukademam 😥😷
#mataberair
#hidungberair
#demam2punjalan

.
IvMist
.
🌞Pelbagai kegunaan utk penyakit luaran.
🌞Kegunaan seisi keluarga.
🌞Saiz kecil & mudah dibawa.
🌞First aid yg mujarab.
🌞Harga yg mampu dimiliki.
🌞Memberi kesegaran.
.
Setiap penyakit ada ubatnya. IvMist sbg slh satu alternatif usaha kita utk sembuh. Segalanya dgn izinNYA.
Sembur Sembur Segar😄
Sembur Sembur Sembuh..in shaa Allah😄
.
Halal..gunakan tanpa was was👍
.
🌟Ivmist hanya RM29.00
(harga asal RM34.90)
.
.
Add Postage RM 8sm/ RM 11ss
.
WhatsApp 📲 013-447 6028
WhatsApp 📲 013-447 6028
WhatsApp 📲 013-447 6028
.
#resdung #ivmist #ivsoap #ubatsakitgigi #ubatjerawat #sakitgigi #hidungberair #selsema #ubatselsema #sembursembursegar #minyakpelbagaiguna #alergicseafood #minyakpelbagaiguna #nanooil #aromaticnanooil #ubatjeragat #penawarresdung #penawarjeragat #ubatresdung #hilangkanjeragat #ubatsenggugut #ruangrezekihanania #shakleemalaysia #nurraysabeauty #powergold #bersinpagi #ubatmigrain #igsokongan #terlajaklaris #terapiinstagram

MOST RECENT

Anda kerap BERSIN SETIAP HARI❓

Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇
❌Hidung Berair & Tersumbat
❌Gatal Mata
❌Nafas & Mulut Berbau
❌Tidur Berdengkur
❌Hilang Deria Bau
❌Rambut Mula Ada Kelemumur
❌Naik Jerawat
❌Sakit Kepala
❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗
.
Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.
Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊
.
Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍
.
📲Whatsapp 0124599850

#stokisivmist
#ivmist #ivsoap #resdung#resdungkronik
#kerapbersin #gatalmuka#bersinpagi
#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair
#penawarresdungno1#pelbagaiguna #codsimpangampatpenang

Senggugut ni bagi sesetengah orang yang kena, macam kejadian ngeri yang kena redah sebulan sekali.
.
Ada yang sampai tak boleh bangun nak menanggungnya sampai kena ambil MC bagai bagi yang bekerja tu.
.
Ada juga yang dimasukkan ke hospital sebab terlalu sakit.
.
Bagi mak-mak surihati suami di rumah tu pun terganggu kerja harian di rumah, betulkan?
.
Jom cuba #ivmist, sembur sembur inshaAllah sakit senggugut akan beransur pulih.
.
Whatsapp 📲 011-25547425 Dayah atau klik link http://watsap.my/01125547425 .
#resdung #ivmist #ivsoap #ubatsakitgigi #ubatjerawat #sakitgigi #hidungberair #selsema #minyakpelbagaiguna #buasir #ubatbuasir #minyakpelbagaiguna #nanooil #aromaticnanooil #ubatjeragat #penawarresdung #penawarjeragat #ubatresdung #hilangkanjeragat #ubatsenggugut #ubatmigrain #terlajaklaris #terapiinstagram

Breathe EZ adalah berasaskan 100% bahan semulajadi (Virgin Coconut Oil, Cajeput, Champor, Pine, Cardamom, Eucalyptus dan Peppermint). Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
.
Sebotol Breathe EZ ni mengandungi 10ml dan berbentuk roll-on. Cara guna hanya perlu golek-golek sahaja atau boleh juga hidu directly daripada botol bila rasa pernafasan tak selesa.
.
.
.
Whatsapp link kat atas ☝

_____

#essentialoils #essentialoilsmalaysia #pureessentialoilbyronella #minyakpati #nafas #hidungtersumbat
#hidung #selesema #bersin #sakittekak #tekak #hidungberair #hingus #sakithidung #batuk #sakitdada #resdung #sesaknafas #inhaler #asthma #lelah #lepak #makanmakan #weekend #selamatmalam

Anda kerap BERSIN SETIAP PAGI❓

Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇 ❌Hidung Berair & Tersumbat
❌Gatal Mata
❌Nafas & Mulut Berbau
❌Tidur Berdengkur
❌Hilang Deria Bau
❌Rambut Mula Ada Kelemumur
❌Naik Jerawat
❌Sakit Kepala
❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗
.
Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.
Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊
.
Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍
.
📲Whatsapp 012-4960557

#ivmist
#ivsoap
#resdung
#kerapbersin
#gatalmuka
#hidungtersumbat
#nafasberbau
#hidungberair
#penawarresdung
#ajimaura #terapiinstagram #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistpenang #ivmistsubang #ivmistmujarab #aurainsta #instafollow

Senggugut ni bagi sesetengah orang yang kena, macam kejadian ngeri yang kena redah sebulan sekali..
.
Ada yang sampai tak boleh bangun nak menanggungnya sampai kena ambil MC bagai bagi yang bekerja tu..
.
Ada juga yang dimasukkan ke hospital sebab terlalu sakit.
.
Bagi mak-mak surihati suami di rumah tu pun terganggu kerja harian di rumah, betulkan.. .
Jom cuba #ivmist, sembur sembur in shaa Allah sakit senggugut akan beransur pulih...
.
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
.
#resdung #ivmist #ivsoap #ubatsakitgigi #ubatjerawat #sakitgigi #hidungberair #selsema #minyakpelbagaiguna #buasir #ubatbuasir #alergicseafood #minyakpelbagaiguna #nanooil #aromaticnanooil #ubatjeragat #penawarresdung #penawarjeragat #ubatresdung #hilangkanjeragat #ubatsenggugut #ubatmigrain #igsokongan #terlajaklaris #terapiinstagram

Nak BEBAS makan besar?
Budu ✔
Belacan ✔
Cencaluk ✔
Seafood ✔
.
.

Tipsnya senang jer,Amalkan selalu #IVMIST
Yg penting mesti #Konsisten amalkan tau.Bukan jarang-jarang😅.
Sebab hama resdung dah bersarang bertahun tahun. Mana mungkin sekali pakai hilang. .
.
Tapi Tapi Tapi. IVMist dengan sekali semburam fuhh lega. Boleh sambung makan lagi. Bertambah tambah. Aummm.. Teknik guna,sembur sapu & hidu jer...simple kan😊
.
.

InsyaAllah,tak perlu pantang lagi lepas ni..try buat kalau tak percaya😁💃💃💃

Budu
Belacan
Cencalok ⬆⬆⬆
Favourite food ❤❤❤❤
.
.

Tapi stress, asal bedal budu, cencalok, belacan.. lepas makan nanti mula lah buat dah 😣. Lemah semangat wehh. Nafsu ku meronta ronta.. .

Tipsnya senang jer,Amalkan selalu #IVMIST
Yg penting mesti #Konsisten amalkan tau.Bukan jarang-jarang😅.
Sebab hama resdung dah bersarang bertahun tahun. Mana mungkin sekali pakai hilang. .
.
Tapi Tapi Tapi. IVMist dengan sekali semburam fuhh lega. Boleh sambung makan lagi. Bertambah tambah. Aummm.. Teknik guna,sembur sapu & hidu jer...simple kan😊
.
.

InsyaAllah,tak perlu pantang lagi lepas ni..try buat kalau tak percaya😁💃💃💃

Budu lover ❤
Belacan lover ❤
Cencalok lover ❤

Tapi stress, asal bedal budu, cencalok, belacan.. tak dan habis nasi sepinggan..
Achoomm bergegar satu rumah 😂😂.
.

Tipsnya senang jer,Amalkan selalu #IVMIST
Yg penting mesti #Konsisten amalkan tau.Bukan jarang-jarang😅.
Sebab hama resdung dah bersarang bertahun tahun. Mana mungkin sekali pakai hilang. .
.
Tapi Tapi Tapi. IVMist dengan sekali semburam fuhh lega. Boleh sambung makan lagi. Bertambah tambah. Aummm.. Teknik guna,sembur sapu & hidu jer...simple kan😊
.
.

InsyaAllah,tak perlu pantang lagi lepas ni..try buat kalau tak percaya😁💃💃💃

Ini keluhan hati seorang IBU yg sentiasa risaukan anak-anak yg sgt sensitif dgn persekitaran. Tanpa sebab yg jelas, anak-anak mudah kena #BATUKBERKAHAK , bila kena pasti lama. Tido malam confirm tak lena, dengar bunyi "kong..kong" anak yg batuk buat hati ibu bertambah gundah. Sekarang tidak lagi!!
Selepas mencuba #IVKIDS kpd 2 org anaknya Puan Ida dh bole rasa lega.
.
.
Skg Ivkids sentiasa disisi sebagai first-aid kit. Pn Ida juga dgn senang hati membeli 10 botol Ivkids dan menjadi Agen ivmist Alhamdulillah Ivkids dan #Ivmist bukan shj asbab sembuh penyakit dgn IzinNYA malah jika rajin kita juga bole buat income. .
🌸Harga kotak  RM34.90
🌸Harga PROMOSI  RM25.00
🌸Beli  3  kotak  RM75 + pos  percuma atau free gift bernilai rm29.90 satu.

Jom dapatkan #ivmist segera. 📲Whatsapp 0162542868 bib
.
#stokisivmistseremban #ivmistteammarsha
#ivmist #ivsoap #resdung
#kerapbersin #gatalmuka
#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair #senawang
#onlinestor #malaysiaonlinestore #ejendiperlukan #sideincomemalaysia #mudahmy #shoppingonlinemalaysiamurah

APA SEBENARNYA #IVMIST NI ?
KENAPA SETIAP RUMAH HARUS ADA IVMIST ?

Ivmist aromatic nano oil, mampu menangani stress dengan baunya yang menenangkan dan mampu  merawat :
.
》Resdung@sinus , selsema dan kerap bersin
》Masalah muka dan hidung sering gatal
》Jerawat/ Jeragat/ Parut jerawat
》Migrain/ stress/ sakit Kepala
》Sakit mata
》Sakit Gigi
》Sengugut/ sakit perut/ angin
》Untuk masalah lenguh/ Gout/ Sakit urat dan sendi/ sakit lutut
》Gigitan serangga
》Panau/ Kurap/ Kayap (herpes)/ Ekzema/ Elergik kulit gatal-gatal/ Ruam/ kuku cekam
》Bersin/ Selsema/ Batuk
》Baby Kembung Perut
》Untuk masalah buasir luaran
》Ibu mengandung/ pening/ Mual/ Muntah/ sukar tidur /kejang
》Lelah/ Sukar bernafas/ Athma -  Migrain dh bertahun-tahun dihidapi pun boleh sembuh tanpa mengambil sebarang ubat..dengan izinNya Insya Allah.

Diperbuat Dari 10 Bahan Organik Terpilih. Pilihan yang lebih baik, lebih selamat. 🌸Harga kotak  RM34.90
🌸Harga PROMOSI  RM25.00
🌸Beli  3  kotak  RM75 + pos  percuma atau free gift bernilai rm29.90 satu.

Jom dapatkan #ivmist segera. 📲Whatsapp 0162542868 bib
.
#stokisivmistseremban #ivmistteammarsha
#ivmist #ivsoap #resdung
#kerapbersin #gatalmuka
#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair #senawang
#onlinestor #malaysiaonlinestore #ejendiperlukan #sideincomemalaysia #mudahmy #shoppingonlinemalaysiamurah

Anda kerap BERSIN SETIAP HARI❓

Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇
❌Hidung Berair & Tersumbat
❌Gatal Mata
❌Nafas & Mulut Berbau
❌Tidur Berdengkur
❌Hilang Deria Bau
❌Rambut Mula Ada Kelemumur
❌Naik Jerawat
❌Sakit Kepala
❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗
.
Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.
Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊
.
Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍
.
📲Whatsapp 0193808833

#bandarseriputrastokis
#ivmistbandarseriputra
#ivmist #ivsoap #resdung#resdungkronik
#kerapbersin #gatalmuka#bersinpagi
#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair
#penawarresdungno1#pelbagaiguna

KOMBO SET IBUAYAH & ANAK

Peneman setia ibuayah & anak ❤❤
.
.
Stress 😠 Asal tersedar tengah malam / pagi. Mesti bersin. Rimas memang rimas. Anak kecil pun terjaga bunyi bersin acapkali. Dah lah kuat macam petir. Allahu 😣😣. .
.
Jom cuba #IVMist Hapus masalah resdung. InsyaAllah.Resdung hilang. Hati pun banyak senang 😘
.

Cepat harga promosi masih berlangsung ❗❗

IVMIST PANTAS HAPUS HAMA RESDUNG❗
.
.

KENAPA SEMAKIN RAMAI DAPATKAN IVMIST ✔ Kesan sepantas 2 hari penggunaan
✔ Mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
✔ Selamat & tanpa kesan sampingan, kandungan 100% daripada herba kayu terpilih ✔ Jimat Wang ( 1 botol 10ml untuk 100 - 110 semburan)
✔ Pelbagai kegunaan merawat penyakit
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
.
Diperbuat Dari 10 Bahan Organik Terpilih
✔ Habbatus Sauda ✔Argan ✔Serai ✔Eucalyptus ✔Halia ✔Halia Bara ✔Kelapa Dara ✔Limau Purut ✔Pudina ✔Saffron
.
Cuba selesaikan masalah anda segera. Sudah ramai yang mendapat manfaat darinya.

Untuk sebarang pertanyaan jom klik link dibawah ⤵⤵
http://www.wasap.my/60199717903

IVMist & IVKids Teman Setiap Anda ❤❤
.

Setiap saat adalah bermakna ❤❤

Demam sudah....
Sakit itu penghapus dosa...
#pening #hidungberair #sakittekak

Happy holiday uolls.

Nak pergi bercuti jangan lupa bawak #ivmist tau, siapa2 yang mabuk kereta mabuk feri mabuk kapalterbang tu, berguna sangat tauu. Ivmist ini boleh dijadikan sebagai kit kecemasan. Sangat berguna bila dah puas berjalan sana sini kaki sakit just sembur je ivmist settle. 📲Whatsapp 0162542868 bib
.
#stokisivmistseremban #ivmistteammarsha
#ivmist #ivsoap #resdung
#kerapbersin #gatalmuka
#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair #senawang
#penawarresdungno1 #onlinestor #malaysiaonlinestore #ejendiperlukan #sideincomemalaysia #mudahmy #shoppingonlinemalaysiamurah

Masalah batuk, selsema, sakit kepala malah sakit kulit pun boleh.
Alhamdulillah
Mudah Saja.. Sembur-Sembur Segar😉
.
NAK DAPATKAN IV MIST?
📲Whatsapp 0162542868 bib
.
#stokisivmistseremban
#ivmist #ivsoap #resdung
#kerapbersin #gatalmuka #codsenawangsikamat
#hidungtersumbat #nafasberbau #hidungberair #senawang
#onlinestor #malaysiaonlinestore #ejendiperlukan #sideincomemalaysia #mudahmy #shoppingonlinemalaysiamurah

Anda kerap BERSIN SETIAP PAGI❓

Ataupun ada mengalami salah satu simptom2 di bawah👇
❌Hidung Berair & Tersumbat
❌Gatal Mata
❌Nafas & Mulut Berbau
❌Tidur Berdengkur
❌Hilang Deria Bau
❌Rambut Mula Ada Kelemumur
❌Naik Jerawat
❌Sakit Kepala
❌Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
❌Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk .

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom2 diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG❗
.
Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?
.
Tak perlu cari yang mahal2. Yang MURAH, SELAMAT, MUDAH dan BERKESAN kan ada..😊
.
Jom ikhtiar cuba 🌸IVMist pula. Insha Allah masalah RESDUNG dapat dirawat dan simptom2 resdung akan berkurangan dan pulih👍
.
📲Whatsapp 011-35446408

#ivmist #ivmistteamkakUmi
#,stokisivmusmeruklang
#ivkids
#ivsoap
#resdung
#kerapbersin
#gatalmuka
#hidungtersumbat
#nafasberbau
#hidungberair
#penawarresdung
011-35446408

Most Popular Instagram Hashtags