[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hidungberair

3307 posts

TOP POSTS

akak merempit pakai baju kurung 😂 #hidungberair #hprt

KERAP BERSIN SETIAP PAGI??? .
IvMist selesaikan masalah RESDUNG...
✔ 😭Hidung Berair & Tersumbat
✔ 😧Kerap Bersin Di Waktu Pagi
✔ 😩Gatal Mata
✔ 😷Nafas & Mulut Berbau
✔ 😪Tidur Berdengkur
✔ 😖Hilang Deria Bau
✔ 🙆Rambut Mula Ada Kelemumur
✔ 😡Naik Jerawat
✔ 👼Sakit Kepala
✔ 🍜Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
✔ ⛄Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk ➿

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom-simptom diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG.

Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?

Tak perlu cari yang mahal-mahal. Yang murah selamat berkesan kan ada.. 😊

Whatsapp 📲 0162098869

Ejen dan stokis diperlukan whatsapp ke 0162098869

#ivmistteammarziana📲 #ivmist #SemburSemburSegar #resdung #hidungberair

=-=-=-=
TAK HABIS SEBOTOL LAGI GUNA IVMIST NI
=-=-=-=
.
.
"Selepas guna IVMist, semakin sembuh.
.
Salah makan tak de dah demam-demam running nose semua tu. .
Just gatal-gatal sikit jek.
.
Kadang-kadang tak gatal langsung.
.
Bernafas pon selesa, tak da rasa hidung tersumbat jek. huhu.
.
Tak habis sebotol pon lagi guna IVMist
.
Alhamdulillah, sebelum ini guna ubat lain untuk bertahan jek.
.
Sejak guna IVMist makin sembuh.
.
Masal awal Guna, mmg teruk hidung tak berhenti berair.
.
Selepas seminggu baru berhenti. hehehe.
.
Sekarang bila ada masalah saya sapu je.
.
Esoknya kompem keluar lendir dari hidung. .
Memang best la IVmist." - Adyani
.
.
Nak Cuba IVMist?
Whatsapp 0177660130

#ivmist
#gatalgatal
#hidungberair

.
Resdung?
.
Legakan dengan ivmist.
.
Spray dan sapu saja.
.
Mudah
.
Berkesan
.
Sangat berbaloi
.
Hanya RM 28
.
Cepat wasap hakak, jangan biarkan resdung mengganggu hidup
.
013 362 3503

ADUH TAK SELESANYA HIDUNG NI...
.
.
Bangun pagi jer bersin,
Hinguss meleleh,
Batuk-batuk selsema
Gatal gatal hidung dan matee,
.
.
Menyedihkan lagi bila TAK AMBIL APA-APA TINDAKAN bila simpton Reshdung ni di alami oleh KITA Sendiri,
.
RISIKO SIMPTON masalah reshdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , mata & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan matee/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, reshdung boleh menyebabkan matee menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.
.
.
SETUJU Tak jika awak beli ini
.
➡ SINUS CARE
Gabungan Herba yang ada buktinya membantu memulihkan simptom resdung.

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+601133955528 :)
#malaysia #singapore #indonesia #resdung #hidung #hidungpesek #hidunglurus #hidungberair #hidungtajam #hidungmancung #hidungbesar #hidungruncing #bersin #bersinar #anak #anaklangit #anaklanang #sakit #sakitmata #matagatal #gatal #gatalmuka #gatalmata #gatalhidung #gatalkulit #gatalkepala #selesahidung

.
#IVSOAP
Inginkan kulit yang cerah dan lembut dapatkan IVSoap. Ianya dapat dapat membantu bagi mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat dan parut jerawat serta mencerah dan melembapkan kulit.
.
Untuk merawat penyakit kulit seperti ekzema dan kudis - kudis pada badan pun sangat sesuai tau...boleh digunakan untuk semua peringkat umur daripada bayi hingga dewasa..100 % bahan semulajadi🤗
.
🌟Ivsoap hanya RM25.00
(Harga asal RM29.90)
.
Add Postage RM 8sm/ RM 11ss
.
NAK DAPATKAN IVSOAP?
.
WhatsApp 📲 013-447 6028
WhatsApp 📲 013-447 6028
WhatsApp 📲 013-447 6028
---------------

.
🌻TESTIMONI IVMIST ~ BERSIN🌻
.
Achih! Achih! Achih!, excuse me😓
.
Ssrreeettttt..hembus hingus kat tisu😥
.
Kalau korang dengar bunyi bersin lebih kurang macam tu, mesti dari gegadis sunti atau wanita2 pemalu yang sopan-santun👧👱
.
Dorang ni rela tahan bersin dan lepas dengan pelan dan penuh keanggunan😅
Walau tahap tertelan hingus sendiri kengkadang😀😀😀
.
Haaaaaccchhuuuoooommmm!😫
.
Haaa tu baru real punya bersin penuh kepuasan maksima😂
.
Boleh dengar sampai 3 block apartment kalau korang bersin tetengah malam nan kudus😃
.
Hihii...cuti hujung minggu. Rakyat Johor lak dapat cuti istimewa arini sebab menang Piala Malaysia🏆
.
Macam biasa akak2 acik2 mommies semua ramai yang penuhi masa cuti ni dengan mengemas umah. Nak lap sesawang maklumlah tak lama lagi cuti panjang. Ada kenduri kendara. Pastu kaum kerabat nak datang bertandang ke rumah😆
.
"Akak kemas rumah. Habuk Ya Allah punyalah banyak. Sapu lap dan mop lantai bagai. Yang ajaibnya sekali pun tak bersin tau!😱😱😱"
.
Kalau dulu menyapu sampah siap kena sumbat tisu dalam hidung. Sebab hidung berair meleleh macam air paip kan?😷
.
Bersin ni sebenarnya mencapai kelajuan 150km/jam⏰
Fuhh..laju giler virus ni terbang🐲
.
Sebab tu sinus bukan penyakit biasa. Lagi pulak kalau korang duduk serumah dengan anak kecil😣
Senang sangat 1 rumah boleh terus jangkit menyangkit😐
.
Bersin setiap pagi atau bila kena habuk dan debu ni sebenarnya adalah salah satu tanda resdung😨
.
Nak hilangkan bersin dengan mudah?😰
.
Kini habuk bukan lagi ancaman bagiku kata customer ni😄
.
Meh kita ikhtiar dengan IVMIST.
IVMIST baru RM34.90 je💕
.
Sape nak DISKAUN dan Free Gift lekas roger akak kat 📲#whatsapp0123934394 😘😘

pagi² hidung dah gatal
😲 pagi² dah bersin
😲 pagi² bila batuk keluar kahak berketul yg amat busuk
😲 pagi² hidung dah berhingus

Tau tak... faktor² diatas tanda² awal resdung .. Jangan biarkan saja... rawatlah resdung anda... dgn sabun sinus by jsd InsyaAllah masalah resdung anda dpt dirawat... hanya rm38.90.. #jamususukdara
#hijrahekonomiwanita
.
Jika berminat boleh wasap Sha 📲 0175987551
#jamususukdara #shashaagentjsd #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsdpenang #jsdutara #codpenang #codkualaketil #posseluruhmalaysia #keputihan #wanita #resdung #gatalhidung #hidungberair

AWAS! BILA ANDA MENGALAMI RESDUNG!
.
.
RESDUNG MUDAH TERANGSANG & berpotensi kembali akibat terdedah kpd bahan-bahan punca alahan seperti makanan laut, belacan, udang, debu, habuk, kucing atau bila terdapatnya perubahan cuaca atau suhu di mana hidung akan mula berair, mata dan kulit muka pula akan kegatalan.
.
SINGKIRKAN SINUS SEKARANG!
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

MOST RECENT

ADUH TAK SELESANYA HIDUNG NI...
.
.
Bangun pagi jer bersin,
Hinguss meleleh,
Batuk-batuk selsema
Gatal gatal hidung dan matee,
.
.
Menyedihkan lagi bila TAK AMBIL APA-APA TINDAKAN bila simpton Reshdung ni di alami oleh KITA Sendiri,
.
RISIKO SIMPTON masalah reshdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , mata & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan matee/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, reshdung boleh menyebabkan mata menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.
.
.
SETUJU Tak jika awak beli ini
.
➡ SINUS CARE
Gabungan Herba yang ada buktinya membantu memulihkan simptom resdung.

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+601133955528 :)
#malaysia #singapore #indonesia #resdung #hidung #hidungpesek #hidunglurus #hidungberair #hidungtajam #hidungmancung #hidungbesar #hidungruncing #bersin #bersinar #anak #anaklangit #anaklanang #sakit #sakitmata #matagatal #gatal #gatalmuka #gatalmata #gatalhidung #gatalkulit #gatalkepala #selesahidung

ADUH TAK SELESANYA HIDUNG NI...
.
.
Bangun pagi jer bersin,
Hinguss meleleh,
Batuk-batuk selsema
Gatal gatal hidung dan matee,
.
.
Menyedihkan lagi bila TAK AMBIL APA-APA TINDAKAN bila simpton Reshdung ni di alami oleh KITA Sendiri,
.
RISIKO SIMPTOM masalah reshdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , mata & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan matee/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, reshdung boleh menyebabkan matee menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.
.
.
SETUJU Tak jika awak beli ini
.
➡ SINUS CARE
Gabungan Herba yang ada buktinya membantu memulihkan simptom resdung.

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+601133955528 :)
#malaysia #singapore #indonesia #resdung #hidung #hidungpesek #hidunglurus #hidungberair #hidungtajam #hidungmancung #hidungbesar #hidungruncing #bersin #bersinar #anak #anaklangit #anaklanang #sakit #sakitmata #matagatal #gatal #gatalmuka #gatalmata #gatalhidung #gatalkulit #gatalkepala #selesahidung

ADUH TAK SELESANYA HIDUNG NI...
.
.
Bangun pagi jer bersin,
Hinguss meleleh,
Batuk-batuk selsema
Gatal gatal hidung dan matee,
.
.
Menyedihkan lagi bila TAK AMBIL APA-APA TINDAKAN bila simpton Reshdung ni di alami oleh KITA Sendiri,
.
RISIKO SIMPTON masalah reshdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , mata & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan matee/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, reshdung boleh menyebabkan matee menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.
.
.
SETUJU Tak jika awak beli ini
.
➡ SINUS CARE
Gabungan Herba yang ada buktinya membantu memulihkan simptom resdung.

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+601133955528 :)
#malaysia #singapore #indonesia #resdung #hidung #hidungpesek #hidunglurus #hidungberair #hidungtajam #hidungmancung #hidungbesar #hidungruncing #bersin #bersinar #anak #anaklangit #anaklanang #sakit #sakitmata #matagatal #gatal #gatalmuka #gatalmata #gatalhidung #gatalkulit #gatalkepala #selesahidung

KERAP BERSIN SETIAP PAGI??? IvMist selesaikan masalah RESDUNG...
✔ 😭Hidung Berair & Tersumbat
✔ 😧Kerap Bersin Di Waktu Pagi
✔ 😩Gatal Mata
✔ 😷Nafas & Mulut Berbau
✔ 😪Tidur Berdengkur
✔ 😖Hilang Deria Bau
✔ 🙆Rambut Mula Ada Kelemumur
✔ 😡Naik Jerawat
✔ 👼Sakit Kepala
✔ 🍜Bertindakbalas Dengan Makanan Terperap
✔ ⛄Bertindakbalas Dengan Suhu Sejuk ➿

Jika anda mengalami salah satu ataupun lebih simptom-simptom diatas.. anda sebenarnya mempunyai RESDUNG.

Sudah mencuba pelbagai rawatan dan ubat hospital tapi masih TAK BERHASIL?

Tak perlu cari yang mahal-mahal. Yang murah selamat berkesan kan ada.. 😊

Whatsapp 📲 0129589279

Ejen diperlukan
#ivmistmujarab #ivmistteamhazliani #ivmist #SemburSemburSegar #resdung #hidungberair

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

.
Resdung?
.
Legakan dengan ivmist.
.
Spray dan sapu saja.
.
Mudah
.
Berkesan
.
Sangat berbaloi
.
Hanya RM 28
.
Cepat wasap hakak, jangan biarkan resdung mengganggu hidup
.
013 362 3503

.
Resdung?
.
Legakan dengan ivmist.
.
Spray dan sapu saja.
.
Mudah
.
Berkesan
.
Sangat berbaloi
.
Hanya RM 28
.
Cepat wasap hakak, jangan biarkan resdung mengganggu hidup
.
013 362 3503

- SENGSARA DENGAN RESDUNG!!
.
.
Dengan adanya produk Sinus Care, kini anda tidak perlu lagi sengsara akibat resdung. Sinus Care produk yang diformulasikan khas bagi merawat masalah resdung anda! Jangan lepasksn peluang untuk rawat masalah resdung anda. Anda pasti akan teruja dengan kesannya!
.
.
KESANNYA HEBAT YANG ANDA BAKAL PEROLEH DARI SINUS CARE :-.
.
 Bantu merawat masalah resdung
 Membantu mengatasi masalah selsema yang teruk
 Membantu mengatasi masalah hidung tersumbat
 Membantu mengatasi masalah alahan hidung
 Membantu mengurangkan kegatalan hidung dan mata
 Membantu mengatasi masalah asma
 Membantu merawat resdung
 Membantu meningkatkan sistem imun badan
 Membantu meningkatkan antibiotik badan
.
HILANG SENSARA RESDUNG ANDA DENGAN SINUS CARE
.
WHATSAPP "SINUS" 0173229953 .
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar - #regrann

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS"
017 7800526 .
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung -

pagi² hidung dah gatal
😲 pagi² dah bersin
😲 pagi² bila batuk keluar kahak berketul yg amat busuk
😲 pagi² hidung dah berhingus

Tau tak... faktor² diatas tanda² awal resdung .. Jangan biarkan saja... rawatlah resdung anda... dgn sabun sinus by jsd InsyaAllah masalah resdung anda dpt dirawat... hanya rm38.90.. #jamususukdara
#hijrahekonomiwanita
.
Jika berminat boleh wasap Sha 📲 0175987551
#jamususukdara #shashaagentjsd #teamjsdniena #empireaurafidarich #jsdpenang #jsdutara #codpenang #codkualaketil #posseluruhmalaysia #keputihan #wanita #resdung #gatalhidung #hidungberair

AWAS! BILA ANDA MENGALAMI RESDUNG!
.
.
RESDUNG MUDAH TERANGSANG & berpotensi kembali akibat terdedah kpd bahan-bahan punca alahan seperti makanan laut, belacan, udang, debu, habuk, kucing atau bila terdapatnya perubahan cuaca atau suhu di mana hidung akan mula berair, mata dan kulit muka pula akan kegatalan.
.
SINGKIRKAN SINUS SEKARANG!
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

IV Mist sangat berpatutan harganya. Sebitol hanya rm28 .. beli 2 botol hanya rm50 .. super jimat kan
Jom whatsap imi 0123385985

💖 IV Mist magic oil masa kini dan selamanya 😍

IV Mist bukan semburan biasa .... tapi ia afalah semburan yang membawa kepada kebaikkan serta aroma terapi yang sangat menyenangkan bagi menghilangkan stress, sakit kepala, demam dan banyak lagi.

Jom whatsap imi 0123385985 😊

Didatangkan drngan pelbagai warna botol tetapi fungsi yang sama 😊, mengikut selera warna anda... seronokkan
Jom whatsap imi 0123385985 😃

Dikenali sebagai magic oil kerana kandungannya yang sangat unik yang mampu merawat sakit luaran anda... Tak percaya.. jom imi terangkan 0123385985 😊

Resdung, migrain, jerawat sangat menggangu aktiviti harian anda bukan, jom rawat dengan IVMist .. bukan sebarang botol biasa.

Jom imi terang 😊 0123385985

IVmist sangat mudah digunakan hanya sembur di tangan, sapukan spot2 yang memerlukan rawatan dan alhir sekali hidu baunya dari tapak tangan anda ....pasti rasa segar! 😉

Jom imi terang lebih lanjut 0123385985 😊

12ml cukup ke nak rawat macam2 sakit luaran? ... Siapa kata tak boleh? Belum cuba belum tahu
Jom ber IVmist , contact imi. Mudah imi terangkan 0123385985 😊

Morning followers imi 😊. Terima kasih kerana sudi bersama and ambil tahu apa itu ivmist. 1 botol boleh merawat sakit luaran anda.

Mudahkan?
Sembur sembur segar dengan ivmist .. Jom chat dengan imi 0123385985 😀

🌼 IVMist penawar 32 penyakit membantu dan memulihara kesihatan anda tanpa perlu makan pain killer.
.
.
Bagus untuk :
🌷 Resdung
🌷 Kerap bersin
🌷 Elergik seafood
🌷 Gatal mata/muka
🌷 Migrain
🌷 Sakit sendi
.
.
Hanya sebotol RM 28 + RM 8 (pos)
TAPI KALAU
Beli 3 botol RM 75 (free pos)
.
.
Nak cuba IVMIST meh Whatsapp
☎014 - 921 7275
☎014 - 921 7275
☎014 - 921 7275

Ivmist ♥️
-----------------------------------------
🌿 10 herba 🌹 Tiada bahan kimia merbahaya
🌻 Lulus KKM
🌸 Mudah , Murah, Berkesan
.
💧12 ml .
1⃣ 28.00
2⃣ 50.00
3⃣ 75.00 (kos penghantaran ditanggung)
.
🙆🏻 EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN
.
📱017-9458575

-----------------------------------------
🌿 10 herba 🌹 Tiada bahan kimia merbahaya
🌻 Lulus KKM
🌸 Mudah , Murah, Berkesan
.
💧12 ml .
1⃣ 28.00
2⃣ 50.00
3⃣ 75.00 (kos penghantaran ditanggung)
.
🙆🏻 EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN
.
📱017-9458575

Ivmist ♥️
-----------------------------------------
🌿 10 herba 🌹 Tiada bahan kimia merbahaya
🌻 Lulus KKM
🌸 Mudah , Murah, Berkesan
.
💧12 ml .
1⃣ 28.00
2⃣ 50.00
3⃣ 75.00 (kos penghantaran ditanggung)
.
🙆🏻 EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN
.
📱017-9458575

RESDUNG MEMANG MERIMASKAN!! .
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung lagi 😉
.
.
KELEBIHAN YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA CONSUME SINUS CARE..
.
🌷 Dah tak bersin pagi-pagi.
🌷 Hidung dah tak tersumbat.
🌷 Nafas dah tak memenatkan.
🌷 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🌷 Paling best dah boleh makan seafood.
🌷 Muka jadi bersih
🌷 Jerawat hilang.
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung #fattzura

RESDUNG MEMANG MERIMASKAN!! .
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung lagi 😉
.
.
KELEBIHAN YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA CONSUME SINUS CARE..
.
🌷 Dah tak bersin pagi-pagi.
🌷 Hidung dah tak tersumbat.
🌷 Nafas dah tak memenatkan.
🌷 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🌷 Paling best dah boleh makan seafood.
🌷 Muka jadi bersih
🌷 Jerawat hilang.
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung #fattzura

10 herba yang terpilih didalam satu botol 12ml IVmist ni dapat merawat 1001 penyakit yang anda hadapi ... tidak percaya?

Kenalah cuba 😊

0123385985 -mimi

Buat pilihan yang tepat untuk mengurang serta merawat masalah yang anda hadapi semestinya dengan IVmist 😍

Jom 0123385985 -mimi

Herba herba yang terdapat dalam IVmist semestinya yang terbaik inshaa Allah .

SEMBUR SEMBUR SEGAR 😊 😍 IVMIST

jom 0123385985 -mimi

IV MIST MEMBANTU MELEGAKAN GEJALA:
.
🔹RESDUNG 😨
.
🔹SELESEMA 😷
.
🔹MIGRAIN 😈
.
🔹KERAP BERSIN 😤
.
🔹JERAWAT 😡
.
🔹 LAIN2 KEGUNAAN LUARAN
.
.
Whatsapp saya sekarang 011 31200415 untuk dapatkan IV MIST dengan harga promosi dan penjimatan berganda-ganda..
.
.
📲011 31200415
📲011 31200415

IV MIST MEMBANTU MELEGAKAN GEJALA:
.
🔹RESDUNG 😨
.
🔹SELESEMA 😷
.
🔹MIGRAIN 😈
.
🔹KERAP BERSIN 😤
.
🔹JERAWAT 😡
.
🔹 LAIN2 KEGUNAAN LUARAN
.
.
Whatsapp saya sekarang 011 31200415 untuk dapatkan IV MIST dengan harga promosi dan penjimatan berganda-ganda..
.
.
📲011 31200415
📲011 31200415

IV MIST MEMBANTU MELEGAKAN GEJALA:
.
🔹RESDUNG 😨
.
🔹SELESEMA 😷
.
🔹MIGRAIN 😈
.
🔹KERAP BERSIN 😤
.
🔹JERAWAT 😡
.
🔹 LAIN2 KEGUNAAN LUARAN
.
.
Whatsapp saya sekarang 011 31200415 untuk dapatkan IV MIST dengan harga promosi dan penjimatan berganda-ganda..
.
.
📲011 31200415
📲011 31200415

IV MIST MEMBANTU MELEGAKAN GEJALA:
.
🔹RESDUNG 😨
.
🔹SELESEMA 😷
.
🔹MIGRAIN 😈
.
🔹KERAP BERSIN 😤
.
🔹JERAWAT 😡
.
🔹 LAIN2 KEGUNAAN LUARAN
.
.
Whatsapp saya sekarang 011 31200415 untuk dapatkan IV MIST dengan harga promosi dan penjimatan berganda-ganda..
.
.
📲011 31200415
📲011 31200415

IV MIST MEMBANTU MELEGAKAN GEJALA:
.
🔹RESDUNG 😨
.
🔹SELESEMA 😷
.
🔹MIGRAIN 😈
.
🔹KERAP BERSIN 😤
.
🔹JERAWAT 😡
.
🔹 LAIN2 KEGUNAAN LUARAN
.
.
Whatsapp saya sekarang 011 31200415 untuk dapatkan IV MIST dengan harga promosi dan penjimatan berganda-ganda..
.
.
📲011 31200415
📲011 31200415

IV MIST MEMBANTU MELEGAKAN GEJALA:
.
🔹RESDUNG 😨
.
🔹SELESEMA 😷
.
🔹MIGRAIN 😈
.
🔹KERAP BERSIN 😤
.
🔹JERAWAT 😡
.
🔹 LAIN2 KEGUNAAN LUARAN
.
.
Whatsapp saya sekarang 011 31200415 untuk dapatkan IV MIST dengan harga promosi dan penjimatan berganda-ganda..
.
.
📲011 31200415
📲011 31200415

Landungan terakhir yang istimewa yang terdapat dalam IVmist adalah Eucalyptus...apa yang bagus ialah:- 🌿Mencegah rasa mual
🌿mengurangkan selsema dan demam
🌿Menghilangkan stress
🌿Mengurangi rasa kebas2 dan sakit sendi

Dan banyak lagi

Apa tunggu lagi... kena cuba ivmist

0123385985 -mimi

10 herba terbaik semestinya dari IVmist

KUALITI no. 1 😊

Jom 0123385985-mimi

Kelebihan pudina dalam semburan IVmist adalah 🍀Merawat selsema 🍀Merawat sakit kepala
🍀Menghilangkan rasa loya
🍀Melegakan kekejangan di bahagian perut

Dan banyak lagi

Wow menariknya!! Jom 0123385985 -mimi 😊

Kebaikkan halia bara tidak dapat disangkal lagi antaranya ialah :- 🌵Mencegah Morning Sickness
🌵Merawat Kembung Perut
🌵Ubati demam dan batuk
🌵Merawat kurap dan panau

Dan banyak lagi 😊

Istimewanya!😄 Jom 0123385985

Herba yang terbaik sahaja yang terpilih untuk kegunaan harian anda.

Jom aembur sembur segar dengan IVmist

0123385985-mimi 😊

Antara kelebihan halia dalam IVmist ialah :- 🌿Pengubat mual sesuai untuk ibu2 mengandung
🌿Mengelak demam dan selsema
🌿Merawat ketidakselesaan perut
🌿Mengatasi masalah penafasan

Dan banyak lagi

Uniknya 😊 jom 0123385985-mimi

RESDUNG MENYERANG TANPA MENGIRA PEINGKAT UMUR..
.
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung lagi 😉
.
.
KELEBIHAN YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA CONSUME SINUS CARE..
.
🌷 Dah tak bersin pagi-pagi.
🌷 Hidung dah tak tersumbat.
🌷 Nafas dah tak memenatkan.
🌷 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🌷 Paling best dah boleh makan seafood.
🌷 Muka jadi bersih
🌷 Jerawat hilang.
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

IVMIST_pengganti_diri

Mak saya salah seorang pengguna tegar #ivmist. Sebelum ni saya bagi mak cuba sebotol, sebab mak ni menghidap resdung.

Salah makan sikit, hidung akan berterusan gatal-gatal yang teramat dengan air hidung meleleh-leleh. Bersin bersahut-sahut. Tisu masa tu memang jadi best pren sejati. Kesian.

Sejak mak gunakan ivmist, Alhamdulillah, banyaaak sangat berkurangan.
Pernah satu masa saya kat kampung, cuping telinga mak gatal-gatal sampai cuping telinga mak jadi tebal la dek kena garu. Saya sarankan mak sapu dengan ivmist. Memang cepat surutnya dan back to normal size dengan izinNya.

Mak juga tak suka nak sapu krim bagai tu. Alasannya, melengas, melekit-lekit bila kena air. Sama dengan saya jugak tu. Tapi dengan ivmist ni uols, sekejap je minyak ajaib tu menyerap terus ke dalam kulit. Lepas spray dan sapu, dah boleh buat kerja dapur macam biasa. Tak risau lagi tangan jadi licin, atau bertompok minyak di kain baju.

Sekarang, walau saya tak sentiasa ada di sisi menemani mak, tapi saya dah tinggalkan ivmist sebagai pengganti diri ini. Walau tak sama, sekurang-kurangnya setiap kali pandang botol ivmist, ingatan mak ke kita tak pernah lupa.

Uols sayang mak? Jom la hadiahkan mak minyak_pelbagai_guna ivmist ni.

IVMist Aromatic Nano Oil
💲harga mampu milik!! RM28 Only😘

Benefits??? 👇🏻👇🏻
🌿MIGRAIN
💥SELESEMA
🌿SAKIT MATA
💥SAKIT GIGI
🌿MIGRAIN
💥SENGGUGUT
🌿SAKIT OTOT
💥SAKIT PINGGANG
🌿LENGUH2
💥SAKIT KEPALA
🌿STRESS
💥SENDI
🌿GATAL 💥KURAP
🌿PANAU
💥TERKENA AIR PANAS
🌿GOUT
💥KUKU CEKAM
🌿GIGITAN SERANGGA BISA

Effects??? 👉🏻Immediately

Ingredients?? 👇🏻👇🏻
🍁LIMAU PURUT
🍁HALIA
🍁PUDINA
🍁SERAI
🍁ARGAN
🍁SAFRON
🍁HALIA BARA
🍁KELAPA DARA
🍁EUCALYPTUS
🍁HEBBATUS SAUDA 📱 Dm @ whatsapp 01135585678

Apa itu IVMIST?

IVMIST mengandungi 10 ekstrak bahan terpilih yang dapat membantu untuk hilangkan masalah resdung.

Bukan setakat itu sahaja ekstrak bahan berkenaan telah diyakini oleh para penyelidik dan ia dapat juga membantu masalah-masalah lain seperti

selsema, jerawat, sakit gigi, buasin luaran, stress, pening kepala, migrain, sakit leher, sakit bahu, gatal gatal, kurap, panau dan lain -lain.

Dengan menggunakan teknologi NANO, semburan ini terus menyerap kedalam kulit dan membantu mempercepatkan proses penyembuhan.

TAK SELESA DENGAN HIDUNG GATAL DAN BERSIN SETIAP MASA .
Say no more to resdung
.
Sembur je setiap hari dengan Ivmist.
.
100% Herba
.
Elergik berkurang
.
Boleh makan seafood tanpa was was
.
Hidung dan mata dah berhenti gatal
.
Boleh bekerja dengan lebih tenang lepasni! .
Nak cuba atau nak tanya ws hakak ye .
.
011-35585678
011-35585678
011-35585678

TAK SELESA DENGAN HIDUNG GATAL DAN BERSIN SETIAP MASA .
Say no more to resdung
.
Sembur je setiap hari dengan Ivmist.
.
100% Herba
.
Elergik berkurang
.
Boleh makan seafood tanpa was was
.
Hidung dan mata dah berhenti gatal
.
Boleh bekerja dengan lebih tenang lepasni! .
Nak cuba atau nak tanya ws hakak ye .
.
011-35585678
011-35585678
011-35585678

TAK SELESA DENGAN HIDUNG GATAL DAN BERSIN SETIAP MASA .
Say no more to resdung
.
Sembur je setiap hari dengan Ivmist.
.
100% Herba
.
Elergik berkurang
.
Boleh makan seafood tanpa was was
.
Hidung dan mata dah berhenti gatal
.
Boleh bekerja dengan lebih tenang lepasni! .
Nak cuba atau nak tanya ws hakak ye .
.
011-35585678
011-35585678
011-35585678

IVMIST

I - interesting👌
V - very useful
M - Must have
I - i love it😍
S - Small, simple
T - The best ,tip top👍

Produk resdung mampu milik dan mempunyai repeat order yang tinggi disebabkan oleh kejadi-jadiannya 😎😎

MASA RESDUNG Dulu bila saya try ivmist saya buat dekkkk je.. mcm minyak angin..
Tp skrng bila saya migraine sakit kepala, selsema, dan alahan saya akan cari ivmist. ternyata mujarab dgn izin ALLAH
Serius , dengan izin Allah ivmist membantu byk masalah luaran saya.
.

Kalau tak percaya saya tak paksa beli, tp anda Tanya 10 orng kawan anda adakah betul ivmist ini bagus dan berkualiti
Tanya skrng 10 orng.. pasti kawan anda pernah tau .. insyaALLAH.. try lah
.
.

Dengan hanya RM28 saje walaupun murah tapi mampu dengan izin Allah membantu mengawal dan menghalang
• Resdung
• Alahan
• Migraine/stress
• Sakit sendi
• Sakit badan/pinggang
• Sakit gigi
• Selsema
• Gigitan serangga berbisa
• Luka
• Jeragat / jerawat
• Dan lain lain
Jika anda ingin mengatasi itu semua.. cepat hubungi kami dgn whatsapp segera 📲www.wasap.my/601135585678
.
.

saya jemput anda jadi STOKIS kami dengan segera... anda dapat tolong orng lain.. anda dapat tolong income sendiri dan insyaALLAH

Apa beza warna botol IVMIST?
.
Tak ada apa yang beza..
❤Product yang sama
💙Ramuan herba yang sama
💚Fungsi yang sama
💜Berkelulusan KKM yang sama . 🌷IV MIST🌷
.
Sangat berkesan melegakan dan memulihara
• Resdung
• Selsema
• Hidung tersumbat
• Sakit kepala
• Sakit gigi
• Lenguh dan sakit badan
• Rambut gugur
• Bisul
• Gatal dan alahan
• Gigitan serangga
• Senggugut
• Buasir
• Dan banyak lagi...
. ✔ Mudah digunakan hanya sembur, hidu & sapu
✔ Selamat & tanpa kesan sampingan, kandungan 100% daripada herba semulajadi terpilih.

Ws 011-35585678 utk info lanjut.

Most Popular Instagram Hashtags