#hibrowsmalaysia

MOST RECENT

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Whatsapp 011 2178 4426 now to order 😍
.
RM22 only girlssss
(Postage RM8sm/RM12ss)
.
Don't forget girls, you are awesome!
.
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Whatsapp 011 2178 4426 now to order 😍
.
RM22 only girlssss
(Postage RM8sm/RM12ss)
.
Don't forget girls, you are awesome!
.
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Whatsapp 011 2178 4426 now to order 😍
.
RM22 only girlssss
(Postage RM8sm/RM12ss)
.
Don't forget girls, you are awesome!
.
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Whatsapp 011 2178 4426 now to order 😍
.
RM22 only girlssss
(Postage RM8sm/RM12ss)
.
Don't forget girls, you are awesome!
.
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua! Takde kening? Kening berserabut? Semua boleh diselesaikan dengan Hibrows henna ni tau! 😍
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang
✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅halal
✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
-
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
-
Color:
•grey
•brown
-
Whatsapp 011 2178 4426
-
Don't forget girls, you are awesome!
-
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua! Takde kening? Kening berserabut? Semua boleh diselesaikan dengan Hibrows henna ni tau! 😍
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang
✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅halal
✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
-
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
-
Color:
•grey
•brown
-
Whatsapp 011 2178 4426
-
Don't forget girls, you are awesome!
-
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

5 MINIT JE UNTUK KENING CANTIK TAHAN BERHARI2!
Jom try HibrowsMy.
-
Code: Grey/Black
-
HENNA KENING 1ST IN MALAYSIA yg:
💯HALAL dibuat dr tumbuh2an
✔MESRA WUDUK bukan tattoo jd sah solat
✔SEMI-PERMANENT thn up to 14 days!
✔MURAH RM22 boleh pakai 30 ke 40 kali!
-
Postage RM8sm/RM12ss
-
Whatsapp 011 2178 4426
-
#stokissahhibrowsmy #hibrowskajang #hibrowscheras #hibrowsbangisentral #hibrowssentul #hibrowsgombak #hibrowsmidvalley #hibrowssriiskandar #hibrowskotakinabalu #keningcantiktanpalukisharihari #servislukiskening #hennakeningpertamadimalaysia #hennakeninghalal #eyebrowstint #inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna
#bazaarpaknil

5 MINIT JE UNTUK KENING CANTIK TAHAN BERHARI2!
Jom try HibrowsMy.
-
Code: Grey/Black
-
HENNA KENING 1ST IN MALAYSIA yg:
💯HALAL dibuat dr tumbuh2an
✔MESRA WUDUK bukan tattoo jd sah solat
✔SEMI-PERMANENT thn up to 14 days!
✔MURAH RM22 boleh pakai 30 ke 40 kali!
-
Postage RM8sm/RM12ss
-
Whatsapp 011 2178 4426
-
#stokissahhibrowsmy #hibrowskajang #hibrowscheras #hibrowsbangisentral #hibrowssentul #hibrowsgombak #hibrowsmidvalley #hibrowssriiskandar #hibrowskotakinabalu #keningcantiktanpalukisharihari #servislukiskening #hennakeningpertamadimalaysia #hennakeninghalal #eyebrowstint #inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna
#bazaarpaknil

5 MINIT JE UNTUK KENING CANTIK TAHAN BERHARI2!
Jom try HibrowsMy.
-
Code: Brown
-
HENNA KENING 1ST IN MALAYSIA yg:
💯HALAL dibuat dr tumbuh2an
✔MESRA WUDUK bukan tattoo jd sah solat
✔SEMI-PERMANENT thn up to 14 days!
✔MURAH RM22 boleh pakai 30 ke 40 kali!
-
Postage RM8sm/RM12ss
-
Whatsapp 011 2178 4426
-
#stokissahhibrowsmy #hibrowskajang #hibrowscheras #hibrowsbangisentral #hibrowssentul #hibrowsgombak #hibrowsmidvalley #hibrowssriiskandar #hibrowskotakinabalu #keningcantiktanpalukisharihari #servislukiskening #hennakeningpertamadimalaysia #hennakeninghalal #eyebrowstint #inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna
#bazaarpaknil

5 MINIT JE UNTUK KENING CANTIK TAHAN BERHARI2!
Jom try HibrowsMy.
-
Code: Brown
-
HENNA KENING 1ST IN MALAYSIA yg:
💯HALAL dibuat dr tumbuh2an
✔MESRA WUDUK bukan tattoo jd sah solat
✔SEMI-PERMANENT thn up to 14 days!
✔MURAH RM22 boleh pakai 30 ke 40 kali!
-
Postage RM8sm/RM12ss
-
Whatsapp 011 2178 4426
-
#stokissahhibrowsmy #hibrowskajang #hibrowscheras #hibrowsbangisentral #hibrowssentul #hibrowsgombak #hibrowsmidvalley #hibrowssriiskandar #hibrowskotakinabalu #keningcantiktanpalukisharihari #servislukiskening #hennakeningpertamadimalaysia #hennakeninghalal #eyebrowstint #inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna
#bazaarpaknil

Hai Gojes! 👋
Meh nak bisik sikit.... 😅
Kami ada berita baik nak bgtau ni...
-
sila teruskan pembacaan sekiranya anda:
❌xde kening (bulu kening halus/jarang2)
❌ kening berterabur & xtersusun
& yang PALING PENTING sekiranya anda...
❌ TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!!!
-
Kami bawakan khas product HENNA/INAI KENING YANG PERTAMA DI MALAYSIA ❤😎 HENNA kami adalah: 💯HALAL
✔MESRA WUDUK
✔SEMI-PERMANENT &
✔SELAMAT
.
MEMPERKENALKAN 👇👇👇 HiBrows
.
Ia adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan! 😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱 Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
RM22 SM
Postage add on RM8sm/RM10ss
.
Utk maklumat lanjut whatsapp 011 2178 4426 untuk order
.
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang
✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅halal
✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
-
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.

Do whatsapp 011 2178 4426 untuk order
-
Don't forget girls, you are awesome!
-
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows

Hai Gojes! 👋
Meh nak bisik sikit.... 😅
Kami ada berita baik nak bgtau ni...
-
sila teruskan pembacaan sekiranya anda:
❌xde kening (bulu kening halus/jarang2)
❌ kening berterabur & xtersusun
& yang PALING PENTING sekiranya anda...
❌ TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!!!
-
Kami bawakan khas product HENNA/INAI KENING YANG PERTAMA DI MALAYSIA ❤😎 HENNA kami adalah: 💯HALAL
✔MESRA WUDUK
✔SEMI-PERMANENT &
✔SELAMAT
.
MEMPERKENALKAN 👇👇👇 HiBrows
.
Ia adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan! 😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱
-
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang. Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
RM22 SM
Postage add on RM8sm/RM12ss
.
Utk maklumat lanjut whatsapp 011 2178 4426 untuk order
.
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang
✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅halal
✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
-
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.

Do whatsapp 011 2178 4426 untuk order
-
Don't forget girls, you are awesome!
-
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

#Repost @berry.sya with @get_repost
・・・
Inai kening viral!! Inai kening pertama di Malaysia!! Nak kening cantik selama 7-14 hari?Tak perlu dah lukis kening hari2. Bukan tu je, terdapat manfaat yang terkandung dlm Hibrows yang dapat membantu proses pertumbuhan kening. Mudah, Cantik & Selamat 😊 Follow @hennabynurul @hennabynurul @hennabynurul
.
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Kpd yang tertanya2 mcm mana nak pakai Hibrows, nahh tutorial untuk korg 😍
.
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan .
Dm/whatsapp 011-16498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#keningcantik #keningcantiktanpacukur #inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Most Popular Instagram Hashtags