[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hibrowsmalaysia

MOST RECENT

#Repost @hibrowsbynurul (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Hibrows brow tint 😉 Inai kening viral!! Inai kening pertama di Malaysia!! Kening cantik selama 7-14 hari? Tak perlu dah lukis hari2? Bukan tu je, terdapat manfaat yang terkandung dlm Hibrows yang dapat membantu proses pertumbuhan kening. Mudah, Cantik & Selamat 😊
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.

Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
This post will deleted soon. Please visit/follow kami di IG: @accessory.my.hibrows
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
This post will deleted soon. Please visit/follow kami di IG: @accessory.my.hibrows
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Hibrows brow tint 😉 Inai kening viral!! Inai kening pertama di Malaysia!! Kening cantik selama 7-14 hari? Tak perlu dah lukis hari2? Bukan tu je, terdapat manfaat yang terkandung dlm Hibrows yang dapat membantu proses pertumbuhan kening. Mudah, Cantik & Selamat 😊
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Most Popular Instagram Hashtags