#hibrowsmalaysia

MOST RECENT

HIBROWS HENNA KENING.Hidup ini akan menjadi lebih mudah dengan HiBrows !! 😍😍..Stocks Avail in Brown & Grey ..INI YANG UOLZ WAJIB TAU PASAL HIBROWS : 6 FAKTA TENTANG “HiBrows”=====================..>>
produk inai kening bumiputra PERTAMA yang di Malaysia..>> warna yang semi-permanent (kekal sementara hingga 14 hari)..>>halal dan mesra wudhu – boleh dibawa solat dan tak menghalang air terkena kulit..>>dua warna pilihan: GREY dan BROWN..>>warna eyebrow tint yang bagi efek natural dan tak Nampak fake..>>kandungan baik yang membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening.. Sangat senang nk pakai !! Jimat masa !! Jimat duit.. asben pon xmoncong tunggu korang mekap lelama😂.. #hibrows #keningcantikk #hibrowsmalaysia #hibrowsns #hibrowsoriginal #hibrowshennakening

Jangan risau, hi brows kita ni mesra solat 😘 .

Whatsapp for order ok 011-28578770 ❤️ .

#hibrows #hibrowsmalaysia #gobokzorooo #whatsappfororder

Hi Brows - RM30 .
Berminat? Nak dapatkan hi brows utk jimat masa bersiap hari2? Whatsapp saya 011-28578770 atau klik je link di bio profile okayyyy 👌🏻 .
#hibrows #hibrowsmalaysia #gobokzorooo #whatsappfororder

INAI KENING HALAL & MESRA SOLAT😍
__
2 CODE :
♠ GREY
♥ BROWN
__
KELEBIHAN :
✔ Tak Perlu Ambil Masa Lama Depan Cermin Untuk Lukis Kening
✔ Pakai 5minit je , lepas tu lap dengan tisu basah ,dah cantik !
✔ 100% dari bahan semulajadi
✔ Harga yang sangat berpatutan
✔ JIMAT MASA , JIMAT DUIT , JIMAT TENAGA
✔ Mudah, pantas dan selamat digunakan
✔ Wuduk Friendly dan boleh bawa Solat😉
✔ Tahan lama & save cost
__
HARGA
👉 SET TANPA BERUS
RM 22 SM , RM 24 SS
.
👉 SET INAI & BRUSH EYEBROW RM 28
EXC POSTAGE

WHATSAPP 012 2804374

#inaikeningbysugarbycosmetic
#hibrowsmurah #hibrowsmy #hibrowsmalaysia #hibrowsborong #hibrowshalal #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmalaysia #inaikeningborong #inaikeninghibrow

HIBROWS
----------------
☘️Hibrows merupakan satu produk Henna khas untuk kening dan merawat kening yang bermasalah
☘️Hibrows adalah Organic Product by Muslim , HALAL untuk dipakai tidak kira lelaki atau perempuan , dan SAH dibawa solat
__
Kandungan Hibrows :
👉Henna
👉Tea tree
👉Amla oil
👉Argan oil
👉Jaguar liquid
👉 Indigo hair dye
__
Berapa lama boleh pakai satu botol Hibrows :
15-30 kali pemakaian . Setahun pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali😜
__
Berapa lama warna Hibrows tahan ?
Dua minggu jika dijaga dengan elok
**Tapi saya prefer seminggu sekali untuk dapatkan hasil kening yang cantik. Juga bergantung cara pemakaian dan kulit.
__
Cara pemakaian Hibrows:
👉Setiap paket Hibrows ada arahan yang disediakan . Kami juga akan bagi gambar,video tutorial kepada anda.
👉*SAH dan HALAL* untuk dibawa solat kerana Hibrows tidak sama sekali menghalang air kena ke permukaan kulit dan tidak memudaratkan kulit
👉Warna tidak akan pudar apabila anda mengambil air wudhuk
👉Tidak sesuai untuk kulit yang sensitif . Jika anda ingin cuba , letakkan sedikit Hibrows ditangan anda tunggu 5 min dan basuh .
*Jika ada kesan sampingan kami sarankan anda tidak memakainya*
👉Takkan ada rasa pedih , malahan rasa sejuk kerana ada tea tree oil😍
__
HARGA 💰
RM 22 SM , RM 24 SS

INC BRUSH EYEBROW
RM 28 SM , RM 30 SS
[ EXCLUDE POS ]
.
Whatsapp 012 2804374

#inaikening #hibrows #inaikeningbysugarbycosmetic
#hibrowsmurah #hibrowsmy #hibrowsmalaysia #hibrowsborong #hibrowshalal #inaikeninghalal #inaikeningmalaysia #inaikeningborong #inaikeninghibrow

HIBROWS
----------------
☘️Hibrows merupakan satu produk Henna khas untuk kening dan merawat kening yang bermasalah
☘️Hibrows adalah Organic Product by Muslim , HALAL untuk dipakai tidak kira lelaki atau perempuan , dan SAH dibawa solat
__
Kandungan Hibrows :
👉Henna
👉Tea tree
👉Amla oil
👉Argan oil
👉Jaguar liquid
👉 Indigo hair dye
__
Berapa lama boleh pakai satu botol Hibrows :
15-30 kali pemakaian . Setahun pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali😜
__
Berapa lama warna Hibrows tahan ?
Dua minggu jika dijaga dengan elok
**Tapi saya prefer seminggu sekali untuk dapatkan hasil kening yang cantik. Juga bergantung cara pemakaian dan kulit.
__
Cara pemakaian Hibrows:
👉Setiap paket Hibrows ada arahan yang disediakan . Kami juga akan bagi gambar,video tutorial kepada anda.
👉*SAH dan HALAL* untuk dibawa solat kerana Hibrows tidak sama sekali menghalang air kena ke permukaan kulit dan tidak memudaratkan kulit
👉Warna tidak akan pudar apabila anda mengambil air wudhuk
👉Tidak sesuai untuk kulit yang sensitif . Jika anda ingin cuba , letakkan sedikit Hibrows ditangan anda tunggu 5 min dan basuh .
*Jika ada kesan sampingan kami sarankan anda tidak memakainya*
👉Takkan ada rasa pedih , malahan rasa sejuk kerana ada tea tree oil😍
__
HARGA 💰
RM 22 SM , RM 24 SS

INC BRUSH EYEBROW
RM 28 SM , RM 30 SS
[ EXCLUDE POS ]
.
Whatsapp 012 2804374

#inaikening #hibrows #inaikeningbysugarbycosmetic
#hibrowsmurah #hibrowsmy #hibrowsmalaysia #hibrowsborong #hibrowshalal #inaikeninghalal #inaikeningmalaysia #inaikeningborong #inaikeninghibrow

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

#Repost @berry.sya with @get_repost
・・・
Inai kening viral!! Inai kening pertama di Malaysia!! Nak kening cantik selama 7-14 hari?Tak perlu dah lukis kening hari2. Bukan tu je, terdapat manfaat yang terkandung dlm Hibrows yang dapat membantu proses pertumbuhan kening. Mudah, Cantik & Selamat 😊 Follow @hennabynurul @hennabynurul @hennabynurul
.
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Kpd yang tertanya2 mcm mana nak pakai Hibrows, nahh tutorial untuk korg 😍
.
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan .
Dm/whatsapp 011-16498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#keningcantik #keningcantiktanpacukur #inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Before, during & after 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai pada kening/ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Hibrows brow tint 😉 Inai kening viral!! Inai kening pertama di Malaysia!! Kening cantik selama 7-14 hari? Tak perlu dah lukis hari2? Bukan tu je, terdapat manfaat yang terkandung dlm Hibrows yang dapat membantu proses pertumbuhan kening. Mudah, Cantik & Selamat 😊
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
Pastikan korang ada hibrow ni klu nak kening cantik hari2. Tak nampak fake pun. Paling best tak perlu lukis hari2. Pakai sekali je bole tahan lebih smggu 😱Takde lah keluar jalan2 kening dah on point, lepas solat/cuci muka kening dah hilang 😂
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Another tutorial for you. mudah & cantikk 😍
.
1. Lukis bingkai kening (jika perlu)
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda ✌
.
Color:
•grey
•brown
.
Follow kami di IG: @hennabynurul
Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Assalamualaikum semua!
.
HiBrows bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅halal ✅ mesra wudhu
✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!!
.
HiBrows adalah product bumiputra PERTAMA yang dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows 😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍
.
Color:
•grey
•brown
.

Dm/whatsapp 01116498294 untuk order
.
Don't forget girls, you are awesome!
#inaikening #inaikeningviral #hibrows #hibrowsmalaysia #hibrowsagent #hennakening #inaikeningno1 #eyebrowhenna #hibrows #banting #klang #shahalam #selangor

Most Popular Instagram Hashtags