[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hiasiduniaku

230 posts

TOP POSTS

The girls Boomerang in the pool is my idea n the girls kesedapan mintak rekod berkali2 ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ 20/5/17 #hiasiduniaku

#hiasiduniaku #simetrisiti #sitinurhaliza coldplay vibe ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Baru perasan video ni.. Ya Allah sedapnya adik akak nyanyi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tq dik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Faizal pun tq utk video ni ๐Ÿค—๐Ÿค—.....
....
#Repost @faizal_azhr
ใƒปใƒปใƒป
Mereka saling meminati antara satu sama laen.. Here; Ernie Zakri @erniezakri bring to U; "Segala Perasaan" by Dato'Siti Nurhaliza.. Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD.. Credit by myRAP.. Cc @ctdk @rozisangdewi @cteafairuz @yucyyusry
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #segalaperasaan #bersandarcinta

Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih.. #SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #teampaparazidct #segalaperasaan #bersandarcinta

Kami masih lagi dalam zon #promosi ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฎ@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm
Jom request lagu segala perasaan ๐Ÿ˜ cc @rozisangdewi
ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh dapatkannya di kedai2 berhampiran..Album ini memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ini apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN #ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner #Bama2017DiamondEdition_SitiNurhalizaTarudin #Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017 #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers

Keep calm & happy ๐Ÿ˜„โค
#gentinghighlands
#hiasiduniaku #simetrisiti

Aku Bukan Malaikat dari album SimetriSiti. #Repost @xoxo_izzs (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Aku bukan Malaikat
Salah satu drpd lagu di dalam album SimetriSiti
Credit vid @prince_ahakz ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜(kita edit bg effect gugurl2 skit eh awk)
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih.. #SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #teampaparazidct #segalaperasaan #bersandarcinta

MOST RECENT

Cooking video. CEKODOK BAWANG SIMPLE #bekalsekolah anak tadi. Si abang ada beritahu ibu hari Jumaat hari tu, "ibu, kawan-kawan tanya tak bawa cekodok ke? Ingat kau bawa cekodok." ๐Ÿ˜… Please turn on ๐Ÿ”Š
.
.
#masakanazie #cekodokbawang #cekodok
.
.
#bismillah #masak #makan #bekalsekolahanak #alhamdulillah
.
.
BAHAN-BAHAN

1 cawan tepung
1 cawan air
1/2 biji bawang holland *dipotong dadu (kalau ayah dia suka cekodok bawang versi bawang yang dihiris)
Garam secukup rasa
Minyak masak untuk menggoreng
.
.
#ctdk #hiasiduniaku #cookingvideo #mykitchen #mycook #mycooking #homecooking #food #foodstagram #videomasak #masakan #masakanku #sayamasak #masakanrumah #resipi #resipiku #resipisedap #awakmakanape #malaysianfood #homemade #foodvideo

Cooking video. NASI GORENG SIMPLE tapi sedap makan sahur tadi. ๐Ÿ˜… Please turn on ๐Ÿ”Š
.
.
#masakanazie #nasigorengkampung #nasigoreng
.
.
#bismillah #masak #makan #sahur #10muharram1439h Hari Asyura #alhamdulillah
.
.
BAHAN-BAHAN

Nasi putih
Bawang putih *tumbuk
Cili api hijau *tumbuk
Sedikit ikan bilis *tumbuk
Sedikit ikan bilis *goreng sebelum tumis bahan tumbuk
Telur
Garam cukup rasa
Olive oil untuk menumis
.
.
#ctdk #hiasiduniaku #cookingvideo #mykitchen #mycook #mycooking #homecooking #food #foodstagram #videomasak #masakan #masakanku #sayamasak #masakanrumah #resipi #resipiku #resipisedap #awakmakanape #malaysianfood #homemade #foodvideo

2 Album Dato' Siti Di tanggan ku.. .
1 nya dari @gilamuzik ... Terima kasih kerana memilih saya sebagai pemenang untuk pertandingan #gilasiti #gilamuzik ...
.
1 lagi Limited Edition beli di Lazada ( 300 unit )
.
@ctdk #Penghiburku meski #AkuBukanMalaikat namum #Kautakdirku yang telah #HiasiDuniaku , Mengabadikan #KisahKuinginkan dengan #ikrarcinta yang #manisterindah untuk #bersandarkancinta dan #segalaperasaan terhadaptku #takperluragu .

#CTDK #albumdct2017 #SIMETRISITI
Cc @ivanlahardika @rozisangdewi

Keep calm & happy ๐Ÿ˜„โค
#gentinghighlands
#hiasiduniaku #simetrisiti

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

Most Popular Instagram Hashtags