#hiasiduniaku

204 posts

TOP POSTS

#hiasiduniaku #simetrisiti #sitinurhaliza coldplay vibe ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Baru perasan video ni.. Ya Allah sedapnya adik akak nyanyi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tq dik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Faizal pun tq utk video ni ๐Ÿค—๐Ÿค—.....
....
#Repost @faizal_azhr
ใƒปใƒปใƒป
Mereka saling meminati antara satu sama laen.. Here; Ernie Zakri @erniezakri bring to U; "Segala Perasaan" by Dato'Siti Nurhaliza.. Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD.. Credit by myRAP.. Cc @ctdk @rozisangdewi @cteafairuz @yucyyusry
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #segalaperasaan #bersandarcinta

The girls Boomerang in the pool is my idea n the girls kesedapan mintak rekod berkali2 ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ญ 20/5/17 #hiasiduniaku

Cover terbanyak Majalah Wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih.. #SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #teampaparazidct #segalaperasaan #bersandarcinta

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

#simetrisiti #universalmusicmalaysiadomestic #universalmusic #segalaperasaan

Aku Bukan Malaikat dari album SimetriSiti. #Repost @xoxo_izzs (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Aku bukan Malaikat
Salah satu drpd lagu di dalam album SimetriSiti
Credit vid @prince_ahakz ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜(kita edit bg effect gugurl2 skit eh awk)
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

Kami masih lagi dalam zon #promosi ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฎ@hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm
Jom request lagu segala perasaan ๐Ÿ˜ cc @rozisangdewi
ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh dapatkannya di kedai2 berhampiran..Album ini memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ini apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN #ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner #Bama2017DiamondEdition_SitiNurhalizaTarudin #Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017 #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers

11-5 | This came in today! ๐Ÿ˜ Walaupun dah download dekat iTunes tp tetap #tazabar tunggu physical album! Tak lena tido ok on the 5th May sbb nak preorder ni. Skali open preorder 9+ in the am! Nasib sempat, sold out in 20 minutes! Exclusive katanya, but not anymore if there are second batch coming ๐Ÿ˜‚... Anyway, masih lagi dalam mood menyelam every single songs in this album. Too early to review kan... kena amek masa selam... ๐Ÿ˜‚ Esok sampai kot the standard edition... ๐Ÿ˜‰ #SimetriSiti #ctdk #lazadamy #datositinurhaliza #cdalbum #bersandarcinta #penghiburku #ikrarcinta #segalaperasaan #akubukanmalaikat #manisterindah #kisahkuinginkan #takperluragu #kautakdirku #hiasiduniaku

MOST RECENT

Cover Majalah Wanita edisi Ogos sempena 48 tahun Majalah Wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

Cover terbanyak Majalah Wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

#simetrisiti #universalmusicmalaysiadomestic #universalmusic #segalaperasaan

https://umm.lnk.to/SimetriSiti

Kami masih lagi dalam zon promosi #simetrisiti @hotfm976 @koolfmmy @suriamalaysia @ikimfm @manisfm @era_fm @sinarfm @klfm97.2 @radioklasik @galaksimuzikrtm @im4ufm @catsfm @bestfmmalaysia @pahangfm @selangorfm100.9 @suriafmsabah @perakfm @perlisfm @erafmsarawak @melakafm @terengganufm @johorfm ใƒปใƒปใƒป
Berikut merupakan no telefon whatsapp beberapa radio di Malaysia. Senang kita gerak gempur request lagu Dato Siti Nurhaliza.

Era FM : 0165127777
Hot FM : 0173028822
Sinar FM : 0163260000
Kool FM : 0172765656
Ikim : 01129004004
KLFM : 0133097972
Manis FM : 0199605093
Thr Gegar : 0167369999

Suria FM kita boleh request lagu dengan add wechat id Suria FM.

Kawan2 ada yang nak tambah dipersilakan. ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™ Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

Unlike Fragmen, her previous studio album where she said it is more personal, the title SimetriSiti was chosen by Siti because it represents the equal (symmetrical, in a sense) treatment given to each song in the album, from choosing the composers and songs, the way the lyrics were sung and up to the recording production in general.

The design and cover for the album were said to be inspired by "Marilyn Monroe-esque 1950's fashion sense".The standard cover of the album features her and a group of her fans acting as paparazzi. According to Siti, the Hollywood retro album cover was chosen because it represents her 21 years of journey as an entertainer. She genuinely feels that her career has been supported by her fans, photographers, make-up artists, fashion designers, and journalists, and, "It is appropriate for me to visually portray them through SimetriSiti's album cover design."The exclusive version of album, available only for pre-order on Lazada Malaysia, features a different cover, complete with printed signature of hers. Due to its exclusivity, the pre-order for the album that was supposed to last for four days (5 until 9 May), ended in only 20 minutes.

#sitinurhaliza #datositinurhaliza #simetrisiti #simetrisiti๐Ÿ’š #emirecords #2017โค๏ธ #2017releases #universalmusic #sitinurhalizaproductions #berdansarcinta #penghiburku #joeflizzow #judika #kisahkuinginkan #malaylanguagealbum #studioalbum #hiasiduniaku

Boomerang kami di batam dgn lagu @ctdk #hiasiduniaku #simetrisiti #sitizoners 5/8/17

Jom semua dapatkan #simetrisiti @ctdk yg original ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#Repost @faizal_azhr (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih..
Cc @universalmusicmalaysia
@rozisangdewi @cteafairuz
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart

Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih..
Cc @universalmusicmalaysia
@rozisangdewi @cteafairuz
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #teampaparazidct #segalaperasaan #bersandarcinta

Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih..
Cc @universalmusicmalaysia
@rozisangdewi @cteafairuz
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #teampaparazidct #segalaperasaan #bersandarcinta

Masih lg dlm rangka mempromosikan SIMETRISITI..
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan album SimetriSiti @ctdk; boleh mendapatkannya di platform2 sah tertentu spt di itunes dan lain-lain digital platform, di lazada, di kedai-kedai CD dan Petronas terpilih..
Cc @universalmusicmalaysia
@rozisangdewi @cteafairuz
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu

#syukurselalu #smile #albumdct2017
#sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart #teampaparazidct #segalaperasaan #bersandarcinta

Terimalah Cover #SegalaPerasaan dengan penuh perasaan kita nyanyi ni... Selepas baca buku #rumahperasaan di tambahkan dengan meminum air I-mizu.. Jadi perasaan segala perasaan menjadi nour eriqa dlm muzik video segala perasaan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰... .
.
.

Cc : @ctdkย @ivanlahardikaย @rozisangdewi @cteafairuz @imizu_official @univesalmusicmalaysia
#Penghiburku meski #AkuBukanMalaikat namum #Kautakdirku yang telah #HiasiDuniaku , Mengabadikan #KisahKuinginkan dengan #ikrarcinta yang #manisterindah untuk #bersandarkancinta dan #segalaperasaan terhadaptku #takperluragu .

Kami masih lagi dalam zon promosiย #simetrisiti @hotfm976ย @koolfmmyย @suriamalaysiaย @ikimfm@manisfmย @era_fmย @sinarfmย @klfm97.2@radioklasikย @galaksimuzikrtmย @im4ufmย @catsfm@bestfmmalaysiaย @pahangfmย  @mdm.lia @selangorfm100.9@suriafmsabahย @perakfmย @perlisfm@erafmsarawakย @melakafmย @terengganufm@johorfm
#SegalaPerasaan #albumdct2017 #SimetriSiti #ivanlahardika #ctdk #nourEriqa #Bama2017DiamondEdition_SitiNurhalizaTarudin #makeupsimplysitihariraya
#Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017_SitiNurhaliza

More : โœ” #topengnoureriqa

Parody aku bukan Mailaikat...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
Ni bukan @rudey16 #sitishower tau...
Ni #sitiberkumis ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.

Kak @ctdk ampun kak patik yaaaaa . #AkuBukanMalaikat #SimetriSiti ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
#Penghiburku meski #AkuBukanMalaikat namum #Kautakdirku yang telah #HiasiDuniaku , Mengabadikan #KisahKuinginkan dengan #ikrarcinta yang #manisterindah untuk #bersandarkancinta dan #segalaperasaan terhadaptku #takperluragu .

Kami masih lagi dalam zon promosiย #simetrisiti @hotfm976ย @koolfmmyย @suriamalaysiaย @ikimfm@manisfmย @era_fmย @sinarfmย @klfm97.2@radioklasikย @galaksimuzikrtmย @im4ufmย @catsfm@bestfmmalaysiaย @pahangfmย @selangorfm100.9@suriafmsabahย @perakfmย @perlisfm@erafmsarawakย @melakafmย @terengganufm@johorfm #albumdct2017 #SimetriSiti #ctdk #nourEriqa #Bama2017DiamondEdition_SitiNurhalizaTarudin #makeupsimplysitihariraya
#Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017_SitiNurhaliza
. Cc @rasafilm.co @cteafairuz @rozisangdewi

Most Popular Instagram Hashtags