[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herzleather

44 posts

TOP POSTS

オーダーからひと月ちょっとで届きました。色々あったので、自分への御褒美に丁度良いタイミング(^^)。
これから、どんな風に馴染んでくれるかとても楽しみです。
#ヘルツ #herzbag #herzleather
#わんぱくリュック

Present🙌🏾🙌🏾
.
お母さんの友達がくれた🤣
すんごいシンプルやけど全部手造りの牛革の財布🐂
.
#herzleather #thanks

🎒💸…注文しました。#herzleather #ランドセル #ヘルツ #herz

My friend picked me up a Herz bag while she was in Japan. Purchased from the building it was made in. Herz is what started me strong on my leather Journey several years ago due in part to their admirable philosophy. In many ways they have set the standards for the work I do with leather and I hope that never changes. I look up to them + solid friends grabbing me solid pieces from the other side of the world. Good world, good people. #herzleather #leathergoods

conditioned a Japanese Herz bag with a mix of dressings. See you in 50 years, amazing bag. #herz #herzleather #leatherwork #leather #leathergoods #leatherconditioner #lifetimegear

MOST RECENT

もうじき3年生。ガシガシ使って年季が入ってきました。⚽クラブの練習日はATHLETA のバックパックになってきましたが...今日あたり 
メンテしようかな。#ヘルツランドセル #herzleather

財布、ハラコのハゲ具合。

このハゲーーーーー!!!! そこらのブランドもんの
ぺらっぺらな革財布は苦手です。

#blacksign #wallet #horsehair #leather #american #american vintage #20s #30s #herz #herzleatherbag #herzleather

息子の🎒。最近は#burtsbees という蜜蝋でお手入れ。#ヘルツランドセル #ヘルツ #herzleather

オーダーからひと月ちょっとで届きました。色々あったので、自分への御褒美に丁度良いタイミング(^^)。
これから、どんな風に馴染んでくれるかとても楽しみです。
#ヘルツ #herzbag #herzleather
#わんぱくリュック

#原色 コーデが私#ドツボ
ダイさん @dychan.19890411 より
#お気に入りバトン 頂いてました~🎵
やはり#アメカジ#シンプル#色使い が魅力😊ダイさんのようなギャラリーがある事が、私は大変嬉しゅうございます✨
これからも投稿楽しみにしております❗️😆👍

そして、私の#お気に入り は毎度恐縮ですが
#ヘルツ#三日月#ボディバッグ 🌙
ぶっちゃけ#バッグ も重要な#アクセ だし
#赤 &#シボシボ
私の#アイデンティティ そのもの👤
中身がカラでも背負ってたいアイテムです✌️

さて、バトンは写真の美しさが際立つお二人へ🖼勝手にスイマセン💦
いつもお二人の趣のあるポストを拝見して
いると、日常への#感謝 の気持ちと共に、
何かオレもっと落ち着かないと~🙃
等と思っちゃったりもするのでありますです🌴
そんな穏やかなお二人に
せかせかした印象のバトン渡すとか、
ちょっとイカガナモノかと思いますが~🤣🙏
でも、もしハマる写真などあれば、
お気に入りバトンなさってみて下さい😉
-----
#herz #herzleather #oneshoulderbag
#lovebag #ilovebags #instabag #baglover
#loveleather #iloveleather #leatherlovers
#lovered #instapic #identity #gratefuldays

あなたは herz ですか?
.
길가다우연히 ..
#이쁜간판 #fukuoka #herzleather

get the right macbook case finally☺️
Hong Kong, 8 . 5 . 2017

#herz #herzleather #ヘルツ #iphonography #cheuksstuffs

It’s the small things…

Classiky envelopes
Classiky washi paper
Classiky glasses stamp
Sailor Sapporo starburst galaxy
36 Sublo number stamp set
Nanami Seven Seas notebook in HERZ leather cover

#sailor #sailorsapporo #sailorsapporostarburstgalaxy #fountainpen #sparkles #classiky #labels #envelopes #stamps #rubberstamps #numbers #36sublo #sublo #herzjapan #herzleather #nanamipaper #sevenseasnotebook #deskofjj #문구 #세일러 #세일러만년필 #만년필

Present🙌🏾🙌🏾
.
お母さんの友達がくれた🤣
すんごいシンプルやけど全部手造りの牛革の財布🐂
.
#herzleather #thanks

ヤッターーー!!!!!!!
#herz #herzleather #ヘルツ

ガリガリの傷に#mustangpaste を塗り込み、艶出しに#トコフィニッシュ で仕上げたら、ほぼ傷は消えた。#ヘルツランドセル #ヘルツ #herzleather #ランドセル

昨年末、だいぶ傷を入れてきたので、懸命に磨きました。#ヘルツランドセル #herzleather #ヘルツ #herz #ランドセル

今まで『#ノンフライ』程
#罪深い 言葉はないと思ってたけど、
#初売り』も相当ヒドいもんだ😤
冗談じゃなく50%offとかするんだもの💸😈
他のお客さんもスゲースゲー言ってた…
#ジャーナルスタンダード でコート、
ジャケット、シャツ各1つずつで踏み止まった
自分を褒めたい😑
珈琲で気持ちを鎮めよう☕️
-----
#ヘルツ #herz #herzbag #herzleather
#三日月 #crescent #shoulderbag
#ボディーバッグ #oneshoulderbag
#レザーボディバッグ #leathershoulderbag
#redbag #レッドレザー #redleather
#red #ハンドメイド #handmade
#leatherbag #leathergoods
#genuineleather #革 #leather
#my #everyday #everydaycarry

健康診断結果が送られてきて、
酒を控えろと📜
そんなのイヤ😈🍺
どーせ定型文だろ
#小宇宙を燃やせ ば問題ない
目覚めよ俺の#レザーセンシズ
🔥🔥🔥
超バカでスイマセン…
つい放映中の#聖闘士星矢黄金魂 に感動して😩
死してもなお主人に尽くすとは
しかも、#ムウ とかまだ20歳なのに、
自分より遥かにオトナなんですけど…orz
-----
#ヘルツ #herz #ヘルツバッグ #herzbag
#ヘルツレザー #herzleather
#三日月ボディバッグ #crescentmoonbag
#ボディバッグ #oneshoulderbag
#レザーボディーバッグ #leathershoulderbag
#赤鞄 #redbag #赤革 #redleather
#レザークラフト #leathercraft
#日本製 #madeinjapan
#革製品 #leatherproducts
#burningcosmo #soulofleather
#leathersenses #saintseiya

青山、HERZの工房にてマミタス。

職人感は無かった。

#herzleather
#herz

Oh Taman Astakona ! ⛲️ Umpama mimpi ku kecap kenangan. Taman permainan mase kecil dulu. Sisip senyum mu kemanisan tanpa gula. Meninggalkan seribu keresahan 😢 Fefeeling pulak taip caption sambil nyanyi , dah kenapa ? Wahaha 😂😋 #weekend #holiday #vacation #travel #traveller #nature #ootd #herz #leather #leatherbag #herzleather #streetwear #foodlover #instafood #foodie #potd #picture #photo #vscocam #vsco #vscoart #electro #art #artwork #idea #design #architecture #pop #popart #asian

Salam Jumaat semua ! 🙆💜 Pagi ni sebelum pegi keje, korang jgn lupe tau mandi sunat Jumaat, potong kuku, pakai pakaian yg cantik2 & kemas serta memakai wangi-wangian 😍 Semuanye sunat dilakukan di hari Jumaat ☺️ Sesungguhnye hari Jumaat merupakan penghulu segala hari dan hari yg paling mulia di sisi Allah swt, so selawat byk2 ekh kawan2 😍☺️ #friday #friyay #ootd #hijabers #cottonlover #herz #herzleather #tokyo #leatherjapan #foodporn#foodie #foodlover #foodgasm #instafood #ootd #hijabers #beautiful #tb #potd #picture #photo #vscocam #vsco #vscoart #art #artwork #idea #design #pop #popart #asian

Assalammualaikum ! 🌴🙈 Ramai ke yg da stat balik kampung ? 😍 Sape yg odw balik tu hati2 di jalan raya k ! 🚕 Ni bukan gamba kite nk balik kampung, ni gamba ptg td kite nk g tgk wayang cite "Independence Day : Resurgence". Hehek 📽 😋 Next week kite keje lagi yey ! 👻😝 #weekend #ramadhan #ramadhan2016 #ootd #lakayena #timberland #herzleather #leatherbag #leather #streetwear #fashion #foodlover #foodie #instafood #potd #vscocam #vsco #art #picture #photo #photography #artwork #idea #design #pop #popart #beatiful #asian #world

This is the reason why im so in love with leather product by Herz, Tokyo Japan 🇯🇵 Herz products is 100% Hand made in Japan & they put their hearts into making strong and durable bags 😍 So happy when entered to Herz, die punye bau kulit tu masyaAllah best giler, mcm2 design ade rambang mata dibuatnye and the best part is dpt tgk kilang membuat beg kulit depan mata 😍 So bile korang masuk kedai ni, nampakla brg2 kulit yg byk giler n belakang tu tmpt bertukang mereka ! Kite suke ! ☺️ Love u Herz ! Arigato ! 😉 #herztokyo #herz #leather #leatherlover #herzleather #leathergoods #tokyo #japan #travel #vacation #potd #ootd #streetwear #vscocam #vsco #vscoart #electro #art #artwork #idea #design #pop #popart #asian

Tadaaaaa, akhirnye dpt jugak beg yg Cikgu Shahrul suke, kite panggil beg dia ni beg kura-kura 🐢 Hahah 😂 Betol ape, kalo tgk lame2 nmpk cm beg ninja turtle kan ? 🙈 Tp siyes lawa gile kot beg ni, design smart indie habis 👍💸 Tengok, kan betol kite ckp Cikgu Shahrul ni shopping sakan kat Jepun ni, mengalahkan pempuan 🙄 Besar kecik besar keciiikkkk je kite tengok Cikgu Shahrul ni shopping, kite peratiiiii je dia niii 😒 #herztokyo #herz #leather #leatherlover #herzleather #leathergoods #tokyo #japan #potd #ootd #streetwear #puma #crossover #discblaze #pumaxcrossover #sneakers #blazeofglory #vscocam #vsco #vscoart #electro #art #artwork #idea #design #pop #popart #asian

Jadi model Cikgu Shahrul 😋 Cikgu Shahrul betol2 suke beg ni tapi ttibe dia rase design beg ni mcm girly2 pulak, cm pempuan sgt katenye 😂 Penat kite posing sane sini mcm2 aksi kite buat sbb Cikgu Shahrul mcm 50/50 nk beli ke tidak 😅 Tapi kan, last2 kite yg beli beg ni bukan dia ! Wahahahahah 😆😆😆 #herztokyo #herz #leather #leatherlover #herzleather #leathergoods #tokyo #japan #potd #ootd #streetwear #thenorthface #puma #crossover #discblaze #pumaxcrossover #sneakers #blazeofglory #vscocam #vsco #vscoart #electro #art #artwork #idea #design #pop #popart #asian

Morning ! 😍 Masih lagi dlm mood Japan 🇯🇵 Kihkih 😋 Ok lor ni kite nk cite tentang Herz ! Waaahhh hati berbunga2 riang nk cite ttg Herz iaitu butik yg menjual brg2 kulit sahaja ! 🌼😍 Herz ni tmpt pertama yg ktorg betol2 aim nk dtg bile smpi Tokyo Japan. Sape yg kenal kite mst tau kite suke giler brg2 kulit 🙈 Last year susah nk cari kedai ni tp last2 jumpe jgk, tahun ni Cikgu Shahrul study bagai peta nk ke Herz, akhirnye tau jalan nk ke butik Herz ni dgn mudah, dekat gile rupenye dgn Station Omotesando ☺️ So jap g kite update lg ape ade dlm ni k ! 😁 #herztokyo #herz #leather #herzleather #leatherlover #leathergoods #tokyo #japan #potd #picture #photo #instapic #instaphoto #instaoftheday #vscocam #vsco #vscoart #electro #art #artwork #idea #design #pop #popart #asian #beautiful #world #earth

conditioned a Japanese Herz bag with a mix of dressings. See you in 50 years, amazing bag. #herz #herzleather #leatherwork #leather #leathergoods #leatherconditioner #lifetimegear

New glasses case from Herz #herzleather #Herz #leather #glasses #case

My friend picked me up a Herz bag while she was in Japan. Purchased from the building it was made in. Herz is what started me strong on my leather Journey several years ago due in part to their admirable philosophy. In many ways they have set the standards for the work I do with leather and I hope that never changes. I look up to them + solid friends grabbing me solid pieces from the other side of the world. Good world, good people. #herzleather #leathergoods

🎒💸…注文しました。#herzleather #ランドセル #ヘルツ #herz

Most Popular Instagram Hashtags