[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hermionedress

341 posts

TOP POSTS

** RAMADHAN EDITION **
(OPEN PO: 6 april - 21 april)
Ready : est 3 Juni

HERMIONE DRESS DAN WEASLEY KOKO

Detail:
Hermione ini Udah 2 tahun jadi best of the best seller produk! Tahun ini kita open kan po dengan warna2 baru yang segar dan menarik serta bikin Tambahan koko dan utk anaknya juga ;) Designnya gak pasaran sama skali, sampai kayanya yg bajak model ini banyak bgt tp ga mirip sama sekali baik dari segi cutting dan kualitas hihii tetep hermione original ini slalu yg dibeli, :)) yang bikin jatuh hati, lebar dress nya baik dalam dan luar bener2 wide bangetttt dan flowy deh klo jalan2, terutama yg mau keluar negeri hihi cucok bgt deh :D

Untuk dress ibunya ini 2 pcs ya jd dress dalam sama outer dress luar terpisah, dalamnya lengan buntung, bisa busui karna ada restleting dalam dan kancing outer bisa dibuka, mantappp kan!!! :)
Utk model anak dress dalam dan luar menyatu

Memakai bahan wolly cotton yang import dari italy ya jd mmg ga akan ada yg bs nyamain kualitasnya!

Detail harga:
Ibu: Rp. 535.000
Ayah: Rp: 340.000
Anak perempuan: Rp. 420.000
Anak laki-laki : Rp. 310.000

Size XXL DAN XXXL +50.000

Size Pack:
Ld : S88, M92, L96, XL100, XXL106, XXXL112
Panjang : 142cm

Pilihan warna:
Brown
Dusty purple
Orange pastel
Red
Biscuit
Black
Creamy orange
Light coral

HARGA DIATAS ADALAH HARGA RETAIL
HARGA RESELLER DISKON 50.000/PC
MIN 4PC SEKALIGUS DISKON TAMBAHAN SEBESAR 10.000/PC

SERIUS PO? khusus bagi yg SABAR AJA YAA
.
dp 100rb/baju
.
WA. 085228070111
LINE @ljd5790q
.
#hermionedress #weasleykoko

I'm finally posting one of my favorite clips!!! Here is part of the little attempt to dance that @crossjessing and I had a friend we made at the ball film for us, hahaha.
β€’
β€’
#yuleball #tenshiakumacosplay #hermionegranger #dracomalfoy #dracomalfoycosplay #hermionegrangercosplay #hermionecosplay #dramione #dracoxhermione #hermionexdraco #dracocosplay #yuleballcosplay #hermionedress #yuleballdress #yuleballhermione #harrypotter #harrypottercosplay

couple yang satu ini laris manis banget.. ampe banyak yg nggak kebagian po #hermionedress by #aveline
#avelinealika

makasih byk ya mba syarifah...kiriman picnya.. semoga berkah selalu

#alikaaoutfit #testimonialikaoutfit

Last night with @naomismartuk celebrating 25 years of @alexandrashulman ❀️ #HermioneDress #DoodleClutch πŸ‘­

Inspired by @msstarwars Magical Monday so I'm doing the thing! :3 Magical Monday to the Goblet of Fire. The One and only time I wore this dress, perhaps one day I'll remake it and make it better.

It's prom season.... who'd wear this dress if they could? #hermionegranger #dress #hermionedress #harrypotter #promdress #universalstudios #universalorlando

MOST RECENT

Last night with @naomismartuk celebrating 25 years of @alexandrashulman ❀️ #HermioneDress #DoodleClutch πŸ‘­

couple yang satu ini laris manis banget.. ampe banyak yg nggak kebagian po #hermionedress by #aveline
#avelinealika

makasih byk ya mba syarifah...kiriman picnya.. semoga berkah selalu

#alikaaoutfit #testimonialikaoutfit

If you loved Pippa Middleton's wedding dress, you might just love this beautiful dress we have in stock now!! With a similar neckline but a more fitted skirt..... we are in love with this Dress here in Victoria's Bridal πŸ˜πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘°πŸΌπŸ™ŒπŸ» #victoriasbridalcarlow #offthepegbridalcarlow #offtherackbridalireland #offthepegenjoyingthehunt #laceweddingdress #cappedsleeves #highneckdress #openbackdress #style #fashion #hermionedress

How beautiful is this new wedding dress that arrived in this week!!!!! πŸ‘°πŸΌπŸ™ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ’Ž#weddinggown #victoriasbridalcarlow #offtherackbridalireland #offthepegenjoyingthehunt #weddinggown #weddings #offtherackbridalcarlow #hermionedress

hello guys β™₯ how are you ?
i tried to draw @emmawatson as hermione granger β™₯ from harry potter .
what do you guys think ? β™₯

Another dress from our new collection. This is in stock in a beautiful Nude Colour!!! #fashion #hermionedress #offthepegenjoyingthehunt #offtherackbridalcarlow #style #victoriasbridalcarlow #weddings #weddingdress

We are in Love with this new wedding dress here at Victoria's Bridal!!! Loving the sparkle and the elegant flow to the dress!!!! πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ΈπŸ½πŸ€—πŸ˜πŸ‘°πŸΌπŸ’Ž#weddingdress #weddinggown #weddingday #hermionedress #ido #victoriasbridalcarlow #offthepegbridalcarlow #offtherackbridalireland #offtherackbridalcarlow #offthepegenjoyingthehunt

Bank holiday style @nylonmag @rowanblanchard πŸ’šπŸ’šπŸ’š #HermioneDress

Most Popular Instagram Hashtags