[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herbatangasmujarab

235 posts

TOP POSTS

Kerusi Tangas ni ada 1 biji lagi last stok.Sape2 berkenan boleh inbox 011-12360681. Kita courier Isnin minggu hadapan. #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab

Jangan ambil mudah kalau ada masalah kentut v πŸ˜”πŸ˜– Jom rawat dgn menggunakan #HerbaTangasMujarab ni πŸ’ͺ Anda boleh rasa kesannya #CubaDuluBaruTahu #SeriMerapatAyu

Kesan seawal selepas penggunaan 😍😍😍 RM45 (120gm)
#HerbaTangasMujarab #Berpantang #Bertangas #CubaDuluBaruTahu ✌😊 #SeriMerapatAyu

Selain untuk bertangas, herba ni juga boleh guna sebagai cucian untuk bahagian peribadi kita. Memang herba cucian v ni terbaik untuk sesiapa sensitif/alah pada sabun & pencuci lain kerana rumusan cucian herba tangas ni 100% herba & bebas bahan kimia. Lagi2 untuk wanita yg lepas bersalin memang bagus kalau guna setiap pagi & malam untuk cuci luka jahit lepas bersalin. Sama je macam kita rebus sireh & manjakani untuk cuci v masa dalam pantang tu. Bila dah ada serbuk tangas ni, tak payah susah2 nak cari sireh manjakani bagai. Puan2 boleh rasai sendiri kesannya lepas guna. Paling penting tak melekit & bahagian intim pula tak berbau. Nak bergerak ke sana sini rasa selesa, rasa best je ☺ cubalah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #HerbaTangasMujarab #CucianIntimWanita #SeriMerapatAyu

Last oder customer hari ni untuk di peking. Cuma nak bagitau ready stok kerusi dah habis ☺. Kalau dah ada stok baru saya akan inform kemudian. Sape2 nak pre-oder jgn segan2 inbox saya ye 😊 Tq ✌ #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab #TulinSepertiKehendakAlam #SeriMerapatAyu

Tinggal 1 shj lagi #kerusitangas jenis yg lubang atas tu bulat ni ☺ kerusi ni tak bersyelek, kami tak tutup pun kekurangan kayu ni maknanya ia asli & tulin seperti kehendak alam. #herbatangas2in1 pun tinggal tak banyak dah tapi masih boleh order sementara stok masih ada πŸ˜€ Stok baru pula lepas cny ni insyaAllah, apa pun saya akan maklum terlebih dahulu. Kerusi tinggal satu shj lagi manakala #HerbaTangasMujarab tak banyak dah namun masih ada πŸ™Šamboi sampai 2x ulang tu πŸ˜‚ #serimerapatayu inbox untuk #infotangas macam biasa ye ☺

πŸ“¦ 2 unit available (Ready stock after Hari Raya) πŸš› Postage selepas raya 29hb (Khamis) πŸ’²πŸ’±Booking (Minimum deposit RM10 Shj) πŸ“ž 011-12360681 (WhatsApp Only) πŸ˜‰ #SeriMerapatAyu #SetTangas #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab

MOST RECENT

Ada sape2 yg berminat nak oder #SetTangas ni boleh wasap sy ok 01112360681 πŸ˜‰πŸ˜† Harga satu #SetTangasMujarab ni hanya RM225 sahaja 😍 Berbaloi beli sebab boleh pakai lama untuk jaga dalaman & kebersihan v kita orang perempuan ni πŸ˜€ Anak2 dara yg dah datang haid tu elok kita bagi pendedahan bertangas ni sedari awal remaja lagi untuk elak masalah seperti keputihan, bau, gatal, senggugut & period yg tak teratur. Dan bagi wanita yg dah berkahwin yg konsisten melakukan amalan bertangas ni, anda bukan sahaja dapat kekalkan kelestarian v seperti masa anak dara dulu malah sebagai pencegahan dari berlakunya #tombong di usia muda & kalau boleh taknak ada pun masalah tombong ni walaupun dah lanjut usia πŸ™… Biar dalaman tu maintain awet muda gitu πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜ Masih bergetah orang cakap πŸ˜„πŸ˜‚ pewittt 😘😘😘✌✌ #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab #SisCuba #CubaDuluBaruTahu

Ada 1 botol lagi #HerbaTangasMujarab
RM45 (120gm) Free postage ye 😊✌ #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Packing untuk postage esok pagi. Tak banyak dah tinggal. Ada 3 botol lagi belum berpunya✌ #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #FreePostage

Kalau dalaman dah bersih, v pun macam anak dara πŸ˜™πŸ˜πŸ˜„ #TestimoniSeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab

Sapa2 yg teringin nak mencuba #HerbaTangasMujarab ni hari ni sy nak bagi #FreePostage sempena awal muharam ni 😊 RM45 je sebotol 😁 boleh guna untuk #BertangasKering #BertangasBasah #RendamanV #ScrubV & #BasuhanV πŸ˜€ Anda boleh rasa kesannya serta merta 😱😱😱 Kalau tak percaya #KenaCubaDulu baru tau πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ Sesuai utk gadis2 yg ada masalah v berbau, gatal, keputihan yg teruk, period yg tak teratur, senggugut, ibu2 yg baru lepas bersalin, wanita yg ada masalah #cyst #fibroid #prolaps dan yg merancang utk mendapatkan zuriat πŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸ˜Š Mai wasap sy lekas 01112360681πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Jangan risau sy ajar kalau tak tahu macamana nak guna πŸ˜‰ Ajar sampai bulih πŸ’ͺ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Confirm tak menyesal beli πŸ‘βœŒ #SeriMerapatAyu

Selamat pagi semua...
Ada yang nak cuba bertangas di rumah sendiri???
Maklumlah sekarang ni tak ada masa nak ke spa dan nak jimatkan kos kan...
Jom try bertangas sendiri di rumah...mudah,murah dan aurat pun terjaga.
Harga besen rm28.00
Harga herba tangas rm45
01110350663 atau klik dekat bio
#herbatangas #herbatangasiezawatiempire #herbatangasmujarab #herbatangasmudah #baazarpaknil #baazarinsta #baazaronlinemalaysia #baazarmalaysia #raijual #murah #sale #baazarkarat #baazarkecantikan

Wanginya bau inai, sireh, pinang muda dan herba2 terpilih untuk bertangas ni.

Sekarang ni bukan mudah jugak nak cari bahan2 untuk kita buat sendiri kan.

Saya permudahkan kerja ibu2 yang busy. Tak payah susah2 cari. Buka dan rebus saja.

Boleh guna 3 cara. WAPKAN MISS V, SCRUB MISS V, BASUHAN MISS V.

Pasti hilang bau asyem, gatal2,keputihan.
Mujarab untuk rawat KENTUT VAGINA.

In syaa Allah.
01110350663 atau klik dekat bio #herbatangas #herbatangasmujarab #herbatangasiezawatiempire #herbatangasori #herbatangasoriginal #herbatangasaslitanpabahankimia #baazarpaknilmurahmalaysia #raijual #baazaronlinemalaysia #baazarinsta #baazarkarat #baazarkecantikan #murah #sale #sayajualmurah

Wanginya bau inai, sireh, pinang muda dan herba2 terpilih untuk bertangas ni.

Sekarang ni bukan mudah jugak nak cari bahan2 untuk kita buat sendiri kan.

Saya permudahkan kerja ibu2 yang busy. Tak payah susah2 cari. Buka dan rebus saja.

Boleh guna 3 cara. WAPKAN MISS V, SCRUB MISS V, BASUHAN MISS V.

Pasti hilang bau asyem, gatal2,keputihan.
Mujarab untuk rawat KENTUT VAGINA.

In syaa Allah.
01110350663 atau klik dekat bio #herbatangas #herbatangasmujarab #herbatangasiezawatiempire #herbatangasori #herbatangasoriginal #herbatangasaslitanpabahankimia #baazarpaknilmurahmalaysia #raijual #baazaronlinemalaysia #baazarinsta #baazarkarat #baazarkecantikan #murah #sale #sayajualmurah

Selamat pagi semua...
Ada yang nak cuba bertangas di rumah sendiri???
Maklumlah sekarang ni tak ada masa nak ke spa dan nak jimatkan kos kan...
Jom try bertangas sendiri di rumah...mudah,murah dan aurat pun terjaga.
Harga besen rm28.00
Harga herba tangas rm45
01110350663 atau klik dekat bio
#herbatangas #herbatangasiezawatiempire #herbatangasmujarab #herbatangasmudah #baazarpaknil #baazarinsta #baazaronlinemalaysia #baazarmalaysia #raijual #murah #sale #baazarkarat #baazarkecantikan

Kesan seawal selepas penggunaan 😍😍😍 RM45 (120gm)
#HerbaTangasMujarab #Berpantang #Bertangas #CubaDuluBaruTahu ✌😊 #SeriMerapatAyu

Kebiasaanya di awal2 tempoh berpantang ibu2 akan mengalami masalah #rengat 😦 Masa dalam tempoh berpantang buatlah rawatan bertangas #HerbaTangasMujarab Rawat betul2 dalaman tu baru ringan badan lepas habis pantang nanti ☺✌#Testimoni #SeriMerapatAyu

Buat v scrub & cucian v pun dah boleh rasa beza dah πŸ’ͺπŸ‘πŸ˜ #TestimoniSeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab

Ada 1 unit #SetTangasMujarab yg memang best seller 😍😍😍 Ramai diantara customer sy yg baru pertama kali ingin mencuba #Bertangas ni memilih set ni kerana penggunaannya cukup mudah dan keberkesanannya di jamin πŸ‘πŸ‘πŸ‘ anda boleh rase perubahannya selepas guna 😊 Penangan #HerbaTangasMujarab 5 manfaat dalam 1 botol herba tangas ni anda boleh #BertangasKering #BertangasBasah #RendamanFaraj #CucianV #ScrubV #CubaDuluBaruTahu ✌ FREE POSTAGE πŸ’ƒ inbox 01112360681 #SeriMerapatAyu

Most Popular Instagram Hashtags