#herbatangasmujarab

199 posts

TOP POSTS

Selain untuk bertangas, herba ni juga boleh guna sebagai cucian untuk bahagian peribadi kita. Memang herba cucian v ni terbaik untuk sesiapa sensitif/alah pada sabun & pencuci lain kerana rumusan cucian herba tangas ni 100% herba & bebas bahan kimia. Lagi2 untuk wanita yg lepas bersalin memang bagus kalau guna setiap pagi & malam untuk cuci luka jahit lepas bersalin. Sama je macam kita rebus sireh & manjakani untuk cuci v masa dalam pantang tu. Bila dah ada serbuk tangas ni, tak payah susah2 nak cari sireh manjakani bagai. Puan2 boleh rasai sendiri kesannya lepas guna. Paling penting tak melekit & bahagian intim pula tak berbau. Nak bergerak ke sana sini rasa selesa, rasa best je ☺ cubalah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #HerbaTangasMujarab #CucianIntimWanita #SeriMerapatAyu

Kerusi Tangas ni ada 1 biji lagi last stok.Sape2 berkenan boleh inbox 011-12360681. Kita courier Isnin minggu hadapan. #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab

Untuk kesejahteraan dalaman, ada 2 jenis herba tangas yg suka sy rekomen pada customer iaitu #HerbaTangasMujarab & #HerbaTangasWangi. Herba tangas mujarab ni fungsinya merawat & membersihkan dalaman wanita daripada kegatalan, bau busuk, keputihan, rahim kembang, period tak lancar & masalah v longgar. Kaedah merawat pula samada melalui bertangas basah atau kering & lazimnya sy akan consult customer terlebih dahulu kemudian baru mengesyorkan rawatan yg mana satu. Selepas dalaman dah bersih, baru guna herba tangas wangi. Apa2 pun ingat sifir ni kalau nak dalaman tu wangi maka bersihkan terlebih dahulu sebab kalau tak bersih macam mana nak wangi kan 😊 ✌ #SeriMerapatAyu

Last oder customer hari ni untuk di peking. Cuma nak bagitau ready stok kerusi dah habis ☺. Kalau dah ada stok baru saya akan inform kemudian. Sape2 nak pre-oder jgn segan2 inbox saya ye 😊 Tq ✌ #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab #TulinSepertiKehendakAlam #SeriMerapatAyu

Tinggal 1 shj lagi #kerusitangas jenis yg lubang atas tu bulat ni ☺ kerusi ni tak bersyelek, kami tak tutup pun kekurangan kayu ni maknanya ia asli & tulin seperti kehendak alam. #herbatangas2in1 pun tinggal tak banyak dah tapi masih boleh order sementara stok masih ada πŸ˜€ Stok baru pula lepas cny ni insyaAllah, apa pun saya akan maklum terlebih dahulu. Kerusi tinggal satu shj lagi manakala #HerbaTangasMujarab tak banyak dah namun masih ada πŸ™Šamboi sampai 2x ulang tu πŸ˜‚ #serimerapatayu inbox untuk #infotangas macam biasa ye ☺

Herba tangas mujarab ni selain untuk bertangas, ia juga berkesan sebagai v scrub. Buat sekali seminggu pun sudah memadai. Untuk production herba tangas baru ni pulak kita tambah lagi ekstrak butiran halus dari buah manjakani. Baik utk mencerah/ menganjalkan bahagian peribadi, menghilangkan kegatalan dan juga bau sekaligus merapatkan bahagian intim. Jangan tak tahu yg anak dara pun elok guna tau 😍 Bagi yg tiada masa bertangas, sy cadangkan scrub bahagian peribadi kita cukup seminggu sekali je. Lepas tu tunggu & lihat perubahannya. #cubadulubarutahu #rugikalautakcuba #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

1 unit available (Ready stock)

#SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #SetTangasMujarab

Set istimewa bulan ni dengan harga yang lebih istimewa insyaAllah. Jemput inbox/wasap sy di 01112360681 untuk #InfoTangas atau tinggalkan no puan2 diruangan komen agar sy boleh pm puan2 semua. Set istimewa dengan harga istimewa, takkan jumpa dimana2 dengan keberkesanan πŸ’― #HerbaTangasMujarab & kualiti #KerusiTangas yang tidak kurang baiknya. #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

MOST RECENT

Apa itu rendaman faraj? Rendaman faraj ni ialah kita merendam bahagian punggung ke dalam air. Orang tua dulu amalkan rendaman herba ni sebagai langkah menjaga & membersihkan bahagian peribadi mereka. Pada yg ingin cuba, rendaman ni sangat bermanfaat untuk membantu wanita mengatasi masalah bahagian intim berbau, gatal & merawat keputihan. Rendaman faraj ni bukan hanya untuk wanita dalam pantang je ye, malah untuk semua peringkat & golongan. Selain tu, kaedah ini juga sangat berkesan untuk merawat & mengecutkan buasir ketika dalam pantang. Jadi kalau ada yg mengalami masalah buasir masa dalam pantang tu boleh cuba kaedah ni. Cara penyediaannya mudah je, hanya perlu campur #HerbaTangasMujarab bersama air panas kemudian campur air paip supaya suhunya menjadi suam. Selepas tu bolehlah rendamkan punggung tu dalam 10-15 minit, rileks & duduk diam2 berendam. Tapi sebelum berendam tu make sure buang air kecil dulu supaya masa berendam tu taklah terkucil πŸ˜‚ sebab penting kita jaga kebersihan tu baru hygine. Semasa berendam tu pulak bersihkan perlahan-lahan sekitar celahan v tu, kemudian bilas sikit & baru lap sampai kering. Boleh buat bila2 masa, tapi sebaiknya lakukan sebelum mandi. Memadai sekali seminggu atau selepas habis period yg penting istiqomah. Jom kita sama2 cuba insyaAllah bahagian intim tu kekal lestari, sejahtera gitu macam anak dara. Malah kalau nak tahu, bukan mak2 dara aje kena buat, anak dara pun digalakkan buat rendaman v ni tau 😲 maknanya bukan untuk orang yg dah kahwin je pendek kata ianya untuk semua. Jom kita ikut langkah ni kita cuba sendiri dirumah & lihat kesannya. #TakPercayaCubaDulu #SeriMerapatAyu

Untuk kesejahteraan dalaman, ada 2 jenis herba tangas yg suka sy rekomen pada customer iaitu #HerbaTangasMujarab & #HerbaTangasWangi. .
.

Herba tangas mujarab ni fungsinya merawat & membersihkan dalaman wanita daripada kegatalan, bau busuk, keputihan, rahim kembang, period tak lancar & masalah v longgar. .
.

Kaedah merawat pula samada melalui bertangas basah atau kering & lazimnya sy akan consult customer terlebih dahulu kemudian baru mengesyorkan rawatan yg mana satu. .
.

Selepas dalaman dah bersih, baru guna herba tangas wangi. Apa2 pun ingat sifir ni kalau nak dalaman tu wangi maka bersihkan terlebih dahulu sebab kalau tak bersih macam mana nak wangi kan 😊 ✌ .
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
πŸ“²0124511179
πŸ“²0124511179
πŸ“²0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

Tak payah mana pun nak scrub v ni nak scrub setiap hari pun boleh tanpa was-was kerna rumusannya selamat malah bebas kimia.
Caranya pulak ambil satu @ setengah sudu herba tangas mujarab kemudian campur dengan air.
Sapu sekitar v & celah kelangkang peha tu semua & biarkan sampai separa kering.
Lepas tu tonyoh, bilas & lap sampai kering. Bagi yg ada masalah v berbau dan gatal tu memang lekas hilang.
Pada masa yg sama dapat mencerah dan melestarikan semula v kita persis anak dara gitu πŸ’ƒ#HerbaTangasMujarab #CubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
πŸ“²0124511179
πŸ“²0124511179
πŸ“²0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

Selain untuk bertangas, herba ni juga boleh guna sebagai cucian untuk bahagian peribadi kita.
Memang herba cucian v ni terbaik untuk sesiapa sensitif/alah pada sabun & pencuci lain kerana rumusan cucian herba tangas ni 100% herba & bebas bahan kimia. Lagi2 untuk wanita yg lepas bersalin memang bagus kalau guna setiap pagi & malam untuk cuci luka jahit lepas bersalin. Sama je macam kita rebus sireh & manjakani untuk cuci v masa dalam pantang tu.
Bila dah ada serbuk tangas ni, tak payah susah2 nak cari sireh manjakani bagai. Puan2 boleh rasai sendiri kesannya lepas guna. Paling penting tak melekit & bahagian intim pula tak berbau. Nak bergerak ke sana sini rasa selesa, rasa best je ☺ cubalah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #HerbaTangasMujarab #CucianIntimWanita .
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
πŸ“²0124511179
πŸ“²0124511179
πŸ“²0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

Selain untuk bertangas, herba ni juga boleh guna sebagai cucian untuk bahagian peribadi kita. Memang herba cucian v ni terbaik untuk sesiapa sensitif/alah pada sabun & pencuci lain kerana rumusan cucian herba tangas ni 100% herba & bebas bahan kimia. Lagi2 untuk wanita yg lepas bersalin memang bagus kalau guna setiap pagi & malam untuk cuci luka jahit lepas bersalin. Sama je macam kita rebus sireh & manjakani untuk cuci v masa dalam pantang tu. Bila dah ada serbuk tangas ni, tak payah susah2 nak cari sireh manjakani bagai. Puan2 boleh rasai sendiri kesannya lepas guna. Paling penting tak melekit & bahagian intim pula tak berbau. Nak bergerak ke sana sini rasa selesa, rasa best je ☺ cubalah πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #HerbaTangasMujarab #CucianIntimWanita #SeriMerapatAyu

Tak payah mana pun nak scrub v ni nak scrub setiap hari pun boleh tanpa was-was kerna rumusannya selamat malah bebas kimia. Caranya pulak ambil satu @ setengah sudu herba tangas mujarab kemudian campur dengan air. Sapu sekitar v & celah kelangkang peha tu semua & biarkan sampai separa kering. Lepas tu tonyoh, bilas & lap sampai kering. Bagi yg ada masalah v berbau dan gatal tu memang lekas hilang. Pada masa yg sama dapat mencerah dan melestarikan semula v kita persis anak dara gitu πŸ’ƒπŸΌ #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Orang kata kalau berjual ni kena ada #Testimoni kalau tak orang tak percaya πŸ˜…πŸ˜βœŒ #SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #CubaDuluBaruTahu

Untuk kesejahteraan dalaman, ada 2 jenis herba tangas yg suka sy rekomen pada customer iaitu #HerbaTangasMujarab & #HerbaTangasWangi. Herba tangas mujarab ni fungsinya merawat & membersihkan dalaman wanita daripada kegatalan, bau busuk, keputihan, rahim kembang, period tak lancar & masalah v longgar. Kaedah merawat pula samada melalui bertangas basah atau kering & lazimnya sy akan consult customer terlebih dahulu kemudian baru mengesyorkan rawatan yg mana satu. Selepas dalaman dah bersih, baru guna herba tangas wangi. Apa2 pun ingat sifir ni kalau nak dalaman tu wangi maka bersihkan terlebih dahulu sebab kalau tak bersih macam mana nak wangi kan 😊 ✌ #SeriMerapatAyu

Hampir siap dah preparation untuk pantang nanti ☺. Bilik dalam pantang pun bau2 herba & rempah dah. Aroma minyak angin & herba tu semua cukup sy gemar 😁😍. Pun begitu persediaan wajib kena ada tak lain & tak bukan ialah keperluan tangas. Sy pastikan herba tangas tu semua cukup untuk cover sampai habis pantang. Sebabnya dalam tempoh pantang ni lah kita kena bertangas, bukannya selepas pantang kerna urat peranakkan kita tu tengah kembang & berair, jadi sedang elok kalau bertangas masa ni supaya ia kecut. Jadinya bila habis pantang taklah kena masalah v berair, keputihan, lenguh2 pinggang & tak sedap badanπŸ˜†. Ada yang risau tentang masalah rahim kembang selepas pantang malah ada yg confuse tak tahu nak buat apa ye lah masih ada yg tak aware adanya kaedah bertangas ketika pantang untuk mengelak/merawat masalah rahim kembang ni. Pada ibu2 yg akan berpantang, jangan ragu untuk bertangas ketika awal pantang, sy sendiri pun bertangas seawal masa pantang & alhamdulillah tiada masalah tu semua. Malahan juga badan kita pun berasa ringan, jahitan pula lekas pulih insyaAllah.
Pada customer yg nak berpantang jangan khuatir ye, sy akan guide cara bertangas ni masa dalam pantang πŸ˜‰. InsyaAllah anda akan rasa perbezaannya ☺ #PersediaanBerpantang #Berpantang #BertangasKering #BertangasBasah #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Herba tangas mujarab ni selain untuk bertangas, ia juga berkesan sebagai v scrub. Buat sekali seminggu pun sudah memadai. Untuk production herba tangas baru ni pulak kita tambah lagi ekstrak butiran halus dari buah manjakani. Baik utk mencerah/ menganjalkan bahagian peribadi, menghilangkan kegatalan dan juga bau sekaligus merapatkan bahagian intim. Jangan tak tahu yg anak dara pun elok guna tau 😍 Bagi yg tiada masa bertangas, sy cadangkan scrub bahagian peribadi kita cukup seminggu sekali je. Lepas tu tunggu & lihat perubahannya. #cubadulubarutahu #rugikalautakcuba #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Herba tangas mujarab ni selain untuk bertangas, ia juga berkesan sebagai v scrub. Buat sekali seminggu pun sudah memadai. Untuk production herba tangas baru ni pulak kita tambah lagi ekstrak butiran halus dari buah manjakani. Baik utk mencerah/ menganjalkan bahagian peribadi, menghilangkan kegatalan dan juga bau sekaligus merapatkan bahagian intim. Jangan tak tahu yg anak dara pun elok guna tau 😍 Bagi yg tiada masa bertangas, sy cadangkan scrub bahagian peribadi kita cukup seminggu sekali je. Lepas tu tunggu & lihat perubahannya. #cubadulubarutahu #rugikalautakcuba #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Ada 8 unit lagi tinggal #SetTangasMujarab #BestSeller ni 😍 Ramai yg dah cuba set tangas ni & berjaya selesaikan masalah dalaman mereka πŸ˜˜πŸ˜ƒπŸ˜Š Sy tak nak taip panjang2, anda cuba dulu baru tahu kesannya πŸ˜‰ #HerbaTangasMujarab Inbox sy 01112360681 #SeriMerapatAyu 🚚 Postage : 20/7/2017 (Khamis)

Most Popular Instagram Hashtags