[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herbatangasmujarab

273 posts

TOP POSTS

Apa itu rendaman faraj? Rendaman faraj ni ialah kita merendam bahagian punggung ke dalam air herba. Orang tua dulu amalkan rendaman herba ni sebagai langkah menjaga & membersihkan bahagian peribadi mereka. Pada yg ingin cuba, rendaman ni sangat bermanfaat untuk membantu wanita mengatasi masalah bahagian intim berbau, gatal & merawat keputihan. Rendaman faraj ni bukan hanya untuk wanita dalam pantang je ye, malah untuk semua peringkat & golongan. Selain tu, kaedah ini juga sangat berkesan untuk merawat & mengecutkan buasir ketika dalam pantang. Jadi kalau ada yg mengalami masalah buasir masa dalam pantang tu boleh cuba kaedah ni. Cara penyediaannya mudah je, hanya perlu campur #HerbaTangasMujarab bersama air panas kemudian campur air paip supaya suhunya menjadi suam. Selepas tu bolehlah rendamkan punggung tu dalam 10-15 minit, rileks & duduk diam2 berendam. Tapi sebelum berendam tu make sure buang air kecil dulu supaya masa berendam tu taklah terkucil πŸ˜‚ sebab penting kita jaga kebersihan tu baru hygine. Semasa berendam tu pulak bersihkan perlahan-lahan sekitar celahan v tu, kemudian bilas sikit & baru lap sampai kering. Boleh buat bila2 masa, tapi sebaiknya lakukan sebelum mandi. Memadai sekali seminggu atau selepas habis period yg penting istiqomah. Jom kita sama2 cuba insyaAllah bahagian intim tu kekal lestari, sejahtera gitu macam anak dara. Malah kalau nak tahu, bukan mak2 dara aje kena buat, anak dara pun digalakkan buat rendaman v ni tau 😲 maknanya bukan untuk orang yg dah kahwin je pendek kata ianya untuk semua. Jom kita ikut langkah ni kita cuba sendiri dirumah & lihat kesannya. #TakPercayaCubaDulu #RendamanFaraj

Kerusi Tangas ni ada 1 biji lagi last stok.Sape2 berkenan boleh inbox 011-12360681. Kita courier Isnin minggu hadapan. #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab

Tinggal 1 shj lagi #kerusitangas jenis yg lubang atas tu bulat ni ☺ kerusi ni tak bersyelek, kami tak tutup pun kekurangan kayu ni maknanya ia asli & tulin seperti kehendak alam. #herbatangas2in1 pun tinggal tak banyak dah tapi masih boleh order sementara stok masih ada πŸ˜€ Stok baru pula lepas cny ni insyaAllah, apa pun saya akan maklum terlebih dahulu. Kerusi tinggal satu shj lagi manakala #HerbaTangasMujarab tak banyak dah namun masih ada πŸ™Šamboi sampai 2x ulang tu πŸ˜‚ #serimerapatayu inbox untuk #infotangas macam biasa ye ☺

Last oder customer hari ni untuk di peking. Cuma nak bagitau ready stok kerusi dah habis ☺. Kalau dah ada stok baru saya akan inform kemudian. Sape2 nak pre-oder jgn segan2 inbox saya ye 😊 Tq ✌ #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab #TulinSepertiKehendakAlam #SeriMerapatAyu

Usah khuatir ribut-ributan πŸ˜‰ kalau2 selepas bertangas tu keluar lendir, keputihan, darah & sebagainya warna coklat dalam kadar sikit mahupun banyak tu sebenarnya darah atau kotoran lama tu yang masih berbaki & bersisa. Teruskan #Bertangas sampai kotoran habis keluar baru badan tu ringan, nyaman & segar bugar je πŸ’ͺJangan percaya dulu apa saya cakap tapi #CubaDuluBaruTahu #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasMujarab πŸ˜‰

Saya betul2 nak membantu anda yang mengalami masalah keputihan, bau tak sedap, gatal2 & alahan pada bahagian intim supaya cuba dulu kaedah bertangas ni justeru atas demand jugak saya keluarkan 1 pek kecil mampu milik. Harganya cuma RM10 shj sepeket (tidak termasuk Postage) yg mana sesuai untuk wanita yang nak cuba merasa mujarabnya bertangas ni. Peket ni saya buat cukup untuk 3x bertangas, insyaAllah berupaya merawat bahagian intim agar terus segar, bebas keputihan & wangi. #SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab 011-12360681 ✌😊

Ada 6 unit #kerusitangas available sekarang. COD sekitar Kota Bharu shj. #serimerapatayu #herbatangasmujarab wasap 01112360681 untuk #infotangas

Set istimewa bulan ni dengan harga yang lebih istimewa insyaAllah. Jemput inbox/wasap sy di 01112360681 untuk #InfoTangas atau tinggalkan no puan2 diruangan komen agar sy boleh pm puan2 semua. Set istimewa dengan harga istimewa, takkan jumpa dimana2 dengan keberkesanan πŸ’― #HerbaTangasMujarab & kualiti #KerusiTangas yang tidak kurang baiknya. #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

MOST RECENT

Isu lazim yg dialami ibu lepas bersalin ni ialah nak ambil apa bila lepas bersalin? Ambil jamu kang khuatir bayi ada jaundice. Ada tu pulak risau nak bertungku, selain tak sempat, risau tersalah tungku pun ye jugak. Maka terbiarlah batang tubuh yg baru je usai berjihad ketika bersalin tersadai lesu tanpa rawatan. Hari demi hari angin mula masuk dalam badan, peranakan pula masih kembang & bengkak biar pun dah sebulan dalam pantang. Luka jahit belum lagi sembuh, sakit pinggang lenguh sana sini pun tak hilang lagi. Kena pula bengkak susu, anak tak henti merengek mulalah rasa hiba tu datang, hormon dah lah kurang stabil ditambah masa tu menjalani tempoh pantang sendirian tak tahu nak luah pada siapa kan? Cuba perhatikan set tangas ni, taknak makan jamu pun tak apa tapi kita bertangas. Tak susah cuma buat cucian je bahagian peribadi tu 2 kali sehari pagi malam guna #HerbaTangasMujarab yg ada dalam set tu.Mana yg ada buasir tu pun boleh buat rendeman v supaya buasir tu kecut. Kemudian tangas kering, boleh terus buat masa darah nifas tak banyak mengalir. Selalunya lepas seminggu bersalin. Buat istiqomah selama 10 hari berturut akan nampak darah kotor mengalir lancar. Kemudian bertangas lagi sampai 40 hari sampai keluar darah bayam. Manakala hari ke 41-44 hari pulak buat tangas basah pakai #HerbaTangasWangi. Kemudian observe penangannya pada tubuh badan. Nak lagi baik, bila luka dah sembuh buat v-scrub #HerbaTangasMujarab pulak untuk cerah. Itu yg lepas pantang persis anak dara tu, tak caya boleh tanya suami 😬 Jom try set tangas mampu milik ni 😊 Wasep 01112360681 jika berkenan ok ✌ #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Terima kasih pada customer yg sudi promote #HerbaTangasMujarab & #SetTangas ni pada adik beradik dan kawan2 😍😍😍 Dan Terima kasih kerana sentiasa repeat order herba tangas 😊 #JomBertangas #CubaDuluBaruTahu #TestimoniSeriMerapatAyu

Kebelakangan ni permintaan #HerbaTangaMujarab #HerbaTangasWangi ala Puteri Jawa ni kian tinggi. Tak menang tangan dibuatnya sekaligus mengingatkan saya tentang omongan org tua kita dulu2 yg gigih berinovasi merangkum herba tradisi supaya katil bergoyang usik mereka 😁 biar sampai patah katil πŸ˜„ Meskipun dalam budaya kita soal ini begitu peribadi namun sebenarnya sangat kreatif merangka posisi & mengarang filosofi cinta. Baik wanita mahu pun lelaki, masing2 menyimpan rahsia & strategi sendiri agar organ intim mereka siap siaga dan wangi. Sekian lama amalan #Bertangas ini tenggelam dek masa kerana tak relevan katanya kini di saat masyarakat mencari yg alami & natural, herba2 ini muncul kembali. Justeru, biarpun orang kata lapuk sy masih berpegang pada wasiat orang tua menerusi kaedah #Bertangas ini jikalau dipadankan dengan herba tertentu spt #HerbaTangasMujarab misalnya dapat memberi kesegaran & meningkatkan keyakinan diri sekaligus menyenangkan pasangan. Maka ini lah yang boleh sy tawarkan pada masyarakat dgn mengangkat tradisi #Bertangas serta menghasilkan #HerbaTangas adunan tradisional bebas bahan kimia. Jadi jangan lupa dapatkan #HerbaTangas keluaran #SeriMerapatAyu yang #Original ok? Supaya malam mu dasyat πŸ’ͺInfo lanjut 01112360681 #SisCuba #TakCubaTakTahu #FeelLikeVirginAgain #SupayaMalamMuDasyat

Nak sihat cantik ni jangan pernah rasa cukup berurut #bertangas & bertungku lebih2 lagi masa dalam pantang kerana wanita yg melalui proses kelahiran ni kadangnya tak sedar dalaman kita kian lelah, yg mana perlukan masa & perhatian. Jadinya semakin kita meningkat usia, maka semakin keraplah penjagaan dalaman yg perlu dititikberatkan. Kita jaga & pelihara sebaik mungkin agar mencengkam malah sejahtera sentiasa ✌#SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #JomBertangas #CaraBertangasKeringMenggunakanBatuSungai

Info Tangas #SeriMerapatAyu

Guna #HerbaTangasMujarab dulu bagi dalaman tu bersih & sihat, kemudian baru guna #HerbaTangasWangi untuk fresh & up miss v kita β˜ΊπŸ˜™ Baru cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Percuma kos penghantaran bagi pembelian 2 item #HerbaTangasMujarab @ #HerbaTangasWangi
WhatsApp : 01112360681 #SeriMerapatAyu

Ok kerusi tangas baru siap ready stock. Bole pilih nak kerusi saja bole, nak set percubaan bole, nak set lengkap bole, nak ansur2 bole nak bayar perabih pun bole. Apa2 wasep je harga bole bincang ✌😊 01112360681 #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab #PembekalProdukTangasNo1Malaysia

Untuk ibu2 yg sedang berpantang, Jom bertangas nak? Tak rugi bertangas dalam pantang πŸ˜‰ Kalau tak pernah bertangas, jgn risau sy akan guide anda 😘😊 #HerbaTangasMujarab #SetTangas #SeriMerapatAyu #Testimoni

Ni respon daripada regular customer sy yg repeat oder πŸ˜„ Anda bila lagi 😘✌ #JomBertangasNak #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Jom cuba bertangas pulak nak? Tak beli kerusi takpa, yg penting herba tangas tu, momentum dah ada baru cari yg lain2 pulak. Wasap sy macam biasa untuk #infotangas & kalau nak tahu kelebihan #bertangas pun sy boleh cerita detail. 01112360681 #InfoTangas #HerbaTangasWangi #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Jom lah cuba bertangas. Tak rugi cuba #Testimoni #HerbaTangasMujarab #Bertangas #SeriMerapatAyu

Set tangas mujarab, cuma RM165 je. Set ni terhad 20 unit shj. Mode of payment ikut pilihan samada cash atau ansuran. Wasap macam biasa untuk detail lanjut 01112360681 #SetTangasMurah #Bertangas #KerusiTangasMurah #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

#Bertangas ketika berpantang bukan saja dapat menyembuhkan luka bersalin malah dapat mengelak #rengat & #bentan yg selalu di alami oleh wanita semasa dalam pantang 😊 #Testimoni #SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab

Done postage utk hari ni ✌ Next postage hari khamis ni pulak ye #SetTangas #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab #HerbaTangasWangi #SeriMerapatAyu

Sy baru restok #HerbaTangasMujarab Sekali buat 3 kilo saja. Ni ada lebih kurang 50 botol yg dah siap.
Sapa2 yg rasa nak try herba tangas mujarab ni boleh inbox sy ye 01112360681
RM25 je sebotol #KenaCubaDulu Ramai yg dah guna ni dah nampak kesannya 😊 #SeriMerapatAyu

Kalau dah cuba pelbagai jenis penawar untuk menyelesaikan masalah wanita tapi masih tak berjaya mari PM sy kita borak2 tentang tangas pulak 😊 #Testimoni #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Saya syorkan buat bertangas basah ni dulu sebelum mandi. Air rebusan herba tangas tu nanti jangan buang lagi sebab boleh guna balik buat cucian V masa nak mandi nanti. Nak lagi power guna herba tangas mujarab tu buat scrub V dulu baru cuci. Kesannya cenggini haaa πŸ‘πŸ‘πŸ‘ betul2 bersih. #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #BertangasBasah

#Testimoni selepas melakukan tangas dari seorang customer sy yg sering berasa tidak selesa di bahagian peranakan selepas habis berpantang baru2 ni. Kemungkinan di sebabkan beliau tidak dapat menjalani rutin berpantang dgn teratur kerana kerap berulang alik ke hospital menjaga anaknya di wad 😒 Bagi wanita yg mungkin mengalami masalah sama seperti beliau, jangan putus harapan. Anda boleh kembali merawat dalaman anda dgn bertangas ☺ #CubaDuluBaruTahu #HerbaTangasMujarab

Jom layan #Testimoni #vsrub Nak tau berkesan ke tak #KenaCubaDulu #HerbaTangasMujarab ni πŸ˜‰ Gerenti puas hati !!! 😁 #SeriMerapatAyu

Habis keluar semua angin dalam badan bila bertangas guna #HerbaTangasMujarab ni 😁✌ #Feedback #CubaDuluBaruTahu #SeriMerapatAyu

Assalammualaikum semua 😊

Bulan ni sy keluarkan set terbaru, sapa2 yg berminat boleh inbox sy 01112360681. Set ni pre-order ye πŸ˜‰ Sy cuba keluarkan set yg insyaAllah mampu milik supaya semua wanita boleh #bertangas di rumah jer 😁✌ #SeriMerapatAyu
#HerbaTangasMujarab #SetTangasMujarabTerlajakMurah

Ready stock 1 unit lagi tinggal

WhatsApp 01112360681 jika berkenan πŸ˜‰πŸ˜™ #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab #KerusiTangas

Sy pun tak sangka #HerbaTangasMujarab ni pelbagai guna. Awal2 dulu masa bancuh ramuan ni memang guna khusus untuk #Bertangas je. Seiring dgn tuntutan masa sy kembangkan idea tu supaya boleh guna untuk #ScrubV #RendamanV & #CucianV 😁 Mula2 tu memang pakai sendiri dulu 😊 bila dah betul2 yakin baru war2 pada customer untuk cuba. Namun, menurut respon & feedback dari customer, mereka ni bukan sahaja apply pada miss v tapi seluruh badan, malah dekat muka pun ada tau uollss πŸ˜‚ Hehe apa pun jangan risau sebab #HerbaTangasMujarab ni takda bahan kimia. Ianya 100% selamat insyaAllah 😊 apa pun kaedah atau ikhtiar kita, Dia jugalah yg memberi kesembuhan ☝#SeriMerapatAyu

Promo free postage ni sampai esok saje ye uollsss πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Kalau ada yg berkenan mai wasap lekas πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ 01112360681

Tak rugi beli, memang berkesan tau 😍😍😍 #CubaDuluBaruTahu #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Ada sape2 yg berminat nak oder #SetTangas ni boleh wasap sy ok 01112360681 πŸ˜‰πŸ˜† Harga satu #SetTangasMujarab ni hanya RM225 sahaja 😍 Berbaloi beli sebab boleh pakai lama untuk jaga dalaman & kebersihan v kita orang perempuan ni πŸ˜€ Anak2 dara yg dah datang haid tu elok kita bagi pendedahan bertangas ni sedari awal remaja lagi untuk elak masalah seperti keputihan, bau, gatal, senggugut & period yg tak teratur. Dan bagi wanita yg dah berkahwin yg konsisten melakukan amalan bertangas ni, anda bukan sahaja dapat kekalkan kelestarian v seperti masa anak dara dulu malah sebagai pencegahan dari berlakunya #tombong di usia muda & kalau boleh taknak ada pun masalah tombong ni walaupun dah lanjut usia πŸ™… Biar dalaman tu maintain awet muda gitu πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜ Masih bergetah orang cakap πŸ˜„πŸ˜‚ pewittt 😘😘😘✌✌ #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab #SisCuba #CubaDuluBaruTahu

Ada 1 botol lagi #HerbaTangasMujarab
RM45 (120gm) Free postage ye 😊✌ #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Packing untuk postage esok pagi. Tak banyak dah tinggal. Ada 3 botol lagi belum berpunya✌ #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #FreePostage

Sapa2 yg teringin nak mencuba #HerbaTangasMujarab ni hari ni sy nak bagi #FreePostage sempena awal muharam ni 😊 RM45 je sebotol 😁 boleh guna untuk #BertangasKering #BertangasBasah #RendamanV #ScrubV & #BasuhanV πŸ˜€ Anda boleh rasa kesannya serta merta 😱😱😱 Kalau tak percaya #KenaCubaDulu baru tau πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ Sesuai utk gadis2 yg ada masalah v berbau, gatal, keputihan yg teruk, period yg tak teratur, senggugut, ibu2 yg baru lepas bersalin, wanita yg ada masalah #cyst #fibroid #prolaps dan yg merancang utk mendapatkan zuriat πŸ˜ƒπŸ˜ŠπŸ˜Š Mai wasap sy lekas 01112360681πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Jangan risau sy ajar kalau tak tahu macamana nak guna πŸ˜‰ Ajar sampai bulih πŸ’ͺ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Confirm tak menyesal beli πŸ‘βœŒ #SeriMerapatAyu

Selamat pagi semua...
Ada yang nak cuba bertangas di rumah sendiri???
Maklumlah sekarang ni tak ada masa nak ke spa dan nak jimatkan kos kan...
Jom try bertangas sendiri di rumah...mudah,murah dan aurat pun terjaga.
Harga besen rm28.00
Harga herba tangas rm45
01110350663 atau klik dekat bio
#herbatangas #herbatangasiezawatiempire #herbatangasmujarab #herbatangasmudah #baazarpaknil #baazarinsta #baazaronlinemalaysia #baazarmalaysia #raijual #murah #sale #baazarkarat #baazarkecantikan

Wanginya bau inai, sireh, pinang muda dan herba2 terpilih untuk bertangas ni.

Sekarang ni bukan mudah jugak nak cari bahan2 untuk kita buat sendiri kan.

Saya permudahkan kerja ibu2 yang busy. Tak payah susah2 cari. Buka dan rebus saja.

Boleh guna 3 cara. WAPKAN MISS V, SCRUB MISS V, BASUHAN MISS V.

Pasti hilang bau asyem, gatal2,keputihan.
Mujarab untuk rawat KENTUT VAGINA.

In syaa Allah.
01110350663 atau klik dekat bio #herbatangas #herbatangasmujarab #herbatangasiezawatiempire #herbatangasori #herbatangasoriginal #herbatangasaslitanpabahankimia #baazarpaknilmurahmalaysia #raijual #baazaronlinemalaysia #baazarinsta #baazarkarat #baazarkecantikan #murah #sale #sayajualmurah

Wanginya bau inai, sireh, pinang muda dan herba2 terpilih untuk bertangas ni.

Sekarang ni bukan mudah jugak nak cari bahan2 untuk kita buat sendiri kan.

Saya permudahkan kerja ibu2 yang busy. Tak payah susah2 cari. Buka dan rebus saja.

Boleh guna 3 cara. WAPKAN MISS V, SCRUB MISS V, BASUHAN MISS V.

Pasti hilang bau asyem, gatal2,keputihan.
Mujarab untuk rawat KENTUT VAGINA.

In syaa Allah.
01110350663 atau klik dekat bio #herbatangas #herbatangasmujarab #herbatangasiezawatiempire #herbatangasori #herbatangasoriginal #herbatangasaslitanpabahankimia #baazarpaknilmurahmalaysia #raijual #baazaronlinemalaysia #baazarinsta #baazarkarat #baazarkecantikan #murah #sale #sayajualmurah

Selamat pagi semua...
Ada yang nak cuba bertangas di rumah sendiri???
Maklumlah sekarang ni tak ada masa nak ke spa dan nak jimatkan kos kan...
Jom try bertangas sendiri di rumah...mudah,murah dan aurat pun terjaga.
Harga besen rm28.00
Harga herba tangas rm45
01110350663 atau klik dekat bio
#herbatangas #herbatangasiezawatiempire #herbatangasmujarab #herbatangasmudah #baazarpaknil #baazarinsta #baazaronlinemalaysia #baazarmalaysia #raijual #murah #sale #baazarkarat #baazarkecantikan

Kesan seawal selepas penggunaan 😍😍😍 RM45 (120gm)
#HerbaTangasMujarab #Berpantang #Bertangas #CubaDuluBaruTahu ✌😊 #SeriMerapatAyu

Kebiasaanya di awal2 tempoh berpantang ibu2 akan mengalami masalah #rengat 😦 Masa dalam tempoh berpantang buatlah rawatan bertangas #HerbaTangasMujarab Rawat betul2 dalaman tu baru ringan badan lepas habis pantang nanti ☺✌#Testimoni #SeriMerapatAyu

Ada 1 unit #SetTangasMujarab yg memang best seller 😍😍😍 Ramai diantara customer sy yg baru pertama kali ingin mencuba #Bertangas ni memilih set ni kerana penggunaannya cukup mudah dan keberkesanannya di jamin πŸ‘πŸ‘πŸ‘ anda boleh rase perubahannya selepas guna 😊 Penangan #HerbaTangasMujarab 5 manfaat dalam 1 botol herba tangas ni anda boleh #BertangasKering #BertangasBasah #RendamanFaraj #CucianV #ScrubV #CubaDuluBaruTahu ✌ FREE POSTAGE πŸ’ƒ inbox 01112360681 #SeriMerapatAyu

Most Popular Instagram Hashtags