#herbatangasmujarab

158 posts

TOP POSTS

Usah khuatir ribut-ributan πŸ˜‰ kalau2 selepas bertangas tu keluar lendir, keputihan, darah & sebagainya warna coklat dalam kadar sikit mahupun banyak tu sebenarnya darah atau kotoran lama tu yang masih berbaki & bersisa. Teruskan #Bertangas sampai kotoran habis keluar baru badan tu ringan, nyaman & segar bugar je πŸ’ͺJangan percaya dulu apa saya cakap tapi #CubaDuluBaruTahu #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasMujarab πŸ˜‰

Kerusi Tangas ni ada 1 biji lagi last stok.Sape2 berkenan boleh inbox 011-12360681. Kita courier Isnin minggu hadapan. #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab

Saya betul2 nak membantu anda yang mengalami masalah keputihan, bau tak sedap, gatal2 & alahan pada bahagian intim supaya cuba dulu kaedah bertangas ni justeru atas demand jugak saya keluarkan 1 pek kecil mampu milik. Harganya cuma RM10 shj sepeket (tidak termasuk Postage) yg mana sesuai untuk wanita yang nak cuba merasa mujarabnya bertangas ni. Peket ni saya buat cukup untuk 3x bertangas, insyaAllah berupaya merawat bahagian intim agar terus segar, bebas keputihan & wangi. #SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab 011-12360681 ✌😊

Free postage hari ni πŸ“¦πŸšš Inbox/ Wasep : 01112360681

#SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasWangi

Ada 2 unit lagi #SetTangas di #HouseOfTangas Kota Bharu. Nak perabih stok dah sebelum puasa πŸ˜‚ Sape2 berkenan mai inbox/wasep 01112360681 laju2 πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. Nak cod pun boleh (free delivery sekitar Kota Bharu) atau nak terus ke kedai pun boleh (dapat lagi extra diskaun) πŸ˜‰Penangan #HerbaTangasMujarab dalam set tangas, dua tiga kali pakai pun dah boleh rasa kesannya #CubaDuluBaruTahu πŸ˜™ #SeriMerapatAyu

Ada 6 unit #kerusitangas available sekarang. COD sekitar Kota Bharu shj. #serimerapatayu #herbatangasmujarab wasap 01112360681 untuk #infotangas

Last oder customer hari ni untuk di peking. Cuma nak bagitau ready stok kerusi dah habis ☺. Kalau dah ada stok baru saya akan inform kemudian. Sape2 nak pre-oder jgn segan2 inbox saya ye 😊 Tq ✌ #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab #TulinSepertiKehendakAlam #SeriMerapatAyu

Tinggal 1 shj lagi #kerusitangas jenis yg lubang atas tu bulat ni ☺ kerusi ni tak bersyelek, kami tak tutup pun kekurangan kayu ni maknanya ia asli & tulin seperti kehendak alam. #herbatangas2in1 pun tinggal tak banyak dah tapi masih boleh order sementara stok masih ada πŸ˜€ Stok baru pula lepas cny ni insyaAllah, apa pun saya akan maklum terlebih dahulu. Kerusi tinggal satu shj lagi manakala #HerbaTangasMujarab tak banyak dah namun masih ada πŸ™Šamboi sampai 2x ulang tu πŸ˜‚ #serimerapatayu inbox untuk #infotangas macam biasa ye ☺

MOST RECENT

2 jenis #HerbaTangas yg WAJIB ada ketika berpantang #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Last customer order utk hari ni. Alhamdulillah habis juga #SetTangas di Kedah & Kelantan. InsyaAllah stok baru utk Ramadhan akan siap pada hari khamis pagi minggu ini. Postage seterusnya juga akan dilakukan pada hari yg sama insyaAllah. Sape2 yg berkenan boleh pre-oder dulu 😊 Untuk parcel kecil akan dilakukan mcm biasa setiap hari menggunakan poslaju. Sape2 yg nak try #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu jgn segan2 inbox πŸ˜‰ Nak tanya pasal bertangas pun boleh takda masalah 😊 01112360681

Free postage hari ni πŸ“¦πŸšš Inbox/ Wasep : 01112360681

#SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasWangi

Ada 2 unit lagi #SetTangas di #HouseOfTangas Kota Bharu. Nak perabih stok dah sebelum puasa πŸ˜‚ Sape2 berkenan mai inbox/wasep 01112360681 laju2 πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. Nak cod pun boleh (free delivery sekitar Kota Bharu) atau nak terus ke kedai pun boleh (dapat lagi extra diskaun) πŸ˜‰Penangan #HerbaTangasMujarab dalam set tangas, dua tiga kali pakai pun dah boleh rasa kesannya #CubaDuluBaruTahu πŸ˜™ #SeriMerapatAyu

Herba Tangas 2in1 #HerbaTangasMujarab insyaAllah dlm 2 3 kali penggunaan anda boleh rase perbezaannya πŸ˜‰ #CubaDuluBaruTahu #SeriMerapatAyu #HerbaTangasUntukMasalahWanita

Selalu saya tekankan dalam setiap posting saya. Jangan terus percaya apa yg saya cakap sebaliknya cuba dulu baru tahu penangan dia πŸ˜‰#HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #Testimoni
#InfoTangas inbox/wasep 01112360681

Sesiapa yang ada masalah rahim jatuh, rasa kurang selesa bila berjalan seperti ada benjolan pada bahagian intim misalnya boleh cuba kaedah bertangas pulak & cuba #HerbaTangasMujarab tengok selepas seminggu macam mana insyaAllah #SeriMerapatAyu

Penangan #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1 cuba dulu baru tahu πŸ˜‰ #SeriMerapatAyu pasti suami senyum jer 😁 ✌ #Testimoni

Antara kelebihan bertangas, setengah orang baru buat sekali pun dah nampak kesannya #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1 #SeriMerapatAyu #Testimoni

Set istimewa bulan ni dengan harga yang lebih istimewa insyaAllah. Jemput inbox/wasap sy di 01112360681 untuk #InfoTangas atau tinggalkan no puan2 diruangan komen agar sy boleh pm puan2 semua. Set istimewa dengan harga istimewa, takkan jumpa dimana2 dengan keberkesanan πŸ’― #HerbaTangasMujarab & kualiti #KerusiTangas yang tidak kurang baiknya. #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Pada wanita yg mengalami masalah keputihan dan kegatalan tetapi miss v kering sy cadangkan buat #RendamanFaraj selama 10 minit sebelum #BertangasKering InsyaAllah akan baik lepas tu #InfoTangas #SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1

Selepas seminggu bertangas kering 😍 #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Most Popular Instagram Hashtags