[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herbatangasmujarab

170 posts

TOP POSTS

Kerusi Tangas ni ada 1 biji lagi last stok.Sape2 berkenan boleh inbox 011-12360681. Kita courier Isnin minggu hadapan. #SeriMerapatAyu #SetTangas #HerbaTangasMujarab

Akhirnya hamil πŸ˜€

Bertangas ni tujuannya ialah untuk membersihkan dalaman rahim. Formulanya ialah bila rahim bersih hubungan dengan suami tu lebih intim & selesa malah kalau ikut sifirnya mudah untuk mengandung insyaAllah.
Saya kongsikan berita gumbira buat customer setia saya yg akhirnya hamil anak pertama alhamdulillah 😊 #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Last oder customer hari ni untuk di peking. Cuma nak bagitau ready stok kerusi dah habis ☺. Kalau dah ada stok baru saya akan inform kemudian. Sape2 nak pre-oder jgn segan2 inbox saya ye 😊 Tq ✌ #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab #TulinSepertiKehendakAlam #SeriMerapatAyu

Tinggal 1 shj lagi #kerusitangas jenis yg lubang atas tu bulat ni ☺ kerusi ni tak bersyelek, kami tak tutup pun kekurangan kayu ni maknanya ia asli & tulin seperti kehendak alam. #herbatangas2in1 pun tinggal tak banyak dah tapi masih boleh order sementara stok masih ada πŸ˜€ Stok baru pula lepas cny ni insyaAllah, apa pun saya akan maklum terlebih dahulu. Kerusi tinggal satu shj lagi manakala #HerbaTangasMujarab tak banyak dah namun masih ada πŸ™Šamboi sampai 2x ulang tu πŸ˜‚ #serimerapatayu inbox untuk #infotangas macam biasa ye ☺

πŸ“¦ 2 unit available (Ready stock after Hari Raya) πŸš› Postage selepas raya 29hb (Khamis) πŸ’²πŸ’±Booking (Minimum deposit RM10 Shj) πŸ“ž 011-12360681 (WhatsApp Only) πŸ˜‰ #SeriMerapatAyu #SetTangas #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab

Free postage hari ni πŸ“¦πŸšš Inbox/ Wasep : 01112360681

#SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasWangi

MOST RECENT

πŸ“¦ 2 unit available (Ready stock after Hari Raya) πŸš› Postage selepas raya 29hb (Khamis) πŸ’²πŸ’±Booking (Minimum deposit RM10 Shj) πŸ“ž 011-12360681 (WhatsApp Only) πŸ˜‰ #SeriMerapatAyu #SetTangas #KerusiTangas #HerbaTangasMujarab

Untuk masalah haid keluar tak lancar, tersekat-sekat & tak teratur, saya cadangkan amalkan kombinasi #Bertangas guna #HerbaTangasMujarab & #JamuSeriMerapatAyu utk kesan optimum πŸ’ͺ

Untuk masalah haid keluar tak lancar, tersekat-sekat & tak teratur, saya cadangkan amalkan kombinasi #Bertangas guna #HerbaTangasMujarab & #JamuSeriMerapatAyu utk kesan optimum πŸ’ͺ

Akhirnya hamil πŸ˜€

Bertangas ni tujuannya ialah untuk membersihkan dalaman rahim. Formulanya ialah bila rahim bersih hubungan dengan suami tu lebih intim & selesa malah kalau ikut sifirnya mudah untuk mengandung insyaAllah.
Saya kongsikan berita gumbira buat customer setia saya yg akhirnya hamil anak pertama alhamdulillah 😊 #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Akhirnya hamil πŸ˜€

Bertangas ni tujuannya ialah untuk membersihkan dalaman rahim. Formulanya ialah bila rahim bersih hubungan dengan suami tu lebih intim & selesa malah kalau ikut sifirnya mudah untuk mengandung insyaAllah.
Saya kongsikan berita gumbira buat customer setia saya yg akhirnya hamil anak pertama alhamdulillah 😊 #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

4 PETUA MENJAGA KELESTARIAN BAHAGIAN INTIM AGAR SENTIASA AWET MUDA ☺

1. Amalkan bertangas sekurang2nya sekali sebulan
2. Melakukan rendaman faraj menggunakan daun sireh & buah manjakani yg di rebus bersama garam kasar

3. Amalkan membasuh bahagian intim setiap hari menggunakan air rebusan daun sireh

4. Melakukan scrub buah manjakani (ditumbuk halus) pada bahagian intim sekali seminggu

Nak MUDAH lagi boleh dapatkan #HerbaTangasMujarab ni kerana semua kebaikan dan khasiatnya terkandung dalam 1 botol #CubaDuluBaruTahu #SeriMerapatAyu πŸ‘ 100% produk alami tanpa bahan kimia
πŸ‘ 100% jaminan keberkesanannya
πŸ‘ 100% halal & selamat digunakan

WhatsApp : 011 - 123 606 81
WhatsApp : 011 - 123 606 81
WhatsApp : 011 - 123 606 81

2 jenis #HerbaTangas yg WAJIB ada ketika berpantang #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #CubaDuluBaruTahu

Last customer order utk hari ni. Alhamdulillah habis juga #SetTangas di Kedah & Kelantan. InsyaAllah stok baru utk Ramadhan akan siap pada hari khamis pagi minggu ini. Postage seterusnya juga akan dilakukan pada hari yg sama insyaAllah. Sape2 yg berkenan boleh pre-oder dulu 😊 Untuk parcel kecil akan dilakukan mcm biasa setiap hari menggunakan poslaju. Sape2 yg nak try #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu jgn segan2 inbox πŸ˜‰ Nak tanya pasal bertangas pun boleh takda masalah 😊 01112360681

Free postage hari ni πŸ“¦πŸšš Inbox/ Wasep : 01112360681

#SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab #HerbaTangas2in1 #HerbaTangasWangi

Ada 2 unit lagi #SetTangas di #HouseOfTangas Kota Bharu. Nak perabih stok dah sebelum puasa πŸ˜‚ Sape2 berkenan mai inbox/wasep 01112360681 laju2 πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ. Nak cod pun boleh (free delivery sekitar Kota Bharu) atau nak terus ke kedai pun boleh (dapat lagi extra diskaun) πŸ˜‰Penangan #HerbaTangasMujarab dalam set tangas, dua tiga kali pakai pun dah boleh rasa kesannya #CubaDuluBaruTahu πŸ˜™ #SeriMerapatAyu

Most Popular Instagram Hashtags