#herbatangasmujarab

MOST RECENT

Bolehkah bertangas tanpa beli set kerusi? Boleh, tiada isu. Malah bertangas secara berdiri pun boleh, pakai kerusi tebuk atau custom kerusi sendiri cuma saya tak galakkan guna kerusi plastik utk elak ruapan kimia. Ada juga yang pakai toilet bowl cuma kena tahu bagaimana nak adjust ikut keselesaan sebab jarak haba tu hampir sangat dengan bahagian punggung. Sebaiknya kalau ada bajet lebih saya syorkan beli kerusi tangas kerana kesesuaian spesifikasinya malah untuk long term juga. Walau apa pun, pilihan ditangan kita kerana yang penting sekali adalah pemilihan herba tangas. Kalau herba tu bagus, mujarab & mustajab pakailah kaedah apa sekali pun insyaAllah akan sembuh dengan syarat ketika bertangas tu halakan tepat mengena bahagian intim kita & jangan sampai kurang kena. Wallahua'lam #SeriMerapatAyu #HerbaTangasMujarab

PERCUMA 1 BOTOL HERBA TANGAS MUJARAB (50GM) dengan setiap pembelian Kerusi Tangas

Promosi 22 - 25 May 2018

http://wasap.my/+601112360681

#SeriMerapatAyu
#KerusiTangas
#HerbaTangasMujarab

Special offer #Ramadhan

3 hari sahaja

Wasep jika berminat πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://wasap.my/+601112360681

#ReadyStock
#KerusiTangas
#HerbaTangasMujarab

Special offer #Ramadhan

3 hari sahaja

Wasep jika berminat πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://wasap.my/+601112360681

#ReadyStock
#KerusiTangas
#HerbaTangasMujarab

3 jenis bahan bakar yg biasanya digunakan untuk rawatan tangas kering

Batu sungai
Kayu arang
Sabut kelapa

#HerbaTangasMujarab
#BertangasKering
#SeriMerapatAyu

Anda pernah mengalami masalah begini semasa berpantang??? Jom cuba #HerbaTangasMujarab

Lihat kesannya selepas 3 hari #CubaDuluBaruTahu
#SeriMerapatAyu

AMALKAN BERTANGAS 15 MINIT PER SESI DALAM SEMINGGU MAMPU MERAWAT PELBAGAI PENYAKIT KEWANITAAN

Bagi wanita yg tiada masa untuk mengamalkan herba, bertangas adalah satu cara rawatan dalaman yg bagus untuk dijadikan amalan sedari usia remaja lagi. Ianya bukan sahaja mampu membersihkan daerah intim anda daripada kotoran bahkan ianya juga dikatakan mampu mengekalkan keremajaan aset dalaman anda

Jom kita amalkan bertangas mulai sekarang supaya aset kewanitaan kita terawat dan bebas daripada penyakit kelamin yg berisiko

Untuk info tangas, jom klik link dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://wasap.my/+601112360681

#SeriMerapatAyu
#HerbaTangasMujarab
#HerbaTangasWangi
#SetTangas
#KerusiTangas

Nak #Bertangas ni kadang kita rasa malas takda masa nak buat. Tapi waima apa pun kita perempuan ni, kena pelihara & pertahankan area peribadi kita sebaik mungkin supaya tak didatangi isu seperti rahim jatuh, berair, gatal, longgar & lebih membimbangkan kalau tombong jatuh. Kalau dah biasa & berdisiplin, bertangas ni tak perlu lama pun, 15 minit je per sesi. Kesannya akan anda rasai biar pun usia kian meningkat namun area peribadi tu tetap kekal bersih, segar, bergetah malah wangi juga. #SeriMerapatAyu
#HerbaTangasMujarab

Yg ada masalah #KentutVagina miss v kerap basah #RahimKembang & #Keputihan yg teruk, jom cuba #SetTangas ni

Caranya :
Bertangas dulu sebelum mandi 1 @ 2x sehari. Lepas selesai bertangas guna #HerbaTangasMujarab ni juga utk scrub v anda. Konsisten bertangas dan scrub v selama 3 hari berturut2 dan lihat kesannya selepas tu 😁 #KenaCubaDuluBaruTahu

Berminat nak cuba??? Klik link ni ok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://wasap.my/+601112360681

#SeriMerapatAyu

Bagi yg wanita yg berpantang, v scrub boleh dilakukan selepas luka jahitan episiotomi anda sudah baik

#HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu #LukaEpisiotomi #berpantang #Bertangas

Jika customer confius untuk memilih #SetTangas mana yg dia patut ambil. Suka sy cadangkan supaya beli dulu set basic ini

Set ini sesuai utk apa jua tujuan anda bertangas βœ”οΈ Berpantang
βœ”οΈ Rawat masalah dalaman yg serius
βœ” ️Jaga kesihatan dalaman
βœ”οΈ Akan mendirikan rumahtangga

Semua wanita sesuai menggunakan set ini kecuali ibu hamil je tak boleh bertangas ye

Kalau rasa berminat nak cuba boleh inbox je sy di link bawah ni ok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://wasap.my/+601112360681

Yg mana masih belum pernah bertangas tu, anda patut cuba. Kesannya anda boleh rasa setiap kali lepas bertangas 😊 #CubaDuluBaruTahu #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Jika customer confius untuk memilih #SetTangas mana yg dia patut ambil. Suka sy cadangkan supaya beli dulu set basic ini

Set ini sesuai utk apa jua tujuan anda bertangas βœ”οΈ Berpantang
βœ”οΈ Rawat masalah dalaman yg serius
βœ” ️Jaga kesihatan dalaman
βœ”οΈ Akan mendirikan rumahtangga

Semua wanita sesuai menggunakan set ini kecuali ibu hamil je tak boleh bertangas ye

Kalau rasa berminat nak cuba boleh inbox je sy di link bawah ni ok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://wasap.my/+601112360681

Yg mana masih belum pernah bertangas tu, anda patut cuba. Kesannya anda boleh rasa setiap kali lepas bertangas 😊 #CubaDuluBaruTahu #HerbaTangasMujarab #SeriMerapatAyu

Panduan ringkas bagi yg berpantang menggunakan herba tangas #SeriMerapatAyu
HERBA TANGAS MUJARAB - digunakan pada awal bersalin hingga hari ke 39 berpantang
HERBA TANGAS WANGI - digunakan pada hari ke 40 hingga hari ke 45 berpantang

#Bertangas
#Berpantang
#HerbaTangasMujarab
#HerbaTangasWangi
#SeriMerapatAyu

Panduan ringkas bagi yg berpantang menggunakan herba tangas #SeriMerapatAyu
HERBA TANGAS MUJARAB - digunakan pada awal bersalin hingga hari ke 39 berpantang
HERBA TANGAS WANGI - digunakan pada hari ke 40 hingga hari ke 45 berpantang

#Bertangas
#Berpantang
#HerbaTangasMujarab
#HerbaTangasWangi
#SeriMerapatAyu

Sape yg ada masalah di bawah ni boleh cuba #SetTangas ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 1. Baru lepas bersalin
2. Ada masalah csyt & fibroid
3. Rahim jatuh/kembang/becak
4. Bahagian intim gatal & berbau
5. Lenguh & sengal2 badan

#CubaDuluBaruTahu
#HerbaTangasMujarab
#SeriMerapatAyu
2 unit lagi #ReadyStock #FreePostage

Wasep 011-12360681

Most Popular Instagram Hashtags