[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herbaresdungbidara

218 posts

TOP POSTS

Hidung anda tidak rasa selesa.
Sering kali bangun pagi hidung dan muka gatal-gatal.
Jom try produk ct.manja.Bidara.
HERBA BIDARA RESDUNG
RM20 *MELEGAKAN PERNAFASAN TERSUMBAT
*MELEGAKAN RASA GATAL AKIBAT RESDUNG
*MENGELUARKAN LENDIR2 RESDUNG
*MELEGAKAN SAKIT KEPALA DAN STRESS
*MENGHINDARI GANGGUAN MAKHLUK HALUS

#ctmanjabidara
#herbaresdungbidara

Nak tahu lebih detail produk ct.manja.Bidara boleh whatsapp 0136037465 (syikin)

🍀Daun Bidara??
Ramai yg tak penah kenal dan dengar pun
pasal daun bidara.. Harini..di zaman yg serba maju
makin susah nk cari Daun Bidara..
Nak tanam dan tunggu daun nya lebat pun ambil masa.. Harini..Kami #ctmanjabidara
telah komesialkan daun2 bidara menjadi pati dan diolahkan menjadi produk2 yg bermanafaat bagi membantu pengguna2 diluar sana.. 🍀Tahukah Anda apa kegunaan Daun Bidara ini?? Fungsi daun bidara adalah utk menghindari dari gangguan mahkluk2 halus..jin,sihir,santau dan saka.
Di zaman Rasullallah,daun bidara digunakan utk memandikan jenazah.
Daun bidara jg sesuai utk wanita yg dlm haid dan wanita di dlm pantang selepas bersalin.. Antara produk Ct Manja Bidara
👇👇👇
semoga produk kami bermanafaat utk pengguna yg bermasaalah..
kita hanya berusaha..
semua dgn izinNYA..Aamiin

#balmbidaralimaupurut
#auraaromaterapi
#sabunbidara
#gelmandianbidara
#herbaresdungbidara
#patiaurabidara

Utk keterangan boleh whasapps 0136037465 (syikin)

IKHTIAR PENYEMBUHAN SUNNAH RASULULLAH SAW.

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Terapi Bidara Resdung =================== Feedback customers untuk herba resdung bidara.

Yang mana ada masalah dengan hidung yang selalu tersumbat (susah nak bernafas) dan selsema tak baik2. .

Jom ikhtiar dengan herba resdung bidara. In shaa allah ada perubahan dan kurang kan masalah anda.

kegunaan:
#Melegakan kegatalan akibat resdung

#Melegakan pening& sakit kepala

#Melegakan pernafasan

#selsema

#Migrain

#Boleh dijadikan pewangi kereta.

Berminat untuk tahu details produk @ order Whatsapp 0136037465.

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara #terapidiri
#Aurapositif
#balmbidaralimauperut
#gelmandianbidara
#Herbaresdungbidara
#AuraAromaterapi
#Sabunbidara

#Balmbidaralimaupurut
#sakitsendi
#asma
#senggugut
#sakitkepalamigrain
#sakitlutut

Badan anda sering Sakit-sakit atau sentiasa letih lesu tidak bermaya.
Jom try dengan Gel Mandian BIdara produk dari ct.manja.Bidara.
Menyegarkan badan anda, dan sangat-sangat sesuai utk wanita tengah period dan ibu baru lepas bersalin. Kerana daun bidara dapat mengelakkan gangguan makhluk halus.

Berminat?
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback customers JERAWAT PENUH DIMUKA, MUKA ALAHAN DENGAN HABUK.

Member selalu mengadu muka selalu gatal2 dn jerawat muncul dan susah nak surut.
Yang mana ada masalah macam member nie. Jomm iktiar selesaikan masalah uolsss dengan sabun bidara.

So kesimpulan dia, mencegah lebih baik dari mengubati. Kan? Hehe meh WhatsApp syikin sekarang +60136037465 untuk details produk dan order 😚
.
.#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

MOST RECENT

🍃Produk berasaskan Bidara

#balmbidara
#herbaresdungbidara
#Gelmandianbidara
#Patibidara
#Auraaromaterapibidara
#Telonbidara
#Terapisihir

Semua produk ini boleh digunakan sebagai rawatan..Insyaallah..kita hanya berusaha
Semua hanya dgn IzinNYA..🌹
#gosokgosokdahlega
#terapisihirdangangguan
#dahcubabarutau
#ctmanjabidara
#Terapidiri
#Aromaterapi
#jOmbelidengansaya...
#www.wasap.my/60108934479

*Set Berpantang CtManjabidara 3 dalam 1*
==================== . 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dr gangguan makhluk halus . 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dr gangguan.. .
🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. Berminat utk details produk @ order Whatsapp syikin 0136037465 .... Postage seluruh malaysia dan cod area melaka

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback customers
Sudah lama sakit, setelah ikhtiar dengan pati bidara sakit dia semakin kurang. Alhamdulillah.
Uolsss yang mana rasa sakit dianggota badan dan telah cuba pelbagai produk atau perubatan. Jom ikhtiar dengan produk ct.manja_bidara. Inshaallah dengan izin nya dapat selesaikan masalah anda. 🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi .
🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Terapi Bidara Resdung =================== Feedback customers untuk herba resdung bidara.

Yang mana ada masalah dengan hidung yang selalu tersumbat (susah nak bernafas) dan selsema tak baik2. .

Jom ikhtiar dengan herba resdung bidara. In shaa allah ada perubahan dan kurang kan masalah anda.

kegunaan:
#Melegakan kegatalan akibat resdung

#Melegakan pening& sakit kepala

#Melegakan pernafasan

#selsema

#Migrain

#Boleh dijadikan pewangi kereta.

Berminat untuk tahu details produk @ order Whatsapp 0136037465.

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara #terapidiri
#Aurapositif
#balmbidaralimauperut
#gelmandianbidara
#Herbaresdungbidara
#AuraAromaterapi
#Sabunbidara

#Balmbidaralimaupurut
#sakitsendi
#asma
#senggugut
#sakitkepalamigrain
#sakitlutut

Terapi Bidara Resdung ===================
kegunaan:
#Melegakan kegatalan akibat resdung

#Melegakan pening& sakit kepala

#Melegakan pernafasan

#selsema

#Migrain

#Boleh dijadikan pewangi kereta.

IKHTIAR PENYEMBUHAN SUNNAH RASULULLAH SAW.

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Yang mana ada masalah dengan hidung yang selalu tersumbat (susah nak bernafas) dan selsema tak baik2. .

Jom ikhtiar dengan herba resdung bidara. In shaa allah ada perubahan dan kurang kan masalah anda.

Berminat untuk tahu details produk @ order Whatsapp 0136037465.

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara #terapidiri
#Aurapositif
#balmbidaralimauperut
#gelmandianbidara
#Herbaresdungbidara
#AuraAromaterapi
#Sabunbidara

#Balmbidaralimaupurut
#sakitsendi
#asma
#senggugut
#sakitkepalamigrain
#sakitlutut

Feedback customers JERAWAT PENUH DIMUKA, MUKA ALAHAN DENGAN HABUK.

Member selalu mengadu muka selalu gatal2 dn jerawat muncul dan susah nak surut.
Yang mana ada masalah macam member nie. Jomm iktiar selesaikan masalah uolsss dengan sabun bidara.

So kesimpulan dia, mencegah lebih baik dari mengubati. Kan? Hehe meh WhatsApp syikin sekarang +60136037465 untuk details produk dan order 😚
.
.#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Anda ada masalah muka. Jerawat dan jeragat yang susah hilang. Selalu bangun pagi muka2 gatal2. Jom ikhtiar dengan sabun bidara. In shaa allah dapat kurang kan masalah anda.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Anda ada masalah muka. Jerawat dan jeragat yang susah hilang. Selalu bangun pagi muka2 gatal2. Jom ikhtiar dengan sabun bidara. In shaa allah dapat kurang kan masalah anda.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

inilah buah bidara, yg sebelah tu pohon bidara.. pohon bidara tu, br mula nak hidup..
buah bidara ni..rasa mcm epal dan rangup

#khasiatbidara
#ctmanjabidara
#balmbidaralimaupurut
#auraaromaterapi
#sabunbidara
#gelmandianbidara
#herbaresdungbidara
#patiaurabidara

🍀Daun Bidara??
Ramai yg tak penah kenal dan dengar pun
pasal daun bidara.. Harini..di zaman yg serba maju
makin susah nk cari Daun Bidara..
Nak tanam dan tunggu daun nya lebat pun ambil masa.. Harini..Kami #ctmanjabidara
telah komesialkan daun2 bidara menjadi pati dan diolahkan menjadi produk2 yg bermanafaat bagi membantu pengguna2 diluar sana. .
🍀Tahukah Anda apa kegunaan Daun Bidara ini?? Fungsi daun bidara adalah utk menghindari dari gangguan mahkluk2 halus..jin,sihir,santau dan saka.
Di zaman Rasullallah,daun bidara digunakan utk memandikan jenazah.
Daun bidara jg sesuai utk wanita yg dlm haid dan wanita di dlm pantang selepas bersalin.. semoga produk kami bermanafaat utk pengguna yg bermasaalah..
kita hanya berusaha..
semua dgn izinNYA..Aamiin

#balmbidaralimaupurut
#auraaromaterapi
#sabunbidara
#gelmandianbidara
#herbaresdungbidara
#patiaurabidara

🌿Minyak Angin Aromaterapi Bidara
=============================
.
.
Eh kenapa macam sama je dengan minyak angin Fresh Care?
.
.
Ye.. memang sama..sedap aromanya dan sama rasa beranginnya..
Yang membezakan cuma minyak angin "ctmanjaherbs" telah dicampurkan dengan pati bidara untuk tujuan perubatan..
.
.
Minyak Angin Bidara boleh : ✅melegakan sakit2 pinggang,
✅urat saraf
✅ketegangan otot
✅sakit sendi
✅sakit lutut
✅pening kepala
✅kembung perut
✅sakit angin
✅sakit bahu
✅lenguh-lenguh badan
✅gatal2 kulit ✅gigitan serangga
.
Harga mampu beli...
Rm15 sebotol

Berminat boleh PM/Whatsapp
AGEN DIKEHENDAKI DI SELURUH MALAYSIA😊

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Aura Aromaterapi Bidara...boleh melegakan sakit2 ringan...baunye pn sangat best..RM15 shj

Berminat utk details produk @ order Whatsapp syikin 0136037465 .... Postage seluruh malaysia dan cod area melaka

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🌿Minyak Angin Aromaterapi Bidara
=============================
.
.
Eh kenapa macam sama je dengan minyak angin Fresh Care?
.
.
Ye.. memang sama..sedap aromanya dan sama rasa beranginnya..
Yang membezakan cuma minyak angin "ctmanjaherbs" telah dicampurkan dengan pati bidara untuk tujuan perubatan..
.
.
Minyak Angin Bidara boleh : ✅melegakan sakit2 pinggang,
✅urat saraf
✅ketegangan otot
✅sakit sendi
✅sakit lutut
✅pening kepala
✅kembung perut
✅sakit angin
✅sakit bahu
✅lenguh-lenguh badan
✅gatal2 kulit ✅gigitan serangga
.
Harga mampu beli...
Rm15 sebotol

Berminat boleh PM/Whatsapp
AGEN DIKEHENDAKI DI SELURUH MALAYSIA😊

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

*Set Berpantang CtManjabidara 3 dalam 1*
==================== . 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dr gangguan makhluk halus . 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dr gangguan.. .
🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. Berminat utk details produk @ order Whatsapp syikin 0136037465 .... Postage seluruh malaysia dan cod area melaka

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback customers
Sudah lama sakit, setelah ikhtiar dengan pati bidara sakit dia semakin kurang. Alhamdulillah.
Uolsss yang mana rasa sakit dianggota badan dan telah cuba pelbagai produk atau perubatan. Jom ikhtiar dengan produk ct.manja_bidara. Inshaallah dengan izin nya dapat selesaikan masalah anda. 🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Anda ada masalah muka. Jerawat dan jeragat yang susah hilang. Selalu bangun pagi muka2 gatal2. Jom ikhtiar dengan sabun bidara. In shaa allah dapat kurang kan masalah anda.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Most Popular Instagram Hashtags