[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herbaresdungbidara

307 posts

TOP POSTS

HERBA BIDARA RESDUNG

RM20 *MELEGAKAN PERNAFASAN TERSUMBAT
*MELEGAKAN RASA GATAL AKIBAT RESDUNG
*MENGELUARKAN LENDIR2 RESDUNG
*MELEGAKAN SAKIT KEPALA DAN STRESS
*MENGHINDARI GANGGUAN MAKHLUK HALUS

0184676995

#ctmanjabidara
#herbaresdungbidara

🍀Daun Bidara??
Ramai yg tak penah kenal dan dengar pun
pasal daun bidara.. Harini..di zaman yg serba maju
makin susah nk cari Daun Bidara..
Nak tanam dan tunggu daun nya lebat pun ambil masa.. Harini..Kami #ctmanjabidara
telah komesialkan daun2 bidara menjadi pati dan diolahkan menjadi produk2 yg bermanafaat bagi membantu pengguna2 diluar sana.. 🍀Tahukah Anda apa kegunaan Daun Bidara ini?? Fungsi daun bidara adalah utk menghindari dari gangguan mahkluk2 halus..jin,sihir,santau dan saka.
Di zaman Rasullallah,daun bidara digunakan utk memandikan jenazah.
Daun bidara jg sesuai utk wanita yg dlm haid dan wanita di dlm pantang selepas bersalin.. Antara produk Ct Manja Bidara
👇👇👇
semoga produk kami bermanafaat utk pengguna yg bermasaalah..
kita hanya berusaha..
semua dgn izinNYA..Aamiin

#balmbidaralimaupurut
#auraaromaterapi
#sabunbidara
#gelmandianbidara
#herbaresdungbidara
#patiaurabidara

Utk keterangan boleh whasapps 0136037465 (syikin)

Badan anda sering Sakit-sakit atau sentiasa letih lesu tidak bermaya.
Jom try dengan Gel Mandian BIdara produk dari ct.manja.Bidara.
Menyegarkan badan anda, dan sangat-sangat sesuai utk wanita tengah period dan ibu baru lepas bersalin. Kerana daun bidara dapat mengelakkan gangguan makhluk halus.

Berminat?
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

*Set Berpantang CtManjaBidara*
==================== 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dari gangguan makhluk halus 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dari gangguan.. 🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. 🍃
*TELON BIDARA*
*BUKAN SEKADAR TELON*🍃
----------------------------------------
*Telon Bidara* adalah suatu ikhtiar yang menggunakan *daun bidara*sebagai salah satu bahan asas rawatan.

Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.

Kaedah ini sebenarnya berdasarkan amalan para ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara sebagai bahan utama dalam merawat orang yang terkena sihir atau gangguan.
Insyaallah dengan IzinNYA

Bauan serai wangi dan rasa herba cengkih serta kayu manis membuatkan aromanya memberi kelegaan kpd si pemakai.

Sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan dewasa. Tidak panas atau melekit. *ISI KANDUNGAN 60ML* *RM 29.90* ✅ 💯% Kelapa Dara Tulen
Kayu Manis
Bunga Cengkih
Serai Wangi 🍃*TELON BIDARA*
*BUKAN SEKADAR TELON*🍃
--------------------- *Khasiat Telon Bidara:* 🍀Boleh membantu merawat gangguan
🍀Melegakan sakit urat, kebas-kebas tangan dan otot
🍀Melegakan kembung perut bagi kanak2 dan dewasa
🍀Sakit sengal sendi
🍀Anak kecik yang kerap menangis malam
🍀Kencing malam
🍀Batuk, selsema dan asma.

Kita hanya berdoa dan berusaha. Semua dengan IzinNya..
.
.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

INFO CARA GUNA PATI BIDARA

1. Berniat kepada Allah SWT dan berdoa yang baik² (Untuk Non Muslim berdoa yang baik² )

2. Berwuduk.(Jika Tak Uzor)

3. Baca Bismillah & Selawat keatas Nabi SAW

4. Titiskan Pati Bidara pada tapak tangan Kemudian sapukan kemuka sambil tarik nafas biar bau pati Bidara masuk ke dalam rongga pernafasan dan letakkan pada bawah cuping telinga,belakang leher dan kesemua sendi pada seluruh badan.

5. Sediakan Air bercampur ais batu basahkan muka dan kepala kemudian titiskan pati bidara ketapak tangan sapu kemuka,kepala, tengkok dan leher.anda akan mendapat rasa kelegaan dan keselesaan.jgn lupa hidu bau pati bidara tu

6. 7 titis pati bidara campurkan dengan sebaldi air untuk buat mandian bilasan terakhir.

7. 7 titis dalam air botol untuk semburan bilik,rumah,kedai dan dalam kereta.

8. 7 titis dalam minyak Zaitun sebagai minyak urut dan Aroma.

9. Boleh juga buat haruman harian hanya letak pada nadi dan sendi2 sebagai penghalang gangguan sepanjang hari.

IN SHAA ALLAH

IKHTIAR PENYEMBUHAN SUNNAH RASULULLAH SAW.

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

MOST RECENT

Anda ada masalah muka. Jerawat dan jeragat yang susah hilang. Selalu bangun pagi muka2 gatal2. Jom ikhtiar dengan sabun bidara. In shaa allah dapat kurang kan masalah anda.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

*Set Berpantang CtManjaBidara*
==================== 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dari gangguan makhluk halus 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dari gangguan.. 🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. 🍃
*TELON BIDARA*
*BUKAN SEKADAR TELON*🍃
----------------------------------------
*Telon Bidara* adalah suatu ikhtiar yang menggunakan *daun bidara*sebagai salah satu bahan asas rawatan.

Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.

Kaedah ini sebenarnya berdasarkan amalan para ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara sebagai bahan utama dalam merawat orang yang terkena sihir atau gangguan.
Insyaallah dengan IzinNYA

Bauan serai wangi dan rasa herba cengkih serta kayu manis membuatkan aromanya memberi kelegaan kpd si pemakai.

Sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan dewasa. Tidak panas atau melekit. *ISI KANDUNGAN 60ML* *RM 29.90* ✅ 💯% Kelapa Dara Tulen
Kayu Manis
Bunga Cengkih
Serai Wangi 🍃*TELON BIDARA*
*BUKAN SEKADAR TELON*🍃
--------------------- *Khasiat Telon Bidara:* 🍀Boleh membantu merawat gangguan
🍀Melegakan sakit urat, kebas-kebas tangan dan otot
🍀Melegakan kembung perut bagi kanak2 dan dewasa
🍀Sakit sengal sendi
🍀Anak kecik yang kerap menangis malam
🍀Kencing malam
🍀Batuk, selsema dan asma.

Kita hanya berdoa dan berusaha. Semua dengan IzinNya..
.
.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🍀Daun Bidara??
Ramai yg tak penah kenal dan dengar pun
pasal daun bidara.. Harini..di zaman yg serba maju
makin susah nk cari Daun Bidara..
Nak tanam dan tunggu daun nya lebat pun ambil masa.. Harini..Kami #ctmanjabidara
telah komesialkan daun2 bidara menjadi pati dan diolahkan menjadi produk2 yg bermanafaat bagi membantu pengguna2 diluar sana. .
🍀Tahukah Anda apa kegunaan Daun Bidara ini?? Fungsi daun bidara adalah utk menghindari dari gangguan mahkluk2 halus..jin,sihir,santau dan saka.
Di zaman Rasullallah,daun bidara digunakan utk memandikan jenazah.
Daun bidara jg sesuai utk wanita yg dlm haid dan wanita di dlm pantang selepas bersalin.. semoga produk kami bermanafaat utk pengguna yg bermasaalah..
kita hanya berusaha..
semua dgn izinNYA..Aamiin

#balmbidaralimaupurut
#auraaromaterapi
#sabunbidara
#gelmandianbidara
#herbaresdungbidara
#patiaurabidara

Badan anda sering Sakit-sakit atau sentiasa letih lesu tidak bermaya.
Jom try dengan Gel Mandian BIdara produk dari ct.manja.Bidara.
Menyegarkan badan anda, dan sangat-sangat sesuai utk wanita tengah period dan ibu baru lepas bersalin. Kerana daun bidara dapat mengelakkan gangguan makhluk halus.

Berminat?
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback customer.
#balmbidaralimaupurut #gelmandianbidara #ct.manja_bidara
#balmbidaralimauperut sapu2 lega segala sakit pening yang dialami. Bauan nya menyegarkan dan menbawa aura positive dalam diri.
#gelmandianbidara
Bauan nya menyegarkan badan yang keletihan seharian bekerja. Dan menberi aura positif dalam diri.

Jom ikhtiar dengan produk ct.manja_bidara. Inshaa allah segala masalah anda yang tak pasti dapat diselesaikan. .
Harga mampu beli...
#gelmandianbidara
RM29.90
#balmbidaralimauperut
RM25.90 .

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465 .
.
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

: KHASIAT GEL MANDIAN BIDARA SYIFA +ARGAN
====================
Kegunaan nya untuk membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir (bedasarkan hadis) : 🍃Memperbaiki hubungan suami isteri yang hambar 🍃Membuang toksin pada kulit (high anti-oksidan) 🍃Masalah ekzema
🍃Jerawat pada badan dan muka 🍃Sakit-sakit kulit dan kudis 🍃Menghilangkan stress, panik dan anxiety (berdebar-debar) 🍃Sering bermimpi buruk 🍃Rawatan theraphy relaxing utk mereka yang sering stress, penat dan banyak masalah 🍃Memperbaharui semangat
🍃Mencergaskan badan dan menghilangkan keletihan 🍃Merawat lemah semangat 🍃Anak kecil/ baby yg sering menangis malam 🍃Anak kuat menangis 🍃Untuk mandi hadas / mandi wajib 🍃Untuk mereka yang sering berjalan (travelling)
🍃Membuang negative energy (sering gemuruh, negative, takut) .
.
.POHON BIDARA ADA
DISEBUT DI DALAM AL
-QURAN
====================
Diperbuat daripada ekstrak daun Bidara. Pohon Bidara ada di sebut didalam Al-Quran.
Menurut hadis, kegunaannya utk mandi wajib dan juga utk mengubati penyakit sihir dan negatif element seperti lemah semangat, saka, santau dan gangguan jin.

DIGUNAKAN UNTUK WANITA MANDI WAJIB/ MANDI HADAS ======================
Dari Hadis Riwayat Muslim mengatakan : Dari Siti Aisyah berkata Asma binti Syakal Ra bertanya kepada Rasullah SAW tentang mandi haid, maka beliau bersabda :
“ Salah seorang diantara kalian(wanita) mengambil air dengan Sidrahnya( daun pohon bidara) kemudian dia bersuci dan mengelokkan bersucinya.

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback herba resdung.
Alhamdulillah masalah adik nie selesai.

Setelah lama punya masalah resdung di hidung. Sering rasa tak selesa di sekitar muka dan hidung masa bangun pagi.

Jom ikhtiar dengan herba resdung.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback herba resdung.
Alhamdulillah masalah sis nie selesi setelah amalkan sabun bidara dan herba resdung.
Masalah bangun pagi sekitar muka dan hidung gatal2 dan sering bersin dan selsema.

Jom ikhtiar dengan herba resdung. Selesaikan masalah anda.
Terapi Bidara Resdung ===================
kegunaan:
#Melegakan kegatalan akibat resdung
#Melegakan pening& sakit kepala
#Melegakan pernafasan
#selsema
#Migrain
#Boleh dijadikan pewangi kereta. Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

*Set Berpantang CtManjabidara 3 dalam 1*
==================== . 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dr gangguan makhluk halus . 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dr gangguan.. .
🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. Berminat utk details produk @ order Whatsapp syikin 0136037465 .... Postage seluruh malaysia dan cod area melaka

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback customers
Sudah lama sakit, setelah ikhtiar dengan pati bidara sakit dia semakin kurang. Alhamdulillah.
Uolsss yang mana rasa sakit dianggota badan dan telah cuba pelbagai produk atau perubatan. Jom ikhtiar dengan produk ct.manja_bidara. Inshaallah dengan izin nya dapat selesaikan masalah anda. 🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi .
🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Anda ada masalah muka. Jerawat dan jeragat yang susah hilang. Selalu bangun pagi muka2 gatal2. Jom ikhtiar dengan sabun bidara. In shaa allah dapat kurang kan masalah anda.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

*Set Berpantang CtManjaBidara*
==================== 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dari gangguan makhluk halus 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dari gangguan.. 🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. 🍃
*TELON BIDARA*
*BUKAN SEKADAR TELON*🍃
----------------------------------------
*Telon Bidara* adalah suatu ikhtiar yang menggunakan *daun bidara*sebagai salah satu bahan asas rawatan.

Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.

Kaedah ini sebenarnya berdasarkan amalan para ulama terdahulu yang menjadikan daun bidara sebagai bahan utama dalam merawat orang yang terkena sihir atau gangguan.
Insyaallah dengan IzinNYA

Bauan serai wangi dan rasa herba cengkih serta kayu manis membuatkan aromanya memberi kelegaan kpd si pemakai.

Sesuai untuk bayi, kanak-kanak dan dewasa. Tidak panas atau melekit. *ISI KANDUNGAN 60ML* *RM 29.90* ✅ 💯% Kelapa Dara Tulen
Kayu Manis
Bunga Cengkih
Serai Wangi 🍃*TELON BIDARA*
*BUKAN SEKADAR TELON*🍃
--------------------- *Khasiat Telon Bidara:* 🍀Boleh membantu merawat gangguan
🍀Melegakan sakit urat, kebas-kebas tangan dan otot
🍀Melegakan kembung perut bagi kanak2 dan dewasa
🍀Sakit sengal sendi
🍀Anak kecik yang kerap menangis malam
🍀Kencing malam
🍀Batuk, selsema dan asma.

Kita hanya berdoa dan berusaha. Semua dengan IzinNya..
.
.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback herba resdung.
Alhamdulillah masalah adik nie selesai.

Setelah lama punya masalah resdung di hidung. Sering rasa tak selesa di sekitar muka dan hidung masa bangun pagi.

Jom ikhtiar dengan herba resdung.
Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

*Set Berpantang CtManjabidara 3 dalam 1*
==================== . 🍀*Gel mandian bidara*
250ml
================
-Menyegarkan diri dan minda
-Membuang toksin2 dan kotoran dalam (rohani) dan luaran
-Menyegarkan kulit kepala,kelemumur dan migrain
-Menghindar dr gangguan makhluk halus . 🍀*Pati Bidara*
==========
-Menarik gelombang positif dlm diri
-merawat mencegah masalah gangguan seperti sukar tidur
-Anak kerap menangis malam
-Sebelum digunakan sebaiknya membaca Alfatihah,selawat dan doa agar dilindungi Allah dr gangguan.. .
🍀*Balm Bidara*
==========
-Membuang angin dlm badan
-Kembong perut,batuk dan selesema
-Lenguh2 sendi dan sakit badan
-Boleh digunakan utk baby juga.. Berminat utk details produk @ order Whatsapp syikin 0136037465 .... Postage seluruh malaysia dan cod area melaka

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Feedback customers
Sudah lama sakit, setelah ikhtiar dengan pati bidara sakit dia semakin kurang. Alhamdulillah.
Uolsss yang mana rasa sakit dianggota badan dan telah cuba pelbagai produk atau perubatan. Jom ikhtiar dengan produk ct.manja_bidara. Inshaallah dengan izin nya dapat selesaikan masalah anda. 🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

🍀 Pati Aura Bidara boleh membantu anda ⭐ Merawat dari gangguan jin dan sihir ⭐ Menaikan aura seri wajah dan aura positif ⭐ Mengelakkan panas baran dan malas ⭐ Melegakan sakit2 badan dan macam2 lagi 🌸 Apa2 hal pun kita ikhtiar...Allah yang tentukan segalanya...semoga PATI AURA BIDARA ni dapat membantu kita semua...in shaa Allah... Semoga dengan adanya produk *Ctmanjabidara* dan Ikhtiar tersebut dapat memberi kesembuhan dan kebaikan kepada pengguna hendaknya.. Berminat?? 👇👇👇 👇 👇

Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465

#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

: KHASIAT GEL MANDIAN BIDARA SYIFA +ARGAN
====================
Kegunaan nya untuk membantu gangguan emosi, susah tidur, makhlus halus, jin, saka dan sihir (bedasarkan hadis) : 🍃Memperbaiki hubungan suami isteri yang hambar 🍃Membuang toksin pada kulit (high anti-oksidan) 🍃Masalah ekzema
🍃Jerawat pada badan dan muka 🍃Sakit-sakit kulit dan kudis 🍃Menghilangkan stress, panik dan anxiety (berdebar-debar) 🍃Sering bermimpi buruk 🍃Rawatan theraphy relaxing utk mereka yang sering stress, penat dan banyak masalah 🍃Memperbaharui semangat
🍃Mencergaskan badan dan menghilangkan keletihan 🍃Merawat lemah semangat 🍃Anak kecil/ baby yg sering menangis malam 🍃Anak kuat menangis 🍃Untuk mandi hadas / mandi wajib 🍃Untuk mereka yang sering berjalan (travelling)
🍃Membuang negative energy (sering gemuruh, negative, takut) .
.
.POHON BIDARA ADA
DISEBUT DI DALAM AL
-QURAN
====================
Diperbuat daripada ekstrak daun Bidara. Pohon Bidara ada di sebut didalam Al-Quran.
Menurut hadis, kegunaannya utk mandi wajib dan juga utk mengubati penyakit sihir dan negatif element seperti lemah semangat, saka, santau dan gangguan jin.

DIGUNAKAN UNTUK WANITA MANDI WAJIB/ MANDI HADAS ======================
Dari Hadis Riwayat Muslim mengatakan : Dari Siti Aisyah berkata Asma binti Syakal Ra bertanya kepada Rasullah SAW tentang mandi haid, maka beliau bersabda :
“ Salah seorang diantara kalian(wanita) mengambil air dengan Sidrahnya( daun pohon bidara) kemudian dia bersuci dan mengelokkan bersucinya.

Untuk info produk @ order boleh pm/whatsapp
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
Whatsapp 0136037465
#gelmandianbidarasyifa #masalahgangguanmakhlukhalus #ibuberpantang #produkberasaskanbidara #anakmeragam #anakdegil #anakbermasalah #balmbidara #patiaurabidara #herbaresdungbidara #sabunbidara #minyakanginaromaterapibidara

Most Popular Instagram Hashtags