#herbahpa

MOST RECENT

HPA krim but but

KRIM BUT-BUT HPA

Krim But-But adalah pengolahan dari minyak but-but dalam bentuk krim, rasa panas dan wangi.
Sesuai dipakai bagi menghilangkan lenguh-lenguh sendi dan urutan minyak panas.
KRIM BUT BUT HPA
Pelbagai kegunaan - luka kena air panas, bengkak urat, tulang patah, kembong perut, cirit-birit (diminum), gigitan serangga, buasir, lelah, bayi sering menangis malam, sering kencing malam dan untuk mengurut.

Dapatkanlah Minyak Kelapa Dara di Radix Hallmart Pekan
http://www.wasap.my/60133333162
http://www.wasap.my/60133333162
http://www.wasap.my/60133333162

#radixhallmartpekan
#radixpekanku
#vcohpa
#halalantoyibba
#radixgamatemas
#radixhimalaya
#radixsihat
#radixhabatussada
#radixhalia
#minyakelapadara
#usahawanislam
#krimbutbut
#herbs
#herbahpa
#healtylifestyle
#healtyfood

Update stock..
Foto produk.. Beberapa hari lagi menjelang Ramadhan kan.. Mungkin ada dikalangan kome mencari produk makanan dan minuman kesihatan untuk kekal bertenaga sepanjang Ramadhan.. Mai cari kami...Produk terbaik 💪💪 Sapa nak mai² roger lekaih.. #kopiradix #radixiq #radixgoat #radixmanjakani #botanipegaga #herbahpa #produkkegunaanharian #muslimproduk #hpainternasional #radixonlinemart

Puncak ketemadunan perubatan Islam ialah perubatan melalui pembetulan gelombang otak yang diberikan melalui tetesan mata.
Nabi Yaakob mampu melihat dengan Izin Allah setelah mencium baju nabi Yusuf .
Dari Penelitian kami gelombang bau baju dan keringat itu menghasilkan satu tindakbalas kepada saraf pusat agar bekerja membetulkan kerosakan jaringan organ dengan cepat.
Kami ingin membuktikan sesuatu yang telah hilang dari dunia obatan iaitu pengobatan WAVE yang sangat berkesan insyaAllah.

Kelebihan wave:-
1. Masalah jantung dan hati
2. Stroke
3. Imsomnia
4. Autis
5. Anak anak step
6. Koma
7. Pikun
8. Sakit gigi
9. Darah tinggi
10. Migreen
12. Sakit kepala
13. Sakit virus
14. Sakit kulit
15. Stress

Teteskan dimata 5 -7 kali sehari

#hpa
#herbahpa
#wave
#herbal
#stroke
#step
#pikun
#darahtinggi

Antara produk yang dijual di An Nusrah.
#hpa #bekamannusrah #herba #herbahpa #tehpersada #radix #susukambing #olivehouse

JENAMA RADIX

Cerita pasal Radix, mesti korang cukup kenali jenama Radix kan?
Da berapa ramai yang da jatuh cinta ngan Kopi Radix? Tanpanya boleh angau taw.
Meh kita intai tentang jenama Radix ni.
Radix ialah sebahagian jenama yang popular keluaran HPA Marketing. Orang lebih banyak taw Kopi Radix. Tak ramai yang kenal dengan produk lain yang dikeluarkan oleh HPA. HPA ada pelbagai produk yang berasaskan herba. Bermula dari produk minuman Kopi Radix sampai la supplement, kordial, Sabun, kicap, herba rebusan, makanan sunnah, minyak dan lain-lain.
Antaranya ialah Minuman Botani Pegaga dan Kordial Pegaga. Rasanya yang sedap. Natural je. Bila minum tu, ringan je badan. Hilang ngantuk.
KHASIAT PEGAGA
🌱Turunkan tekanan darah tinggi dan kencing manis.
🌱Sejukkan tubuh.
🌱Detoks.
KELEBIHAN PEGAGA ☘️Tinggi Antioksidan ☘️Asid Asiatik
☘️Kalsium
☘️Potasium
☘️Fosforus
☘️Beta Karotin
☘️Vitamin C
☘️Tiamin ☘️Nasin
☘️Riboflavin

#herba
#herbahpa
#stokishpa
#stokishpamelaka
#stokishpaperak
#stokishpatapah
#stokishpabidor
#hpamelaka
#hpatapah
#hpabidor
#minumankesihatan
#minumandetoks

STOMA K

Untuk mengatasi masalah kolestrol
dan kegemukan.
Whatsapps:
013-9003024 (malaysia only)
#hpa#hpaindustriesmalaysia#onlineshop
#produkmuslim#produkislammalaysia
#purnamaradix#igshop
#ubatanhpa#herbahpa

"Daya ingatan makin kuat"

Radix iq ni didatangkan dengan dengan 7 gabungan herba antaranya kurma, ginko biloba, kismis, pegaga.

Buah koko dlam miniman pracampuran ini berfungsi sebagai brain tonik yang membantu meningkatkan daya ingatan serta tumpuan.
#radixsabah #radixiq #herbahpa
#herbaterbaik #tanpakesansampingan #selamat #produkhalal

Radix coccoa collogen🌹
Berasaskan sisik ikan yang berfungsi mengembalikan semua kecantikan wash Dan menjadikan kulit lebih muda.
Juga berfungsi membakar lemak dalam tubuh agar lebih kelihatam slim serta mengatasi masalah selulit.
#herbahpa #cantikalami #coccoacollogen #radixsabah #cantik #tanpakesansampingan #mampumilik

HERBA HB
(dihasilkan dari pegaga & bayam berduri)
Untuk meningkatkan imunisasi & tenaga
(terutama untuk kekurangan kadar darah merah). Juga sesuai bagi masalah berikut:

Menghancurkan batu karang
Kencing manis, keputihan, saraf, asma.
Penyakit kulit, jaundis, siflis & buasir.
Whatsapps:
013-9003024 /019-9820157
Malaysia only

#hpaindustrimalaysia#hpamalaysia
#ubatanherba#ubatuntukwanita
#ubatantradisional#onlineshop
#herbahpa#produkislammalaysia
#produkmuslim

ROYAL ENZYME
(GABUNGAN PENGUBATAN YUNANI & ARAB) *Minuman Enzim terbaik
Untuk membantu
*Pernafasan
*Deep sleeping
*Colon cleansing
ROYAL ENZYME
terbukti jauh lebih hebat dari ubatan kimia
sintatik. Insya allah dapat membantu mengembalikan kesihatan anda.
For Order
013-90030024 / 019-9820157 ( whatsapps)
Malaysia only

#hpaproduk#herbahpa#hpamalaysia
#ubatanhpa#ubatantradisional
#ubatanherba#produkmuslimmalaysia
#produkislammalaysia#onlineshop
#sayajualubatherba

KAPSUL IMT (IMUNITI)
Sudah sekian lama masyarakat kita
Menggunakan ubat tahan sakit drp kimia.
HPA memperkenalkan pain killer dari herba.
Dikenali sbg. IMT.
IMT bukan sahaja menghilangkan
Kesakitan, ia juga merupakan anti peradangan yang kuat dan tidak meninggalkan kesan sampingan.
Melegakan batuk, demam & selsema.
Menguatkan sistem pertahanan badan & antibodi.
Whatsapps:
013-9003024 /019-9820157
Malaysia only

#hpaindustrimalaysia#hpamalaysia
#ubatanherba#ubatuntukwanita
#ubatantradisional#onlineshop
#herbahpa#produkislammalaysia
#produkmuslim

HERBA HB
(dihasilkan dari pegaga & bayam berduri)
Untuk meningkatkan imunisasi & tenaga
(terutama untuk kekurangan kadar darah merah). Juga sesuai bagi masalah berikut:

Menghancurkan batu karang
Kencing manis, keputihan, saraf, asma.
Penyakit kulit, jaundis, siflis & buasir.
Whatsapps:
013-9003024 /019-9820157
Malaysia only

#hpaindustrimalaysia#hpamalaysia
#ubatanherba#ubatuntukwanita
#ubatantradisional#onlineshop
#herbahpa#produkislammalaysia
#produkmuslim

Ini ada testi ambien sembuh dg crystal x.

tyta bisa utk obati ambien juga yaa...
#testimonicrystalx
#obatambien
#obatkeputihanmenahun
#obatkewanitaan
#herbawanita
#herbahpa
#herbanasa

WA 0819-2251-641

Lelaki lebih mudah terkena kanker kolon di bandingkan dengan perempuan,
Satu riset telah di lakukan bahwa Mengkudu Hutan ( Morinda Eleptica) mengandung satu bahan aktif yang di kenal sebagai Morindin yang bertindak sebagai anti kanser kolon.

Dalam produk HPA International Akar Mengkudu di gunakan dalam produk :
Kapsul Tuju Angin,
Kapsul Radix,
Kapsul Paramaria Pus,
Kopi Radix Himalaya,
Kopi Radix Sinergi Pak Haji " The Art Of Healing"
====================================
DPRINS Super Store
Economic Empowerment of the ummah
WA dan LINE : 0856 9736 8131
PIN BB : 58571C2A
IG : @DprinsSuperStore

#dprinssuperstore #hpamalaysia #hpainternational #radixoriginal #kopiradix #herbahpa #sehatalami

Madu Deep C.
Dok meramu herba ni. Khas untuk kesuburan bagi pasangan yang sudah mencuba pelbagai cara.
.
Yang ikhtiar nak dapatkan kandungan kembar pun boleh. Semuanya dengan izin Allah.
.
Hubungi / wasap : +60173795791 #hpamalaysia #stokishpamalaysia #stokishpa #herbahpa #herbakesuburan #kesuburanwanita #kesuburanlelaki #kesuburansuamiisteri #kesuburansuami #kesuburan isteri #anakkembar

Most Popular Instagram Hashtags