[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herbahpa

MOST RECENT

Antara produk yang dijual di An Nusrah.
#hpa #bekamannusrah #herba #herbahpa #tehpersada #radix #susukambing #olivehouse

JENAMA RADIX

Cerita pasal Radix, mesti korang cukup kenali jenama Radix kan?
Da berapa ramai yang da jatuh cinta ngan Kopi Radix? Tanpanya boleh angau taw.
Meh kita intai tentang jenama Radix ni.
Radix ialah sebahagian jenama yang popular keluaran HPA Marketing. Orang lebih banyak taw Kopi Radix. Tak ramai yang kenal dengan produk lain yang dikeluarkan oleh HPA. HPA ada pelbagai produk yang berasaskan herba. Bermula dari produk minuman Kopi Radix sampai la supplement, kordial, Sabun, kicap, herba rebusan, makanan sunnah, minyak dan lain-lain.
Antaranya ialah Minuman Botani Pegaga dan Kordial Pegaga. Rasanya yang sedap. Natural je. Bila minum tu, ringan je badan. Hilang ngantuk.
KHASIAT PEGAGA
🌱Turunkan tekanan darah tinggi dan kencing manis.
🌱Sejukkan tubuh.
🌱Detoks.
KELEBIHAN PEGAGA ☘️Tinggi Antioksidan ☘️Asid Asiatik
☘️Kalsium
☘️Potasium
☘️Fosforus
☘️Beta Karotin
☘️Vitamin C
☘️Tiamin ☘️Nasin
☘️Riboflavin

#herba
#herbahpa
#stokishpa
#stokishpamelaka
#stokishpaperak
#stokishpatapah
#stokishpabidor
#hpamelaka
#hpatapah
#hpabidor
#minumankesihatan
#minumandetoks

STOMA K

Untuk mengatasi masalah kolestrol
dan kegemukan.
Whatsapps:
013-9003024 (malaysia only)
#hpa#hpaindustriesmalaysia#onlineshop
#produkmuslim#produkislammalaysia
#purnamaradix#igshop
#ubatanhpa#herbahpa

"Daya ingatan makin kuat"

Radix iq ni didatangkan dengan dengan 7 gabungan herba antaranya kurma, ginko biloba, kismis, pegaga.

Buah koko dlam miniman pracampuran ini berfungsi sebagai brain tonik yang membantu meningkatkan daya ingatan serta tumpuan.
#radixsabah #radixiq #herbahpa
#herbaterbaik #tanpakesansampingan #selamat #produkhalal

Radix coccoa collogen🌹
Berasaskan sisik ikan yang berfungsi mengembalikan semua kecantikan wash Dan menjadikan kulit lebih muda.
Juga berfungsi membakar lemak dalam tubuh agar lebih kelihatam slim serta mengatasi masalah selulit.
#herbahpa #cantikalami #coccoacollogen #radixsabah #cantik #tanpakesansampingan #mampumilik

HERBA HB
(dihasilkan dari pegaga & bayam berduri)
Untuk meningkatkan imunisasi & tenaga
(terutama untuk kekurangan kadar darah merah). Juga sesuai bagi masalah berikut:

Menghancurkan batu karang
Kencing manis, keputihan, saraf, asma.
Penyakit kulit, jaundis, siflis & buasir.
Whatsapps:
013-9003024 /019-9820157
Malaysia only

#hpaindustrimalaysia#hpamalaysia
#ubatanherba#ubatuntukwanita
#ubatantradisional#onlineshop
#herbahpa#produkislammalaysia
#produkmuslim

ROYAL ENZYME
(GABUNGAN PENGUBATAN YUNANI & ARAB) *Minuman Enzim terbaik
Untuk membantu
*Pernafasan
*Deep sleeping
*Colon cleansing
ROYAL ENZYME
terbukti jauh lebih hebat dari ubatan kimia
sintatik. Insya allah dapat membantu mengembalikan kesihatan anda.
For Order
013-90030024 / 019-9820157 ( whatsapps)
Malaysia only

#hpaproduk#herbahpa#hpamalaysia
#ubatanhpa#ubatantradisional
#ubatanherba#produkmuslimmalaysia
#produkislammalaysia#onlineshop
#sayajualubatherba

KAPSUL IMT (IMUNITI)
Sudah sekian lama masyarakat kita
Menggunakan ubat tahan sakit drp kimia.
HPA memperkenalkan pain killer dari herba.
Dikenali sbg. IMT.
IMT bukan sahaja menghilangkan
Kesakitan, ia juga merupakan anti peradangan yang kuat dan tidak meninggalkan kesan sampingan.
Melegakan batuk, demam & selsema.
Menguatkan sistem pertahanan badan & antibodi.
Whatsapps:
013-9003024 /019-9820157
Malaysia only

#hpaindustrimalaysia#hpamalaysia
#ubatanherba#ubatuntukwanita
#ubatantradisional#onlineshop
#herbahpa#produkislammalaysia
#produkmuslim

HERBA HB
(dihasilkan dari pegaga & bayam berduri)
Untuk meningkatkan imunisasi & tenaga
(terutama untuk kekurangan kadar darah merah). Juga sesuai bagi masalah berikut:

Menghancurkan batu karang
Kencing manis, keputihan, saraf, asma.
Penyakit kulit, jaundis, siflis & buasir.
Whatsapps:
013-9003024 /019-9820157
Malaysia only

#hpaindustrimalaysia#hpamalaysia
#ubatanherba#ubatuntukwanita
#ubatantradisional#onlineshop
#herbahpa#produkislammalaysia
#produkmuslim

Ini ada testi ambien sembuh dg crystal x.

tyta bisa utk obati ambien juga yaa...
#testimonicrystalx
#obatambien
#obatkeputihanmenahun
#obatkewanitaan
#herbawanita
#herbahpa
#herbanasa

WA 0819-2251-641

Madu Deep C.
Dok meramu herba ni. Khas untuk kesuburan bagi pasangan yang sudah mencuba pelbagai cara.
.
Yang ikhtiar nak dapatkan kandungan kembar pun boleh. Semuanya dengan izin Allah.
.
Hubungi / wasap : +60173795791 #hpamalaysia #stokishpamalaysia #stokishpa #herbahpa #herbakesuburan #kesuburanwanita #kesuburanlelaki #kesuburansuamiisteri #kesuburansuami #kesuburan isteri #anakkembar

Khasiat Nature Omega Squa
Berdasarkan hasil riset dan penelitian.
Kelebihan NOS HPA yg bisa dipublish saat ini Berdasarkan hasil uji labs kimia farma-watudakon : kandungan air nya 0=nol, kandungan omega 3, 6, 9 diatas 25 dr kandungan omega yg saat ini ada seperti salmon dst, kandungan oksigen yg sangat tinggi, asam amino yg juga tinggi sehingga sangat baik untuk blood cleanser. Bisa mempunyai masa kedaluarsa sampai dgn 5 th.

Tinggi nya omega 3 & kandungan oksigen yg ada dalam NOS menimbulkan rasa fresh pada syaraf syaraf khususnya otak, sehingga ini akan membawa efek positif dimana orang yg mengkomsumsi rutin akan terasa fresh dan meningkatkan kualitas tidur walaupun waktu tidur hanya sebentar.

Bahan pembungkus softgel terbaik
Bahan sofgel nya diambil dari softgel berkualitas nomor 1 dan terbaik, kelebihan dari kualitas terbaik ini maka akan mudah dicerna oleh lambung hanya dalam waktu sekitar 5 menit.

#hpa #herba #herbahpa #omega3 #squalen #bloodcleanser #nutrisiotak #jantung #omega #omega6 #omega9 #herbal

Feedback customer 😉
Testimoni shark cartilage dan kapsul baiduri, Alhamdulillah,, biiznillah .
#feedbackRHMCJ
dm/ws : 0136641872
.
#ubatanherba #HPA #radixmalaysia #herbapilihankami #herbaHPA #ubatfibroid #setiappenyakitadaubatnya #ubatanalami #kekalmuda #ubatkanser

Nak cantik natural cam orang India?
.
Nak mata cantik cam orang India?
.
Jangan risau. Ini bukan makanan kolagen seperti dipasaran.
.
Pokok MORINGGA yang dikenali Munggai oleh orang India dipercayai boleh merawat pelbagai penyakit selain ianya bermanfaat untuk kecantikan.
.
Bersifat nutrisi. Sesuai diamalkan oleh semua golongan termasuk kanak-kanak, wanita mengandung dan wanita menyusu.
#keloi #kolagen #cantikalami #cantikoriginal #cantikorganik #makanantambahan #makanantambahanibumenyusubadan #makanantambahanibuhamil #supplementpayudara #supplementpemutih #supplementkulit #rawatansendi #rawatanrambutgugur #rawatanrambut #rawatanrambutherba #herbahpa #herbahpai #stokishpajasin #stokishpa #stokishpai #stokishpamelaka

Jom mulakan sarapan dgn Radix Kolagen, Menawan Kasih dan kapsul Pelawas. Bersihkan perut.
Cantik dalaman.
Cantik luaran.
Baik juga untuk wanita bersalin.
Baik juga untuk wanita bujang.
Baik juga untuk wanita yang menyusu.
#kolagen #minumankolagen #kokokolagen #radix #radixkolagen #kolagenhpa #pembesarpayudara #abangsayang #ketat #missv #produkkolagen #rawatanalternatif #perubatanalternatif #milkbooster #kolagenhalal #penawarsenggugut #cantikdalam #cantikluar #cantikdalamluar #kolagenlelaki #produkkeputihan #herbamelayu #herbahpa #stokishpa #stokishpamelaka #hpamelaka #agenhpa #agenhpamelaka #produkhpa #penawarkeputihan

Herba rebusan ramuan herba Belalai Gajah utk pesakit Dialisis dah siap dibotolkan. Insyaallah akn sampai pd pesakit sebentar lagi.
Jika ada permintaan dari pesakit kanser/ketumbuhan sy akn buat. Insyaallah.
Maklumat lanjut boleh hubungi/wasap sy 0173795791
#herbamelayu #herbarebusan #herbahpa #belalaigajah #herbabelalaigajah #ubatanislam #ubatanmelayu #ubatdialisis #bekamtanpalebam #bekamdarah #bekammelaka #bekamcare #bekamsunnah #bekamdarah #bekamwanita #bekamlelaki

Semalam kne kacar kucing yg bergaduh. Nasib baik sedikit. Alhdulillah. Kne je terus sapu minyak but2 dan ambil herba. Kopi Radix Gamat dan Air Gamat. Tak sampai 24 jam herba da nampak kesannya.
#kopiradix #herbahpa #stokishpa #agenhpa #stokishpamelaka #hpaonline #hilangparut

Most Popular Instagram Hashtags