[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#herba

74477 posts

TOP POSTS

Sakit kepala jangan main2, cepat minum HerbaPAIN @herbaforfamily ❤️❤️❤️
.
#GakBikinDegDegan #Herba #Herbaforfamily
#rubenonsu #theonsu

El apetito incrementa cuando los niveles de glucosa en sangre disminuyen, esto ocurre cuando pasas más de 3 horas sin comer. Así que en lugar de consumir 1.500 calorías en tres comidas, divídelas en comidas más pequeñas y hazlas cada 2-3 horas. 💪🏼✅💭☕️😊 #herba coach #herbalife #healthylifestyle

The wallpaper Herba in this beautiful kitchen! Repost from @alvhem 💗 Styling by @heymanbacklund

Nimbrung jadi satu mereka 😅😅😅
Jeruk Lemon + Jahe + Kayu Manis + Kapulaga + Cengkih + Madu

#NgeTeh #Herba #PejuangHidupSehat

Tak sempat senaman pun boleh hilang kg
Ni yang jeless nie
.
Whatsapp ⤵️⤵️
018 277 3237
.
#fasteadetox
#detox
#herba
#rahsiakurus

Apa utk dalaman, kecantikan & kesihatan wanita ? Amalkan DTox utk membersihkan usus dan dalaman dari toksin utk awet muda. Syncro Energy membantu menganjalkan aset wanita iaitu punggung & payudara. Cocoa Collagen sgt berkesan melambatkan penuaan & memperbaiki tekstur kulit anda
.
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 )
Syncro Energy RM42.40 (ahli RM40.30)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #herba

Morning gengg...mulakan hari anda dgn BTree 👍👍👍
#minumankesihatan #herba #baikuntukdarah #badansihathidupceria

This pretty lady here is my #herba-mom...her results are amazing!!!! ⏮ swipe left to see her pre-pregnancy results and her post-pregnancy results! #HerbalifeNutrition is our secret! 💕💪💕 #fueledbythebest #herbalife

MOST RECENT

Ari cuti Jumaat pon orang ketuk pintu. 😊😊 Emergency katanya. Layaaaan
Insya Allah moga peroleh kesihatan yg baik.
______________________________________

Temu janji diutamakan
#Rhm_paka #hpa #herba #rawatan #bekam #kiropraktik #baiki_tulang_belakang #akupuntur #kiropraktik #saraf :011 52784615

Mlam ni akak nk belanja lg tau testimoni2 penguna Jamu Nenek ni..biar uolls teruja skit.😁😁 Tak akan rugi,menguntungkan lg ada la..
Tak mahal pun tuk uolls nak konsisten tiap2 bulan

So,tungu ape lg,cepat2 wassap akak
👉klik no dekat bio

SELAMAT MALAM UOLLS

#jamunenekviral #sayajual #kurus #kuruscepat #sayajualjamu #bazar #bazarpaknilmurah #jamunenekampang #sayajualonline #rapat #ketat #terapi #terapiinstgram #nakcantik
#jamu#herba#jamunenek#kurussihat #langsingsehat #sihatdalaman#ajimaura #bazarpaknilprodukkecantikkan #instagood#izaraadib #terapiinstagram#teamjamunenek
#jamutakpanas#jamunenekmeletop#janganmengata

MADU NONA HARMONIS (90gm)

Makanan tambahan untuk kesihatan dan vitaliti wanita.
.
Digunakan secara tradisional untuk : ~ Menguatkan otot-otot sistem rahim yang lemah, merangsang dan menguatkan daya kemutan saluran sulit. ~ Meningkatkan stimulasi dan rejuvenasi kesuluruhan sistem reproduktif wanita. ~ Mengatasi kedatangan haid yang tidak menentu dan keluaran haid yang bermasalah. ~ Mengatasi inkontinasi, keputihan, gejala kekeringan faraj, keletihan atau kelesuan, depresi ringan dan stres. ~ Mengatasi masalah dingin dan lemah tenaga batin. ~ Menegangkan kulit, memantapkan otot badan, mencantikkan kulit wajah, dan melambatkan proses penuaan pra-matang.

Cara penggunaan:
Dewasa (berkahwin &bujang 35 tahun keatas): ½-1 sudu kecil sekali makan.

Ianya disyorkan untuk wanita yang sudah berkahwin, wanita yg belum berkahwin berusia 35 tahun keatas, dan wanita yang di ambang pra putus haid dan sudah putus haid.

Wasap sis 019 225 4259

PERHATIAN
**Yg ada cyst/endo/fibroid TIDAK boleh makan ye

#madutenagaharmonis #nr #nonaroguy #herba #herbanika #ibuberpantang #ibusihat #wanita

KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA?
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!

MAMPU KAH SAYA KEKAL REMAJA??
Sudah lumrah alam kita semua akan beransur tua. Tetapi itu bukan bererti hidup akan kurang bermakna.
Hadapi usia mu dengan lebih ceria bersama produk BEMEN STAGE ONE adalah jenama yang di percayai membantu lelaki meningkatkan kejantanan agar kekal bertenaga seperti orang muda.
Izinkan produk BEMEN STAGE ONE membantu anda
Memberi tenaga dan stamina sepanjang hari.
Mengembalikan keupayaan untuk memberi nafkah
Menggalakkan peredaran darah.
Memperbaiki masalah keletihan dan tekanan.
Meningkatkan pertumbuhan otot.
Pasti anda tidak percaya jika dapat kembali memberi nafkah batin kepada isteri anda seperti malam pertama ketika dahulu.

PM atau direct whatsapp
013-5354733
#BeMEN
#BeMenstageone
#betulbetulbesi
#herba
#sungaipetani

#DIYmaskerHerba
Masker wajah organik boleh buat sendiri kat rumah je😘 tak perlu bazir wang utk dapatkan kulit yg licin dan sihat. .
Campurkan semua bahan :
1. Pil resdung T9 (buka kapsul)
2. Toner Oragnik T9
3. Bedah sejuk
Sapukan pada wajah, tunggu sampai kering n bilas! .
Boleh rasa terus kulit licin, glowing, blackhead pon kurang. Selamat mencuba 😘
.
Rawat masalah kulit jerawat, parut berlubang, jeragat, parut hitam dan alahan resdung dengan T9 Skincare, kesan perubahan seawal 1-2 minggu!
Tanpa menggunakan bahan kimia merbahaya,
Hanya ekstrak herba dan tumbuhan.
.
Klik sini untuk order :
http://wasap.my/+60124340346/T9Skincare
.
#T9skincare
#T9skincareLovers
#rawatanResdung
#herba
#pakarJerawatParut
#DIYmasker
#maskerJerawat
#acneSolution

#Repost @makayla_dan_mama (@get_repost)
・・・
Makk jangan shopping tudung jerr..😆😆
Ni anak nak niii 👆🏼👆🏼👆🏼
.
📌BIDARA BABY OIL📌
Dapat mengelakkan bayi dari kembung perut dan masuk angin. Bayi akan lebih selesa dan tidur lena. Ianya tidak panas dan haruman honeydew yang menyegarkan.
.
Kandungan: Kayu Putih, Bidara Ziziphus Jujuba, Pudina dan wangian Honeydew.
.
Harga: RM20.00
15 ml
============================ Ini pula untuk mak:
.
📌PATI MINYAK SERAI WANGI📌
Diadun dari 100% Pati Asli Minyak Serai Wangi. Amat sesuai untuk mengatasi masalah loya dan pening untuk ibu hamil, sebagai wangian aromaterapi, mandian aromaterapi, minyak urut serta digunakan untuk menghangatkan badan dan membuang angin.
.
Harga: RM38.00
10 ml
.
#seraiwangi #patiminyakseraiwangi #bidarababyoil #makayla_dan_mama #ampang #kualalumpur #herba #WangianAromaterapi #MandianAromaterapi #MinyakUrut #bedungbaby #sarungtungkuherba #nawalherbalbeauty #setBersalin #SetBerpantang #terapiinstagram #SetTungku #Bertungku #MandiHerba #setbersalinnawal #MakBidan #ConfinementCare #KeperluanIbuBerpantang #Berpantang

🌱Siena🌱

Siena merupakan herba suplemen dari Daun Senna (casia angustifolia folium), yang dibuat secara khusus sehingga memberikan efek cepat bereaksi terhadap tubuh.

Sejak 3500 tahun yang lalu, Daun Senna sudah digunakan untuk mengobati kaum bangsawan dan elite dan lebih populer ketika tanaman ini menyebar ke Eropa.

Selama berabad-abad Daun Senna sudah digunakan sebagai obat untuk menghilangkan sembelit, penyakit yang disebabkan oleh konsumsi makanan berkualitas buruk.

MANFAAT & KEGUNAAN :

Diantara manfaat Siena adalah melangsingkan tubuh, membersihkan darah kotor, mengurangi kolesterol, membuang racun dalam tubuh, mengecilkan perut, melunturkan lemak bagi penderita obesitas, membantu proses pembuangan kotoran dalam tubuh.

TENTANG DAUN SENNA :

Jika sembelit berlanjut, akan menjadi racun bagi tubuh. Karena mengandung komponen anthraquinon atau sennosida seperti glikosida dianthrone, naftalene glikosida dan hidroksianthrasen, Daun Senna sering digunakan untuk mengatasi konstipasi.

Senosida mempercepat gerakan hasil pencernaan di usus sehingga menaikkan volume hasil pencernaan dan meningkatkan gerakan peristaltik usus sehingga air yang terserap usus terserap oleh usus sedikit dan feces tetap lembek.

Daun Senna sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kebugaran tubuh, efeknya akan terasa 10-12 jam berikutnya.

Isi : 50 kapsul

Order/Tanya2:
➡ DM
➡+62 813-9104-8538 (Whatsapp ''Yuli'')/
➡+62 813-4490-8007 (Whatsapp ''Ani'')
➡ ulyyuli (LINE)

#siena #daunsenna #suplemen #herba #herbal #HNI #hpai #loktuan #bontang #kaltim #hpai.lok21

هرکی مدل شبیه ب خودشا پیدا کرد میتونه عکسشا بفرسته تا با ادرس پیج اش بزارم.
#Tattoo #full_body_tattoo #Iran
#girl #boy #gymlife #mylife #healthy #night #carton #love#fit #goodlife
#wild #insta #Hip_hop #life
#luxury #Beach #Herba #city
#Entrepreneur #lifestyle #quotes
#startup #Dj #music #bike_life

AL-MANNA RUQYAH

Khasiat Almanna
🍑3 sudu teh/ 3 ketul saiz hujung jari Almanna mengandungi lebih fiber mudah larut dari 10 mangkuk oatmeal, 13 lobak merah, 15 biji epal, 44 biji prune.
🍑Mempunyai kandungan prebiotik semulajadi tertinggi sama fungsi dengan prebiotik yang terdapat dalam susu ibu and 10 kali ganda kaya dengan kalsium yang terdapat dalam susu lembu.

Siapa yang patut guna ?
orang yang ada masalah:
🍁Kuruskan berat badan
🌿darah tinggi
🍁kencing manis
🌿Kolestrol tinggi
🍁masalah perut
🌿gout
🍁sembelit, buasir
🌿sakit buah pinggang peringkat awal/ kronik
🍁masalah kurang kalsium

Produk ini telah didoakan dengan ayat-ayat ruqyah.

Almanna Ruqyah (arabic gum) Harga terkini lebih murah & jimat.
Stok sangat terhad,tempah segera.

Boleh digunakan oleh
✔ baby seawal 8bulan
✔ Ibu Mengandung dan sedang menyusu
✔ Takda masalah apa-apa saje nak kekalkan kesihatan
✔ Warga tua - sangat-sangat digalakkan .

Harga jenis Ketulan asal
250gram RM40
500gram RM70
1kg RM110

poslaju semenanjung percuma

Poslaju Sabah/Sarawak
RM10

stok agak terhad
Whatapp sahaja. .
TAIP "AR" hantar ke 011-10575940

admin akan reply dan beri arah seterusnya

#Alistiqomah #assalamualaikum #herba #halalantoiyiban #Ikhtiar #makanansunnah #almanna #arabicgum #jenamasendiri #sembelit #buasir #gout #darahtinggi #kencingmanis #rawatanislam #sayajualonline #usahawanmuslim #sayajual #masalahgangguanmakhlukhalus #produkhomemade #meletop #Malaysia #brunei #singapore

Válido apenas para produtos fechados!!! Não válido nem para acesso, nem para cartela de acesso!!! 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#evstopbarao #vemproevstopbarao #familiaevstopbarao #evs #vidasaudavel #herba #herbalife #herbalizese #baraogeraldo #campinas #desafio15dias #desafio15diascampinas #desafio15diasinvictus #teamevstopbarao #teamjujuroversi #esmagapança #grandeperdedor

FITI detoxs juice keluaran Jamu Nenek.

Fungsi yang sama seperti FITI KAPSUL tetapi yg membezakannya ia dalam bentuk cecair di mana ianya ditambah perisa buah-buahan lain antaranya limau nipis,lemon dan lain2.. Mesti ada antara kita ni yang susah amal jamu dalam bentuk kapsul kan?
Haa.. ni ada penyelesaiannya...fiti detoxs juice... membantu mengurangkan masalah berat badan.

Sebabnya ada yang tanya, jamu nenek x keluarkan produk dlm bentuk cecair ke?so cepat2 dah boleh start oder tau...oder with payment amat2 digalakkan...takut terlepas😁

harga mampu milik sayang..rm25 je sebotol... #jamunenekviral #sayajual #kurus #kuruscepat #sayajualjamu #bazar #bazarpaknilmurah #jamunenekampang #sayajualonline #rapat #ketat #terapi #terapiinstgram #nakcantik
#jamu#herba#jamunenek#kurussihat #langsingsehat #sihatdalaman#ajimaura #bazarpaknilprodukkecantikkan #instagood #ctdk #terapiinstagram#teamjamunenek
#jamutakpanas#jamunenekmeletop

memperkenalkan gel FIXXX PO..N calit calit ketat padat.

Dirumuskan khas daripada

MANJAKANI
MAS COTEX
KACIP FATIMAH
DAUN GAJAH BERANAK

Ia baik untuk masalah dalaman wanita samada dah berkahwin atau anak dara. Ia merupakn sejenis gel yang wangi baunya, serta berupaya menyelesaikan masalah seperti berikut
1. Merawat keputihan
2. Merawat gatal faraj
3. Melambatkan monopos
4. Menguatkan otot faraj
5. Menstabilkan kitaran haid
6. Kemutan lebih kuat
7. Memerahkan bibir faraj
8. Menghilangkan bau busuk faraj
9. Meningkatkan nafsu ketika bersama
10. Menguatkan otot rahim
11. Membersihkan sisa kotoran dalam rahim
12. Cengkaman lebih kuat
13. Menarik keluar sisa darah haid / air mani yang tertanggal di dalam rahim
14. Merawat masalah lemah rahim
15. Mengecutkan rahim lepas bersalin
16. Melambatkan klimaks
17. Merawat masalah kentut faraj

Kuantiti : 70ml (1tiub)
Untuk kegunaan 2 -4 bulan

Mendapat kelulusan dan disyorkan oleh pakar perbidanan. Ia tidak bahaya kerana ia merupakan herba semulajadi yang dimodenkan pembuatannya (dijadikan gel)

HARGA PROMOSI
RM65.00
POSTAGE :
RM8 SM / RM12 SS

WHATSAPP : 0175873161

#fixxxpon #gelfixxxpon #keputihan #missv #vagina #faraj #sakitpuan #masalahwanita #masalahdalamanwanita #jamu #herba #produkherba #ketatkanmissv

Most Popular Instagram Hashtags