#healthybeautyfamily

921 posts

TOP POSTS

Untuk yang rasa bajet dia kurang tapi nak try produk shaklee yang super awesome nih.. Mia suggest try vitamin c dulu.. harga RMXX jer tahan 6 bulan tau.. jimat habiss .. rugi sangat tak try awal-awal hehe.. Mia pun dah rugi jgak dulu buat endah tak endah je .. tapi sekarang dah cuba sendiri baru rasa kesan dia macam mna.. yay!
Nak cantik kena lah berkorban.. sikit2 pun dulu pun takpe hehe
Once dah consume rasa sayang sangat nak tinggal, sanggup pegi dapur shake esp telan vitamin cantik malam-malam walaupun dah ready nak tido haha
sebab rasa rugi kalau tinggalkn or skip makan ni tau.. Nak cuba? Bleh pm mia ye.. Best price free consultation.. ❤❤ Ok jom telan vitamins cantik dulu.. good night uolls . ☺️ #healthybeautyfamily #shakleelover #shaklee2u #shakleebangi #shakleebest

Haaaaa....mihun makan dengan pisang..🤤
.
Makanan hipster ke ni??
.
.
Ni manisan orang arab,kuih la senang crita..
.
Yang dipanggil "khunafa' "...macam gitulah bunyinya dan selama kami sekeluarga makan,gitula panggilannnya..
.
.
Harini chewa punya turn untuk buat...
.
.
Mudah je,,main ingredient adalah pisangggggg..
.
.
Kuih ni manis,last skali kena tuang gula manisan..
.
Goreng "fried vermicelli" guna minyak sapi..
.
Sesape nak rasa,blehla order..hahahha..
.
.
COD KB jah..😬
.
.
Malam ni,ada orang istimewa datang rumah,menu arab ye..nasi mandy fan khunafa' ni..
.
Dengan tuan rumah skali melantak nnt..
.
.
OMEGA GUARD sila bertindak untuk bakor bakor bakor segala makanan yang ditelan nnt..
.
.
Sesiapa nak turunkan berat badan,mesti ada 3B iaitu Bakar,Buang dan Bina..
.
.
Semudah ABC tapi kena ingat,istiqamah tu penting..jangan hari ni,bersemangat,esok lusa dah out..
.
Tu bukan nak kurus tu,tapi tu nak mendera..😅
.
Nak kurus dengan sihat,inshaAllah sywa boleh bantu..
.
0139009963 sywa ada demi lelemak mu..😬
.
#healthybeautyfamily.
#happierhealthiermoreprosperouslife.
#rayadenganberatideal

NEVER TOO LATE !

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin from four of us❤️
.
.
Kedai Shaklee mummy now open as usual k!
#shakleekuantan #shakleemalaysia #postageseluruhmalaysia #codkuantanpekankemaman #healthybeautyfamily

Hi uolsssss buat apa tu?? Kak Ratu jalan2 je ni haa kejap.. daaaaaa!! 😘

#shakleelovers
#shakleedamansara
#healthybeautyfamily

Rutin wajib hana setiap pagi setip hari.
.
.

hana amalkan esp untuk booster energy supaya kekal cergas sepanjang hari.
.
.

selain tu, untuk badan slim sebab esp ni kenyangkan perut.
.
.

yang best kulit makin cantik 😍
.
.

kelebihan lain esp, .
. ✅ UNTUK KURUS - ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. .
. ✅ UNTUK CANTIK - ESP memberikan kulit yang cantik,elakkan kulit kusam dan berjerawat,kuku dan rambut yang sihat. .
. ✅ UNTUK SIHAT - ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
.
.

nak cuba esp?
.
.

boleh whatsapp hana untuk produk shaklee.
.
.

Hana
018 266 6369

#healthybeautyfamily
#victoryrichbeauty

Spag Carbonara with french beans and tomato.

#besmartlivebetter #healthybeautyfamily

Setiap hari kita perlukan supplements tambahan untuk memastikan nutrisi kita cukup. .
.
Sometimes drpd makanan sahaja tak cukup untuk badan kita sbb kita makan tak ikut piramid makanan yg betul. .
.
So we need all these to be more healthy and energetic ✊💪
.
Jom ws maira skrg :) special price for minggu gaji!
#shakleemelaka #trustedproduct #skinset #cantikdansihat #selamat #codjasin #healthybeautyfamily

TAWARAN HEBAT UNTUK 7 ORANG TERAWAL!
.
Ha. Alia ade berita gembira untuk korang!
.
Alia nak bagi HARGA DURIAN RUNTUH untuk 7 botol vivix harini!
.
Lepas ni taktau bila lagi Alia nak bagi harga macam ni.
.
Vivix ni sesuai untuk: .
🌸turunkan kolesterol dan lemak tepu
🌸Cantikkan kulit
🌸lebatkan rambut
🌸beri tenaga
🌸sesuai untuk mereka yang alami masalah backpain.
🌸trying to conceive
🌸alami masalah sendi
🌸kebas-kebas otot
🌸supplements selepas pembedahan
🌸kesihatan menyeluruh
.
Vivix ni sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
Hadiah terbaik untuk ibu bapa❤
.
Sape cepat dia dapat! +60175708187
#promovivix
#healthybeautyfamily

Combo cantik menarik tertawan... 1) Gebukan kulit dan hilangkan parut

2) Membantu penghasilan kolagen

3) Memudarkan parut

4) Mencantikkan kulit
5) Mengelakkan kerapuhan tulang
6) Membekalkan tenaga berterusan
7) Memberi rasa kenyang berjam2 lamanya

8) Membantu & menganjalkan kulit

9) Mengurangkan kedutan

10) Memberikan tona warna kulit yang sekata

11) Membantu menghilangkan parut jerawat

PM / Whatsapp
Aten- 0183763171

#HealthyBeautyFamily
#bazarpaknil #shakleelover #shakleekl #shakleecheras

MOST RECENT

Setiap hari kita perlukan supplements tambahan untuk memastikan nutrisi kita cukup. .
.
Sometimes drpd makanan sahaja tak cukup untuk badan kita sbb kita makan tak ikut piramid makanan yg betul. .
.
So we need all these to be more healthy and energetic ✊💪
.
Jom ws maira skrg :) special price for minggu gaji!
#shakleemelaka #trustedproduct #skinset #cantikdansihat #selamat #codjasin #healthybeautyfamily

BREAKFAST MUDAH DAN LAZAT ✨

ESP ni mcm2 boleh campur.
Cakap je, dgn milo? Nestum? Fresh milk? Tamar cocoa? Fruit juices? Sunquick? Semua boleh! 😊😍 Klau maira sendiri mmg routine sama ada dgn fresh milk atau cocoa.
Bila rajin sikit blend skali dgn pisang or buah2 yg ada dlm peti ais 😉

Senang cerita mmg mudah dan pantas tp kenyang smpai tengah hari!
InshaAllah nk buat kerja pun bertenaga 💪

Lagi2 time kt uni as a student jadual packed tak sempat nak breakfast so ESP la penyelamat hooray 😁

Nak jugak dapatkan? Ws je maira tau :) 012-9724139 #shakleelovers #codjasin #nongmosoy #selamatdanberkesan #misikulitcantik #everydayenergysupplier #healthybeautyfamily

💚Stress dan penat boleh mengganggub aktiviti seharian anda. 💚Especially bila bersama keluarga dan anak-anak.💚Kawal emosi dan stress anda sebaiknya. 💚Amalkan pengambilan supplement seperti multivitamin dan protein for muscle built. 💚Bukan nak suruh uolsss ada 6pax muscle. 💚Tapi ni muscle untuk korang bertenaga. 💚Kuatkan otot supaya still boleh angkat benda berat kurang penat. 💚Boleh cuba multivitamin dari shaklee #vitalea dan juga #bcomplexshaklee untuk kurangkan stress emosi. 💚Add on sekali #ESP tuk kurangkan stress tubuh badan dan kepenatan.
PM me for the best price k. Till then, take care.. 😘😉 #multivitamin #stress #emotionalabuse #shaklee #naturalsupplements #healthybeautyfamily

Jerawat menyikit. Kulit cerah berseri. Senyum terlebih manis gituw.

Tahi lalat maintain manis. Tak hapus. Jerawat yang pudar ✅

Hasil Alfalfa+ESP+VITAMIN C Shaklee

Klik link wasap di bio untuk tempahan anda.😘 #Shaklee #ShakleeEffect #sayajualshaklee #ShakleeNilai #ShakleeSepang #ShakleeBanting #ShakleeDengkil #ShakleeKlia #healthybeautyfamily #getyourdreamskin #espshaklee #alfalfashaklee #vitamincshaklee

Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati

Wasap lyin
0138096621

#healthybeautyfamily
#otakcerdas
#supplementkanak-kanak

PIPI SEMAKIN NAIK 😱
.
Selepas habis 5 tong mealshakes + esp, selama 2 tahun. .
.
Akhirnya berjaya naikkan berat badan dan pipi semakin gebu! 😊
.
.
Wahh kena try jugak ni. Apa yg penting kena konsisten & jangan cepat give up 💪

Ws maira 012-9724139
.
#healthybeautyfamily
#shakleemelaka #shakleelovers #weightgain #forkidsandadult #seleramakanbertambah #setberatbadan #jomsihat

AMBIL ALFALFA BAD KOLESTEROL JADI NORMAL?? Rupanya dalam alfalfa ada saponin yang melekat pada kolesterol yang kita makan dan masuk dalam usus.

Menjadikan kolesterol dalam usus itu tak dapat diserap masuk ke dalam darah.

Maka kolesterol dikeluarkan sebagai najis.. Sebab itu pengambilan alfalfa yang konsisten mampu menormalkan kadar kolesterol dalam darah.

Rendahkan bad kolesterol LDL
Tinggikan good kolesterol HDL.

Amalkan setiap hari. InsyaAllah membantu! 😍

Credit to Master Cip

#shakleemelaka #healthybeautyfamily #codjasin #detox #buangangin #naturalherbs #trustedproduct

Salam menjemput rezeki :)
.
.
Semoga terus mnjadi lebih baik dan berkualiti inshaAllah. 😊

#healthybeautyfamily #sayalhamdulillah #mudahnyakan #haveaniceday #semogadipermudahkanurusan #shakleemelaka

Hari-hari Mek breakfast dengan ESP.
Except hari Ahad.
Kenapa Mek pilih ESP?? ✅ESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda ✅ESP membantu menghilangkan parut jerawat; parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati ✅ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih ✅ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang ✅ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster ✅ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum ✅ESP menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda

dan banyak lagi ... Nak try ESP jugak?

Mek nak bagi harga spesel hari ni.

017-7788932

#healthybeautyfamily
#shakleeusj

NEVER TOO LATE !

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin from four of us❤️
.
.
Kedai Shaklee mummy now open as usual k!
#shakleekuantan #shakleemalaysia #postageseluruhmalaysia #codkuantanpekankemaman #healthybeautyfamily

Tengok tu!! Makan Vita-C je dah boleh jadi macam tu.

Lelaki lagi flawless dari kita?? Tak boleh jadi ni!

Ni yang nak pergi telan Vita-C lagi.

Jom flawless sama-sama!

Kate bagi BEST PRICE! Serious!

Katrina | 017.975.8773

#Shaklee4Life #ShakleeDamansara #ShakleePetalingJaya
#HealthyBeautyFamily
#BeSmartLiveBetter
#VitaminC #VitaC #HealthSupplement #BeautySupplement

Set nutriwhite dah restock... 🎉🎉🎉
.
Kaksha paling suka cleanser dia. Buihnya halus serta lembut di kulit. Pastu kan, satu tiub tu tahan lamaa sangat. Kaksha guna dekat 7bulan kot baru nak habis. Sampai tiub tu pun dah kuning-kuning. .
Lepas cuci muka guna nutriwhite ni kan memang rasa nak sentuh-sentuh je muka. Tambah-tambah lagi kalau sental muka dgn makeup remover sblm cuci muka.. Lembutt beb.... .
Meh siapa nak order nutriwhite Boleh le order sekarang. Cepat-cepat sebelum oos 😭
.
SET NUTRIWHITE
.
1. REMOVER
✔Tunas Beech Tree tanggalkan sel kulit mati, daki, whitehead dengan lembut
✔tak meninggalkan kesan kawah pada muka
✔tak berminyak
✔tak berbiji
✔tanpa alkohol
✔INSTANTLY kulit rasa cool fresh tegang dengan ekstrak aloe vera
.
2. CLEANSER
✔Esktrak rumpai laut tanggalkan kotoran/sel kulit mati & tegangkan kulit
✔Algae hijau lembapkan kulit & singkirkan toksin
✔Strawberry begonia sangat baik untuk mengimbangi pigmentasi dan cerahkan kulit
.
3. TONER
✔Seimbangkan pH kulit✔Rosemary segar & tegangkan kulit
✔Kudzu cerah & tegangkan kulit
✔Marshmallow melembapkan kulit
.
4. DAILY DEFENSE ESSENCE
✔Bearberry tegang & segarkan kulit
✔Strawberry begonia sangat baik untuk mengimbangi pigmentasi dan cerahkan kulit
✔Soy bean kurangkan tompol hitam & lembutkan kulit
✔Mulberry cegah kulit rosak akibat terdedah matahari
✔Vit C baiki kulit & kembalikan seri wajah
.
5. SPOT WHITENING TREATMENT
✔Baiki kesan jeragat dengan pantas
✔Peony mencerah melindung dan menghilangkan radang kulit
✔Vit C untuk kulit halus cerah sekata
.
6. ULTIMATE PROTECTION LOTION SPF15
✔Mulberry cegah kulit rosak akibat terdedah matahari
✔Arnica Montana hilangkan radang dan lembapkan segenap sudut kulit
✔Bina daya tahan kulit
.
7. OVERNIGHT RENEWAL CREAM
✔REMAJAKAN kulit dan renewal semasa tidur
✔Linden melembap dan menyihatkan kulit dari dalam
✔Scullcap hilangkan radang & cerahkan kulit
✔Vit C untuk kulit halus cerah sekata
.
PM
014 5161371
.
#healthybeautyfamily #flawlessskin #bisneswithwng #bbteam #ryg #bazaarpaknil #kitagunani #terapiinstagram #nutriwhiteshaklee

Ready stocks for cod and postage!!! Hello keknul cepat...esok abang posmen nak cutii

0145175657

#shakleebukitpayong
#sayaconsumesayajual
#shakleelovers
#shakleekualaterengganu
#shakleekualaberang
#healthybeautyfamily

Assalamualaikum. Hai 😍

Masih ada yang mencari perfume apa yang nak di pakai di hari raya nanti?? Oke. Ida da perfume yang boleh buat awak² semua puas hati. Baunya memang tahan lama. Tak rugi la beli 😍

Fine fragrance.
Special Limited Edition! ✔️ Wangian terbaik tahan 24 jam.
✔️ Untuk lelaki & perempuan

Whatsapp 011-36269397 utk info lanjut. 😍

#perfumekualititinggi #wangitahanlama
#healthybeautyfamily #puashati #perfume #perfumemampumilik

AWASSS jangan bahayakan diri anda.
Sayangi diri dan keluarga, raya kan semakin hampir semuanya pasti nak heppy² dengan keluarga tersayang .
Pastikan perjalanan jauh anda standby sebotol #ivmist utk menggembalikan kesegaran dan sebagai first aid kit anda sekeluarga .
Di mana sahaje anda pergi wajib ade dia. Kesayangan ku #ivmist😘 📱 whatsapp : 011-36269397

#hilangkanngantuk
#segarkanmata
#superstokis
#ivmistklang
#temaohsem
#khalidah_healthybeautyfamily
#HealthyBeautyFamily
#family

Most Popular Instagram Hashtags