[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#healthybeautyfamily

846 posts

TOP POSTS

Untuk yang rasa bajet dia kurang tapi nak try produk shaklee yang super awesome nih.. Mia suggest try vitamin c dulu.. harga RMXX jer tahan 6 bulan tau.. jimat habiss .. rugi sangat tak try awal-awal hehe.. Mia pun dah rugi jgak dulu buat endah tak endah je .. tapi sekarang dah cuba sendiri baru rasa kesan dia macam mna.. yay!
Nak cantik kena lah berkorban.. sikit2 pun dulu pun takpe hehe
Once dah consume rasa sayang sangat nak tinggal, sanggup pegi dapur shake esp telan vitamin cantik malam-malam walaupun dah ready nak tido haha
sebab rasa rugi kalau tinggalkn or skip makan ni tau.. Nak cuba? Bleh pm mia ye.. Best price free consultation.. ❤❤ Ok jom telan vitamins cantik dulu.. good night uolls . ☺️ #healthybeautyfamily #shakleelover #shaklee2u #shakleebangi #shakleebest

Haaaaa....mihun makan dengan pisang..🤤
.
Makanan hipster ke ni??
.
.
Ni manisan orang arab,kuih la senang crita..
.
Yang dipanggil "khunafa' "...macam gitulah bunyinya dan selama kami sekeluarga makan,gitula panggilannnya..
.
.
Harini chewa punya turn untuk buat...
.
.
Mudah je,,main ingredient adalah pisangggggg..
.
.
Kuih ni manis,last skali kena tuang gula manisan..
.
Goreng "fried vermicelli" guna minyak sapi..
.
Sesape nak rasa,blehla order..hahahha..
.
.
COD KB jah..😬
.
.
Malam ni,ada orang istimewa datang rumah,menu arab ye..nasi mandy fan khunafa' ni..
.
Dengan tuan rumah skali melantak nnt..
.
.
OMEGA GUARD sila bertindak untuk bakor bakor bakor segala makanan yang ditelan nnt..
.
.
Sesiapa nak turunkan berat badan,mesti ada 3B iaitu Bakar,Buang dan Bina..
.
.
Semudah ABC tapi kena ingat,istiqamah tu penting..jangan hari ni,bersemangat,esok lusa dah out..
.
Tu bukan nak kurus tu,tapi tu nak mendera..😅
.
Nak kurus dengan sihat,inshaAllah sywa boleh bantu..
.
0139009963 sywa ada demi lelemak mu..😬
.
#healthybeautyfamily.
#happierhealthiermoreprosperouslife.
#rayadenganberatideal

Wanna age gracefully?

Choose your food wisely.

#healthybeautyfamily #beautyskin #healthyskin

Hi uolsssss buat apa tu?? Kak Ratu jalan2 je ni haa kejap.. daaaaaa!! 😘

#shakleelovers
#shakleedamansara
#healthybeautyfamily

Alololo... Why cry-cry?
-
Dalam pantang ni asyik duk cium bau si Akid je..
-
Best dapat cium baby baru lahir.😁
-
#healthybeautyfamily
#pantangday37
#shakleelover

Rutin wajib hana setiap pagi setip hari.
.
.

hana amalkan esp untuk booster energy supaya kekal cergas sepanjang hari.
.
.

selain tu, untuk badan slim sebab esp ni kenyangkan perut.
.
.

yang best kulit makin cantik 😍
.
.

kelebihan lain esp, .
. ✅ UNTUK KURUS - ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. .
. ✅ UNTUK CANTIK - ESP memberikan kulit yang cantik,elakkan kulit kusam dan berjerawat,kuku dan rambut yang sihat. .
. ✅ UNTUK SIHAT - ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
.
.

nak cuba esp?
.
.

boleh whatsapp hana untuk produk shaklee.
.
.

Hana
018 266 6369

#healthybeautyfamily
#victoryrichbeauty

Spag Carbonara with french beans and tomato.

#besmartlivebetter #healthybeautyfamily

NEVER TOO LATE !

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin from four of us❤️
.
.
Kedai Shaklee mummy now open as usual k!
#shakleekuantan #shakleemalaysia #postageseluruhmalaysia #codkuantanpekankemaman #healthybeautyfamily

VITAMIN C IS BACK!!
Limited stock!! Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam.
Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam.
Berbeza dengan jenama lain yang serta-merta singkirkan vitamin C melalui buah pinggang.
Kerana badan kita hanya mampu menyerap 100 mg vitamin sahaja dalam satu masa.
Selebihnya akan dibuang melalui air kencing.
Sebab itu, ramai mendapati vitamin C supplements tak mampu cantikkan kulit pun...
KECUALI JENAMA SHAKLEE!! Kebaikan SR vitamin C Shaklee: .
.
🌸gebukan kulit dan hilangkan parut
.
. 🌸menguatkan gusi dan tulang .
.
🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. .
.
🌸menguatkan saluran darah. .
.
🌸membantu proses tambah sel darah merah. .
.
🌸sebagai anti-oksida .
.
🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. .
.
🌸tingkatkan kesuburan.

Tapi berapa harga vitamin C ni???
Mahal ke??
Jangan risau!!
Tak mahal langsung!!
1 botol vitamin c ada 180 biji, tahan 6 bulan.

Nak tak??
Tawaran saya terhad kepada 20 orang pertama sahaja.
Reply saya nak vitamin C murah!!
.
.

Atau boleh terus WhatsApp 0166340545
Atau tinggalkan no tel anda untuk keterangan lanjut 

#healthybeautyfamily
#shakleemalaysia
#vitamincshaklee
#getincomeinshaklee
#setjerawat

MOST RECENT

Set Slimming Shaklee antara yg best seller juga tauuu! Kalau ada yg alami masalah berat badan, perut buncit, peha dan lenyan besar, selulit, highly recommended try FULLSET SLIMMING SHAKLEE! .
.
OMEGA GUARD ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu .
.
HERB LAX ⏩ Bantu singkirkan lemak, lawas, and detox keluar daripada badan .
.
ESP ➡️ Kalau awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP good for you untuk memberikan rasa kenyang and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari .
.
Apakah kelebihan Set kurus ( OMEGA GUARD + HERB LAX )?
.
💞 Merendahkan paras kolestrol
💞 Mencegah salur darah dari tersumbat
💞 Mengelakkan masalah obesiti
💞 Menguatkan daya ingatan
💞 Membakar lemak dengan cepat
💞 Meningkatkan metabolisme
💞 Mencuci usus
💞 Mengatasi masalah sembelit
💞 Melembutkan najis, lebih lawas
💞 Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi .
.
Kelebihan ESP
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan .
.
Hana
018 266 6369

#healthybeautyfamily
#omegaguard
#nakkurus #nakkuruscepat #nakcantik #cantiksihat #kulitcantik #gemuk #kurus #diet #shaklee #setkurus #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jomsihat #jomcantik

JANGAN INGAT AWAK KURUS, AWAK TAK ADA KOLESTROL.

Kalau pagi kita minum ESP, tengahari pulak kita ambil OMEGA GUARD. Ni supplement wajib telan lepas makan okay?

Bukan setakat nak bakar lemak degil tak dengar cakap tu, tapi OMEGA GUARD ni bantu untuk kawal kolestrol dalam badan.

Sape kata dia kurus tapi takde kolestrol tuu silap besar tuu.

Ramai orang kurus sebenarnya kolestrol tinggi.

Sape suka sangat makan fast food, oily food, segala mak nenek makanan bergoreng wajib ada sebotol OMEGA GUARD kat rumah.
Wajibbbb!

Kaksha yang kurus ni pun ambil omega guard. Taknak la nanti jantung tersumbat dengan lemak-lemak kolestrol nanti.
Bulan ni PROMOSI OMEGA GUARD, BELI 5 BOTOL dapat e-VOUCHER RM60!

Boleh pakat kongsi dengan atokk nenek mak ayah adik sorang sebotol!

Kita bakor lemaks berjemaah meh! 🔥🔥🔥 www.wasap.my/60145161371

#healthybeautyfamily #kakshashaklee #shakleekelantan #bisneswithwng #bbteam #terapiinstagram

Alhamdulillah pagi ni diberi rezeki customer yang sporting je order dengan Aimy. 😊 .

Whatsapp tanya supplements apa yang sesuai untuk ibu hamil. Then, Aimy bagi choices kat dia untuk decide. .

Alhamdulillah terus close deal. Bersyukur sangat. ALLAH mudahkan urusan. ❤

Baiknya suami yang belikan supplements kesihatan Shaklee untuk isteri dia. .

Semoga si ibu dikuniakan rezeki kesihatan yang baik sokmo dan dapat baby yang sihat comel gebu gebas nanti..insyaAllah Aamiin. 😊

#healthybeautyfamily

Siapa lagi yang nak selit order?
Whatsapp je Aimy ok! ☺

Boleh contact Aimy untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul.

#sayamakansayajual #espkeepsenergized #omegaguard #thefinestfishoil #thebestfishoil #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vitaminmurah #vitamincantik #kulitcantik #kulithalus #shakleelovers #shakleedengkil #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shakleemurah #postageworldwide #fashionvalet #fashionvaletcom #hijabista #duckscarves #tudung #tudungpopular #singaporescarf #sayajualsupplemen #setcantik #sethamil #vitaminibuhamil #setberpantang

VITAMIN C IS BACK!!
Limited stock!! Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam.
Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam.
Berbeza dengan jenama lain yang serta-merta singkirkan vitamin C melalui buah pinggang.
Kerana badan kita hanya mampu menyerap 100 mg vitamin sahaja dalam satu masa.
Selebihnya akan dibuang melalui air kencing.
Sebab itu, ramai mendapati vitamin C supplements tak mampu cantikkan kulit pun...
KECUALI JENAMA SHAKLEE!! Kebaikan SR vitamin C Shaklee: .
.
🌸gebukan kulit dan hilangkan parut
.
. 🌸menguatkan gusi dan tulang .
.
🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. .
.
🌸menguatkan saluran darah. .
.
🌸membantu proses tambah sel darah merah. .
.
🌸sebagai anti-oksida .
.
🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. .
.
🌸tingkatkan kesuburan.

Tapi berapa harga vitamin C ni???
Mahal ke??
Jangan risau!!
Tak mahal langsung!!
1 botol vitamin c ada 180 biji, tahan 6 bulan.

Nak tak??
Tawaran saya terhad kepada 20 orang pertama sahaja.
Reply saya nak vitamin C murah!!
.
.

Atau boleh terus WhatsApp 0166340545
Atau tinggalkan no tel anda untuk keterangan lanjut 

#healthybeautyfamily
#shakleemalaysia
#vitamincshaklee
#getincomeinshaklee
#setjerawat

VITAMIN C IS BACK!!
Limited stock!! Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam.
Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam.
Berbeza dengan jenama lain yang serta-merta singkirkan vitamin C melalui buah pinggang.
Kerana badan kita hanya mampu menyerap 100 mg vitamin sahaja dalam satu masa.
Selebihnya akan dibuang melalui air kencing.
Sebab itu, ramai mendapati vitamin C supplements tak mampu cantikkan kulit pun...
KECUALI JENAMA SHAKLEE!! Kebaikan SR vitamin C Shaklee: 🌸gebukan kulit dan hilangkan parut 🌸menguatkan gusi dan tulang 🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. 🌸menguatkan saluran darah. 🌸membantu proses tambah sel darah merah. 🌸sebagai anti-oksida 🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. 🌸tingkatkan kesuburan.

Tapi berapa harga vitamin C ni???
Mahal ke??
Jangan risau!!
Tak mahal langsung!!
1 botol vitamin c ada 180 biji, tahan 6 bulan.

Nak tak??
Tawaran saya terhad kepada 20 orang pertama sahaja.
Reply saya nak vitamin C murah!!
Atau boleh terus WhatsApp 01125456536
Atau tinggalkan no tel anda untuk keterangan lanjut 

#healthybeautyfamily
#shakleepekan
#vitaminc

VITAMIN C IS BACK!!
Limited stock!! Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam.
Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam.
Berbeza dengan jenama lain yang serta-merta singkirkan vitamin C melalui buah pinggang.
Kerana badan kita hanya mampu menyerap 100 mg vitamin sahaja dalam satu masa.
Selebihnya akan dibuang melalui air kencing.
Sebab itu, ramai mendapati vitamin C supplements tak mampu cantikkan kulit pun...
KECUALI JENAMA SHAKLEE!! Kebaikan SR vitamin C Shaklee: 🌸gebukan kulit dan hilangkan parut 🌸menguatkan gusi dan tulang 🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. 🌸menguatkan saluran darah. 🌸membantu proses tambah sel darah merah. 🌸sebagai anti-oksida 🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. 🌸tingkatkan kesuburan.

Tapi berapa harga vitamin C ni???
Mahal ke??
Jangan risau!!
Tak mahal langsung!!
1 botol vitamin c ada 180 biji, tahan 6 bulan.

Nak tak??
Tawaran saya terhad kepada 20 orang pertama sahaja.
Reply saya nak vitamin C murah!!
Atau boleh terus WhatsApp 01125456536
Atau tinggalkan no tel anda untuk keterangan lanjut 

#healthybeautyfamily
#shakleepekan
#vitaminc

Bangun pagi gosok gigi,
Masuk dapur bukak peti.
Lepas tu, jom kocok-kocok ESP 👍😋
.
Assalamualaikum dan selamat pagi semua!! 😊 .

#selamatmenjemputrezeki
#healthybeautyfamily

Setiap hari kita perlukan supplements tambahan untuk memastikan nutrisi kita cukup. .
.
Sometimes drpd makanan sahaja tak cukup untuk badan kita sbb kita makan tak ikut piramid makanan yg betul. .
.
So we need all these to be more healthy and energetic ✊💪
.
Jom ws maira skrg :) special price for minggu gaji!
#shakleemelaka #trustedproduct #skinset #cantikdansihat #selamat #codjasin #healthybeautyfamily

BREAKFAST MUDAH DAN LAZAT ✨

ESP ni mcm2 boleh campur.
Cakap je, dgn milo? Nestum? Fresh milk? Tamar cocoa? Fruit juices? Sunquick? Semua boleh! 😊😍 Klau maira sendiri mmg routine sama ada dgn fresh milk atau cocoa.
Bila rajin sikit blend skali dgn pisang or buah2 yg ada dlm peti ais 😉

Senang cerita mmg mudah dan pantas tp kenyang smpai tengah hari!
InshaAllah nk buat kerja pun bertenaga 💪

Lagi2 time kt uni as a student jadual packed tak sempat nak breakfast so ESP la penyelamat hooray 😁

Nak jugak dapatkan? Ws je maira tau :) 012-9724139 #shakleelovers #codjasin #nongmosoy #selamatdanberkesan #misikulitcantik #everydayenergysupplier #healthybeautyfamily

💚Stress dan penat boleh mengganggub aktiviti seharian anda. 💚Especially bila bersama keluarga dan anak-anak.💚Kawal emosi dan stress anda sebaiknya. 💚Amalkan pengambilan supplement seperti multivitamin dan protein for muscle built. 💚Bukan nak suruh uolsss ada 6pax muscle. 💚Tapi ni muscle untuk korang bertenaga. 💚Kuatkan otot supaya still boleh angkat benda berat kurang penat. 💚Boleh cuba multivitamin dari shaklee #vitalea dan juga #bcomplexshaklee untuk kurangkan stress emosi. 💚Add on sekali #ESP tuk kurangkan stress tubuh badan dan kepenatan.
PM me for the best price k. Till then, take care.. 😘😉 #multivitamin #stress #emotionalabuse #shaklee #naturalsupplements #healthybeautyfamily

Alhamdulillah. Rezeki awal Jumaat.
Thank you Shaklee 😊 .
.
.
.

Alhamdulillah. Gaji bonus shaklee dah masuk harini!

Tak pernah lambat sikit pun..memang on time on date 14hb.

Bonus di tengah bulan pulak tu. Orang lain dapat gaji bonus akhir bulan.

Best kan shaklee?? Alhamdulillah, Syukur 😊

Tahniah pada semua yang berjaya dapat bonus dari 5%, 3 angka sampai ke 5 angka.

Ini bukan bisnes cikai-cikai. Siapa yang betul-betul berusaha, InsyaAllah dia mesti berjaya.

Hanya dengan keahlian RM80 semua orang boleh mengorak langkah ini.

Kita tengok dan lihat kejayaan orang lain. Dan kita contohi apa dan bagaimana mereka buat.

Jika mereka boleh, kita juga boleh 💪

Pada yang masih mencari-cari bisnes yang boleh membuka jalan untuk awak.

Boleh mesej Aimy . Kita sembang-sembang. .

Aimy tak perlukan pun wang awak ribu riban untuk mulakan bisnes ini. .

Aimy cuma perlukan semangat dan kekuatan awak! .

Jom kita mula dari sekarang! 💪

FROM ZERO TO HERO .

#wng
#bisneswithwng
#healthybeautyfamily

Jerawat menyikit. Kulit cerah berseri. Senyum terlebih manis gituw.

Tahi lalat maintain manis. Tak hapus. Jerawat yang pudar ✅

Hasil Alfalfa+ESP+VITAMIN C Shaklee

Klik link wasap di bio untuk tempahan anda.😘 #Shaklee #ShakleeEffect #sayajualshaklee #ShakleeNilai #ShakleeSepang #ShakleeBanting #ShakleeDengkil #ShakleeKlia #healthybeautyfamily #getyourdreamskin #espshaklee #alfalfashaklee #vitamincshaklee

Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati

Wasap lyin
0138096621

#healthybeautyfamily
#otakcerdas
#supplementkanak-kanak

Wanita bila berkahwin awal usia, rezekinya berbakti kepada anak dan suami. Allah sediakan ganjaran yang tinggi

Wanita yang jodohnya lambat, rezekinya menjaga kedua ibubapa, dipermudahkan urusan ibadahnya tanpa anak kecil

Wanita berkahwin tapi lambat dapat anak rezekinya Allah bagi masa panjang untuk berkongsi cinta dengan suaminya

Wanita berkahwin dapat anak ramai Allah bagi rezekinya melalui rezeki anak anaknya

Jangan kita pandang rendah pada setiap rezeki yang Allah bagi. Kerana hanya Allah yang tahu apa yang terbaik untuk kita.

Syukur itu menjadikan kita bahagia.

Dan lagi bahagia bila kita tengok orang sekeliling kita sentiasa ceria dan sihat selalu. .

Nak dapatkan supplement kesihatan yang terbaik untuk diri anda dan orang tersayang? .

PM je Aimy ok! 😘

Salam Jumaat. .

#getyourdreamskin #healthybeautyfamily

PIPI SEMAKIN NAIK 😱
.
Selepas habis 5 tong mealshakes + esp, selama 2 tahun. .
.
Akhirnya berjaya naikkan berat badan dan pipi semakin gebu! 😊
.
.
Wahh kena try jugak ni. Apa yg penting kena konsisten & jangan cepat give up 💪

Ws maira 012-9724139
.
#healthybeautyfamily
#shakleemelaka #shakleelovers #weightgain #forkidsandadult #seleramakanbertambah #setberatbadan #jomsihat

AMBIL ALFALFA BAD KOLESTEROL JADI NORMAL?? Rupanya dalam alfalfa ada saponin yang melekat pada kolesterol yang kita makan dan masuk dalam usus.

Menjadikan kolesterol dalam usus itu tak dapat diserap masuk ke dalam darah.

Maka kolesterol dikeluarkan sebagai najis.. Sebab itu pengambilan alfalfa yang konsisten mampu menormalkan kadar kolesterol dalam darah.

Rendahkan bad kolesterol LDL
Tinggikan good kolesterol HDL.

Amalkan setiap hari. InsyaAllah membantu! 😍

Credit to Master Cip

#shakleemelaka #healthybeautyfamily #codjasin #detox #buangangin #naturalherbs #trustedproduct

Salam menjemput rezeki :)
.
.
Semoga terus mnjadi lebih baik dan berkualiti inshaAllah. 😊

#healthybeautyfamily #sayalhamdulillah #mudahnyakan #haveaniceday #semogadipermudahkanurusan #shakleemelaka

Most Popular Instagram Hashtags