#hawaubetul

MOST RECENT

Bukan senang nk senang bukan susah nk susah yang penting tenang tenang aja
#melalak
#hawaubetul

haha ko rase 😏 #dyaragadjet #hawaubetul

Sebab dia kata mcm Emma Maembong... Makcik kepada Emma Maembong la tapi.. πŸ˜’

#HawauBetul

Morning melaka...!!! #shortvacay
#hawaubetul

Kne langgar lg, dh 2 kali bln ni.. cantik sgt ke bumper keta den tu smpai suka sgt disondol.. adoii.. #hawaubetul

Hari sabtu haritu pegi Melaka berbekalkan #shortvacation dgn niat nk bawak ahmad nuqman faaeq jalan2 plus mummy nak makan2 tp apekan daya sampai sana Ahmad Nuqman Faaeq not feeling well demam on off & mengamok2 mcm kena dera (cuak abah dgn mummy d bt nya) muka mencuka je πŸ˜ͺπŸ˜“ sbb tu mummy xde masuk kan gambar sbb bz melayan amukkan dye πŸ˜…πŸ˜‚ so harinie mummy decided utk masak kan dye chicken brone both (org ckp baik utk baby demam) jap lg dh bgn tido bole mkn dgn bubur nasi ok sayang dgn harapan anak mummy cepat2 sihat πŸ€— biase la ahmad nuqman faaeq dh 8 bulan demam nk bijak lagi la tu 😘😍 sooner or later kite will repeat Melaka lg ok sayang sbb mummy x puas makan2 & jalan2 #hawaubetul πŸ€£πŸ˜‚ #karanganpendekmummy

Kaw lalu jalan lurus pon orang cakap kaw lalu bengkang-bengkok.. #hawaubetul #2stroke on❌on

Nii LAHABAU mane yang cube2 nak bukak wssap aku nii .. Siap call mintak no code .. Tu yang tak boleh tahan tu .. Aku tak bodoh lagi nk bagi sesuka hati jee .. #hawaubetul #sakai

Chocolate Moist Cake in the making....
With lots of "ferrero rocher" .....yaaa ampunnnn sambil cincang cekelat ni sambil ayaq liuq merecik2.....#hawaubetul taw..... Apakan daya kita tengah #sakitgigi.....dah 2 minggu tahan.....
Nak cabut gigi pun susah ghupanya.....dentist skrg semua suruh buat root canal.....hari tu masuk je bilik doc terus senak perut....memulas2 rasanya .....
arrrrrggghhhh, menci taw nak kena g dental ni....alahai, kalau lah bole just skipppp kan.....nasib #myecah teman kan...siap dia ckp ....its ok ummi I hug u....u oll ghasa...terus ummi dia meltz....

Kenangan manis yang takkan dilupakan sampai akhir hayat....thank you sifu2 ku yg tingtong n havoc sebab memberi peluang keemasan yang sgt2 awesome....walaupun fizikal skrg dah tak fit macam dolu2 maybe someday passion dengan dunia aerobik tu akan dtg semula....kannnn.....insyaallah
#jangannakkecamsangat
#hawaubetul

: Tahukah anda yg ini raya ke 3? Ade geng kat melaka ni, singgah la sat... Nawaitu nk mkn mee bandung kat muo mase otw nk balik JB nanti. Blh plak die buat mee bandung mase abam mai. Kebetulan betul. Kah! Rejeki... Tq blood... Maaf susahkan anda sekeluarga. Lame dh kan suh abam dtg. So abam dh dtg k. Jgn kabo abam x dtg. Kah3!

#GengElit #PARAtrooper #SgUdang #KemTerandak #DakPergigian #AbamSuruhDiaPakaiUniformAskarDiaXnakPlak #HawauBetul #IniKanRaya

Orang lain yg kahwin..kita plak xboleh move on #hawaubetul ..bukan apa,kita harga setiap gambar yg di ambil.. #florafauna #kepalabana

Dengar tu ye anak-anak dara kat luar sana..Bila maknya ajak pi makan kenduri rajin-rajinkan lah ye pergi..Jangan duk terperap dalam bilik aje kerjanya..Nanti turn angpa kawin satgi takdak sapa datang jangan duk teriak plk naa..makngah cuma berpesan..
#kendurikahwin #anakdara #komik #hiburan #hawaubetul #lawakkeder #lawakkampung

Makngah selalu juga kena macam ni masa duduk universiti dulu..hahaha..time orang sibuk tu lah nak tanya itu ini..bila ditanya balik dia kata takde apa..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#lawakkampung #hambar #hawaubetul #kesian #lawakkeder #members

Alhamdulillah rezeki dibulan puasa...banyak undangan undangan nyanyian di majlis majlis berbuka puasa di hotel hotel sekitar Kuala Lumpur...tapi malam tadi lebih bermakna bila cik tunang turut sama menyanyi diatas pentas...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#akukenagame #revenge #korangtunggu #hawaubetul #hotelroyalkl #myfiance #mylove #ShahMimi #taksukagodie #takdehalbro

Most Popular Instagram Hashtags