[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hawacookies

27 posts

TOP POSTS

CORNFLAKES LOVE πŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Biasa nya kami hias dengan cherry kali ini tukau dgn hiasan sprinkle LOVE πŸ’ž warna warni.

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

Assalamualaikum.. semua...
Hawa cookies ada di #kafeteria hq dbkl...
25pcs rm11...
Kalau nak cuba datang lah beli...
terima kasih...!!

Menghello kitty plk...😍😍
#biskuthellokitty#
#hawacookies #

COCO CRUNCH πŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Dengan hiasan coco menampak kan bentuk bunga lagi 🌸 menariknyaaa!

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

MOST RECENT

Done 50 box cookies Sempena Hari Raya Aidilfitri yang Mulia ini. .
#tepungalmondkisscookies
#hawacookies
#cookiessedap
#cepat #senang #mudah
#gift #akikahgift #weddinggift

SUJI ROLLS πŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Tahun ini ditambah dgn resepi baru iaitu kuih suji rolls , biasa nya kampung slalu buad sbb apa? Ia senang dibuad + sedap & menarik melihat! πŸ˜‹
Kene cuba ni!

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

ALMOND LONDONπŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Dengan almond sebiji dgn rangup dibakau + lebih coklat + lebih almond cincang! 🍫πŸͺ Dengau pun sudah cukup apa tggu lagi.

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

OREO SLICE πŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Dengan adunan campur lebih oreo lebih coklat! 🍫 tengok pun sudah terliur! πŸ˜‹

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

CORNFLAKES LOVE πŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Biasa nya kami hias dengan cherry kali ini tukau dgn hiasan sprinkle LOVE πŸ’ž warna warni.

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

COCO CRUNCH πŸͺ

Waaahh nampak sedap bukan! 😍
Dengan hiasan coco menampak kan bentuk bunga lagi 🌸 menariknyaaa!

Ada 2jenis balang kami buad
Iaitu:
Balang Kecik dgn RM17
Balang Besau dgn RM32
Jika berminat boleh pm kami
012-9773594

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

Menghello kitty plk...😍😍
#biskuthellokitty#
#hawacookies #

My assistance...😘😘😘
#tartgumuksss#
#hawacookies #

Assalamualaikum.. semua...
Hawa cookies ada di #kafeteria hq dbkl...
25pcs rm11...
Kalau nak cuba datang lah beli...
terima kasih...!!

Kuih Raya by @hawacookies available at @ministryofshopaholic Bazar #glamrayamosh2015 🌸🌸
.
.
Kerepek Nestum
Almond London
Teddy Cookies
Rempeyek
Oreo Slice
Coco Crunch Cookies
.
.
Location : No57A, Tingkat 1, Jalan Diplomatik, 62502 Presint 15 Putrajaya.
Landmark opposite MYDIN and above Kedai Buku Pustaka Mumin.

Waze : Ministry of Shopaholic

For online purchase whatsapp 0192642519/0122688440

Cod putrajaya/serdang/kajang/bangi/cyberjaya

#putrajaya #putrajayavendor #vendorboutiqueputrajaya #sayajualdiputrajaya #vendorputrajaya #onlineboutique #boutiquecafevendor #igshopmalaysia #cod #codputrajaya #codbangi #codserdang #codcyberjaya #codkajang #codupm #codupmserdang #coduniten #codinspen #moshputrajaya #kliuc #glamrayamosh2015 #kuihraya #hawacookies

OREO SLICE!
BISKUT HOMEMADE!

Jelas?
Menarik?
Menyelerakan?
Mau order?

Bole pm kami jika berminat

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

KOKO KRUNCH KAMI!
BISKUT HOMEMADE!

Menarik?
Menyelerakan?
Mau order?

Bole pm kami jika berminat

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

KOKO KRUNCH

WOW!
Balang kecik pun ada dgn harga RM20 (30pcs)
Jika berminat boleh pm kami

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

KOKO KRUNCH

Sebalang RM32 (50pcs)
Jika berminat boleh pm kami

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

Maaf gambar kami post tak berapa nak jelas
InshaAllah kami boleh perbetulkan lagi
Nampak lebih jelas & puas hati tengok
Jika berminat boleh pm kami

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

ALMOND LONDON

Sebalang RM32 (50pcs)
Jika berminat boleh pm kami

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

OREO SLICE

Sebalang RM32 (50pcs)
Jika berminat boleh pm kami

Do follow insta kami
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies
@hawa_cookies

InshaAllah dijamin sedap!
#hawacookies #homemade #biskutraya #kualalumpur #petalingjaya #putrajaya #bangi #ampang #ramadhan #almubarak #yummylicious #foodpics

Most Popular Instagram Hashtags