[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#harummalam

79910 posts

TOP POSTS

Sungai Petani borong 5000pcs Harum Malam. Pakat beli semua di kedai2 jamu berdekatan. 🌹❤️😋😘 #Harummalam #millgen

Senyum Level Lima (5) Sebab Seharian Tak Mandi .....
.
#tapistillwangi
#harummalam

Harum Malam
RM27
📲0️⃣1️⃣2️⃣8️⃣6️⃣6️⃣9️⃣2️⃣9️⃣0️⃣ READY STOCK
JUS HARUM MALAM
😘😘😘
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
Produk terbaik untuk wanita luar dan dalam. Dijamin original dan berkesan. 🌹meningkatkan keinginan dan mempercepatkan ransangan seksual.
🌹bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
🌹membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina.
🌹membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing dan serta mengatasi masalah kerap kencing.
🌹mengurangkan tekanan.
🌹meningkatkan sistem tahan tubuh dan menstabilkan hormon.
🌹membantu menganjalkan kulit serta tubuh bahan. .
.
KHASIAT-khasiat harum malam. ✅membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✅mencantik dan menaikkan seri wajah.
✅membantu menghilangkan bau badan dan mulut. ✅melegakan panas badan ✅menegangkan payudara.
✅memulihkan rasa rapat.
✅mengencang otot kewanitaan.
✅menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
✅menambah keharmonian suami dan Isteri.
✅menyihatkan rahim
✅mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
.
💝💝💝💝💝
.
Golongan yang sesuai mengambil HARUM MALAM.. :-
💡wanita berkahwin
💡anak dara 💡wanita berpantang 💡sesuai untuk yang menyusukan anak.
💡sesuai untuk umur 50 tahun dan ke atas.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
⏰pagi : 1 sudu sebelum sarapan ⏰malam : 1 sudu sebelum tidur (Lagi sedap jika disimpan sejuk)
#harummalammurah #harummalam #jamumurah

.
BADAN MEWANGI DARI PERFUME 💕
.
"Saya sendiri dah cuba.. bukan badan je wangi, habi suka dan saya dengan habi pun makin gembira.Kawan office paling nampak ketara sampai puji2 perfume apa saya guna.Tapi sebenarnya mana ada guna perfume. Sekarang dah tak payah nak pakai perfume lagi.. Encik habi siap belanja untuk 2 bulan punya stok" -Puan Maria, Rembau.”
.
Nak tahu cara nak buat kekal wangi je.
akak kongsikan serba sikit ya.
dulu nenek nenek kita pesan pakai limau purut kan. 🍋
pantang makan itu ini, banyak sangat jangan makan.
orang dulu2 memang la boleh buat semua tu yunk
tapi kalau macam kita sekarang ni relevan lagi ke nak guna cara mcm tu? satu office bau limau nanti.
.
tapi sekarang semua tu dah tak perlu lagi. zaman dah berubah & cara makin mudah. sekarang ni cuma consume HM je dah boleh buat korang kekal wangi taw !
Dah la sedap, cuma consume sikit je dah boleh nampak hasil
.
#HarumMalam TERBUKTI atasi masalah dalaman wanita dan boleh hilangkan bau badan.👍🏻
.
Jadi memang pelbagai fungsi harum malam dalam 1 botol..sesuai untuk semua wanita tanpa had umur..kecuali yang mengandung saja tak boleh ! ❌
.
Akak nak bagi harga #promosi 🎉 untuk korang 😎
.
Harga murah gantikan perfume mahal korang
Bukan rm100, Bukan rm 90 ,Bukan rm50 lagi murah dari tu !!
.
Harga terbaik untuk awak yang wasup akak sekarang 😍
================
Wasup <018-2769511
Wasup <018-2769511
Wasup <018-2769511
================

Selesai!
Thank you Milennial Gen Sdn Bhd for having us!
Congrats for the success of #HarumMalam
And the launch of new products!
#DramaBois
#Dramaband
#SeorangAepulAtWork

Harum malam rm26
Jus rerama rm18
Jus pulih dara rm18

0199328930

#harummalam #jusrerama #juspulihdara

I ❤ Harum Malam so much. Neeza dah amalkan sejak Neeza berada di asasi tau. Memang baik lagi-lagi untuk anak dara. Serius rasa sedap. 😘 Tak rasa macam jamu. 😁 I like! Nak tahu lebih lanjut boleh kunjungi IG @harum_malam_hq @harum_malam_hq @harum_malam_hq dan baca di blog neeza tentang keberkesanan produk ini www.neezalife.com/2017/05/seorang-wanita-kena-amalkan-harum-malam.html #harummalam #rahsiawanita #rahsiaawetmuda #rahsiajelita #lifestylebloggermalaysia

💐HARUM MALAM💐
.
Produk terbaik untuk wanita luar dan dalam😍😍😍 Dijamin original (BOLEH SCAN QR CODE) dan berkesan👍😉
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
🌹 Meningkatkan keinginan dan mempercepatkan ransangan seksual.
🌹 Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
🌹 Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina.
🌹 Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing dan serta mengatasi masalah kerap kencing.
🌹 Mengurangkan tekanan.
🌹 Meningkatkan sistem tahan tubuh dan menstabilkan hormon.
🌹 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh bahan.
🌹 Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
🌹 Mencantik dan menaikkan seri wajah.
🌹 Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
🌹 Melegakan panas badan
🌹 Menegangkan payudara.
🌹 Memulihkan rasa rapat.
🌹 Mengencang otot kewanitaan.
🌹 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
🌹 Menambah keharmonian suami
Isteri.
🌹 Menyihatkan rahim
🌹 Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
.
Golongan yang sesuai mengambil HARUM MALAM :
✔Wanita berkahwin
✔Anak dara
✔Wanita berpantang
✔Sesuai untuk yang menyusukan anak.
✔Sesuai untuk umur 50 tahun dan ke atas.
.
CARA PENGAMBILAN :
✔Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
✔Malam : 1 sudu sebelum tidur (lagi sedap jika disimpan sejuk)
.
👉HARGA : RM33
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
#harummalam #harummalammurah #harummalamori #harummalamoriginal #harummalammurahoriginal

MOST RECENT

Jadi la supermom yg kuat & bijak, akan mengamalkan MOEDER untuk lebih sihat dan bertenaga. Jadual pam pun dapat dipenuhi. Sampaikan stok susu ibu melimpah ruah,. .
Keep In mind, sentiasa bersyukur kepada Allah dengan susu badan yang dikurniakan.Inshaallah akan di limPahkan nikmat jika kita sentiasa tenang dan besyukur kepadaNYA.
.
MOEDER MILKBOOSTER .
Momies yg nak order moeder boleh whatsapp akk ye..
.
Wasap MM ke 012-6767406
Wasap MM ke 012-6767406
.
#harummalam #hm #peluangpregnant #pregnant #mengandung #cahayamata #harummalamborong #pesannenek #wangi #perfume #moeder #moedermilk #moedermilkbooster #breastfeeding #supportbreastfeeding #moederhq #hmhq #milkbooster #susumeriah #tambahsusu #susukambingmurah

www.effatihah.com
.
HARUM MALAM
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
Produk terbaik untuk wanita luar dan dalam. Dijamin original dan berkesan. 🌹meningkatkan keinginan dan mempercepatkan ransangan seksual.
🌹bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
🌹membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina.
🌹membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing dan serta mengatasi masalah kerap kencing.
🌹mengurangkan tekanan.#effatihah
🌹meningkatkan sistem tahan tubuh dan menstabilkan hormon.
🌹membantu menganjalkan kulit serta tubuh bahan. .
.
KHASIAT-khasiat harum malam.
✅membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✅mencantik dan menaikkan seri wajah.
✅membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
✅melegakan panas badan. #effatihah
✅menegangkan payudara.
✅memulihkan rasa rapat. #effatihah
✅mengencang otot kewanitaan.
✅menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
✅menambah keharmonian suami
Isteri. #effatihah
✅menyihatkan rahim
✅mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
.
💝💝💝💝💝
.
Golongan yang sesuai mengambil HARUM MALAM.. :-
💡wanita berkahwin
💡anak dara
💡wanita berpantang 💡sesuai untuk yang menyusukan anak.
💡sesuai untuk umur 50 tahun dan ke atas.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
⏰pagi : 1 sudu sebelum sarapan
⏰malam : 1 sudu sebelum tidur (Lagi sedap jika disimpan sejuk)
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#harummalam#harummalammurah#harummalamori#harummalamoriginal#harummalampromosi #harummalamborong
#vsireh#igkosmetikmurah#jelita#vgripmurah#surekencang#effatihah
#serekencangmurah #harummalamreadystock#harummalammurahori
#harummalamborongoru#basahankencur#jus perapat#ladiescollagen#jamuperapat#sayajualmurah#igkosmetikmurah#mekapmurah#pemborongtermurahselangor#pembekalkosmetikshahalam#bazarpaknil

🌷Harum Malam🌷 👉🏻Merupakan supplement dalaman yang berfungsi mewangikan tubuh sepanjang masa di samping berkesan semulajadi sebagai perapat.
Antara lain kelebihan khasiat jus Harum Malam termasuk:👇🏻 🌹Mengurangkan masalah bau tubuh badan
🌹Mengatasi masalah keputihan
🌹Membantu mengurangkan kegatalan pada Miss V
🌹Membantu mengurangkan masalah badan berbau
🌹Mengetatkan, menegangkan dan merapatkan otot rahim
🌹Membantu penyingkiran toksin dari badan
🌹Anti-penuaan dan mencantikkan bentuk badan
🌹Mengempiskan perut buncit
🌹Mengawal berat badan
🌹Melicinkan kulit dan menyihatkan rambut. 📲www.wasap.my/60148306417

#harummalam
#harummalammurah
#harummalammalaysia

Hebatnya Harum Malam dgn izinNya. Ramai yg hamil setelah bertahun menanti. 🌹❤️😘 #harummalam #millgen #borong #bazar #bazarpaknil #visitmyig #shahalam #selangor #kl #johor

CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
FREE POSTAGE
TO ORDER >
WASSAP : +6010-503 3802
WECHAT : OFFICIAL_TINGGI
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori

CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
FREE POSTAGE
TO ORDER >
WASSAP : +6010-503 3802
WECHAT : OFFICIAL_TINGGI
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori

CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
FREE POSTAGE
TO ORDER >
WASSAP : +6010-503 3802
WECHAT : OFFICIAL_TINGGI
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori

CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
FREE POSTAGE
TO ORDER >
WASSAP : +6010-503 3802
WECHAT : OFFICIAL_TINGGI
.
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori

Akak macik meh sini produkk tngh panas d pasaran nie produk HARUM MALAM uolssss minum2 je dha wangi bukan wangi shja tauu ada kebaikan luaran serta dalaman detail semua dgn pic atas tuu . takk rugi belii yg ada masalah bau badan tuu yg selalu mandi minyak wangi sbb nak cover bau badan ketika berpeluh tak payah nak mandi winyak wangi sebotol dah beli je HARUM MALAM nie minum je tunggu kesann dah wangi dri dalaman bukan tuu sjaaa harum malam nie bnyk kebaikan luaran dan dalaman . kesan wow meletop tauu . jgnn nak tunggu lama2 lhaa akakkk ye pergi sja ke kedai @jesseltonborneo_grand_merdeka @grandmerdekamall LOT G123 . hargaa kita boleh rundingg dan yg nak borong tu pun boleh yaa . maklumat lanjut boleh hubungi 01136674214 (anne)
#harummalam #kotakinabalu #jesseltonborneo #grandmerdekamall #borongmurah #hargabolehrunding

💐HARUM MALAM💐
.
Produk terbaik untuk wanita luar dan dalam😍😍😍 Dijamin original (BOLEH SCAN QR CODE) dan berkesan👍😉
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
🌹 Meningkatkan keinginan dan mempercepatkan ransangan seksual.
🌹 Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
🌹 Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina.
🌹 Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing dan serta mengatasi masalah kerap kencing.
🌹 Mengurangkan tekanan.
🌹 Meningkatkan sistem tahan tubuh dan menstabilkan hormon.
🌹 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh bahan.
🌹 Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
🌹 Mencantik dan menaikkan seri wajah.
🌹 Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
🌹 Melegakan panas badan
🌹 Menegangkan payudara.
🌹 Memulihkan rasa rapat.
🌹 Mengencang otot kewanitaan.
🌹 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
🌹 Menambah keharmonian suami
Isteri.
🌹 Menyihatkan rahim
🌹 Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
.
Golongan yang sesuai mengambil HARUM MALAM :
✔Wanita berkahwin
✔Anak dara
✔Wanita berpantang
✔Sesuai untuk yang menyusukan anak.
✔Sesuai untuk umur 50 tahun dan ke atas.
.
CARA PENGAMBILAN :
✔Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
✔Malam : 1 sudu sebelum tidur (lagi sedap jika disimpan sejuk)
.
👉HARGA : RM33
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
#harummalam #harummalammurah #harummalamori #harummalamoriginal #harummalammurahoriginal

CALCIUM TIENS READY STOCK!!!
:
FREE POSTAGE
TO ORDER :
📱 Ws : +601116684627
📱 Wc. : idgalery
High Quality Dietary Supplement adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yg sgt membantu lelaki & wanita yg terbantut ketinggian serta yg ingin menambah ketinggian lg

Scientifically Researched & Proven Height Formula!
.

Consume CALCIUM TIENS dgn KONSISTEN & amalkan SENAMAN KHAS utk MENINGGIKAN BDN. Bergantung pd metabolisma.

SENAMAN MUDAH DGN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
- DUDUK di atas ke-2 belah kaki.
- ANGKAT TGN tegak ke atas.
- Berbaring TANPA LURUSKAN KAKI.
.
.
#glutalapunzelmalaysia #ubatgemuk #ubatjerawat
#glutapanaceamalaysia
#hadzrawhite #hadzrawhitemurah #hadzrawhitemalaysia #hadzrawhitemurahoriginal #hadzra #hadzraoriginal #hadzracandy #harummalamoriginal #harummalam #harummalammurah #jusharummalam #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal
#sayajualheigtup #freepostage #malaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #prelovedmalaysia
#tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia #heightupori

JUS PULIH DARA
.
RM20 Belum Termasuk Pos
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
FUNGSI UTAMA :
- Meningkatkan kesihatan dalaman dan kecantikan.
- Mengatasi masalah senggugut dan keputihan
- Menghilangkan bau badan & mulut
- Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
- Membersih dan mengecutkan rahim
- Menegangkan payudara
- Membantu merawat luka dalam perut dan selepas pembedahan
- Menguatkan sistem kemutan
- Menambahkan kolegen dalam badan
- Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin
- Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
- Awet muda
- Dengan perisa mixfuits yang amat sedap, uolz akan lebih teruja untuk menikmatinya
.
.
#juspulihdara #juspulihdaramurah #juspulihdaraoriginal #juspulihdaramalaysia #juskekaldaramurah #juskekaldara #juskekaldaraoriginal #harummalam #harummalammurah

Tisu Magic ready stok..!!
BORONG
5 X RM7
10 X RM5.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)
.
💥Mengenai tisu ajaib dan power ini - UNTUK TAHAN LAMA!]💥
🍬 Dapat menghindar PANCUTAN PRAMATANG / Pancut cepat / Ejakulasi tak sampai seminit!
🍬 Boleh bertahan 30 minit sehingga 2 jam.
🍬 Hanya mengandungi bahan ANTISEPTIC, DIJAMIN tiada kesan sampingan dan amat berkesan. Tidak panas seperti gambir sarawak.
🍬 Hanya dengan menyapu tisu ini kepada zakar anda dan biarkan selama 2-5 minit sebelum anda memulakan 'pelayaran'.
🍬 6 keping Super Magic Power Tissue dibekalkan dalam 1 kotak yang boleh digunakan sebanyak 15-20 kali.
🍬 Anda boleh menyimpan 1 atau 2 keping Super Magic Power Tissue ini didalam wallet / beg duit anda untuk persediaan waktu-waktu kecemasan.
.
Made as USA Standard New York
.
Penyelesaian kepada masalah Pancutan Pramatang! [Selepas penggunaan tisu ini]
💋 Isteri semakin sayang
💋Anda lebih perkasa
💋 Tidak perlu menelan sebarang pil / ubat gagah untuk tahan lama lagi!
.
Cara Pemakaian:
💥Sapu kepala zakar, urat bawah zakar dan sedikit sapuan di batang zakar (jika perlu) 5 minit sebelum 'bersama' isteri anda. Anda mungkin akan berasa sedikit kebas. Sekiranya anda tidak puashati dengan 'prestasi' anda, masa menunggu ini boleh dipanjangkan sehingga 15 minit ataupun anda boleh menyapunya dengan kuantiti yang lebih banyak.
Anda boleh mencuci ataupun dibiarkan sahaja sebelum berjima'. Untuk tujuan 'oral', cuci dengan air bersih selepas 'masa menunggu' tersebut.
.
TO ORDER, WHATSAPP/ SMS: +60123973713 . . .
.
#sayajual #sayajualmurah #ubatkuat #lelakihebat #isterisayang
#sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #langsing #pureslim7doriginal #detox #kurus #slim #supplementonline #harummalam #dmsmissslim #originalproductonly #ramping #larismabeautyhealth #bazarpaknil #sihatcantik #shoppingonline #bazaronline #tissuemagicmurah #tissuesupermagic #tissuesupermagicman #lemonex

Tisu Magic ready stok..!!
BORONG
5 X RM7
10 X RM5.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)
.
💥Mengenai tisu ajaib dan power ini - UNTUK TAHAN LAMA!]💥
🍬 Dapat menghindar PANCUTAN PRAMATANG / Pancut cepat / Ejakulasi tak sampai seminit!
🍬 Boleh bertahan 30 minit sehingga 2 jam.
🍬 Hanya mengandungi bahan ANTISEPTIC, DIJAMIN tiada kesan sampingan dan amat berkesan. Tidak panas seperti gambir sarawak.
🍬 Hanya dengan menyapu tisu ini kepada zakar anda dan biarkan selama 2-5 minit sebelum anda memulakan 'pelayaran'.
🍬 6 keping Super Magic Power Tissue dibekalkan dalam 1 kotak yang boleh digunakan sebanyak 15-20 kali.
🍬 Anda boleh menyimpan 1 atau 2 keping Super Magic Power Tissue ini didalam wallet / beg duit anda untuk persediaan waktu-waktu kecemasan.
.
Made as USA Standard New York
.
Penyelesaian kepada masalah Pancutan Pramatang! [Selepas penggunaan tisu ini]
💋 Isteri semakin sayang
💋Anda lebih perkasa
💋 Tidak perlu menelan sebarang pil / ubat gagah untuk tahan lama lagi!
.
Cara Pemakaian:
💥Sapu kepala zakar, urat bawah zakar dan sedikit sapuan di batang zakar (jika perlu) 5 minit sebelum 'bersama' isteri anda. Anda mungkin akan berasa sedikit kebas. Sekiranya anda tidak puashati dengan 'prestasi' anda, masa menunggu ini boleh dipanjangkan sehingga 15 minit ataupun anda boleh menyapunya dengan kuantiti yang lebih banyak.
Anda boleh mencuci ataupun dibiarkan sahaja sebelum berjima'. Untuk tujuan 'oral', cuci dengan air bersih selepas 'masa menunggu' tersebut.
.
TO ORDER, WHATSAPP/ SMS: +60123973713 . . .
.
#sayajual #sayajualmurah #ubatkuat #lelakihebat #isterisayang
#sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #langsing #pureslim7doriginal #detox #kurus #slim #supplementonline #harummalam #dmsmissslim #originalproductonly #ramping #larismabeautyhealth #bazarpaknil #sihatcantik #shoppingonline #bazaronline #tissuemagicmurah #tissuesupermagic #tissuesupermagicman #lemonex

Harum Malam bukan untuk wanita yang sudah berkahwin sahaja tetapi sesuai juga untuk anak dara. Boleh di ambil setiap hari walaupun period, dalam pantang dan menyusu bayi. Untuk wanita yang preggy (pregnant) tidak digalakkan untuk consume sebab takut akan mengalami kesukaran bersalin (sempit). Golongan yang sesuai ambil minuman kesihatan Harum Malam:
 Wanita Berkahwin
 Anak Dara
 Wanita Berpantang
 Sesuai untuk yang menyusukan anak
 Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas

Kelebihan dan khasiat minuman kesihatan Harum Malam:
 Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
 Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
 Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
 Melegakan panas badan.
 Menegangkan payudara.
 Memulihkan rasa rapat.
 Mengencang otot kewanitaan.
 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
 Menambah keharmonian suami isteri.
 Menyihatkan rahim.
 Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
 Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
 Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
 Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
 Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
 Mengurangkan tekanan dan tension
 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Cara pengambilan:
Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
Malam : 1 sudu sebelum tidur
*boleh diminum terus
*Pastikan guna sudu plastik kerana Harum Malam mengandungi madu,dikhuatiri kalau guna sudu besi akan hilang khasiatnya.boleh simpan dalam peti sejuk .Produk Harum Malam Halal dan lebih 7 tahun dalam pasaran.. Kandungan:
Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica, strawberry, senna.
100% ramuan asli

Isipadu : 250 ml
.
RM29
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +60173441378
.
.
#HarumMalam #HarumMalamMurah #JusHarumMalam #JusHarumMalamMurah
#HarumMalamOriginal #HarumMalamOriginalMurah #HarumMalamOri #JusHarumMalamMurahOriginal #JusHarumMalamMurahOriginalmurah

Most Popular Instagram Hashtags