#hariibu

MOST RECENT

.
====================
TELEKUNG ZARA AAFIAH
====================
.

Zara Aafiah, seindah namanyaa. Ini lah telekung yang ditunggu-tunggu. Telekung Zara Aafiah ni ada 13 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold
_
Percaya tak percaya, team kak Zara yang tgh qc & lipat pun melting habis hadap telekung ni, tahan je masing2 bulan puasa ni😍 .
.
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah ni👇🏻
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe

13 Warna Available:
▶️Apple Green
▶️Baby Blue
▶️Grey
▶️Dark Blue
▶️Light Brown
▶️Nude
▶️Light Purple
▶️Peach
▶️Baby Pink
▶️Dusty Pink
▶️Rose Pink
▶️Black
▶️Dark Brown .
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya
+ FREE Ramadhan Reminders
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo Pengenalan: .
1pc RM139/pc
2pcs RM270 (RM135/pc)
3pcs RM399 (RM133/pc)
==================
.

best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.

#telekungzaraaafiah #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungtarawikh

.
====================
TELEKUNG ZARA AAFIAH
====================
.

Zara Aafiah, seindah namanyaa. Ini lah telekung yang ditunggu-tunggu. Telekung Zara Aafiah ni ada 13 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold
_
Percaya tak percaya, team kak Zara yang tgh qc & lipat pun melting habis hadap telekung ni, tahan je masing2 bulan puasa ni😍 .
.
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah ni👇🏻
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe

13 Warna Available:
▶️Apple Green
▶️Baby Blue
▶️Grey
▶️Dark Blue
▶️Light Brown
▶️Nude
▶️Light Purple
▶️Peach
▶️Baby Pink
▶️Dusty Pink
▶️Rose Pink
▶️Black
▶️Dark Brown .
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya
+ FREE Ramadhan Reminders
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo Pengenalan: .
1pc RM139/pc
2pcs RM270 (RM135/pc)
3pcs RM399 (RM133/pc)
==================
.

best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.

#telekungzaraaafiah #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungtarawikh

.
====================
TELEKUNG ZARA AAFIAH
====================
.

Zara Aafiah, seindah namanyaa. Ini lah telekung yang ditunggu-tunggu. Telekung Zara Aafiah ni ada 13 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold
_
Percaya tak percaya, team kak Zara yang tgh qc & lipat pun melting habis hadap telekung ni, tahan je masing2 bulan puasa ni😍 .
.
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah ni👇🏻
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe

13 Warna Available:
▶️Apple Green
▶️Baby Blue
▶️Grey
▶️Dark Blue
▶️Light Brown
▶️Nude
▶️Light Purple
▶️Peach
▶️Baby Pink
▶️Dusty Pink
▶️Rose Pink
▶️Black
▶️Dark Brown .
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya
+ FREE Ramadhan Reminders
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo Pengenalan: .
1pc RM139/pc
2pcs RM270 (RM135/pc)
3pcs RM399 (RM133/pc)
==================
.

best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.

#telekungzaraaafiah #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungtarawikh

.
====================
TELEKUNG ZARA AAFIAH
====================
.

Zara Aafiah, seindah namanyaa. Ini lah telekung yang ditunggu-tunggu. Telekung Zara Aafiah ni ada 13 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold
_
Percaya tak percaya, team kak Zara yang tgh qc & lipat pun melting habis hadap telekung ni, tahan je masing2 bulan puasa ni😍 .
.
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah ni👇🏻
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe

13 Warna Available:
▶️Apple Green
▶️Baby Blue
▶️Grey
▶️Dark Blue
▶️Light Brown
▶️Nude
▶️Light Purple
▶️Peach
▶️Baby Pink
▶️Dusty Pink
▶️Rose Pink
▶️Black
▶️Dark Brown .
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya
+ FREE Ramadhan Reminders
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo Pengenalan: .
1pc RM139/pc
2pcs RM270 (RM135/pc)
3pcs RM399 (RM133/pc)
==================
.

best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.

#telekungzaraaafiah #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungtarawikh

.
====================
TELEKUNG ZARA AAFIAH
====================
.

Zara Aafiah, seindah namanyaa. Ini lah telekung yang ditunggu-tunggu. Telekung Zara Aafiah ni ada 13 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold
_
Percaya tak percaya, team kak Zara yang tgh qc & lipat pun melting habis hadap telekung ni, tahan je masing2 bulan puasa ni😍 .
.
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah ni👇🏻
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe

13 Warna Available:
▶️Apple Green
▶️Baby Blue
▶️Grey
▶️Dark Blue
▶️Light Brown
▶️Nude
▶️Light Purple
▶️Peach
▶️Baby Pink
▶️Dusty Pink
▶️Rose Pink
▶️Black
▶️Dark Brown .
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya
+ FREE Ramadhan Reminders
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo Pengenalan: .
1pc RM139/pc
2pcs RM270 (RM135/pc)
3pcs RM399 (RM133/pc)
==================
.

best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.

#telekungzaraaafiah #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungtarawikh

.
====================
TELEKUNG ZARA AAFIAH
====================
.

Zara Aafiah, seindah namanyaa. Ini lah telekung yang ditunggu-tunggu. Telekung Zara Aafiah ni ada 13 pilihan warnaa. Ada warna pastel, eh ada jugak warna bold
_
Percaya tak percaya, team kak Zara yang tgh qc & lipat pun melting habis hadap telekung ni, tahan je masing2 bulan puasa ni😍 .
.
==========================
Apa yang best dengan Zara Aafiah ni👇🏻
==========================
.
Material yg super soft:
100% High Quality Polyester Crepe

13 Warna Available:
▶️Apple Green
▶️Baby Blue
▶️Grey
▶️Dark Blue
▶️Light Brown
▶️Nude
▶️Light Purple
▶️Peach
▶️Baby Pink
▶️Dusty Pink
▶️Rose Pink
▶️Black
▶️Dark Brown .
.
+ FREE Exclusive Box Zara Awliya
+ FREE Ramadhan Reminders
.
** boleh request Wish Card, kami bagi FREE sahaja😍 boleh la nak hadiahkan untuk mak awak ke mak mertua atau isteri kesayangan! #TelekungZaraAafiah
_
Kak Zara bagi Pakej set in Exclusive Box + FREE gift lagi tau
.
.
=================
Normal Price: RM189
.
Promo Pengenalan: .
1pc RM139/pc
2pcs RM270 (RM135/pc)
3pcs RM399 (RM133/pc)
==================
.

best ke best??
Whatsapp admin Kak Zara tau kalau nak order:
+60162843233
+60162843233
+60162843233
.
.

#telekungzaraaafiah #telekungzaraawliya #zaraawliya #zaraawliyapremium #telekunghantarankahwin #umrah #haji #telekungumrah #telekunghantaran #hadiahibu #giftforher #telekungkahwin #telekung #telekungsolat #mothersdaygift #hariibu #sayajual #sayajualtelekung #telekungraya #solat #solatready #telekungraya #umrahhaji #telekunghantaran #telekungtarawikh

To all of the toughest women..
And specially for the 1 I sure know.. She may look weak
but do you know graphene?
She may not be the prettiest,
but do you know lily?
Nothing rivals her.

Human! I know she is
But have you ever wondered why God created them-kind ?
Because God knows, without their present you wouldn't be a person, but a body.

I never minded being in hard times,
Cause she was with me .
Her smile in sorrow strengthened me much more than I could myself.

In an insufficiency, she taught me to be greatful.
She makes me believe that,
Only hope that let us stood still in storms.
Hope in God Almighty

Thank you for being the best human-being for me.
You're far away, but my prayers always stay.

Happy mother's day, mama.
Kiranya Tuhan selalu menjadi sandaranmu dan pijakan langkahmu.
Amin🙏💎 🌺Bunga bakung, seperti cantikmu

#happymothersday #mama #dzieńmatki #hariibu

Most Popular Instagram Hashtags