#hari2cutihari2kerja

MOST RECENT

Alhamdulillah..rezeki pagi ini..
Terima kasih Ya Allah..
Untung bawak stok ikut balik kampung😬

#projekSTG
#hari2cutihari2kerja

#bisnesonlinesenangla
#hari2cutihari2kerja

Settle masuk sale 4 angka dari team Penang ,Selangor ,Johor dengan stokis J50(stokis STG kat JB) ..pakej siap tolong pos > senang kan bisnes online ni hihii😁

Sebab tu Ida pilih #ProjekSTG as PART TIME masa keje nurse dulu. Padahal dulu overtime & keje memang x tentu masa . Kawan2 pon sllu pening dengo roster keje Ida hahaha.
#nursemestipaham kannn..
#themagicofparttime yg awesome !
#lovewhatido ❤️ #Alhamdulillah

Eehhh...honeymoon kerr???
Hehehehe...sambil2 la ekk.. Ni namanya smbil menyelam...kita minum air😁😁
Alhamdulillah....
Terima kasih Allah...
Tak putus2 biz partner masuk sale dari siang tadi... Ida pilih bisnes yg memang kita bole jalankan tak kira kat mana kita berada...
Best sgt2 mcm ni....korang yg dah mula tu,buat sungguh2 tau....join the club😉😉 #businesswithpleasure #hari2cutihari2kerja

Happy Weekend Day 😁😁😁
Sebelum kite outing arini bawak anak2.. kite check stock dulu..Topup stock mane yang patut..stock utk dalam kareta wajib ade tu.. kite kene sentiase ready stock sebab Hotproduk sentiase dicari oleh customer..Don't worry.. sis akan sentiase payung stock utk bisnes partner n customer kesayangan hambe 😁😁😁
#hari2cutihari2kerja
#bisneswithpleasure😘

Today aii pegi keje with mylove😍
#merempitbersama #hari2cutihari2kerja

Adoiii... tak tahan... tak tahan...😂😆 Penangan closing bulan lepas bertingkek2 stok Siti kehabesan.. Ni baru nak ambik stok closing lepas yg akk restok!

Cemas.. kelam kabut semua ada dik oiii .... kalau stok xde huhu.. #projekSTG
#CatChampions
#FALCONempire
#hari2cutihari2kerja

#hari2cutihari2kerja
Kalau hari sekolah tak sempat nak membaWang pasal #projekSTG.

Dua2 cikgu disiplin seorang pagi seorang petang . Kebetulan stok BB+GLO usth dah habis so CguTinie g la COD ke umah usth.🥰 Hari ni baru berkesempatan sharing gerak kerja . Usth Paridah memang selama ni suka beli untuk kegunaan sendiri. Diam tak diam sejak join sales terkumpul dah RM3700 di pangkat D3 iaitu 9%. Memang merasa bonus tiap2 bulan. 💵💰 Sudah terang lagi bersuluh CguTinie bagi gerak kerja utk capai sales RM1000 personel dan besarkan networking.
Buku katalog produk pon berjaya digrab usth. .
.
Semoga kami istiqomah dapat membantu dan buka peluang kepada anak2 buah dan bekas anak2 yg sudah tamat pelajaran tingkatan 5 @ peringkat university. .
Jom kita gali gunung emas di HAI O.
#projekSTG
#bisnesonlinesenangla
#bisnesberjemaah #sama2buat #sama2berjaya #sama2kaya
#dropshipperberslipgaji
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

Sepetang di Bukit Jalil ... dah balik pon
Rasa terbakor benau bila BP2 kat KL , Nilai dok upload posting dgn benda hotsss ni.
Bukan nak beli tiket final ( tak tau pon dah start jual ke belum) ... tpi nak jemput marketing tools balik ke sarang sebelum diagihkan kepada leader team #cguTiniefighter.
Semoga makin meroket dgn adanya marketing tools yg comel dan senang dibawa ke mana2 cuma selit2 je kat handbag.
Thanks Allod Bergelora designer dan CACM for the idea. Proud to be #CATCHAMPION. Ada jer idea yg meletop2 utk memberi semangat dan jalan utk kami berbiz dgn bergaya.
So fresh from oven ....TADAAAA.... #hari2cutihari2kerja
#projekSTG
#bizberjemaah #sama2buat #sama2berjaya #sama2kaya

Everyday is a new you!
SuuuSuuu!!!! 💪💪 Hujan rahmat kat luar..meh selfie 1 dlu 😊
Arini nak gi stokis lg, setelkan katalog CAT yg baru smpi . Sape Nak?? 🙋🙋
.
#cdmMMD
#ShawlRizmanRuzaini
#SetCozuma
#projekSTG
#hari2cutihari2kerja

Customer happy..sis ila lagi happy 🤗🤗
Alhamdulillah..customer repeat order lagi set eziclean..semestinye eziclean memudahkan pelbagai cucian..semudah seEasy kan namenye Eziclean ni..memang pasti jadi pembantu setiap suri rumah.. Thanks my bisnes partner @shah ida sudi cod kan hotproduk utk customer malam2 ni.. 😍😍
#syukurinikmatmuyaAllah
#hari2cutihari2kerja

Bila coach bakal Senior Sales Manager Siti Hairiyah yg pemalu ni , teringat Ida masa awal2 berbisnes . 😁sama!

Tp disebabkan mentor selalu pesan. “NAK BERJAYA KENA BUANG MALU”
Tp bukanlah jadi x tau malu yaaaa 😂
Maksudnya > nak malu tu kena la bertempat.

Malu2 dia pon,bulan Nov ada sale Rm 2222.00 ! 👍n persoalannya bape bulan ni beliau rasa mcm “stuck” utk buat sale sebenarnya. ... Lepas bedah siasat network beliau tadi..
Ida dah nmpak n tunjuk ‘jalan keluar’ yg lebih details , terus Siti rasa macam bole naik pangkat seterusnya dlm masa singkat ni .

Haa camtula....hebatttt💪🏼💪🏼💪🏼 Yakin pada diri dan sentiasa bertanya utk dpatkan “jalan” mudah tanpa peningkan diri sendiri lgi lpas ni okay😉. Kalau Ida yg malu2 ni pon bole naik pangkat ,so Siti pon mesti bole ok💪caiyok2!!! #ProjekSTG #CATchampions
#FALCONempire #workfromhome #hari2cutihari2kerja #misipencenawal
#timefreedom #2GAJIsebulan

Medical lab staff buat #2GAJIsebulan!! Umur muda 20-an tak menjadi penghalng tuk beliau mempunyai total sale hampir RM 3k !! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Tadi Ida ajar pulak macam mana nak cepat2 besarkan sale team beliau memandangkan HARI-HARI ada sale ni . Sangat hebakk!
1 sale tarik pulak sale2 yg lain. Haaa best kan tu 😍

Semuanya boleh bila MINDA kita cakap BOLEH.. All the best dik!
#ProjekSTG #hari2cutihari2kerja
#CATchampions
#FALCONempire

Sambil menunggu protege hakak sampai.
Sempat settle kan postage dan clearkan HOW TO DO tuk beberapa orang leader yg nak mantopkan sale memasing.. Masa tu kan 💰💰💰💰💰 Meh la kita keje keras.
Buat apa yg kita suka , otomatik terhilang terus rasa penat hihiii... #workfromhome
#hari2cutihari2kerja
#2GAJIsebulan

#hari2cutihari2kerja

Abaikan muka kombang semangkok CguTinie. Datang ke sini langkah kanan. alhamdulillah done top up utk leader . In sya Allah bonus 10 hb nnti muka ada senyummmm🥰

#projekSTG
#bizberjemaah #sama2buat #sama2berjaya
#bisonlinesenangla

Exclusive coaching utk bakal Diamond Sale Manager yg menyengat di Selatan...
Jaga2!!! “Rasa macam sale takat tu je bole buat sebelum ni....”
Tapi bila ‘bedah siasat’ dgan Ida tdi...networking beliau rupanya bole buat 2 kali ganda lebih!!😱😱 Skang,
✅Gerak kerja lebih jelas...
✅Dah tau nak fokus yg mne lbih penting..
🔜Tinggal nak ‘paksa’ diri utk buat & buat je.. Ida doakan akak cepat2 merasa bonus minimum 4 angka dgn 31% yg dah tak lama je tu lagi...kemon2💪💪💪 #ProjekSTG
#CATchampions
#FALCONempire
#hari2cutihari2kerja
#tothenextlevel

#hari2cutihari2kerja

Berbaki 8 hari lagi. Sebelum nak fly for VVIP Trip ke JAKARTA bersama SHOM .
Pinangan demi pinangan diterima . Syukur alhamdulillah gandakan lagi yg Allah agar kemanisan bulan terakhir 2018 mencatat rekod terbaik 2018.

The power of stock mmg luarbiasa . Sebut jer kita boleh COD ...sebut jer kita boleh poskan.
Biznes berjemaah memang awesome dan magis .
#projekSTG
#biznesberjemaah
#projekbeliimpian
#towardsincome5angkasaving5angkabelanja5angka

Reward utk anak2 yg kena tinggal di rumah . Gi COD RM2️⃣5️⃣7️⃣⏺0️⃣0️⃣ di MINES LAGI
#hari2cutihari2kerja
#projekSTG
#magicofpartime
#towardsincome5angkasaving5angka

Alhamdulillah rezeki hari ke 3 bulan DECEMBER .
RM1️⃣5️⃣4️⃣⏺0️⃣0️⃣ Pinangan berganda daripada sabun me ditambah dgn shampoo me + conditioner . Khas buat anakanda putera dan puteri cikgu Azlina Ismail.
Kasih bonda buat anakanda2.
Lepas balik bercuti di Langkawi masing2 hari2 mandi laut . Paham2 je kan.
#projekSTG
#hari2cutihari2kerja
#cutiponbizonlineon
#bisnesonlinesenangla
#thepowerofstock

Selesai masuk sale 3 angka team DSM Cikgu Adriana dari Sarawak siap postage .
Tunggu je barang sampai depan umah😍😍 #bisneskonlinesenangla

Tak perlu kuar rumah.
Jarak bukan penghalang.
Janji ada kuota Internet sbb tak de la kita sediakan hihiii... Dan paling penting DIRI SENDIRI NAK buat dan kami coach 😘😘.. ilmu pon free taw dlm bisnes hujung jari ni.
#meroCATawalbulan
#ProjekSTG
#CATchampions
#FALCONempire
#hari2cutihari2kerja

Pejam celik..pejam celik... Eh,dah 11 bulan rupanya tak sarung scrub suit... Rindu ada...tpi lgi rindu dgan life before ade ape2 tanggungjawab...tak stress pown...enjoy jer... Skang lagi bertambah best...bila kita dpat buat bnda yg kita suka...takde sape nak marah...xde sape nak suruh keje overtime....hehehe

Semua ni asbab #projekSTG...
ALHAMDULILLAH..... Okay,ready utk pre-closing....
🔜 Appoinment
🔜 Singgah office
🔜 Postage produk

Okay,bai... #hari2cutihari2kerja

Most Popular Instagram Hashtags