#hardwaxmalaysiamurah

MOST RECENT

DOLLYWAX BEAN
.
🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA.
🌼 Mencabut bulu hingga ke akar.
🌼 Bulu Lambat tumbuh.
🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis.
🌼 Kulit semakin cerah dan gebu.
🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur.
🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA.
🌼 Harga mampu milik.
🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita.
.
Berminat? Boleh whatsapp lia terus 0182504966 😊

#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

DOLLYWAX 😍
Warna dollywax : Green (warna boleh pilih, fungsi sama walau berbeza warna) .
.
Apa kelebihan dollywax kita dari yang ada dipasaran sekarang ?
.
✔stripless (xperlu kain)
✔boleh wax 1 badan (lubang hidung, telinga, misai, jambang, dan semua !)
✔sangat sesuai untuk lelaki yang menjaga penampilan muka
✔cepat dan mudah
✔tak melekit
.
Stop shaving, start waxing!
Jangan shave lagi guys, mari cuba jelly wax. 100% organic! 😍
.
Sudah pastinya mencabut bulu dari akar! 🙀
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia # #hantaran #jellywax #jellywaxmalaysia

Anda Banyak Bulu dan penat selalu cukur?? Dah la cukur bulu tumbuh semakin lebat!!
Dengan sapu dollywax bulu anda akan tanggal dari akar dalam masa 1 minit!!
Ucapkan selamat tinggal kepada pencukur anda!!
.
DOLLY WAX SANGAT SESUAI DIGUNAKAN PADA :
.
✔ Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLY WAX
.
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau ✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
CARA PENGGUNAAN DOLLY WAX
.
✔ panaskan wax selama 5 minit
✔ Lap kawasan tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah ke atas
✔ Pastikan kulit anda bersih
.
NOTED : Adalah diingatkan supaya tidak mengunakan dollywax pada kawasan yang ada luka atau kulit sensitif.
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia # #hantaran #jellywax #jellywaxmalaysia

Kenapa perlu Dollywax ?
.
Dollywax boleh wax seluruh badan tanpa kesan sampingan. Antara bahagian badan yang boleh di wax :
✔ Misai janggut, Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLYWAX
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau
✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
Whatsapp sis +601139984945 untuk dapatkan harga promosi😘
.
#dollywax#hardwaxmalaysiamurah#hardwaxbeans#waxingmurah#waxingspa#waxbeans#dollywaxsungaibuloh#dollywaxbangsar#dollywaxkotadamansara#dollywaxkl

Sapa ada masalah anak rambut banyak?? Bila pakai tudung baru 2 3 jam rambut dah terkeluar keluar kan.. Pastu jolok2 masuk balik😆😆
.
Kalau gunting, shave nanti tak sampai ke kulit, dok cucuk tajam2
.
Haa jom ler kita ber Dollywax semua anak2 rambut tuu.. Sekali tarik je hilang terus.. Jom whatsapp Lia 0182504066 😃💕
.
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

DOLLYWAX 😍
Warna dollywax : Cream (warna boleh pilih, fungsi sama walau berbeza warna) .
.
Apa kelebihan dollywax kita dari yang ada dipasaran sekarang ?
.
✔stripless (xperlu kain)
✔boleh wax 1 badan (lubang hidung, telinga, misai, jambang, dan semua !)
✔sangat sesuai untuk lelaki yang menjaga penampilan muka
✔cepat dan mudah
✔tak melekit
.
Stop shaving, start waxing!
Jangan shave lagi guys, mari cuba jelly wax. 100% organic! 😍
.
Sudah pastinya mencabut bulu dari akar! 🙀
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia # #hantaran #jellywax #jellywaxmalaysia

Apa bahan wax ni ? Selamat ke ? Preganant boleh pakai ke ? Sensitif skin boleh pakai ke ? Haa meh tengok bahan2 dollywax ni.
.
Natural Wax Ingredients:
✔Colophonium(Rosin)
✔Glyceryl Rosinate
✔Ethylene/VA
✔Copolymer
✔Paraffin
✔Glyceryl Hydrogenate Rosinate
✔Methyl Hydrogenated Rosinate
✔Hydrogenated Coconut Oil
✔C30-45 Alkyl Methicone
.
Pregnant momies boleh guna ye. Selamat ! No worries. For sensitive skin pun boleh guna 💕 .
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia #hantaran #dollywax #jellywaxmalaysia

Kecil-kecil cili api Dollywax nie 👻 walaupun harga kecil, tapi cukup untuk satu badan guna.
.
Jika di spa, anda sedia maklum. Untuk bahagian ketiak sahaja berharga RM20. Kaki pula RM55. Belum campur harga bahagian tangan dan private part. 💸
.
Sekarang, semua orang boleh membuang bulu sehingga akar. Lebih hebat, kita boleh buat sendiri! Lebih privasi dan tenang. Tkperlu lagi ke spa. 🙈
.
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Bahagian mana yang boleh guna wax ni ? Whole body boleh, dan selamat !
.
✔kening
✔misai
✔janggut
✔telinga
✔hidung
✔rambut tepi telinga
✔ketiak
✔kaki
✔tangan
✔jari tangan dan kaki
✔perut
✔bikini area
.
Haaa banyak kan? Tak percaya boleh tengok video2 yang lia dah pos dekat insta ni. Semua jenis video ada tau.
.
Harga? Murah je RM49 exc pos 🤗
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #bajuraya2018 #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair #neelofa #agentwanted

KENAPA KENA PAKAI WAX? 🤔
.
Haaa mesti ramai yang tertanya-tanya kan kenapa perlu pakai wax?
"Apa bagusnya?"
Dan..... mesti ramai yang cakap “baik shave je senang n x leceh”
Okayyy choppp biar kami cerita dlu kenapa kayyy.
Memang banyak perbezaan bila korang shave dan pakai wax❗️
.
🌟Kelebihan pakai wax 🌟
1) wax akan menarik bulu-bulu sehingga ke akar, walaupun ianya bulu-bulu halus.
2) Melambatkan pertumbuhan bulu berbanding dengan apabila anda shave
3) Tidak akan menghitamkan bahagian yang di wax
4) Bulu yang akan tumbuh selepas wax nanti adalah bulu-bulu halus seperti hair baby
5) Boleh refer gambar kt atas untuk tengok perbezaannya! Ni bukan citer gebang but its fact okayy
.
Nampak tak apa yang korang dapat bila guna wax?
Jimat pun jimat dari kena beli shaver pisau je selalu.
Paling penting wax takkan MENGHITAMKAN bahagian yang di wax ❗️🤩
.
Boleh whatsapp kami ni no link di bio ye 😉
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #artismalaysia #muakl #waxingmurah #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia #hantaran #dollywax #jellywaxmalaysia

Penat selalu cukur?? Dah la cukur bulu tumbuh semakin lebat!!
Dengan dollywax bulu anda akan tanggal dari akar dalam masa 1 saat!! Ucapkan selamat tinggal kepada pencukur anda!!
.
DOLLYWAX SANGAT SESUAI DIGUNAKAN PADA :
.
✔ Misai janggut, Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLYWAX
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau ✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
CARA PENGGUNAAN DOLLYWAX
✔ panaskan wax selama 3-5 minit
✔ sapu wax arah bulu tumbuh
✔ Pastikan kulit anda bersih
NOTED : Adalah diingatkan supaya tidak mengunakan dollywax pada kawasan yang ada luka atau kulit sensitif.
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Dollywax ni boleh campur2 warna tau. Tak ada masalah, sama je fungsi dia. Campur dollywax biru + cream, dapat lah warna lembut ni 💕
.
4 Langkah Mudah Menggunakan DollyWax.
.
1️⃣ Panaskan dollywax anda hingga cair.
2️⃣ Sapu dollywax mengikut arah bulu tumbuh.
3️⃣ Apabila kering, tekan dan ratakan wax.
4️⃣ Tarik wax sepantasnya melawan arah sapuan.
.
Dah siap! 😋
.
.
.
.
.
#waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hardwaxbeanshop #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia ##hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #beanwax #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #produkkecantikan #letscantik #likeforlikes #likeforfollow #malaysiainstashop #muamalaysia #mycybersale #sayajualmurah #brazilianhair #uitmshahalam #mycybersale2018 #jellywaxmalaysia #codjellywax

Penat selalu cukur?? Dah la cukur bulu tumbuh semakin lebat!!
Dengan dollywax bulu anda akan tanggal dari akar dalam masa 1 saat!! Ucapkan selamat tinggal kepada pencukur anda!!
.
DOLLYWAX SANGAT SESUAI DIGUNAKAN PADA :
.
✔ Misai janggut, Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLYWAX
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau ✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
CARA PENGGUNAAN DOLLYWAX
✔ panaskan wax selama 3-5 minit
✔ sapu wax arah bulu tumbuh
✔ Pastikan kulit anda bersih
NOTED : Adalah diingatkan supaya tidak mengunakan dollywax pada kawasan yang ada luka atau kulit sensitif.
.
.
#hardwaxbeansmurah #bluewax #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #dollywax #waxmalaysia #bajunikah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #dollywaxviral #muakl #waxingmalaysia #shahalam #muamalaysia # #hantaran #jellywax #jellywaxmalaysia

MALU kerana pasangan tegur kerana masalah ini ?? 👇🏻🤧
.
.
1️⃣ Wanita tetapi bermisai ?
2️⃣ Bulu ketiak lebat & hitam ?
3️⃣ Bulu Private Part kasar ?
.
.
Jangan bimbang!! Dengan hanya RM49 DOLLYWAX , anda mampu menangani masalah ini !! kerana DOLLYWAX mampu :
.
.
MENGHAPUS BULU HINGGA AKAR !! 😋
.
.
Anda Hanya perlu :
SAPU & TARIK!! Bulu anda hilang SEKELIP MATA !! 😍
.
.
Nak tahu lebih lanjut ?boleh terus whatsapp Lia 0182504966
.
.
"ADA DOLLYWAX BARU HAPPY"!!
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #bajuraya2017#malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair #neelofa

Dollywax boleh guna dekat mana je? SATU BADAN BOLEH !
✅kening
✅pipi
✅misai
✅janggut jambang
✅lubang hidung
✅lubang telinga
✅1 muka
.
Semua lah. Best ke best ? Haa mana nak cari wax yang boleh wax 1 muka tanpa melekit lekit kan. Bersih2 pun bersih. Jimat pun jimat.
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Dollywax boleh guna dekat mana je? SATU BADAN BOLEH !
✅kening
✅pipi
✅misai
✅janggut jambang
✅lubang hidung
✅lubang telinga
✅1 muka
.
Semua lah. Best ke best ? Haa mana nak cari wax yang boleh wax 1 muka tanpa melekit lekit kan. Bersih2 pun bersih. Jimat pun jimat.
.
#jellywax #jellywaxmalaysia #jellywaxmurah #jellywaxoriginal #candywax #candywaxmurah #waxmalaysiamurah #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #waxingmurah #beanwax #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxing #norahwaxmurah #produkkecantikan #malaysiainstashop #muamalaysia #brazilianhair

Most Popular Instagram Hashtags