#happywithsmallthings

MOST RECENT

Our Last day of #wintertrip #thisjanuary2019 is in Frankfurt 🌈 Frankfurt adalah salah satu bandar yg besar di Germany. Kalau korang mau, boleh lah naik cruise 🚢 around Frankfurt ala2 cruise kat Melaka tuh, cuma muzik tradisional takda la 🌈😁Selain dari bangunan2 yg mixed (style lama dan modern) aku paling suka kat sini adalah.. shopping 🛒!! 😜😆 memandangkan Frankfurt adalah destinasi #travelgang yang terakhir buat #Wintertrip ni, bolehlah kalau teringin nak beli souvenir disini 😃 #janganlupa budaya #travelgang: bertukar2 barang 🌼🤗 takperlu beritahu apa yg korang nak bagi, takmau stress2 nak bagi cili api Secebis pun okay 😉cuma yg penting hati mau ikhlas ❤️ #justforfun! #wintertrip #travelgang #wintertrip #travelgang #wintertrip #travelgang #tightbudget #withhappysmile #happywithsmallthings #positivevibes #happypeople #makeithappen #makeyourdreamscometrue 🚙💨💨💨🌍

Good morning my 🌞🌷 Let’s begin our day with gratefulness breath 💨🙏🏼 a big smile 😃 and positive thinking 💭 🌼 Say:I’m awesome! I’m great! I’m successful! I’m positive! And believe it☘️ Yeasssss 💃🏻🕺👯‍♀️🔥🌈 #positivevibes #positivethinking #selflove #joinus #wintertrip #travelgang #wintertrip #travelgang #wintertrip #travelgang #wintertrip #tightbudget #withhappysmile #happywithsmallthings #happypeople #makeithappen #makeyourdreamscometrue 🚙💨🌍

Greeny-green 😊😍 💍💚 #happywithsmallthings

I have decided to downsized ... The city is just too expensive 🙈✌️🏕🙉😂. #downsizing #oldhouses #englishheritage #countrylife #happywithsmallthings

Day6: Horní Planá, Czech Republic 🇨🇿 🌼☘️ Haippp horni2 awat pulak dah?! 🤣 nak buat macam mana dah nama dia mcm tu 🤗 Horni Planá ni terletak di Bohemien Forest 🌳 Dan terkenal dgn lake serta national park dia 🌳🌴🌲 kalau Korang nak tau lake ni terletak di border Austria-Czech and Aku plan kita stopover di sini memandangkan perjalanan ke Hallstatt,Austria (our next destination) akan mengambil masa yang lama kalau kita drive straight dari Prague 🚙💨 Tapi aku dah riki tempat ni dari Internet, memang cantik sgt 🌼 mau dak kita Explore sama2? #joinus #Wintertrip #TravelGang #Wintertrip #TravelGang #Wintertrip #TravelGang #makeyourdreamscometrue #happywithsmallthings #tightbudget #withbigsmile #makeithappen #experienceeurope #endofjanuary2019
#positivevibes #happypeople

Day5: Prague, Czech Republic 🇨🇿I don’t wanna say much about this city 😁 Tengoklah sendiri Video dari Expedia ni! 🔥 💕🌼 Lepas tu jawab satu soalan aku: nak pergi ka dak?? 😁 Dengan kami, #TravelGang akan travel dgn #tightbudget #withhappysmile at the end of the day. Kita akan #appreciate #happywithsmallthings and keep the #positivevibes during the traveling🌼☘️ #joinus #Wintertrip #TravelGang #Wintertrip #TravelGang #Wintertrip #TravelGang #endofjanuary2019 #makeyourdreamscometrue #makeithappen #experienceeurope #sambunganvideolepasni

Most Popular Instagram Hashtags