#happybirthdaysayang

4419 posts

TOP POSTS

My lovely Haley turns 2 today! #happybirthdaysayang #justbornmoment ❀️

Happy birthday to my dear farah atiqah aka qaqa πŸ’•yg ke 21. Semoge panjang umur murah rezki berjaya didunia dan diakhirat hope dapat capai cite-cite yang dihajati sayang aminn , i will always be with u and support dalam ape jua situasi i love you so much bby muahh πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠ #happybirthdaysayang

Kebahagiaan tidak muncul karna harta berlimpah. Tapi muncul jika kita selalu bersyukur atas apa yang telah kita punya.πŸ‘ #happybirthdaysayang 😘🐡
#happy #like4like #lovequotes #party

#HAPPYBIRTHDAYSAYANG

@andysundari πŸ€—πŸ˜˜πŸ˜˜

Happy besday to my wife...smoga pjng umur di murahkan rezeki..Dan menjadi Isteri terbaik utk Sy smpi bila2..amin2..demam2 pun pergi jgk kesian Isteri Sy..kuat semangat Dia..Tq so much2.... Kwn2 yg buat suprise besday Isteri Sy....
@iamnanord...πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ’žπŸ˜
#happybirthdaysayang
#papasayangmama
#iloveyousomuch πŸŽ‰πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ’“πŸ’πŸ˜˜

teruja sngt diaπŸ˜‚#happybirthdaysayang

I wish I could make you happier than the happiest boyfriend in the world.πŸ˜… Happy birthday Qushairi , do know that you're the most kind hearted person I've ever met, how you always dahulu kan orang lain sebelum diri you, and mcm mana you want people around you to be happy and always look at the good and positive things in others. Yes. I'm so lucky to have you. May Allah shower you with happiness and be surrounded with people who loves you πŸ’• semoga panjang umur , rezeki bertambah murah dan segala yang dihajati tercapai dan dipermudahkan. Amin. Jom wish Qi ! #0808 #numberbanyakong #happybirthdaysayang

Alhamdulilah... Thank you Verite Productions for the flowers!! #wedding #perlis #singapore #myonlywife #happybirthdaysayang

Selamat ulang tahun yang ke 7 sayang 😘😘😘,, semoga panjang umur iya de,sehat terus ,makin pinter+lancar ngajinya .. Makin giat belajarnya ,, semoga besok ulangannya lancar dan dpt nilai yang baik iya de πŸ˜πŸ™ jadi anak sholeha dan jadi ke banggaan mamah sama ayah πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ™ #happybirthdaysayang ..

MOST RECENT

Happy besday to my wife...smoga pjng umur di murahkan rezeki..Dan menjadi Isteri terbaik utk Sy smpi bila2..amin2..demam2 pun pergi jgk kesian Isteri Sy..kuat semangat Dia..Tq so much2.... Kwn2 yg buat suprise besday Isteri Sy....
@iamnanord...πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ’žπŸ˜
#happybirthdaysayang
#papasayangmama
#iloveyousomuch πŸŽ‰πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ’“πŸ’πŸ˜˜

..
I Promise
To take time for you and pursue you passionately
And I promise to love you compassionately
.. I do seek to understand your needs so deeply
And I promise each day to love you so completely
.. I will provide a home of love and emotional purity
And I promise love, laughter, honesty and a life where you feel security
.. I will make time for you, for without you I have no time
And I promise you to cherish, honor, respect, admire and be kind
.. Time may take us down a path where you need to be taken care of
And I promise to hold you, clean you and continue to admire you with love
..
If life places pain in your heart I will be there to fill it with love
And I promise each day to pray for our health and happiness from God above
..
I will awaken each day to see your sweet smile and feel your touch
And I promise to bring you happiness and laughter, I love you so much
.. I will be there for you each day of my life
And I promise to make you happy for you are my wife
..
I give you my heart, I love you girl that can't you see
And I promise to you to be very attentive and caring indeed
.. I have ran for miles swearing my love to you for life
And I promise to God to honor you, my beautiful wife ..
πŸ˜πŸ˜˜πŸ‘«β€οΈ #imanfiqah #loveuwifey #happy2ndanniversary #happybirthdaysayang #terpksakerja #vscocam #postponecelebrateye

My lovely Haley turns 2 today! #happybirthdaysayang #justbornmoment ❀️

saya tak kisah tak dpt lihat view awan carpet dari puncak gunung,
dpt tengok view kuala lumpur with special one pun dah cukup bahagiaπŸ˜‰ - 14 August 2017 -
#happybirthdaysayang

Happy Born Day Sayang.. sweet 26.. semoga tersenyum selalu.. dimurahkan rezeki ..diberi kesihatan y baik.. dipanjangkan umur.. & moga berisi sikit badan syg.. I ❀️ YOU SO MUCH.. #happybirthdaysayang #love #instaday #instapic #potd #2k17

tak mampu beri awaa kemewahan..hanya mampu beri sedikit senyuman....
#happybirthdaysayang #rahsiatakkanmasuklaman lagi

Gag da yg sesuatu si sm pict ini, gag ada yg special jg, tp ada yg berharga bgd WAKTU 😘 tnpa ada nya waktu 2jam kita gag akan bs kumpul kya gini, moment yg susah bgd di cari, kesibukan yg buat kita susah saling bersilaturahmi tp komunikasi ttep sllu km jaga😍
Sehat sehat ya gengs, moga ketemu dan kumpul lg yaaπŸ˜—
Krn teman itu jauh lbh berharga dr brg yg brnilai tinggi.
Next acara dr aunty @anitalarsati 😁
#bestfriend #sahabatdariorok😘 #sahabat #sehatselalu #sayangkalian😘 #likeforlike #instagood #mamahmuda #happybirthdaysayang #alwayshappy

#happybirthdaysayang

Okaay kita seri @nadzrihjtarsat πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜˜πŸ˜˜

Smbut birthday @wazinizulkiflee ..πŸŽ‰πŸ°..with my staff AW-JT..πŸ’•πŸ’• #HappyBirthdaySayang..πŸŽ‰πŸŽ‰

Most Popular Instagram Hashtags