#happybirthdaysayang

4286 posts

TOP POSTS

Pibedeyy mak buyunggg .. nasib baik surprise menjadi ๐Ÿ˜œ .. macam biase ๐Ÿ˜… aku mmg over bile ambik gmbar ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #happybirthdaysayang #020417

Happy birthday to my dear farah atiqah aka qaqa ๐Ÿ’•yg ke 21. Semoge panjang umur murah rezki berjaya didunia dan diakhirat hope dapat capai cite-cite yang dihajati sayang aminn , i will always be with u and support dalam ape jua situasi i love you so much bby muahh ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ #happybirthdaysayang

Thank you for those yg dh datang support me untuk surprise kan birthday my ๐Ÿป@aizathmd ๐Ÿ™๐Ÿป Dah alang alang korang tts kannn ๐Ÿ˜… and Sorry kalau ada kekurangan makanan on that night eyy ๐Ÿ˜… Nak say ty semua cepat sgt left group ๐Ÿ™Š hihihi Okay bye ! Again, Happy Birthday to you ๐Ÿ’ž #happybirthdaysayang #vr46fans #awana #lajuskittt

Dan untuk hari ini semoga menjadi yang paling menyenangkan karena sudah menggenapkan usiamu. Semoga apa yang didoakan cepat tertunaikan. Luv u ๐Ÿ˜—
.
.
.
#happybirthdaysayang#makintua#20y.o

Kebahagiaan tidak muncul karna harta berlimpah. Tapi muncul jika kita selalu bersyukur atas apa yang telah kita punya.๐Ÿ‘ #happybirthdaysayang ๐Ÿ˜˜๐Ÿต
#happy #like4like #lovequotes #party

Happy birthday sayang, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & berbahagia selalu.. IโคU so much.... #happybirthdaysayang
#iloveyou

Every kiss n every hug u make me fall in love ๐Ÿ™ˆโค๏ธ๐Ÿ˜
@daddycarlos666
Photog: @pablopicture.co
Outfitt: @arco.my
Makeup: @qasehqaisara_
Place: Tanzini, G Tower

#shahrulintan #advancebirthday #postwedding #happybirthdaysayang

#HAPPYBIRTHDAYSAYANG

@andysundari ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

MOST RECENT

Alhamdulillah...
5 tahun lalu.. 23hb Julai 2012.. 3.33pm...
.
Selamat hari lahir kesayangan kami abang #DanishIskandar..
Mama dan babah doakan semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, sihat dan bahagia selalu.
Mama & babah berharap Danish selalu dimudahkan dalam mengapai impian dan cita-citamu.
Senyuman indah diwajahmu membuat mama dan babah kuat untuk selalu menjagamu, dan memberikan yang terbaik buatmu. Semoga dengan semakin bertambahnya usiamu, Allah Swt menjadikanmu anak yang semakin solleh, rajin belajar, dengar cakap mama babah dan doa mama babah akan selalu mengiringi setiap langkahmu untuk tercapainya semua cita-citamu dan jangan lupa untuk bersyukur di setiap apa jua keadaan ya sayang..
.
Sayang selalu xox,
Mama, Babah, Laira
.
P/s : Mohon doakan kesembuhan ekzema anak kami. Dah 5tahun berlalu mudahยฒan tahun ini lebih baik dari sebelumnya. Aamin..
.
#happybirthdaysayang
#5yearsold
#5yearsago
#birthdayboy
#dearlova

#happybirthdaysayang
@faizulnizam

My husband, my hero, my love
Tmpt nangis, tmpt marah, tmpt manja

Terima kasih ats segalanya..thn ngn perangai ibu yg mcm2, tahan ngn mulut ibu, tahan ngn perangai ank2

Alhamdulillah ngn apa yg ada skg ni..berkat usaha dan sabar..ini lah hasilnya skg.. Percaya ngn rezeki dr Allah S. W. T..byk mberi..byk juga yg menerimanya

#happybirthday
#myhusband

"Insyirah burung mana??""tuee..." #babycik365day
#happybirthdaysayang

Most Popular Instagram Hashtags