[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hanyadirimu

1460 posts

TOP POSTS

Siapa pulak yang sentap malam ini ?😂😂 Korang jangan lupa saksikan @jihanmuse , @markadam1079 , @elfiraloy serta hos @aliffarhan_jr dan @arilpilus dalam CCTV nanti !!✌🏼️🤓 ... ISNIN 3 OCT | 11 PM | Astro Ria dan RiaHD!! 😍
... #cctvria #elfiraloy @twinklebyelfira #jihanmuse @jihanizer #markadam @mixologymusicmalaysia #hanyadirimu @era_fm @astrogempak @officialhlive

mula mula kenal hanya sekadar kawan. 6 bulan berkawan , dalam diamdiam masing masing simpan perasaan yg sama. suka sama suka. mula lah detik percintaan aku dengan dia. 3 bulan bercinta dia terus pulang ke kampung halaman ku ntuk bjmpa dgn orgtuaku. dan dalam masa 1 tahun bercinta kini aku telah sah jadi isterinya💞💕🌸 terimakasih suami kerna engkau telah mbuat hasrat impian indah ini jdi kenyataan. semoga rumahtangga kita bahagia hingga ke jannah🍃 #suamikusyurgaku❤️ #hanyadirimu #27102017

Walaupun sbnrnya badan ini sdh mulai mersakn cape n lemas.hanya dg mlihat dirimu rsa itu hlng n mmbuatku bhagia.cpt sembuh sayangku 😢
#satukankamiselamanya
#hanyadirimu
#bungakartika

Ingat lagi tak single kedua Eleena ft @markadam1079 ?
Harini kita nak pergi pencalonan Muzik Muzik untuk lagu #HanyaDirimu 💘
Wish us luck ! Boleh tengok full music video kat Youtube 📺 #eleenaharris #markadam #mixologymusicmalaysia

WHATTHEFATTAHAMIN #hanyadirimu #epuleusoff

#eleenasings I wont tell a soul - Charlie Puth
You guys boleh beli our new MIXOLOGY (MXLG) sweatshirt at @mixologymerchandise , limited pieces so cepat cepat order !
Goodnight ! ❤️ #terlalurindu #hanyadirimu

Jujurrrr hanya dirimuuu, hanya dirimuu yang lama ku tunggu 💂🏻❣ ~ #HanyaDirimu

#Repost @makeupbyrendi with @repostapp
・・・
Glenda ✌🏼️ [ R E A D Y ]
-
-
-
Makeup & hairdo by @rendiputrasetiawan for photoshoot of my upcoming single "Hanya Dirimu". Will be released on February 10 😊
Love love the result 💕💕 Thank you kakk!! #HanyaDirimu

MOST RECENT

Hanya dirimu yang bisa....🎵🎵🎙 😍😍😘 @izzatul_jh

#curahansyair
#nadasumbang
#hanyadirimu
#isijiwa

the thing I miss most is joking with you until you can not help it
#hanyadirimu❤❤

semoga menjadi kenangan terindah buat diri ini..
#hanyadirimu
#abanghitammanis

Hanya bisa memandangmu dari kejauhan!!! #bluecafe #sibolga #kotaikan
#hanyadirimu

Hi semua, undian pusingan pertama dah pun dibuka untuk TOP HOT 2017 🔥

Undi 'Eleena Harris' untuk Penyanyi Wanita Hot 2017 tau !
Undian akan ditutup 24 November ni 🙏🏼 Terima kasih semua ♥️ #jejakakorea #terlalurindu #hanyadirimu #iyaiya #eleenaharris @eleenatics

🚭 #husnudzon 😌

Menjeling² ku bertentang, mata kita sama memandang, ku pandang² .... Jgn pandang2 lak lekat lak ssah .. Sapa nak melarak payah kita klk haha
#HanyaDiriMu
#ImHulk

Dua hati membuah rindu
Kasih bertaut jiwa terkaku
Hari bahagia bersama isteriku
Bila dipeluk makin berhuhuhu
😍😍😍😘😘😘😍😍😍
#qualitytime #bersamawifey #dipawahpohonjendela #isteritercinta #hanyadirimu #loveywife #melaka #malaysia

mula mula kenal hanya sekadar kawan. 6 bulan berkawan , dalam diamdiam masing masing simpan perasaan yg sama. suka sama suka. mula lah detik percintaan aku dengan dia. 3 bulan bercinta dia terus pulang ke kampung halaman ku ntuk bjmpa dgn orgtuaku. dan dalam masa 1 tahun bercinta kini aku telah sah jadi isterinya💞💕🌸 terimakasih suami kerna engkau telah mbuat hasrat impian indah ini jdi kenyataan. semoga rumahtangga kita bahagia hingga ke jannah🍃 #suamikusyurgaku❤️ #hanyadirimu #27102017

Disaat apa yang di harapkan telah datang,disitulah waktu dimana kita harus menjaganya

#hanyadirimu
#hanyasatu
#D.W.😘

Disiksa hati yang menagih
Harapan kasih yang menjauh
Terpisah dalam kekalutan
Jiwa yang tergantung sepi
#hanyadirimu #semogakuat

Satu kata untuk mengungkapkan semua hal tentang dirimu, satu kata menjelaskan segalanya. Kau lah tujuanku
#tujuanku
#hanyadirimu

Hanya dirimu
Lagu ciptaan : @asusanto25
Glo lagumu ws tak cover, seh elek gur modal gitar kro real drum tok 😅

#realdrum #laguku #hanyadirimu #wonogiri #wonogirihits #wonogiriku #explore_wonogiri #explorewonogiri #indomusikgram #indomusicgram

#hanyaDirimu...
💞💕

WHATTHEFATTAHAMIN #hanyadirimu #epuleusoff

Sebelum lagu #JejakaKorea keluar pada 9malam ini.. Jom kita chillex dengan 1st single dari @faezal808 & 7 lagu² dari @eleenaharris di Joox/Spotify/iTunes/Youtube Channel @mixologymusic !! 💞

#Ballin
#IyaIya
#TerlaluRindu
#HanyaDirimu
#AlangkahGembira
#SepertiKau
#MyHeart
#BahagiakanKu

@eleenatics
#NadNaPromoteTime

Most Popular Instagram Hashtags