[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hantarankhawin

MOST RECENT

😍LOURVE (forbidden rose)by DE'XANDRA😍
.
.
Lourve adalah wangian buat gadis²
remaja & wanita² yg inginkan dunia fantasi, misteri yg penuh dengan keajaiban. Umpama penyanyi antarabangsa Avril Lavigne.🤗
.
.
Ini kerana aromanya amat unik apabila buah epal merah & bau bunga peach putih & vanilla digabungkan. Sungguh mengoda aromanya😍
.
.
Anda sukakan lourve? 🍫1 botol rm75 exc pos
🍬2 botol rm145
🍭3 botol rm215
Berminat?
Tekan link dibawah ⏬
📲Www.wasap.my/601156931794/dexandra

Serum C Mary Kay sangat istimewa, ibarat booster kepada semua regim kecantikan kita. 😘
.
.
🌸 Menggalakkan penghasilan kolagen .
🌸 bantu kuatkan struktur kolagen baru .
🌸 Mengekalkan kolagen lama .
🌸 Memadam garis2 halus dan kedutan .
🌸 Menyokong struktur elastin .
🌸 Membaiki tona kulit lebih cerah sekata
.
.
Pokok kalau dibaja, segar bugar jadinya..
Kulit kalau dibaja, muda sentiasa..
.
.
Jom dapatkan personal konsultansi kulit percuma terlebih dahulu.
.
.
Nina
013 7362381
Beauty Consultant Mary kay.
.
❤Free Consultation
❤Free Sample
❤Free Postage

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Before & after Serum C Mary Kay. 😍
.
TIMEWISE REPLENISHING SERUM C
.
Ramai wanita menganggap pemakaian serum tidak penting dalam penjagaan kecantikan wajah. Tapi tahu tak mengikut kajian yang telah dijalankan, serum lebih berkesan dari krim muka yang lain tau. Sebab molekul serum lebih kecil dan aktif. Jadi lagi mudah diserap jauh ke dalam lapisan kulit.
.
Selain dapat menaikkan seri wajah, serum juga boleh bantu untuk awet muda. Tak payah lah cucuk-cucuk vitamin c tu haa. Macam scary je kan. Meh cuba Mary kay Replenish Serum C yang ada banyak kebaikan.
.
Antaranya..
.
-Menjadikan kulit menjadi tegang dan muda secara semulajadi.
-Menyerlahkan kulit supaya lebih kelihatan lembut, licin dan sekata.
-Membantu menguatkan struktur kulit dan melindungi kulit dari radikal bebas dengan adanya bahan antioxida tinggi.
-Membantu menyekatakan warna kulit.
-Membantu memudarkan garis halus yang terjadi akibat penuaan.
-Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru yang boleh menegangkan dan memontokkan kulit.
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Nak kulit yang anjal, cerah, tegang dan mengandungi vitamin C yang merepair & kembalikan keseimbangan kulit kita?
.
Tak perlu dah cucuk2 vitamin C. Hanya sapu pada kulit dan anda akan dapat kesan yang sama!
.
.
Apa yang ada dalam Serum C?
🌸 Kita ada 5 bahan utama yang exclusive dan sangat kaya dengan Vitamin C!
.
1)Kakadu Plum Extract
- Mengandungi level Vitamin C yang paling tinggi di antara buah-buahan yang ada Vitamin C termasuklah Orange. Kepekatan Vitamin C kakadu plum lebih berkali2 ganda tinggi daripada Orange.
.
2)Camu - Camu Extract
- Second highest level kepekatan Vitamin C. Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran, tak kira lah terlalu panas atau terlalu sejuk.
.
3)Acerola Cherry Extract
- Juga sangat kaya dengan Vitamin C.
Pokok ini sangat bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan untuk ia dieksport ke luar.
.
4)Blackcurrant Berry Extract
- Kaya dengan Vitamin C dan antioksida untuk melawan penuaan.
.
5)Pomegranate Extract
- Kaya dengan Vitamin C dan antioksida untuk melawan penuaan dan juga anti stress.
.
Bulan ni kita ada FREE gift untuk Serum C ni! Grab cepat!
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

BEST SELLER CLEANSING BRUSH.
.
Kalau awak..
-Nak pudarkan parut jerawat lebih cepat
-Nak hilangkan whitehead & blackhead
-Nak cuci pori muka dari tersumbat
-Nak kulit extra bersih dengan deep cleansing
-Nak mencuci muka sambil urut & tegangkan muka
-Nak sama ratakan kulit yang tak sekata
-Nak buang sel kulit mati yang menggunung kat muka
.
Cuba Skinvigorate!
.
KELEBIHAN MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 👇
.
🌸Menanggalkan 85% makeup lebih baik daripada menggunakan jari.
🌸Menghaluskan garis-garis halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil.
🌸Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat.
🌸Seperti membuat facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed.
.
Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yang mereka katakan tentang Skinvigorate cleansing brush disebuah kajian pengguna bebas :
.
97% -Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit.
94% -Mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri.
96% -Memberikan tona kulit yang lebih sekata.
93% -Memulihkan kulit wajah yang tampil muda.
95% -Kulit rasa lembut, licin dan sihat.
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

TIMEWISE MIRACLE SET
.
Anti-Aging Skincare untuk 23tahun ke atas. Set ini di panggil "Miracle Set" kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. .
.
Timewise miracle set ini memang di reka khusus bagi mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. .
.
Terdapat 11 manfaat dalam timewise skincare.
- membersih
- mengelupas secara halus
- memperbaharui
- menyegarkan
- memberikan tenaga
- melembapkan
- menghaluskan
- menganjalkan
- melembutkan
- melindungi
- mengurangkan garis halus
- mengurangkan kedutan pada kulit
.
.
Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan.
.
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Marykay Timewise Repair 🌸🌸
.
Siapa perlu guna TIMEWISE REPAIR ?
.
Jawapannya 👇
- Golongan umur 40an dan ke atas
- Golongan umur 30an yang telah menunjukkan tanda-tanda penuaan .
- Golongan muda mudi yang nak pulihkan Kulit Muka secara drastik
.
TIMEWISE REPAIR REGIMEN SET
.
Timewise Repair ni mengandungi ingrediant/ formula yang lebih advance dari Timewise Miracle set.. Tapi harga Timewise Repair jauh lebih mampu milik..
.
💙CLEANSER
Megandungi HYALURONIC ACID yang membantu melembabkan kulit, disamping mencuci dengan lebih efektif, juga mampu membuat kulit lebih berseri..
.
💙LIFTING SERUM
Mampu menganjalkan semula kulit wajah, mengembalikan keremajaan kulit, dan 61% meningkatkan kelembapan kulit dengan segera.
.
💙DAY CREAM
Berfungsi sebagai sun protector dan juga mengekalkan kelembapan kulit sehingga 12jam .
.
💙NIGHT TREATMENT
Membantu mengurangkan garis2 halus.
Membantu menghasilkan kolagen secara semula jadi
.
💙EYE RENEWAL CREAM
Mengurangkan kedutan dikawasan mata, mengurangkan dark circle, mengangkat eyelid
.
Hadiahkan yang terbaik untuk diri anda ! 😍

Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM
.
Siapa perlu guna TIMEWISE REPAIR ?
.
Jawapannya 👇
- Golongan umur 40an dan ke atas
- Golongan umur 30an yang telah menunjukkan tanda-tanda penuaan - Golongan muda mudi yang nak pulihkan Kulit Muka secara drastik
.
Timewise Repair ni mengandungi ingrediant/ formula yang lebih advance dari Timewise Miracle set. Tapi harga Timewise Repair jauh lebih mampu milik.
.
Cleanser Timewise repair ini mengandungi HYALURONIC ACID yang membantu melembabkan kulit, disamping mencuci dengan lebih efektif, juga mampu membuat kulit lebih berseri. Selain itu..
.
🍃 FOAMING CLEANSER
• Mengekalkan keseimbangan kelembapan
• Memulihkan keserian kulit
• Menjadikan kulit berasa lembut
• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya.
.
👉 Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! 😉
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Melacep Plus Luminous System akan mencerahkan kulit dari dalam.. Wajah akan kelihatan glowing, cerah berkaca dan bersih.
.
.
Kebaikan Mary Kay Melacep plus Luminous System 👇
• Meningkatkan kilauan kulit (radiant and glow).
• Mencerahkan kulit.
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata.
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit.
.
.
🌸FOAMING CLEANSER
-Bersihkan semua debu dan kekotoran.
-Serikan kulit yang kusam.
-Menjadikan kulit lembut dan licin.
-Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
👉 Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! 😉
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Mary Kay Botanical Effects Evolution.
.
💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
.
Botanical Effects Cleansing Gel, dengan bahan dari buah naga & aloe vera.
.
👉Membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
.
Kandungan Utama 👇
🍃Dragon Fruit.
Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3.
🍃Aloe Vera.
Membantu mengekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit.
.
🌸 Bebas minyak & pewangi
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌸 Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive
🌸 Diuji secara dermatalogi
.
👉Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! 😉
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Jom! siapa yang nak kelihatan awet muda, dah boleh la bertukar kepada cleanser timewise ye.
.
Timewise 3 in 1 cleanser bertindak dalam 3 cara. Membersih, mengelupas & menyegar dalam satu langkah mudah!
.
Kelebihan timewise cleanser ialah..
.
🌸Berfungsi sebagai pencuci yang menyental di mana dia mengandungi microbeads yang bertindak seperti scrub atau mask dan menyegar seperti (toner).
🌸Mempunyai formula anti-aging yang sgt penting untuk mengurangkan kesan2 penuaan .
.
Kelebihan2 lain ialah..
.
🌸Bila cuci muka, tiada buih, kulit rasa segar dan lembab. Pakai sekali dah boleh rasa kulit lebih lembut.
🌸Bukan sekadar pencuci. Tetapi mencuci sehingga ke dalam lapisan kulit dan merawat sehingga kedalam dan juga boleh mencegah jerawat yang masih ada di usia lebih matang.
.
👉Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! 😉
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Jom sihatkan kulit dengan Botanical Effects Skin Care!
.
.
Biar lambat tapi hasilnya sangat la memuaskan hati. Kulit makin sihat dan berseri. Tak putih tak pa. Jangan putih tapi kulit jadi makin sensitif ya. Hati-hati. 🙋
.
Ramuan utama Botanical Effects & Fungsinya. 👇
.
Kompleks botani istimewa.
.
SILYMARIN (BUAH TISTEL SUSU)
-Antioksidan berkuasa yang membantu mempertahankan kulit daripada kerosakkan persekitaran sambil membantu menenang dan melegakan kulit.
.
LUO HAN GUO
-Dipanggil buah kelanjutan usia, mengandungi antioksidan mujarab dan dipercayai membantu menggalakkan kulit yang sihat.
.
EKSTRAK BIJI FLAKS
-Salah satu sumber tumbuhan paling kaya dengan asid lemak omega 3 yang membantu melembabkan dan melegakan kulit kering.
.
EKSTRAK RUMPAI LAUT
-Sejenis alga laut, yang terkenal sebagai sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit.
.
👉 Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! 😉
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

BEST SELLER CLEANSING BRUSH.
.
Kalau awak..
-Nak pudarkan parut jerawat lebih cepat
-Nak hilangkan whitehead & blackhead
-Nak cuci pori muka dari tersumbat
-Nak kulit extra bersih dengan deep cleansing
-Nak mencuci muka sambil urut & tegangkan muka
-Nak sama ratakan kulit yang tak sekata
-Nak buang sel kulit mati yang menggunung kat muka
.
Cuba Skinvigorate!
.
KELEBIHAN MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 👇
.
🌸Menanggalkan 85% makeup lebih baik daripada menggunakan jari.
🌸Menghaluskan garis-garis halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil.
🌸Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat.
🌸Seperti membuat facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed.
.
Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yang mereka katakan tentang Skinvigorate cleansing brush disebuah kajian pengguna bebas :
.
97% -Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit.
94% -Mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri.
96% -Memberikan tona kulit yang lebih sekata.
93% -Memulihkan kulit wajah yang tampil muda.
95% -Kulit rasa lembut, licin dan sihat.
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

#jamtangan #terbaik

Brand : Audemars Piguet (AP)
Model : Royal Oak
Grade : #AAA
Spec : #Rubber
Engine : #Automatic
Spec :
✔️#GMTFunction
✔️#SunMoonFunction
Warranty : 6 Month

RM210
TERMASUK POS SEMENANJUNG

Pm
Whatsapp
01131506008

#jamtanganterbaik #pakaijalan #pakaikerja

#hadiah #hantarankhawin #untuksidia

#gshockperakaaa
#gshockperak

Haii... 😊😊😊😊korang berminat ? nak beli teddybear?
Untuk hadiah ?
.
.
Terus whatapps 0199865608
http://chatwasap.com/teddybearmurah
.
.
Percuma postage semenanjung 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
#teddybearmalaysia #teddybearcomel #teddybearmurah #bearcomel #bearmurah #penjualbear #penjualteddybear #selamatharijadi #hadiah #hadiahharijadi #malaysiabaza r#bazarpakni l#teddybearmurahgila #teddybearcute #bearmalaysia #happybirthday #hadiahulangtahun#hadiahbertunang#hantaran#hantaranperkahwinan#hantarankhawin

Haii... 😊😊😊😊korang berminat ? nak beli teddybear?
Untuk hadiah ?
.
.
Terus whatapps 0199865608
http://chatwasap.com/teddybearmurah
.
.
Percuma postage semenanjung 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
#teddybearmalaysia #teddybearcomel #teddybearmurah #bearcomel #bearmurah #penjualbear #penjualteddybear #selamatharijadi #hadiah #hadiahharijadi #malaysiabaza r#bazarpakni l#teddybearmurahgila #teddybearcute #bearmalaysia #happybirthday #hadiahulangtahun#hadiahbertunang#hantaran#hantaranperkahwinan#hantarankhawin

Haii... 😊😊😊😊korang berminat ? nak beli teddybear?
Untuk hadiah ?
.
.
Terus whatapps 0199865608
http://chatwasap.com/teddybearmurah
.
.
Percuma postage semenanjung 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
#teddybearmalaysia #teddybearcomel #teddybearmurah #bearcomel #bearmurah #penjualbear #penjualteddybear #selamatharijadi #hadiah #hadiahharijadi #malaysiabaza r#bazarpakni l#teddybearmurahgila #teddybearcute #bearmalaysia #happybirthday #hadiahulangtahun#hadiahbertunang#hantaran#hantaranperkahwinan#hantarankhawin

Tidur lena dengan bauan lady rose.. 😘

TOP SELLING FOR HIM. .
.
jom dapatkan sekarang.. Mewangi dengan dexandra. .
Tekan je link dibawah ⏬
📲Www.wasap.my/601156931794/dexandra

Lipstik cantik by Mary Kay !! 😍
.
GEL SEMI MATTE LIPSTIK MARYKAY. 💄
CODE : POPPY PLEASE
.
-Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan membuat bibir berasa lembut.
.
-Dengan menggunakan " Teknologi Cushion Matrik " terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
-Dirumus untuk menawarkan kesan focus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
- " Tingkap Lut Sinar " pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona Semi matte dengan mudah.
.
Terdapat 8 pilihan warna. 💋
💄Bashful You
💄Rich Truffle
💄Powerfull Pink
💄Poppy Please
💄Crushed Berry
💄Always Apricot
💄Midnight Red
💄Mauve Moment
.
Nina
013 7362381

#marykayproduk #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #beautyconsultant #trusted #hantarankhawin #hantaranbudget #hantaranexclusive #doorgift #makeup #bodycare #skincare #top5inglobal #makeupservice #mua #freegift #budget #makeupbudget #servicetiptop #codmuar #codledang #codtangkak #mkthebestproduct #freesample #freebeautyclass #freeskinconsultation

Most Popular Instagram Hashtags