#hangnadim

5956 posts

TOP POSTS

Ini dia reaksi dan kata-kata dari kesayangan kita @arajohari selepas diumumkan memenangi 'wild card' untuk terus mara ke Separuh Akhir Muzik Muzik 32😍😍
.
Terima kasih sekali lagi buat semua yang sentiasa berterusan menyokong terutama sekali #arasquad yang sama-sama gigih berusaha mengundi semaksimum yang boleh setiap kali undian dibuka.. Terbukti awak-awak semua memang sayangkan Ara!! Kita jumpa nanti ya😘😘😘
.
Thank you #arasquad @nrlafqh94_ for this video😘
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #muzikmuzik32 #mm32 #misiajl32 #semifinal #hangnadim #laq #tv3malaysia #tv3 #arasquadofficial #arasquad

Team LKPP, MCIA, HermawanJuniarto dan PriceWaterhouseCoopers dalam penyiapan pengembangan Bandara Hang Nadim Batam..kelak Batam akan punya bandara yang modern #hermawanjuniarto #hangnadim

Pelik juga kenapa fon ni banyak gambar kaki, karpet, dinding, mozek lantai bagai. akhirnya suspek terkantoi apabila terselfie diri sendiri dan tak pandai delete. Nasib baik tak panggil detektif Conan siasat.. haiii la anak πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…... @nadiem_kasturi_ig
#nadiemkasturi
#hangnadim
#hangkasturi

See you lovely family😍😘😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hangnadim #hangnadimairport

Seeyou terbangterbangπŸ˜‚πŸ˜œ
#hangNadim #Bth_Plg

Sukses kurus instan karna delay 2 jam. πŸ“Έ by @dekapramana #hangnadim #airport #batam

Sanur cafe #hangnadim#batam

The best memory untuk tahun ni especially for my last year in SMKBBS . Congratulations guys 🎈❀️ we did our best . Pling rindu nak Hakka 😜 . Sorry tak leh move on dri hari sukan 😝

#nadimenang #hangnadim #perbarisan #jokers

Mancung perut lagi dari pada hidung.....#hangnadim

MOST RECENT

πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
@Regrann from @arasquadofficial - Ini dia reaksi dan kata-kata dari kesayangan kita @arajohari selepas diumumkan memenangi 'wild card' untuk terus mara ke Separuh Akhir Muzik Muzik 32😍😍
.
Terima kasih sekali lagi buat semua yang sentiasa berterusan menyokong terutama sekali #arasquad yang sama-sama gigih berusaha mengundi semaksimum yang boleh setiap kali undian dibuka.. Terbukti awak-awak semua memang sayangkan Ara!! Kita jumpa nanti ya😘😘😘
.
Thank you #arasquad @nrlafqh94_ for this video😘
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #muzikmuzik32 #mm32 #misiajl32 #semifinal #hangnadim #laq #tv3malaysia #tv3 #arasquadofficial #arasquad - #regrann

Combo! Langsung saja. Hang Nadim salah satu yang terburuk di sebelah barat. Satu gatenya berpintu kaca diganti keranjang besi untuk menutup jalan, lampu remang mirip lorong di sekitar Sarkem dulu, atapnya berlapis keramik kecil rapuh dijaga jaring lebar di bawahnya. Avsec tampak bosan, mereka berperan menjadi penumpang yang melewati metal detektor untuk menghibur suasana yang sedikit muram. Hang Nadim: sempurna!

#Batam #HangNadim #Riau #Indonesia #Airport #Flight #Destinasi #Destination #NotEnjoyIndonesia #Jakarta #Batavia #Citilink #Typo #Sorry #Abstrak #Abstract #Photo #MultipleExposure #Art #FlightArt #RedSun #Sundown #Mars #Nyc #times

-LION AIR 80th B737-800 livery
-B737-800NG PK-LKP
-at HANG NADIM INT'L AIRPORT BATAM

#lionair #pk-lkp#hangnadim#hangnadimairport #hangnadiminternationalairport #hangnadimbatam #2017

-GARUDA INDONESIA
-B737-8U3 PK-GEN
-at HANG NADIM INT'L BATAM

#garudaindonesia #hangnadim #hangnadimairport #hangnadiminternationalairport #solo #GA#2017

Crushhh @norajoey zaman muda mudi jadi juri πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Lagu #warkahuntukku menepati segala expect & melayakkan lagu ni terus ke semifinal @muzikmuzik32 melalui "pusingan wildcard " bulan ini... Alhamdulillah ...
.
Kita doa sama2 lagu ciptaan @akimahmad @zimisofazr lepas ke #AJL32 pulak ok...
.
#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
Apa kata juri? Ini dia😊@arajohari
#malasdahfikircaption #yangawalawaltaksempatrecord πŸ˜‚
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #muzikmuzik32 #mm32 #misiajl32 #semifinal #hangnadim #laq #tv3malaysia #tv3 #arasquadofficial #arasquad

Di Showcase @muzikmuzik32 .. #Wildcard orang kata ... Hari tu tak dpt tengok live & malangnya Semalam pun x dpt tengok kat TV πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
@arajohari
#warkahuntukku
#showcasemuzikmuzik32
#ioicitymallputrajaya
.
.
#arajohari #araaf2016 #muzikmuzik32 #mm32 #misiajl32 #semifinal #hangnadim #laq #arasquadofficial #arasquad

Ini dia reaksi dan kata-kata dari kesayangan kita @arajohari selepas diumumkan memenangi 'wild card' untuk terus mara ke Separuh Akhir Muzik Muzik 32😍😍
.
Terima kasih sekali lagi buat semua yang sentiasa berterusan menyokong terutama sekali #arasquad yang sama-sama gigih berusaha mengundi semaksimum yang boleh setiap kali undian dibuka.. Terbukti awak-awak semua memang sayangkan Ara!! Kita jumpa nanti ya😘😘😘
.
Thank you #arasquad @nrlafqh94_ for this video😘
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #muzikmuzik32 #mm32 #misiajl32 #semifinal #hangnadim #laq #tv3malaysia #tv3 #arasquadofficial #arasquad

Untuk yang tak sempat tengok or tak dapat tengok sebab tertidur or sebab lupa, nahh admin belanja pesanan pencipta lagu #warkahuntukku @akimahmad & @zimisofazr untuk kesayangan kita @arajohari 😍
.
.
#arajohari #araaf2016 #muzikmuzik32 #mm32 #misiajl32 #tv3malaysia #tv3 #semifinal #hangnadim #laq #arasquadofficial #arasquad

Most Popular Instagram Hashtags