#handsockjejari

MOST RECENT

Yes! Ni hadiah RAYA taw. Payunh skiit harga MURAH so boleh gi open house pakai handsocks RS
_
Amacam suka?๐Ÿ˜Š
_
Semua jenis handsock SHORT RM18 sepasang (kecuali KHAULAH series)
* Semua jenis handsock LONG RM21 sepasang (kecuali KHAULAH series)
* Inner neck RM18 sehelai
* Handsock KHAULAH PLAIN RM13 sepasang
* Handsock KHAULAH STAR / KITTY RM16 sepasang
_
Whatsapp +60176867636
_
_____
#handsockpremium #handsock #rockhandsock #muslimah #Islam #ustaz #uiam #handsockeksklusif #handsocklycra #daipendakwahnusantara #Usrah #stongan #handsockjejari #borong #KualaLumpur #hijabista #sis #helizahelmi #dai #safmuslimah #handsockmuslimah #ajimaura #handsock #tvalhijrah #handsockmuslimah #RockSox #purdah #jubah #assalamualaikum

Assalamualaikum dearโค

Saya founder handsock & sock_gallery ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin
Saya mintak maaf sekiranya sepanjang urusniaga kita saya ada terkasar bahasa ataupun terkurang layanan. Saya ingin memohon seribu kemaafan dan mintak halal sekiranya ada terkurang atau terlebih sepanjang sesi urusniaga kita.
Semoga Allah mengampuni dosa kita semua โœจ

Taqaballahuminna waminkum โœจ . โœจ Salam Aidilfitri . .

Btw.SALE handsock & stokin sehingga 30/6/2018 tau.๐Ÿ˜˜ .

#handsocks #handsocks #handsockmurah #handsockdwitone #pembekalhandsock #handsockdalila #dalilaruffle #tudungdalila #handsockjejari #handsockcantik #handsockcotton #handsockcincin #handsockcomel #handsockscomel #handsockdwicolor #sarunglengan #sarunglenganmurah #sarunglengankuslimah #sokasock #soka #sokasockmalaysia #sokasockmurah #stokinplain #stokinkanik #stokinsilvyopaque

Assalamualaikum semua...dah habis raya belum? Haaaaa.kak siti dah start open order handsock & stokin tau... .

Mehhh laa grab.HARGA SALE berbaloiยฒ tau!. .

Meh ws kak siti (no ada kt link bio)..boleh skroll ke bawah untuk usha stok available ๐Ÿ’• . .

#handsocks #handsocks #handsockmurah #handsockdwitone #pembekalhandsock #handsockdalila #dalilaruffle #tudungdalila #handsockjejari #handsockcantik #handsockcotton #handsockcincin #handsockcomel #handsockscomel #handsockdwicolor #sarunglengan #sarunglenganmurah #sarunglengankuslimah #sokasock #soka #sokasockmalaysia #sokasockmurah #stokinplain #stokinkanik #stokinsilvyopaque

#HPhandsockkhayladoubleruffle
.
๐ŸŒทHandsock Khayla Double Ruffle ๐ŸŒท
.
๐Ÿƒ Handsock Khayla Double Ruffle!
Handsock yang mempunyai double ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan menaikkan lagi seri si pemakai. Sangat selesa, kemas, simple dan cantik ๐Ÿ˜Š Sama seperti dalia cuma yang membezakan adalah single ruffle dan double ruffle ๐Ÿค—
.
๐Ÿƒ Material: Moss crepe
.
๐Ÿƒ Length: 35 cm (panjang sampai siku)
.
๐Ÿ’ฐ Normal Price:
RM15/pair (+pos RM7)
RM50/3 pairs (INCLUDE POS SM)
RM95/6 pairs (INCLUDE POS SM)
ADD RM5 SRWK // ๏ผ‹ RM6 SBH
.
๐Ÿ’ฐ Sale Price:
RM15/pair (+pos RM5 only)
RM47/3 pairs (INCLUDE POS SM)
RM92/6 pairs (INCLUDE POS SM)
ADD RM5 SRWK // ๏ผ‹ RM6 SBH
.
๐Ÿ“ To order:
๐Ÿ˜˜ Your name & origin
๐Ÿ˜˜ State the code given
๐Ÿ˜˜ Whatsapp to
.
๐Ÿƒ Open for RETAIL//WHOLESALE ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿƒ Happy muamalat! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿƒ REMINDER!
Please do not wear with short sleeves!
.
๐Ÿƒ p/s: Please noted that the color might be slightly different from original due to lighting/brightness of the devices ๐Ÿ˜Š Warna sedikit cerah daripada dalam gambar.
.
#handsockdalila #handsockruffle #handsocks #handsockmurah #handsockdwitone #handsockjejari #handsockjari #handsockcantik #handsockcotton #handsockcincin #handsockcomel #handsockscomel #handsockdwitone #handsockdonna #handsockdwicolour #syahirahandsockexclusive #syahirahandsocks #handsocksyahiraexclusive #sarunglengan #sarunglenganmurah #sokasocks #sokasocksmalaysia

#HPhandsockkhayladoubleruffle
.
๐ŸŒทHandsock Khayla Double Ruffle ๐ŸŒท
.
๐Ÿƒ Handsock Khayla Double Ruffle!
Handsock yang mempunyai double ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan menaikkan lagi seri si pemakai. Sangat selesa, kemas, simple dan cantik ๐Ÿ˜Š Sama seperti dalia cuma yang membezakan adalah single ruffle dan double ruffle ๐Ÿค—
.
๐Ÿƒ Material: Moss crepe
.
๐Ÿƒ Length: 35 cm (panjang sampai siku)
.
๐Ÿ’ฐ Normal Price:
RM15/pair (+pos RM7)
RM50/3 pairs (INCLUDE POS SM)
RM95/6 pairs (INCLUDE POS SM)
ADD RM5 SRWK // ๏ผ‹ RM6 SBH
.
๐Ÿ’ฐ Sale Price:
RM15/pair (+pos RM5 only)
RM47/3 pairs (INCLUDE POS SM)
RM92/6 pairs (INCLUDE POS SM)
ADD RM5 SRWK // ๏ผ‹ RM6 SBH
.
๐Ÿ“ To order:
๐Ÿ˜˜ Your name & origin
๐Ÿ˜˜ State the code given
๐Ÿ˜˜ Whatsapp to
.
๐Ÿƒ Open for RETAIL//WHOLESALE ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿƒ Happy muamalat! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿƒ REMINDER!
Please do not wear with short sleeves!
.
๐Ÿƒ p/s: Please noted that the color might be slightly different from original due to lighting/brightness of the devices ๐Ÿ˜Š Warna sedikit cerah daripada dalam gambar.
.
#handsockdalila #handsockruffle #handsocks #handsockmurah #handsockdwitone #handsockjejari #handsockjari #handsockcantik #handsockcotton #handsockcincin #handsockcomel #handsockscomel #handsockdwitone #handsockdonna #handsockdwicolour #syahirahandsockexclusive #syahirahandsocks #handsocksyahiraexclusive #sarunglengan #sarunglenganmurah #sokasocks #sokasocksmalaysia

โ€œKerana, sesungguhnya Ku-jadikan engkau sejak semula mempunyai keinginan yang besar akan harta. Kerana itulah Aku telah memberimu harta. Sekarang, patutlah engkau tidak kikir dan bakhil membagikan hartamu itu kepada hamba-hamba-Ku; Aku telah pun menjamin gantinya, dan menjanjikan balasannya.โ€
_____
(Hadis Qudsi, Imam al-Ghazali, Nasihat dan Bimbingan. Tahqiq: Dr. Abdul Hamid Salil Hamdan)
_
_
****LEBARAN SALE 25 - 30 JUN 2018. Whatsapp +60176867636
Whatsapp +60176867636
Whatsapp +60176867636
_____
#handsockpremium #handsock #rockhandsock #muslimah #Islam #ustaz #uiam #handsockeksklusif #handsocklycra #daipendakwahnusantara #Usrah #stongan #handsockjejari #borong #KualaLumpur #hijabista #sis #helizahelmi #dai #safmuslimah #handsockmuslimah #ajimaura #handsock #tvalhijrah #handsockmuslimah #RockSox #purdah #jubah #assalamualaikum

Cantik sikit ke cantik banyak? ๐Ÿ˜
HANDSOCK BELLA kod green tea, gold mustard & mocha mellow available for size S&M.
.
Rm15 spsg
PROMO Beli 6 FREE POS masih ONNZZZ๐Ÿ˜
.
โ˜Ž Whatsapp 016-7924481 untuk order atau klik link di bio๐Ÿ˜˜
http://www.wasap.my/60167924481
http://www.wasap.my/60167924481
http://www.wasap.my/60167924481
.
#handsockdwitoneย #handsockmurah#handsocksmurahย #handsockplainย #handsock#handsocksย #handsockjejariย #handsocklove#handsocklineย #handsockrufflemurah#handsockbybellaย #handsockbellamurah#handsockdoublerufflesย #handsockbybella#handsockdalilahย #handsockbellaย #sayajual#handsockcurlyย #handsockcurlymurahย #promotion

Handsock Ring Medina warna Black (#bynurahandsockringmedina) in action! ๐Ÿ˜˜ Sangat selesa dan sesuai utk menunaikan ibadah terutama di Tanah Suci โค๏ธ Takyah risau dah kalau pergelangan tangan terselak ke apa.

Syukur alhamdulillah! โค๏ธ Whatsapp atif, 011-28105602 utk order sekarang ya ๐ŸŽ‡ #BYNURASYAWALSALE masih onz lagi sehingga 30hb June 2018 okay!
.
#bynurafeedback #handsockring #handsockjejari #handsockcotton #handsockmurah #handsockselesa

Handsock Ring Medina warna Black (#bynurahandsockringmedina) in action! ๐Ÿ˜˜ Sangat selesa dan sesuai utk menunaikan ibadah terutama di Tanah Suci โค๏ธ Takyah risau dah kalau pergelangan tangan terselak ke apa.

Syukur alhamdulillah! โค๏ธ Whatsapp atif, 011-28105602 utk order sekarang ya ๐ŸŽ‡ #BYNURASYAWALSALE masih onz lagi sehingga 30hb June 2018 okay!
.
#bynurafeedback #handsockring #handsockjejari #handsockcotton #handsockmurah #handsockselesa

๐ŸŒนHandsock Arka Ribbon READY STOCK๐ŸŒน
.
Material : cotton memeri
Import dari luar negara
.
๐Ÿ’š Tidak Mudah Melorot
โœ… sangat selesa
โœ… serap peluh
โœ… tidak panas dan gatal
.
UKURAN
๐Ÿ’ž๏ธpanjang : 35 cm
๐Ÿ’žpergelangan tangan +- 15.5 cm
.
PRICE
๐Ÿ’žRM13/sepasang
.
๐Ÿšš Postage RM8SM,RM12SS
.
To order, kindly whatsapp 0135925829 ๐Ÿ˜Š
.
.
#handsockjejariribbon #handsockjejariborong #handsockjejari #handsockjejarimurah #handsockjari #handsockjarimurah #handsockjariborong #handsockibujarimurah #handsockibujari #handsockibujariborong #handsockcotton #handsockcottonborong #handsockcottonmurah #handsockcottonjari #handsockcottonjejari #handsockringlycra #handsockringcotton #handsockringplainborong #handsockring #handsockringplain #handsockringmurah #handsockingribbon #handsockcincin #handsockcincinmalaysia #handsockcincinmurah

๐ŸŒนHandsock Arka Ribbon READY STOCK๐ŸŒน
.
Material : cotton memeri
Import dari luar negara
.
๐Ÿ’š Tidak Mudah Melorot
โœ… sangat selesa
โœ… serap peluh
โœ… tidak panas dan gatal
.
UKURAN
๐Ÿ’ž๏ธpanjang : 35 cm
๐Ÿ’žpergelangan tangan +- 15.5 cm
.
PRICE
๐Ÿ’žRM13/sepasang
.
๐Ÿšš Postage RM8SM,RM12SS
.
To order, kindly whatsapp 0135925829 ๐Ÿ˜Š
.
.
#handsockjejariribbon #handsockjejariborong #handsockjejari #handsockjejarimurah #handsockjari #handsockjarimurah #handsockjariborong #handsockibujarimurah #handsockibujari #handsockibujariborong #handsockcotton #handsockcottonborong #handsockcottonmurah #handsockcottonjari #handsockcottonjejari #handsockringlycra #handsockringcotton #handsockringplainborong #handsockring #handsockringplain #handsockringmurah #handsockingribbon #handsockcincin #handsockcincinmalaysia #handsockcincinmurah

๐ŸŒนHandsock Arka Plain READY STOCK๐ŸŒน
.
Material : cotton memeri
Import dari luar negara
.
๐Ÿ’š Tidak Mudah Melorot
โœ… sangat selesa
โœ… serap peluh
โœ… tidak panas dan gatal
.
UKURAN
๐Ÿ’ž๏ธpanjang : 35 cm
๐Ÿ’žpergelangan tangan +- 15.5 cm
.
PRICE
๐Ÿ’žRM12/sepasang
.
๐Ÿšš Postage RM8SM,RM12SS
.
To order, kindly whatsapp 0135925829 ๐Ÿ˜Š
.
.
#handsockjejariribbon #handsockjejariborong #handsockjejari #handsockjejarimurah #handsockjari #handsockjarimurah #handsockjariborong #handsockibujarimurah #handsockibujari #handsockibujariborong #handsockcotton #handsockcottonborong #handsockcottonmurah #handsockcottonjari #handsockcottonjejari #handsockringlycra #handsockringcotton #handsockringplainborong #handsockring #handsockringplain #handsockringmurah #handsockingribbon #handsockcincin #handsockcincinmalaysia #handsockcincinmurah

I'm so in love with Handsock Najla! ๐Ÿ˜ Memang handsock rutin sepanjang masa, sepanjang zaman ๐Ÿคฃ Donning in #bynurahandsocknajla yg superb selesa dan free size! Yg akk pakai ni color Peanut ๐Ÿค—
.
Memang susah nak cari handsock yg setia menemani kita walau susah mahupun senang. Tapi handsock najla ni memang sesuai sgt nak jadi one of the best friend kita tau! โค๏ธ Yes betul.

Kalau korang nak jugak BFF setia macam Najla ni, meh whatsapp 011-28105602 (Atif) utk order ๐Ÿ™‹or kindly click on the link to direct whatsapp!
.
.
.
#handsockmurah #handsockring #handsockmalaysia #handsockdwitone #handsockjejari #handsockdalila #handsockruffle #handsockcotton #handsockmesir #stokinsilvy #stokinkanik #stokinsilvyopaque #stokinsokamurah #stokinsokaborong #agenmuslimah #bazaarpaknil #neelofarhijab #muslimahwear #cakenis #tudunglabuh #jubahmuslimah #wideshawl #ukm #upm #iium #um #uitmdihatiku #uitm

I'm so in love with Handsock Najla! ๐Ÿ˜ Memang handsock rutin sepanjang masa, sepanjang zaman ๐Ÿคฃ Donning in #bynurahandsocknajla yg superb selesa dan free size! Yg akk pakai ni color Peanut ๐Ÿค—
.
Memang susah nak cari handsock yg setia menemani kita walau susah mahupun senang. Tapi handsock najla ni memang sesuai sgt nak jadi one of the best friend kita tau! โค๏ธ Yes betul.

Kalau korang nak jugak BFF setia macam Najla ni, meh whatsapp 011-28105602 (Atif) utk order ๐Ÿ™‹or kindly click on the link to direct whatsapp!
.
.
.
#handsockmurah #handsockring #handsockmalaysia #handsockdwitone #handsockjejari #handsockdalila #handsockcotton #handsockmesir #stokinsilvy #stokinkanik #stokinsilvyopaque #stokinsokamurah #stokinsokaborong #agenmuslimah #bazaarpaknil #neelofarhijab #muslimahwear #cakenis #tudunglabuh #jubahmuslimah #wideshawl #ukm #upm #iium #um #uitmdihatiku #uitm

Alhamdulillah terima kasih grab @handsocks_byamniamanina dear semasa jualan booth
.
Kan dah cakap.. Ramai yang sukakan @handsocks_byamniamanina sebab fabriknya yg gebu dan sejukkk, kualiti fabriknya sgt tinggi
.
JOMMM GRABB SEMUAAA... HARGA DITAWARKAN MEMANG MURAHHH ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
#sayajualhandsockmurah #sayajualmurah #handsockringmurah #sayajualhandsockring #handsocksmurah #handsockjejari #handsocksmuslimah #handsockscincin #handsocksdwitone #handsockslacey #handsockscotton #handsocktshirt #handsockonline #handsocksmurahsangat #handsocksborong #laceyhandsock #handsockscantik #stokinlengan #muslimahig #hargaborong #hargastudent"

Alhamdulillah terima kasih grab @handsocks_byamniamanina dear semasa jualan booth
.
Kan dah cakap.. Ramai yang sukakan @handsocks_byamniamanina sebab fabriknya yg gebu dan sejukkk, kualiti fabriknya sgt tinggi
.
JOMMM GRABB SEMUAAA... HARGA DITAWARKAN MEMANG MURAHHH ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
#sayajualhandsockmurah #sayajualmurah #handsockringmurah #sayajualhandsockring #handsocksmurah #handsockjejari #handsocksmuslimah #handsockscincin #handsocksdwitone #handsockslacey #handsockscotton #handsocktshirt #handsockonline #handsocksmurahsangat #handsocksborong #laceyhandsock #handsockscantik #stokinlengan #muslimahig #hargaborong #hargastudent"

Most Popular Instagram Hashtags