#handsockjejari

14 posts

TOP POSTS

Hidup ini seperti roda. Ada kalanya kita di atas. Dan ada kalanya kita di bawah. .
Masa di atas jalan lupa insan di bawah. Masa di bawah selalulah ingat Allah sentiasa memandang kita ๐Ÿ˜Š
.
Psst... sama ada kita di bawah atau di atas. Aurat wajib di jaga.. jom tutup Aurat dengan sempurna dear ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .
.
Adik boleh whatsapp akak ni ye untuk handsock Alegant. 0148220793. .
.
#handsocks #handsocklace #handsockjejari #handsockmuslimah

Salam girls! ๐ŸŽˆ
.
Esok sis nak buat pos siapa nak selit oder cepat-cepat WS sis sebelum 9 pagi bayaran dah settle tau. ๐Ÿ˜Š
.
Utk yang dah buat bayaran sabar nahh esok sis pos and bg tracking num hihi. Tq ๐Ÿ›
.
.
#handsocklove #handsockjejari #handsockplain #handsocklipat #handsockrose

#HChandsockjejarijameelareview
#harmoneecustomerreview
.
'Suka sgt'
'Kain dia lembut & selesa'
'Nak repeat order lg' katanya.
.
Alhamdulillah, one of our #harmoneesrikandi is donning #handsockjejarijameela in black โค๏ธ Handsocks yg memg sgt best sbb selesa sgt ๐Ÿ˜ Jzzk sis share feedback ๐Ÿ˜˜
.
So, korg dh dptkan koleksi korang belum? Skrg tgh under #HCapril2017sale k! Cuma RM7.50 spsg. Kalau berminat lelajuu order sbb takut2 nnt habis stok yg korg nak hihi Sampai akhir april ni je tau! Cecepat order ๐Ÿ˜˜
.
#handsocks
#handsockdwitone #handsockplain #dwitonehandsocks #sayajualhandsocks #handsockmuslimah #handsocksmurah #handsockcotton #dwitonehandsockborong #handsockdwitonemurah #handsockborongdanruncit #stokinmuslimah #handsockmurah #handsock #handsocklace #handsockring #handsockcantik #handsockjempol #handsockplain #handsockdonna #handsockmesir #stokintangan #stongan #handsockjejari #handsockjejariborong #handsockdwitoneborong

Mari di order lagi handsocknya...mumpung masih ada promo untuk bulan sekarang aja,beli 6picz geratis satu picz handsock..semua model handsock..minat chate kenomor dibawah ini sebelum kehabisan promo nya:
Whatsapp:089695137352
Pinbb: 5AA2FE78

#handsock #handsocklace #handsockjersey #handsockmurah #handsockcantik #handsockcincin #handsockring #handsockringplain #handsockrenda #handsockpitamurmer #handsockpolos #handsockpanjang #handsockjempol #handsockjempolmurah #handsockjejari #handsockwarna #handsockwardah #handsockmalaysia #handsockmaera #handsockmuslimah

KOD DARK-BLUE @ NAVY !

Stokin KEPERLUAN atau KEHENDAK ? ๐Ÿ˜‰
.
.
1) Material yang tidak tebal dan tidak nipis
2) Lembut, selesa, kemas pakai pada kulit
3) Panjang hingga paras bawah lutut, cover betis
4) Free saiz, tidak mudah melorot
5) Diterbangkan dari bumi Mesir
6) Kos sara stokin rendah setanding kualiti
.
.
HARGA?
Berubahยฒ setiap bulan
.[ Rujuk pada details profile ๐Ÿ˜‰ ]
.
.
KOS POS? [ Max 10pcs ]
RM8 sm | RM10 ss
.
.
WHATSAPP : + 6 0 1 6 - 4 9 8 4 8 9 5
.
.
#stokinsilvymalaysia
#stokinmuslimahpanjang
#stokinsilvyopaque
#stokinsilvy
#stokinsilvymurah
#stokinsilvymesir
#stokinsilvyborong
#stokinmesir
#stokinsandy
#tudunglabuh
#bawallabuh
#shawllabuh
#handsockdalila
#handsockdwitone
#handsockjejari
#bawalakel
#handsockdonna
#stokinsoka
#stokinkanik
#stokinjejari

"TAPAK KAKI SARUNG KAKI CEPAT KOTOR? XBEST BILA KOTOR KAN ,JANGAN RISAU STOKIN AISYA SEMUDAH ABC ๐ŸŒผ takperlu risau lagi stokin Kotor kerana Ada tapak Hitam di bahagian bawah ".
.
stokin aisya
-
RM7 EXC POSTAGE

Panjang 33cm

Add rm7 for sm
Rm11 for ss

To order pls ws +601117886300

Material cotton spandex
.
. *colors might be error due to lighting*

SERIOUS BUYER ONLY
SERIOUS BUYERS
SERIOUS BUYER ONLY

#handsocks #handsockdwitone #handsockscystal #handsocksmesir #handsockcotton #handsocklace #handsocksjejari #handsockjejari #handsocksplain #plainhandsocks #pemboronghandsocks #handsocksdwitone #sayajualhandsock #boronghandsock

Klik ๐Ÿ‘‡
#kataloghandsocksmuslimah

MOST RECENT

KOD DARK-BLUE @ NAVY !

Stokin KEPERLUAN atau KEHENDAK ? ๐Ÿ˜‰
.
.
1) Material yang tidak tebal dan tidak nipis
2) Lembut, selesa, kemas pakai pada kulit
3) Panjang hingga paras bawah lutut, cover betis
4) Free saiz, tidak mudah melorot
5) Diterbangkan dari bumi Mesir
6) Kos sara stokin rendah setanding kualiti
.
.
HARGA?
Berubahยฒ setiap bulan
.[ Rujuk pada details profile ๐Ÿ˜‰ ]
.
.
KOS POS? [ Max 10pcs ]
RM8 sm | RM10 ss
.
.
WHATSAPP : + 6 0 1 6 - 4 9 8 4 8 9 5
.
.
#stokinsilvymalaysia
#stokinmuslimahpanjang
#stokinsilvyopaque
#stokinsilvy
#stokinsilvymurah
#stokinsilvymesir
#stokinsilvyborong
#stokinmesir
#stokinsandy
#tudunglabuh
#bawallabuh
#shawllabuh
#handsockdalila
#handsockdwitone
#handsockjejari
#bawalakel
#handsockdonna
#stokinsoka
#stokinkanik
#stokinjejari

#HChandsockjejarijameelareview
#harmoneecustomerreview
.
'Pakai terus'
'Sedap kain'
'Sejuk' katanya.
.
Alhamdulillah, one of our #harmoneesrikandi is donning #handsockjejarijameela in black โค๏ธ Handsocks yg memg sgt best sbb selesa sgt. Material dia mostly ckp sejuk je pakai ๐Ÿ˜ Jzzk sis share feedback ๐Ÿ˜˜
.
So, korg dh dptkan koleksi korang belum? Skrg tgh under #HCapril2017sale k! Cuma RM7.50 spsg. Kalau berminat lelajuu order sbb takut2 nnt habis stok yg korg nak hihi Sampai akhir april ni je tau! Cecepat order ๐Ÿ˜˜
.
#handsocks
#handsockdwitone #handsockplain #dwitonehandsocks #sayajualhandsocks #handsockmuslimah #handsocksmurah #handsockcotton #dwitonehandsockborong #handsockdwitonemurah #handsockborongdanruncit #stokinmuslimah #handsockmurah #handsock #handsocklace #handsockring #handsockcantik #handsockjempol #handsockplain #handsockdonna #handsockmesir #stokintangan #stongan #handsockjejari #handsockjejariborong #handsockdwitoneborong

HOMEMADE HANDSOCK

Apa yang special sangat pasal handsock kami?

Handsock yang kami buat bukan dari kain biasaยฒ taw...Handsock yang kami tawarkan dibuat dari 'MATERIAL COTTON T-SHIRT 100%' yang lembut di lengan...Kelembutan kainnya boleh membuatkan anda tidak sedar sehingga anda memakainya lebih seharian๐Ÿ˜ฑ

Lagi...ISTIMEWA๐Ÿ’ž
๐Ÿ’Ž Ada size untuk semua sebab dibuat secara HANDMADE - Boleh pilih size ikut sedia ada ATAU
DiJAHIT mengikut SIZE lengan anda
๐Ÿ’Ž Material kain yang tahan lama
๐Ÿ’Ž Material kain yang lembut
๐Ÿ’Ž Selesa dipakai walaupun cuaca panas
๐Ÿ’Ž Selesa dipakai walaupun lebih 24jam
๐Ÿ’Ž Handsock yang menyerap peluh ketika cuaca panas
๐Ÿ’Ž Handsock yang panjang melebihi siku
๐Ÿ’Ž Tidak menampakkan bentuk lengan
๐Ÿ’Ž Mempunyai getah yang lembut agar tidak meleret jatuh
๐Ÿ’Ž Amat digalakkan bagi mereka yang alergy(gatalยฒ) disebabkan alahan pada kain - Insya Allah

Whatsapp 0105110192
Whatsapp 0105110192
Whatsapp 0105110192

#pakarhandsockanda
#materialcottontshirt100%
#homemade #homemadehandsock
#handmade #handmadehandsock
#handsock #sarunglengan
#hargaretail
#hargaborong
#pemboronghandsock
#handsockring
#handsockjejari
#handsockcincin
#handsockcotton
#handsocktshirt
#dwicolour
#dwiwarna
#2tone
#sarunglenganmuslimah
#jualonline

#HChandsockjejarijameelareview
#harmoneecustomerreview
.
'Suka sgt'
'Kain dia lembut & selesa'
'Nak repeat order lg' katanya.
.
Alhamdulillah, one of our #harmoneesrikandi is donning #handsockjejarijameela in black โค๏ธ Handsocks yg memg sgt best sbb selesa sgt ๐Ÿ˜ Jzzk sis share feedback ๐Ÿ˜˜
.
So, korg dh dptkan koleksi korang belum? Skrg tgh under #HCapril2017sale k! Cuma RM7.50 spsg. Kalau berminat lelajuu order sbb takut2 nnt habis stok yg korg nak hihi Sampai akhir april ni je tau! Cecepat order ๐Ÿ˜˜
.
#handsocks
#handsockdwitone #handsockplain #dwitonehandsocks #sayajualhandsocks #handsockmuslimah #handsocksmurah #handsockcotton #dwitonehandsockborong #handsockdwitonemurah #handsockborongdanruncit #stokinmuslimah #handsockmurah #handsock #handsocklace #handsockring #handsockcantik #handsockjempol #handsockplain #handsockdonna #handsockmesir #stokintangan #stongan #handsockjejari #handsockjejariborong #handsockdwitoneborong

KOD DARK-BLUE @ NAVY !

Stokin KEPERLUAN atau KEHENDAK ? ๐Ÿ˜‰
.
.
1) Material yang tidak tebal dan tidak nipis
2) Lembut, selesa, kemas pakai pada kulit
3) Panjang hingga paras bawah lutut, cover betis
4) Free saiz, tidak mudah melorot
5) Diterbangkan dari bumi Mesir
6) Kos sara stokin rendah setanding kualiti
.
.
HARGA?
Berubahยฒ setiap bulan
.[ Rujuk pada details profile ๐Ÿ˜‰ ]
.
.
KOS POS? [ Max 10pcs ]
RM8 sm | RM10 ss
.
.
WHATSAPP : + 6 0 1 6 - 4 9 8 4 8 9 5
.
.
#stokinsilvymalaysia
#stokinmuslimahpanjang
#stokinsilvyopaque
#stokinsilvy
#stokinsilvymurah
#stokinsilvymesir
#stokinsilvyborong
#stokinmesir
#stokinsandy
#tudunglabuh
#bawallabuh
#shawllabuh
#handsockdalila
#handsockdwitone
#handsockjejari
#bawalakel
#handsockdonna
#stokinsoka
#stokinkanik
#stokinjejari

Pengayaan handsock jejari jameela ๐Ÿ˜˜
.
Cantik kan?๐Ÿ˜
.
Pada pengemar2 handsock meh dapatkan sementara SALE masih ada ๐Ÿ˜˜.. Banyak warna2 yg cantik & menarik tau๐Ÿ˜‰..
.
PM for detail ๐Ÿ“ฒ 0175933002
.
#sale #saleon #aprilsale #handsock #handsockonline #handsockmurah #handsockjejarijameela #handsockjejari #handsockcotton #handsocktakpanas #handsocksejuk

PROMOSI DI AMBANG RAMADAN

Eh...ada buat PROMOSI laa๐Ÿ˜

Rugi korang tak grab sebelum tamat tempoh Promosi niโ˜บ

Jangan beli lastยฒ minit tau๐Ÿ˜€
Nak dekat raya baru tempah..alih-alih tak dapat pakai untuk raya sebab dah penuh order..kain kehabisan stock๐Ÿ˜…

Nangis berlagu pun tak jadi ape tau๐Ÿ˜œ

Jom jom jom... Saya gitau harga PROMOSI๐Ÿ˜‰

Whatsapp 0105110192
Whatsapp 0105110192
Whatsapp 0105110192

#pakarhandsockanda
#materialcottontshirt100%
#homemade #homemadehandsock
#handmade #handmadehandsock
#handsock #sarunglengan
#hargaretail
#hargaborong
#pemboronghandsock
#handsockring
#handsockjejari
#handsockcincin
#handsockcotton
#handsocktshirt
#dwicolour
#dwiwarna
#2tone
#sarunglenganmuslimah
#jualonline

Stok Handsock Mysara warna hitam dah makin semput ni. Cepat2 laa grab sebelum sold out!
_
WhatsApp 019 9119695
_
#handsocksatumakna #handsockjejari #sarunglengan #handsockring #sayajual #handsock #dhiarosekuantan #anaksatumakna4u_ #kuantanpahang #agentsatumakna4u #sm4upahang

KOD DARK-BLUE @ NAVY !

Stokin KEPERLUAN atau KEHENDAK ? ๐Ÿ˜‰
.
.
1) Material yang tidak tebal dan tidak nipis
2) Lembut, selesa, kemas pakai pada kulit
3) Panjang hingga paras bawah lutut, cover betis
4) Free saiz, tidak mudah melorot
5) Diterbangkan dari bumi Mesir
6) Kos sara stokin rendah setanding kualiti
.
.
HARGA?
Berubahยฒ setiap bulan
.[ Rujuk pada details profile ๐Ÿ˜‰ ]
.
.
KOS POS? [ Max 10pcs ]
RM8 sm | RM10 ss
.
.
WHATSAPP : + 6 0 1 6 - 4 9 8 4 8 9 5
.
.
#stokinsilvymalaysia
#stokinmuslimahpanjang
#stokinsilvyopaque
#stokinsilvy
#stokinsilvymurah
#stokinsilvymesir
#stokinsilvyborong
#stokinmesir
#stokinsandy
#tudunglabuh
#bawallabuh
#shawllabuh
#handsockdalila
#handsockdwitone
#handsockjejari
#bawalakel
#handsockdonna
#stokinsoka
#stokinkanik
#stokinjejari

Mari di order lagi handsocknya...mumpung masih ada promo untuk bulan sekarang aja,beli 6picz geratis satu picz handsock..semua model handsock..minat chate kenomor dibawah ini sebelum kehabisan promo nya:
Whatsapp:089695137352
Pinbb: 5AA2FE78

#handsock #handsocklace #handsockjersey #handsockmurah #handsockcantik #handsockcincin #handsockring #handsockringplain #handsockrenda #handsockpitamurmer #handsockpolos #handsockpanjang #handsockjempol #handsockjempolmurah #handsockjejari #handsockwarna #handsockwardah #handsockmalaysia #handsockmaera #handsockmuslimah

Perbezaan INNER BERDAGU RUNCING dengan Inner lain yang ada di pasaran adalah :
.
.
โœ… Inner Berdagu tetapi tidak menutup leher.
.
โœ… Jahitan berkualiti dan kemas. (Tailor-Made BUKAN KILANG)
.
โœ… Mempunyai getah dan tali yang panjang untuk ikat.
.
โœ… Inner yang bersaiz lebih besar dari pasaran sesuai untuk remaja sehingga wanita dewasa.
.
โœ… Pemakaian Inner yang kemas, dan terletak cantik dimuka.
.
โœ… Pilihan warna-warna yang indah dan menawan kalbu
.
.
.
.
#KakJaBidadarie
#HandsocksBoleyLaraz
#InnerBerdaguRuncing
.
๐Ÿ“ฒ +6010.9881224
๐Ÿ“ฒ +6010.9881224
๐Ÿ“ฒ +6010.9881224
.
.
#handsockmalaysia
#tudungmurah
#handsockmurah
#handsockjejari
#innertudung
#anaktudung
#innerneck
#innertutupdagu
#viral
#like4like
#syukurselalu
#bazarpaknil
#socialenvy
#pahang
#likeforfollow
#muslimahfashion
#hijabfashion
#blouselabuh
#tudunglabuh
#jubahmurah
#tudungbawal
#instafamous
#innersnowcap
#shawlmurah
#instagood
#terapiinstagram
#innerantitembam

Dan barangsiapa yang mengerjakan kesalahan atau dosa, kemudian dituduhkannya kepada orang yang tidak bersalah, maka sesungguhnya ia telah berbuat suatu kebohongan dan dosa yang nyata. (QS.An-Nisaโ€™ : 112)
.
.
.
#KakJaBidadarie
#HandsocksBoleyLaraz
#InnerBerdaguRuncing
.
๐Ÿ“ฒ +6010.9881224
๐Ÿ“ฒ +6010.9881224
๐Ÿ“ฒ +6010.9881224
.

#handsock
#tudungmurah
#handsockmurah
#handsockjejari
#innertudung
#anaktudung
#innerneck
#innerberdagu
#mirafilzah
#like4like
#lofattah
#sayajualmurah
#socialenvy
#terengganu
#likeforfollow
#muslimahfashion
#hijabfashion
#blouselabuh
#tudunglabuh
#jubahmurah
#tudungbawal
#instafamous
#innersnowcap
#recent4recent
#scarfmurah
#terapiinstagram
#innerantitembam

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูฐู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู’ู…ู .
ูˆูŽู…ูŽู†ู’ ูŠูŽูƒู’ุณูุจู’ ุฎูŽุทููŠุฆูŽุฉู‹ ุฃูŽูˆู’ ุฅูุซู’ู…ู‹ุง ุซูู…ู‘ูŽ ูŠูŽุฑู’ู…ู ุจูู‡ู ุจูŽุฑููŠุฆู‹ุง ููŽู‚ูŽุฏู ุงุญู’ุชูŽู…ูŽู„ูŽ ุจูู‡ู’ุชูŽุงู†ู‹ุง ูˆูŽุฅูุซู’ู…ู‹ุง ู…ูุจููŠู†ู‹ุง
.
Dan barangsiapa yang mengerjakan kesalahan atau dosa, kemudian dituduhkannya kepada orang yang tidak bersalah, maka sesungguhnya ia telah berbuat suatu kebohongan dan dosa yang nyata.
.
(QS.An-Nisaโ€™ : 112)
.
Assalamu'alaikum
Selamat pagi๐Ÿ˜

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags