[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#handsockjejari

10269 posts

TOP POSTS

[Pentingnya jaga aurat]
Aurat.. Ia sangat wajib di jaga oleh semua wanita.
Kadang2 kita terlihat aurat rakan sekerja kita.
Kadang2 kita terlihat aurat rakan di fb kita.
Tolong doakan mereka semoga mereka di sentuh hatinya oleh Allah untuk tutup Aurat dengan sempurna. Amin.
Tak kan nak masuk syurga sorang2 je kot? 🙊

Mai la kita pakat2 tarik rakan2 kita masuk syurga sama2. In syaa Allah. ☺

Sekarang ni saya ingin tekankan aurat di lengan.

Jom kita tutup aurat dengan sempurna dan bantu keluarga, rakan2 kita tutup aurat sama2 .. 0148220793

#handsockcotton #handsockjejari
#handsockcincin
#sarunglenganmuslimah
#sarunglengan

Alhamdulillah. Kami jual ya dear.🌹☺️
Sis ni sudah selamat shopping #handsockjejari dengan @projekdeecloset.
Anda bila lagi? 🌸🌸
Syukran dear for your support.❤️❤️
May Allah bless you😘😍

#projekdeefeedback #projekdeefeedback

Keistimewaan Handsocks Boley Laraz :
.
.
💜 Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari
.
💜 Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan
.
💜 Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsock mahu dibasuh
.
💜 Getah bahagian lengan boleh laras mengikut keselesaan pemakai.
.
💜 Sesuai untuk lengan muslimah bersaiz S - XXL
.
💜 Untuk pemakaian simple, penyangkut dijari boleh diselitkan ke dalam handsock sahaja
.
💜 Designnya seperti T-Shirt , lurus dan tiada penyambungan bahagian lengan.
.
.
.
💐Ada 2 pilihan saiz:
.
🌺LONG - 49cm
PANJANG HINGGA ARMPIT (KETIAK) >
👉🏻SESUAI DIPADANKAN BERSAMA BAJU BERLENGAN PENDEK SEPERTI TSHIRT/UNIFORM .
.
🌺SHORT - 28cm
PANJANG MELEPASI SIKU >
👉SESUAI DIPADANKAN BERSAMA BAJU YG TIADA
CUFF SEPERTI BLOUSE/ JUBAH/BAJU KURUNG
.
.
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
.
➡PAKEJ JATUH HATI HANDSOCKS⬅
.
💜 PAKEJ JATUH HATI A
🌀1 Pasang SHORT ➡ RM22 Sepasang
📮Pos Rm8 Sem/Rm11 SS
.
.
💜 PAKEJ JATUH HATI B
🌀2 Pasang SHORT ➡ RM50 SEM/RM55 SS
📋Termasuk Pos (JIMAT POS RM2)
.
.
--------------------------------------
💜 PAKEJ JATUH HATI C
🌀1 Pasang LONG ➡ RM25 Sepasang
📮Pos Rm8 Sem/Rm11 SS
.
.
💜 PAKEJ JATUH HATI D
🌀3 Pasang LONG ➡ RM80 /RM85 SS
📝Termasuk Pos (JIMAT RM3)
.
.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
.
Belian 2 HBL SHORT & 2 HBL LONG RM100 TERMASUK POS SEM
.
JIMAT RM2 POSTAGE .
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
.
. .
📲 +6010.9881224
📲 +6010.9881224
📲 +6010.9881224

Ada yang belum tdo? Time2 dah nak raya camni, ramai yang berjaga malam kan?
.
Kak Liena pun same le. Ni belanje skit gambar handsock JANNAH short black, sis maya abiah pakai. Cantik woo..
.
Orang KL/Selangor yang nak self collect esok Jumaat 23 jun 2017. Kat Pasar Besar Cheras masa 3pm -5pm sahaja.
.
#handsockpremium #handsock #stokinsoka #muslimah #sayajual #stokin #handsockdwitone #handsockcotton #sayajualmurah #sarungtangan #stongan #handsockjejari #borong #sayajualhandsock #sokasocks #handsocklace #bajumuslimah #sandysocks #stokinwudhu #stokinmuslimah #sokaessential #stokinsolat #handsocks #stokinsokamalaysia #stokinkaki #stokinperempuan #ladiessocks #RockSox

Hidup ini seperti roda. Ada kalanya kita di atas. Dan ada kalanya kita di bawah. .
Masa di atas jalan lupa insan di bawah. Masa di bawah selalulah ingat Allah sentiasa memandang kita 😊
.
Psst... sama ada kita di bawah atau di atas. Aurat wajib di jaga.. jom tutup Aurat dengan sempurna dear 😊😊😊 .
.
Adik boleh whatsapp akak ni ye untuk handsock Alegant. 0148220793. .
.
#handsocks #handsocklace #handsockjejari #handsockmuslimah

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan semua. Kami nak buat sale sempena Ramadhan dan Syawal yang bakal kunjung tiba. Special price hanya untuk mereka yang whatsapp sahaja ya 😉 Jom whatsapp kami segera 011-21685112 😙😘 .
#saleramadhan #sarungtanganmuslimah #handsockcincin #handsocklove #handsockjejari #jomtutupaurat

MOST RECENT

Assalamualaikum pembuka bicara,
apa khabar saurada saudari disana..
______________________________
Pergi ke pasar membeli laksa,🍲
Laksa di beli bersama mi,🍝
Kalau ada yang terasa,
Harap maafkan lah kami...
Selamat hari raya aidilfitri... Maaf Zahir dan Batin semua 😘😘 #handsock#handsockring#handsockalya#handsockbeads#handsockjejari#handsockflower#handsockwafizbutton#handsockwafizdiamond#handaockringdiamond#handsockwafiz#handsockwafizribbon#handsockmalaysia#handsockmurah#shadasignature#handsockmuslimah#coveryouraurah#jomtutupaurat

Stok dah tak banyak untuk Handsock Addra Exclusive. Rm 15 sepasang. Boleh pakai raya ye kalau korang datang beli sekarang!
_
#handsocksatumakna #handsockjejari #handsockaddra #sayajual #anaksatumakna4u_ #kuantanpahang #handsockring #satumakna4u #muslimahattire #sayajualhandsock #sm4upahang #teamhandsocksm4u

Keempat2 warna utk Handsock Addra Exclusive available lagi ye! Tapi warna hitam ada sepasang shj lagi.
Jom dapatkan di Butik DhiaRose Kuantan.
_
#handsocksatumakna #handsockjejari #handsockaddra #sayajual #anaksatumakna4u_ #kuantanpahang #handsockring #satumakna4u #muslimahattire #sayajualhandsock #sm4upahang

#HandsockAddraExclusive 💕💕
_
🔴Harga RM 15 sepasang
🔴Material : Soft Cotton
🔴Panjang 31 cm.
🔴Terdapat tali untuk sangkut pada bahagian ibu jari
🔴Terdapat button yg cantik
_
WhatsApp 0199119695 atau boleh datang terus ke Butik @dhiaroseclothing Sg Karang, Kuantan
_
#handsocksatumakna #handsockjejari #handsockaddra #sayajual #anaksatumakna4u_ #kuantanpahang #handsockring #satumakna4u #muslimahattire #sayajualhandsock #sm4upahang

Feedback #mmhandsockRingPlain
.
Assalamualaikum, Alhamdulillah..
handsock ring plain da smpai sis,
Ya Allah sis memang superb laa handsock ni 😍
kain dia memang sejuk la.
pakai kat lengan pon ketat x longgar x mcm handsock lain.
Tq sis sbab memperkenalkan handsock ring plain ni.
Semoga sis dimurahkan rezeki. Amin🌷
.
'Izyan Dalila, Pasir Puteh Kelantan'💞
.
#handsockMuslimah
#cabaranainulmardhiah
#handsockBesar
#handsockMurah #handsock #handsocks #handsockdwicolour #hansockdwitone #handsockborong #handsockdonna #handsockmalaysia #handsockcincin #handsockjejari #stokinjari #handsockjari #handsockmuslimah #stokin #soka #sokasock #stokinsandy #stokinsilvy #stokinmesir #stokinsoka #sokamalaysia #qarijr #tvalhijrah #helizaHelmi #moodrepublic #rayasale

Most Popular Instagram Hashtags