#handphonemurah

102374 posts

TOP POSTS

Nih Misum rekomendasiin buat kalian yang pengen gaya gayaan pakek Handphone Mahal tapi dengan harga murah.Beli saja Handphone SUPERCOPY IPHONE 7 PLUS CUMA 1,550,000, dan yg HDC IPHONE 7 PLUS dan S7 EDGE CUMA 1,950,000, murah bangettt kan. YUK PESAN SAJA DI @ucianashop msh bnyak Handphone Lain yg serba murah, yg Asli original jg ada kok sayyy ! Follow aja dlu @ucianashop,
Walaupun supercopy/HDC kualitasnya ngak kalah bagus Loh sama yg asli...
..buruann pesan....😍😘
..
#iphone7plus #iphone6 #iphonemurah #iphonemurahbanget #iphonemania #palembangterkini #palembangupdate #minangkocak #thecommentnet_ #da4indosiar #keluargagunarso #ngakakkocak #dagelanvideo #misumrecommended #misum #handphonemurah #therooftop

Seger ya liat nya. Unyu unyu gimana gitu ya. Kece banget nih buat dipakai pas lebaran. Pasti keponakan keponakan pada pengen juga :)
.
iPhone 5c 16gb
Rp 1.450.000
.
💯 ORIGINAL
❌ Bukan barang KW/HDC/sejenisnya
👬 COD Bandung Area
.
💸 Ambil 5pcs, DISKON 50ribu/pcs
💸 Ambil 10pcs, DISKON 100ribu/pcs
😘 Reseller & Dropshiper are welcome
.
Minat? Chat bos!
📲 WA: 0878-2209-1428 (no call)
📲 Line: @Galacell (use @)
📲 Tokopedia: Gala Cell
Transaksi aman dan bisa cicilan kartu kredit 0% pakai tokopedia!

NO SONY NO PARTY....!!!! MASIH ADA YA SIKECIL CABE RAWIT...SPEK GAHAR KAMERA GAHAS....BERKUALITAS....HARGA MERAKYATTT......!!!!!!😍😍😍
READY JAKARTA YAA....😘😘
.
SONY Z2compact......950k
.
*Mw fulshet up 100k
.
TATA CARA ORDER RBOX:
.
1. 90000-3131-0387 mandiri MOH RACHMAN FIRDAUS SELAIN ITU PALSUUUU!
2. konfirm admin
whatssapp admin :
1. raka 082211112476
2. hendra 083821427217
3. annisa 082210827880
LINE admin : @eul8589t (jgn lupa pake @) .
nah jadi kamu bisa pilih admin yang paling nyaman buat kamu belanja sampe transaksi kamu clear ya 😄 gaspol
.
#iphonemurah#handphonemurah#samsungmurah#sonymurah#smartphonemurah#belanjamurah#murahmeriah#handphoneoriginal#hargamiring

Sejak ramai yang dah guna or tengok member pakai Huawei P Series ni,takyah dah susah² promot @ terangkan kelebihan sebab kebanyakannya dah tahu Huawei P Series Memang Power😀.
.
.
Huawei P10&P10 Plus Available

P10
Graphite Black
Greenary
Dazzling Blue
Dazzling Gold

P10 Plus
Graphite Black
Greenary
Dazzling Blue
Dazzling Gold

#FreeGiftSpecial

Order WhatsApp 0183904120
#TizentSupplies #GiveTheBestDeal .
.
.
.
.
.
.
.
.
. #iPhoneOriginal #iPhone4 #iphone4s #iPhone5 #iPhone 5s #iPhone5c #iPhoneSe #iPhone6 #iPhone6plus #iPhone6s #iPhone6sPlus #iPhone7 #iphone7plus #iPhoneOri #SamsungMurah #SamsungS7 #SamsungS7Edge #HandphoneMurah #SmartphoneMurah #HuaweiMurah #HuaweiBestWei #HuaweiMalaysia #HuaweiP10

DISKON ONGKIR 50%🎁
.
PRICELIST iPhone ORIGINAL MURAH BERKUALITAS @sabiansstore (all ready stock)
.
.  4 (Black & White) SECOND
8 Gb 1.000.000
16 Gb 1.150.000
.
.  4s (Black & White) SECOND
16 Gb 1.150.000
32 Gb 1.300.000
64 Gb 1.450.000
.
.  5 (Black & White) SECOND
16 Gb 1.550.000
32 Gb 1.700.000
64 Gb 2.100.000
.
.  5c (White,Yellow,Blue,Pink,Green) SECOND
16 Gb 1.650.000
32 Gb 1.950.000
.
.  5s (Grey,Silver,Gold +200.000) SECOND
16 Gb 2.100.000
32 Gb 2.350.000 (non fingerprint 2.150.000)
64 Gb 2.600.000
.
.  6 (Grey,Silver,Gold +250.000)
•NEW REPLACEMENT
16 Gb 4.200.000
64 Gb 5.000.000
128 Gb 5.700.000
•SECOND
16 Gb 3.450.000
64 Gb 4.100.000 (non fingerprint 3.850.000)
128 Gb 4.350.000
.
.  6+ (Grey,Silver,Gold +250.000)
•NEW REPLACEMENT
16 Gb 5.400.000
64 Gb 6.250.000
128 Gb 6.750.000
•SECOND
16 Gb 4.550.000
64 Gb 5.250.000
128 Gb 5.650.000
.
.  6s (Grey,Gold,Silver,Rosegold +300.000)
•NEW REPLACEMENT
16 Gb 6.900.000
32 Gb 7.750.000
64 Gb 7.950.000
128 Gb 8.700.000
•SECOND
16 Gb 4.700.000
64 Gb 5.800.000
128 Gb 6.450.000
.
.  6s+ (Grey,Silver,Gold,Rosegold +300.000)
•NEW REPLACEMENT
16 Gb 7.650.000
32 Gb 8.750.000
64 Gb 9.000.000
128 Gb 10.100.000
•SECOND
16 Gb 5.800.000
64 Gb 6.850.000
128 Gb 7.100.000
.
.  SE (Gold,Rosegold,Silver,Grey +150.000)
•NEW BNIB
16 Gb 4.650.000
64 Gb 6.550.000
•SECOND
16 Gb 3.600.000
64 Gb 4.250.000
.
.  7 (Silver,Gold,Rosegold,Black +500.000, Red +750.000)
•NEW BNIB
32 Gb 8.850.000
128 Gb 10.400.000
256 Gb 11.700.000
•SECOND
32 Gb 8.100.000
128 Gb 8.900.000
256 Gb 9.850.000
.
.  7+ (Silver,Gold,Rosegold,Black +500.000, Red +1.000.000) •NEW BNIB
32 Gb 10.500.000
128 Gb 11.700.000
258 Gb 13.450.000
•SECOND
32 Gb 9.800.000
128 Gb 10.750.000
256 Gb 12.250.000
.
Keterangan:
• APPLE ORIGINAL
• FULLSET, aksesoris OEM
• FU GSM, bukan refurbish/rekondisi
• icloud AMAN, mesin NORMAL, imei tembus
• Second original GRADE A mulus 98% ex internasional garansi personal 1 MINGGU bisa bantu service
• New BNIB & replacement garansi internasional 1 TAHUN bisa bantu claim
• Belum termasuk ongkir JNE (3 hari)
.
FORMAT ORDER
nama:
alamat:
ID IG:
tipe:
.
kirim ke
LINE: @fzq5482j
WA: 081235666658
.
BACA CAPTION SELANJUTNYA DI BAWAH👇🏻👇🏻

🌷🌷🌷🌷
Hai semua
SALE RAMADHAN & HARI RAYA SUDAH BERMULA!!
Diskaun RM50 bagi setiap model phone yang ade..
💥Dah MURAH , DISKAUN lagi!!
.
Ni la masanye tuk korang semua grab phone idaman korang & shopping raya di sini..😘
Memang MURAH & BERBALOI BALOI👍👍👍
.
SAMSUNG S8 PLUS
●15GB RAM
●Quad Core
●Internal 8GB
●Camera depan 8mp
●Camera Belakang 13mp
●Fit aksesori Original
♡Sk v4 RM470(fake FP)
♡Sk v5 RM520(real FP)
.
Grab sekarang sebab
Promosi akan tamat bila bila masa sahaja!!
.
Whatsapp 016 750 8381
Whatsapp 016 750 8381
.
All item Ready stok
Dan MURAH MURAH!
.
#gadget #sale
#ipclone #murah
#handphonemurah
#onlineshoppingmurah
#iphone6s #klonmurah
#merecik #murahgila
#sayajual #instashop
#lofattah #hadiah
#bazaarpaknil
#iphone7 #awek
#iphoneklon
#clonekorea
#samsungmurah
#gadgetmurah
#iphoneclone
#dropshipwanted
#hargastudent
#sinarfm #jepsepahtu
#lawak #jdt #kingcoco

Yakin ga kepincut sama warnanya? Sikat om! Stock ga banyak nih, jadi rebutan aja ya
.
iPhone 5c 16gb
Rp 1.450.000
.
💯 ORIGINAL
❌ Bukan barang KW/HDC/sejenisnya
👬 COD Bandung Area
.
💸 Ambil 5pcs, DISKON 50ribu/pcs
💸 Ambil 10pcs, DISKON 100ribu/pcs
😘 Reseller & Dropshiper are welcome
.
Minat? Chat bos!
📲 WA: 0878-2209-1428 (no call)
📲 Line: @Galacell (use @)
📲 Tokopedia: Gala Cell
Transaksi aman dan bisa cicilan kartu kredit 0% pakai tokopedia!

MASUK LAGI NIH SONY banjirr, SEMUA ORIGINAL YA, KAMERA GAHAS....!!!SPEK GAHAR....!!!!😃😃KUALITAS JANGAN DITANYA...!!!!!LANGAUNG SIKAT AJA....!!!JANGAN SAMPAI KEHABISN.....!!!MUMPUNG UDAH READY JAKARTA YAA..!!😍😍😍😍
.
•• SONY Z3 ••
.
Docomo........1650k.
global..........1750k .
.
*Fullset up 100k
.
.
TATA CARA ORDER RBOX:

1. 90000-3131-0387 mandiri MOH RACHMAN FIRDAUS SELAIN ITU PALSUUUU!
2. konfirm admin
whatssapp admin :
1. raka 082211112476
2. hendra 083821427217
3. annisa 082210827880
4. line@  @eul8589t (jgn lupa pake @) nah jadi kamu bisa pilih admin yang paling nyaman buat kamu belanja sampe transaksi kamu clear ya 😄 gaspol

#iphonemurah#handphonemurah#samsungmurah#sonymurah#smartphonemurah#belanjamurah#murahmeriah#handphoneoriginal#hargamiring

MOST RECENT

nih buat yang suka ngejudge kita nipu apalagi asal ngomong kalo barangnya KW masa masih ragu? segera order yuk. kalo ada yang murah ngapain beli yang mahal! kita murah tapi ga murahan 😉 be a smart buyer cek #testisabianstore We are trusted, Minat? Langsung chat kontak di bio ;) For detail tap #.infosabianstore (hapus titiknya) atau rajin2 scroll ke bawah ;) #arisaniphonemurah #jualiphone4 #jualiphone5 #jualiphone6 #jualiphone5s #jualiphone4s #arisaniphone #handphonemurah #iphone6smurah #arisaniphonetrusted #arisaniphone6 #jualiphone #iphone5murah #jualiphone6splus #iphone5sbekas #iphone5second #iphone5spreloved #iphone4second #jualiphone6bekas #jualiphone5c #iphone5cmurah #iphone5smurah #iphonesecond #kulinerjember #olshopjember #prelovedanak #explorejember #iphonejember #supplieriphone

Samsung E5
Spesifikasi
👉 Layar 5inc
👉 Ram 1,5GB
👉 Internal 16GB
👉 Kamera 8mp Utama
👉 Kamera 5mp Depan
👉 Android Lolipop
👉 Imei Tembus sesuai Box
👉 Sinyal H+/3G
👉 Fisik 85% (lecet bezel aja)
👉 Harga 1.200.000rb net
👉 Kelengkapan : HP,Charger,Kotak
👉 Bisa Cod Cek barang Sekitar Bandar Lampung
minat lansung Pin : D94EC6F1
.
#hpmurah #hpsecond #secondlampung #secondbdl #secondbandarlampung #handphonemurah #handphonelampung #handphonebandarlampung #hplampung #second #barangsecond #barangbekas #secondmurah #handphonebeken #lampungpreloved #prelovedbdl #jualbarangbekas #perlovedlampung

.
@iphone.by.bunga - 👇👇👇
Hai semua..
kali ni @iphone.by.bunga nk share info tentang Original, Refurbished & Import set
.
First of all,
Original = Refurbished set = import set
Maksudnye Barang yg sama tetapi NAMA yang lain...
Semua import set ialah Original
Dikenali sebagai Refurbished set kerana set ni datang dari negara lain & dibaik pulih oleh kilang sebelum di sealed dan dihantar ke pihak ketiga.
.
Import set ni tiada beza dengan set-set yang lain sebab masih lagi di iktiraf sebagai ORIGINAL , bukan COPY ORIGINAL☺️
.
So... tag kawan kawan korang kalau rasa info ni bermanfaat tuk yang lain☺️
•=============•
All item READY STOK
Jualan MURAH sempena bulan MAY akan dapat banyak FREE ITEM!!
.
FREE POSTAGE
FREE POWERBANK
.
Whatsapp @iphone.by.bunga cepat cepat..
Grab segera sebelum berputih mata☺️☺️☺️
.
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

PROMOTION BULAN MAY
Pejam celik da masuk bulan May da kita kan..
So @iphone.by.bunga nak buat promotion untuk kesayangan kesayangan semua😘
.
@iphone.by.bunga buat offer menarik untuk iPhone copy idaman hati korang
.
Tak lupe jugak...@iphone.by.bunga tambah lagi freegift untuk semua model
Powerbank PERCUMA
Postage PERCUMA
.
Meh Whatsapp @iphone.by.bunga ye
Whatsapp laju laju skrg!!
01137666350
01137666350
.
#clonekorea #iphonereadystock #clonekoreamurah #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonesale #iphoneclone #handphonemurah #iphonemurahori #iphoneklonmurah #iphoneklon #handphoneclone #clonesuperking #iphoneklontermurah #iphoneclonetermurah #neelofa #gadgetmurah #clonephone #iphonese #iphone7 #iphone7plus #giveaway

Terima kasih bapak dan abang yang sudah belanja Hp Coolpad Pancy 3 di Mitra Ponsel Pangkalan Kerinci
Di tunggu kedatangan selanjutnya

#mitraponselpangkalankerinci #pangkalankerinci #pelalawan #mainkepelalawan #handphonemurah

NAK TAHU LEBIH DETIAL APA BEZA? 😕
.
Ok, @iphone.by.bunga akan terangkan satu persatu & harap korang semua akan paham ye☺️
.
👉Copy ori juga dikenali sebagai klon / Clone / Replika,
Semua ni sama membawa satu maksud yg sama.
👉Copy set ni berbeza dengan REFURBISHED di mana Refurbished ialah set ORIGINAL manakala Copy set ialah set tiruan.
👉Copy set terdapat spec yang berbeza-beza dari segi RAM,Camera Pixel dan Internal storage
👉Copy Set murah berbanding Original set kerana HANYA luaran sahaja yang sama bentuk, saiz dan warna (terutama model iPhone & samsung)
👉Copy set bagi model iPhone,tetap download dari PLAYSTORE kerana based @ enjin Copy set ialah Android
.
So, secara asasnye, copy set ni merupakan set yang nampak sama dengan Original tetapi berbeza dari segi Performance, kegunaan dan Function
.
Harap korang da dapat info yg sebenarnya tentang copy ori atau clone phone ni ye😘
Boleh direct whatsapp @iphone.by.bunga if ade ape2 pertanyaan ataupun nak selit order ye😘
.
Cheers,
sis Zara
.
Whatsapp
011 3766 6350
011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

👑 82 Cell Mayang 👑

Mari diorder handphone murmer, pas dikantong💰💰 🎗AXIOO M5🎗
• Layar 5.0"
• Jaringan 3G
• Ram 1 gb / Rom 8gb
• Dual camera (depan 5mp + belakang 8mp)
• Baterry 2.200 mAh
• Processor quad core
• Warna gold, silver

Dengan harga Rp. 1.099.000

Dapatkan bonus menarik lainnya dari counter🙌😍 Bisa COD area solo.bisa juga kirim via paket (luar kota)
Minat bisa hubungi :
Pin : D2C79646
WA : 08562819697

#handphonemurah
#handphoneaxioo
#AxiooM5
#82cellmayang

IPHONE!! - 💥💥💥
Promosi JOM BERAYA da bermula...
Jom dapatkan iPhone7 Copy Ori serendah RM320 sahaja
.
Phone raya yang gerenti berbaloi!!!
.
Whatsapp @iphone.by.bunga cepat cepat..
Grab segera sebelum berputih mata☺️☺️☺️
.
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

COD? NO PROBLEM -🚶🚶🚶🚶
Ramai yang tanya @iphone.by.bunga ,ade COD ke?
Haaaa,jawapan nye ✔️ADA
Boleh COD di Kedai @iphone.by.bunga di Giant Taman Connought,cheras,kl
.
COD dari hari
Isnin - Sabtu
Jam 4ptg - 8 Malam
.
Meh whatsapp @iphone.by.bunga untuk set kan time tuk COD di kedai 😘
.
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

Terimakasih kakak cantik @firdaatsa_ 😘😍 atas kunjungannya di @82cellmayang 🙏
Ditunggu kedatangannya kembali 🙌

#handphonemurah
#handphonegaransiresmi
#opposolo
#oppoa37
#oppoindonesia
#opponesia
#82cellmayang

#Repost @iphone.by.bunga with @repostapp
・・・
PROMOSI JOM BERAYA DILANJUTKAN LAGIIIII!
Phone raya yang gerenti berbaloi!!!
.
iPhone 7 PLUS High Spec da macam ori sbb display da sebijik macam iOS iPhone, pastu siap ade fingerprint lagi tau😘
.
Promosi JOM BERAYA:
RM460 (8GB)
RM490 (+16GB)
RM540 (+32GB)
MURAH GILER GILER TU!!
.
Whatsapp sis cepat cepat..
Grab segera sebelum berputih mata☺️☺️☺️
.
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

#Repost @iphone.by.mawar with @repostapp
・・・
🎇🎉🎊🎈🎇🎉🎊🎈 PROMOSI JOM BERAYA DILANJUTKAN LAGIIIII!

Phone raya yang gerenti berbaloi!!!💝💝
.
iPhone 7 PLUS High Spec da macam ori sbb display da sebijik macam iOS iPhone, pastu siap ade fingerprint lagi tau😘
.
Promosi JOM BERAYA:
RM460 (8GB)
RM490 (+16GB)
RM540 (+32GB)
MURAH GILER GILER TU!!
.
Whatsapp sis cepat cepat..
Grab segera sebelum berputih mata☺️☺️☺️
.
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

IPHONE - 🔥🔥🔥
Promo Jom Beraya!!
iPhone Original Import Set SEALED BOX🔥
SIM FREE🔥
1 YEAR SUPPLIER WARRANTY🔥
.
*iPhone 6*
_16gb_
~ RM 1260 grey
~ RM 1290 silver
~ RM 1330 gold
~ RM 1360 rosegold
.
_64gb_
~ RM 1390 grey
~ RM 1420 silver
~ RM 1450 gold
~ RM 1490 rose gold
.
_128gb_
~ RM 1490 grey
~ RM 1510 silver
~ RM 1540 grold
~ RM 1580 gold
.
*iPhone 6 PLUS*
_16gb_
~ RM 1490 grey
~ RM 1550 silver
~ RM 1590 gold
~ RM 1640 rose gold
.
_64gb_
~ RM 1690 grey
~ RM 1740 silver
~ RM 1790 gold
~ RM 1820 rose gold
.
_128gb_
~ RM 1770 grey
~ RM 1820 silver
~ RM 1860 gold
~ RM 1920 rose gold
.
*iPhone 6s*
_16gb_
~ RM 1790 grey
~ RM 1860 gold
~ RM 1910 rosegold
.
_64gb_
~ RM 1930 grey
~ RM 2040 gold
~ RM 3060 rosegold
.
_128gb_
~ RM 2090 grey
~ RM 2160 gold
~ RM 2230 rosegold
.
*iPhone 6s PLUS*
_64gb_
~ RM 2530 grey
~ RM 2580 gold
~ RM 2650 rosegold
.
_128gb_
~ RM 2580 grey
~ RM 2650 silver
~ RM 2690 rosegold
•=============•
All item READY STOK
Jualan MURAH sempena bulan MAY akan dapat banyak FREE ITEM!!
.
FREE POSTAGE
FREE POWERBANK
.
Whatsapp sis cepat cepat..
Grab segera sebelum berputih mata☺️☺️☺️
.
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea
#iphonereadystock
#clonekoreamurah
#iphonemalaysia
#iphonemurah
#iphonesale
#iphoneclone
#handphonemurah
#iphonemurahori
#iphoneklonmurah
#iphoneklon
#handphoneclone
#clonesuperking
#iphoneklontermurah
#iphoneclonetermurah
#neelofa
#gadgetmurah
#clonephone
#iphonese
#iphone7
#iphone7plus
#giveaway

@iphone.by.bunga nama diberi,
@iphone.by.mawar sebagai penyeri,
ownerNya Pasti Berseri,
Semanis bunga yg diberi.🌼
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ramdhan Tiba ramdhan Tiba🎶
BISMILLAH
SalamRamdhan & Asalammualaikum Guys
▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Nak Cari igshop Yang Jual Mcam² jenis Fon?Tapi Tak tau Kat Manaa?Jom Usha Igshop Ni Sat Memang Terbaik Lah
@iphone.by.bunga
& @iphone.by.mawar
Original & Berkualitii Mestii puas hatii Bila Belii..Tengah² Nak dekat Rayaa ni Mestii Nak Begayoo Sakann Selfie Ngan Kwan² & family.Dok Gituu?
▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Yang Penting Admin Ni Trusted Seller Tak pyh Nak Ragu² takut Kena Tipuu lah APA Lhaa kann..Tak kan Tipuu punyaa..Tunggu APA lgii Follow Cepatt²

@phone.by.bunga🎁🎁🎁💞🎁🎁🎁
Double #giveaway 
Sis ade buat giveaway 2.0 ni,
kali ni bukan 1 tapi 2 hadiah giveaway!!
💞iPhone 5s ORI
💞iPhone 7 PLUS COPY
.

Ramai yang tunggu giveaway dari sis kan?
So apa lagi,meh la join😘
.
Cara nye mudah je kalau nak join
1- Follow ig @iphone.by.bunga & ig@iphone.by.mawar 
2- Pastikan ig korang TIDAK PRIVATE
3- Like & Share pic yg ade dalam ig sis ni sebanyak mungkin
4- tag 4 orang kawan korang dan juga ig@iphone.by.bunga kemudian tulis DONE di comment
5- Penyertaan yang paling supportive & menarik akan sis pilih sebagai pemenang🎁
6- Tolong jgn spam sis tanya pasal Giveaway tau,pemenang akan dipilih dalam masa terdekat😘
.
Cepat cepat la join, mana tau rezeki korang dapat iphone percuma dari sis💥
.
Ade pertanyaan ataupun nak selit order boleh direct
Whatsapp 011 3766 6350
Whatsapp 011 3766 6350
.
#clonekorea 
#iphonereadystock 
#clonekoreamurah 
#iphonemalaysia 
#iphonemurah 
#iphonesale 
#iphoneclone 
#handphonemurah 
#iphonemurahori 
#iphoneklonmurah 
#iphoneklon 
#handphoneclone 
#clonesuperking 
#iphoneklontermurah 
#iphoneclonetermurah 
#neelofa 
#gadgetmurah 
#clonephone 
#iphonese 
#iphone7 
#iphone7plus 
#giveaway

⭐⭐82 Cell Mayang⭐⭐
Mari di order
Oppo F1S NEW 🌟✨
Cash back Rp.300.000💰💰💰
Dari harga normal Rp. 3.899.000
Turun harga menjadi Rp. 3.599.000🤗🤗 Dengan spesifikasi berikut:
🎗Ram 4Gb, √ Rom 64 Gb
🎗3slot (2Sim 1mmc)
🎗DualCamera (Depan 16Mp + belakang 13 Mp)
🎗Fingerprint
🎗Baterai 3075 mAh non-removable
🎗Warna gold, rosegold

Harga Rp.3.599.000 saja😄 sudah free softcase🙌

Segera kunjungi toko kami 82Cell Mayang ( barat palang kereta mayang)👐😊 READY JUGA OPPO ALL TIPE LAINYA📱📱 ✅ Bisa COD. Untuk dalam kota free ongkir 👣👣👣(Sukoharjo)
✅Bisa hubungi :
PIN : D2C79646
WA : 08562819697

#handphone #murah #oppo #f1s #phone #handphonemurah #selling #counter #konter #order #cod

❤ Huawei Mate 9 Pro CLONE ❤

Nak spec, gambar boleh pm .
#huaweiclone #handphoneclone #phoneclone #handphonemurah

❤ Samsung Galaxy S8 Edge CLONE ❤

Nak spec, gambar boleh pm

#samsung #handphoneclone #handphonemurah #samsungclone

Most Popular Instagram Hashtags