#hanabiracraft

29 posts

TOP POSTS

Niat di hati nak mengait sambil teman anak2 layan #smurfs .. tapi dengan ibu2 terlayan sekali πŸ˜… Projek tak gerak dari cerita start sampai habis 🀣🀣 #HanabiraCraft #benang #kraftangan #kraf #crochet #crocheting #kait #hobi

Apa khabar semua?

Hampir setahun Hanabira menyepi dari insta ni. Nasib baik takde batu nisan. hihi.. Apapun, kami akan kembali aktif selepas ni dengan pelbagai info dan aktiviti mengait. Jom bersilaturrahim πŸ˜„πŸ˜„ #HanabiraCraft #Jommengait #crochet #benangkait

Belanja pattern. Dapatkannya di fb HanabiraCraft.
#kraftangan #benang #crochet #HanabiraCraft #bag #totebag #summer

Bila anak sakit, ibu confirm jadi zombie. Maka nak mengait pun tak boleh fokus lama-lama. Hampir terlelap.

Ni je yang sempat buat untuk harini. Ok la kan daripada tak ada apa-apa. Anda kait apa harini?

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #HanabiraCraft #toy #tigger #winniethepooh #baby #amigurumi #hobbies #malaysia

Dari tak pernah pegang jarum kait, sekarang dah boleh tukar warna benang dengan kemas. Sikit pun tak nampak lebihan benang yang disorok.

Best sesangat mengait ni.. tapi teknik kena betul, asas kena kukuh. Baru senang nak upgrade skill.

Jika anda ingin belajar mengait seperti Puan Raihanah, sila whatapp kami di 011-10567995 untuk kami bantu.

#HanabiraCraft #bangisentral #selangor #benangrajut #benang #kraftangan #kait #malaysia #kraf

Nak hasil toy yang cantik, kena guna benang yang sesuai. Untuk Keroppi yang kiut ni, saya gunakan benang CHERYL.
Tak berbulu dan lembut. Sebab tu nampak smooothh aje hasil kait dia. Memang cantik kalau nak buat toy.

P/s: Benang Cheryl hanya boleh didapati di HanabiraCraft tapi tunggu kami launching benang ni tak lama lagi ya 😊

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #kait #HanabiraCraft #toy #baby #keroppi #amigurumi

Lil Keroppi~

Buat atas permintaan anak untuk jadi pesakit kat #hospital dia. Sekarang da siap, dia minta satu lagi yang lagi besar πŸ˜…

Anak oh anak. Ibu ❀️ u
#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #baby #toy #amigurumi #kait #HanabiraCraft #parenting #loves

Wow Cantiknya Ibu!
Ibu memang cantik.. (nada perasan)
Bukan ibu la.. sunglasses tu cantik.
Fineee.... 😌😌 (ibu pasrah)

Terus rasa terbakar nak siapkan mata si hijau ni cepat2. Jeles dengan sunglasses πŸ˜‚

#crochet #crocheting #benang #kraftangan #kait #HanabiraCraft #baby #toy #hijau #kraf

MOST RECENT

Bila anak sakit, ibu confirm jadi zombie. Maka nak mengait pun tak boleh fokus lama-lama. Hampir terlelap.

Ni je yang sempat buat untuk harini. Ok la kan daripada tak ada apa-apa. Anda kait apa harini?

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #HanabiraCraft #toy #tigger #winniethepooh #baby #amigurumi #hobbies #malaysia

Nak hasil toy yang cantik, kena guna benang yang sesuai. Untuk Keroppi yang kiut ni, saya gunakan benang CHERYL.
Tak berbulu dan lembut. Sebab tu nampak smooothh aje hasil kait dia. Memang cantik kalau nak buat toy.

P/s: Benang Cheryl hanya boleh didapati di HanabiraCraft tapi tunggu kami launching benang ni tak lama lagi ya 😊

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #kait #HanabiraCraft #toy #baby #keroppi #amigurumi

Saya handle stress dengan mengait. Anda pula bagaimana?
A. Mengait
B. Makan
C. Shopping
D. Pegi Holiday

#kraftangan #kait #benang #HanabiraCraft

Wow Cantiknya Ibu!
Ibu memang cantik.. (nada perasan)
Bukan ibu la.. sunglasses tu cantik.
Fineee.... 😌😌 (ibu pasrah)

Terus rasa terbakar nak siapkan mata si hijau ni cepat2. Jeles dengan sunglasses πŸ˜‚

#crochet #crocheting #benang #kraftangan #kait #HanabiraCraft #baby #toy #hijau #kraf

Niat di hati nak mengait sambil teman anak2 layan #smurfs .. tapi dengan ibu2 terlayan sekali πŸ˜… Projek tak gerak dari cerita start sampai habis 🀣🀣 #HanabiraCraft #benang #kraftangan #kraf #crochet #crocheting #kait #hobi

Pembedahan sedang berlangsung. Satu lagi baby bakal dilahirkan πŸ˜„

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #baby #doll #amigurumi #malaysia #HanabiraCraft #selangor #keychain #crochetersofinstagram

Jom Upgrade Skill Kait

Pelajari teknik dan tips tapestry crochet secara online melalui projek ❀️ Love Bag ❀️ dengan yuran pendaftaran serendah RM 30 sahaja! Tempat terhad!

#Bonus pattern berbentuk diagram yang lengkap dan coaching direct dari saya.
DM atau whatapp 011-10567995 untuk mendaftar. #TeamHC sedia membantu.

#kraf #kait #kraftangan #benang #malaysia #selangor #bangisentral #HanabiraCraft #benangrajut #hobi

❀️LoveBag ❀️ design by HanabiraCraft
#kraftangan #benang #malaysia #crochet #crocheting #HanabiraCraft #bag #totebag #bangisentral #selangor

Belanja pattern. Dapatkannya di fb HanabiraCraft.
#kraftangan #benang #crochet #HanabiraCraft #bag #totebag #summer

Dari tak pernah pegang jarum kait, sekarang dah boleh tukar warna benang dengan kemas. Sikit pun tak nampak lebihan benang yang disorok.

Best sesangat mengait ni.. tapi teknik kena betul, asas kena kukuh. Baru senang nak upgrade skill.

Jika anda ingin belajar mengait seperti Puan Raihanah, sila whatapp kami di 011-10567995 untuk kami bantu.

#HanabiraCraft #bangisentral #selangor #benangrajut #benang #kraftangan #kait #malaysia #kraf

Antara #pattern yang di share di #kelab #HanabiraCraft harini. Jom sertai kami 😊

#kraftangan #crochet #crocheting #crochetlove #selangor #bangisentral #benang

Red Velvet Purse by HanabiraCraft
Pagi2 tak tau nak buat apa.. tetiba Ting! πŸ’‘
Idea melompat2 dalam kepala. Trus capai hook dan lebihan benang sambil lukis pattern.
Yup, konsep kali ni simple & sweet. Sweet seperti sis semua 😘

#HanabiraCraft #bangisentral #selangor #malaysia #kraftangan #benangrajut #crochet #crocheting #benang

KELAS ONLINE TERAKHIR SEBELUM PUASA!
PM ke inbox kami di http://m.me/hanabiracraft untuk mendaftar.

#HanabiraCraft #Jommengait #bangisentral #benangkait #benangkaitmalaysia #kaitmengait #malaysia #selangor #kraftangan

Most Popular Instagram Hashtags