#hanabiracraft

MOST RECENT

Stitch Me Today! Crossed Puff Stitch.

#kait #kraftangan #hobi #jahitan #cantik #warnawarni #hanabiracraft

Welcome to the family, dear Frog Prince~ ❤❤❤
Keroppi by Hanabira Craft Class~
Made by My Mama~
#MyMamaisCrocheter #Crochet #Keroppi #hanabiracraft #crochetstagram

Guna #cherylyarn by #hanabiracraft
Harap2 tuan yg empunya suka

#byikaroselys #roselyscentre

Love bag hakak haritu cikgu pilih sbg pemenang even kombinasi warna tu kureng santek huhu..Tq Cikgu @hanabiracraft bg hadiah benang cumil2 ni..kait la puas2 lepas ni..so kepada bakal2 pelajar next batch tu kait bag comel2 klu nk menang 😄😄 #crochetbyratuniek #hanabiracraft #yarnlove #yarnaddict #crochetaddict #hobby

Cer teka kita nk wat apa?? Rahsia.. huhuhu.. isnin benang smpai.. arini kita ngait.

Pada tuan yg empunya barang. Lusa siap tau.. 😘
benang dr #hanabiracraft.
80%longstaplecotton 20%milkfiber yarn

#byikaroselys #roselyscentre #bukanikaroselyspunya #crochet #inibukantopicrochet

COMING SOON - 28 OGOS 2017!

Benang terbaru yang bakal buatkan Crochet Lover makin KETAGIH nak mengait.

#benang #kait #kraftangan #crochet #hobbies #HanabiraCraft

Bila anak sakit, ibu confirm jadi zombie. Maka nak mengait pun tak boleh fokus lama-lama. Hampir terlelap.

Ni je yang sempat buat untuk harini. Ok la kan daripada tak ada apa-apa. Anda kait apa harini?

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #HanabiraCraft #toy #tigger #winniethepooh #baby #amigurumi #hobbies #malaysia

Nak hasil toy yang cantik, kena guna benang yang sesuai. Untuk Keroppi yang kiut ni, saya gunakan benang CHERYL.
Tak berbulu dan lembut. Sebab tu nampak smooothh aje hasil kait dia. Memang cantik kalau nak buat toy.

P/s: Benang Cheryl hanya boleh didapati di HanabiraCraft tapi tunggu kami launching benang ni tak lama lagi ya 😊

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #kait #HanabiraCraft #toy #baby #keroppi #amigurumi

Lil Keroppi~

Buat atas permintaan anak untuk jadi pesakit kat #hospital dia. Sekarang da siap, dia minta satu lagi yang lagi besar 😅

Anak oh anak. Ibu ❤️ u
#crocheting #crochet #benang #kraftangan #kraf #baby #toy #amigurumi #kait #HanabiraCraft #parenting #loves

Saya handle stress dengan mengait. Anda pula bagaimana?
A. Mengait
B. Makan
C. Shopping
D. Pegi Holiday

#kraftangan #kait #benang #HanabiraCraft

Wow Cantiknya Ibu!
Ibu memang cantik.. (nada perasan)
Bukan ibu la.. sunglasses tu cantik.
Fineee.... 😌😌 (ibu pasrah)

Terus rasa terbakar nak siapkan mata si hijau ni cepat2. Jeles dengan sunglasses 😂

#crochet #crocheting #benang #kraftangan #kait #HanabiraCraft #baby #toy #hijau #kraf

Niat di hati nak mengait sambil teman anak2 layan #smurfs .. tapi dengan ibu2 terlayan sekali 😅 Projek tak gerak dari cerita start sampai habis 🤣🤣 #HanabiraCraft #benang #kraftangan #kraf #crochet #crocheting #kait #hobi

Baby Rabbit ni sunyi tak ada teman hidup. Ada sesiapa nak masuk meminang? 😆😆 #crocheting #crochet #benang #kraftangan #HanabiraCraft #kait #baby #keychain #amigurumi #rabbit #selangor #bangisentral

Pembedahan sedang berlangsung. Satu lagi baby bakal dilahirkan 😄

#crocheting #crochet #benang #kraftangan #baby #doll #amigurumi #malaysia #HanabiraCraft #selangor #keychain #crochetersofinstagram

Jom Upgrade Skill Kait

Pelajari teknik dan tips tapestry crochet secara online melalui projek ❤️ Love Bag ❤️ dengan yuran pendaftaran serendah RM 30 sahaja! Tempat terhad!

#Bonus pattern berbentuk diagram yang lengkap dan coaching direct dari saya.
DM atau whatapp 011-10567995 untuk mendaftar. #TeamHC sedia membantu.

#kraf #kait #kraftangan #benang #malaysia #selangor #bangisentral #HanabiraCraft #benangrajut #hobi

❤️LoveBag ❤️ design by HanabiraCraft
#kraftangan #benang #malaysia #crochet #crocheting #HanabiraCraft #bag #totebag #bangisentral #selangor

Most Popular Instagram Hashtags