#hampeh

MOST RECENT

#Repost @video.sedih._ (@get_repost)
・・・
Kau penting sangat ker?.
.
.
*nak video ni?tekan highlight '⚠⚠⚠' diatas.thanks😊
.
.
Tag😑🔪.
.
#video
#benci
#takpenting
#hampeh
#online
#stalker
#sayang
#hmm

Minta jerit nama Cajan kot bergema sampai Malaysia macam tetibe terdengar ada orang memanggil suruh pi Paris 😂 haha. Sekali siap dapat pakej doa ha. Yang last sekali tu perlahan je bunyi ayat tapi boleh terduduk bila dengar. Cis punya Eim. Haha. Thanks my brada @rahimazhari 😎😝
.
Nak dm ig sugarmummy lah. Kot senang sikit pi Paris 😂😂😂. #tetibe #hampeh
.
#paris #EiffelTower #jompergiparis

Banyak sangat senyum sbb tu kena pijak😴i'm watching you dude ..
#ootd #ipoh #hampeh

Berkawan tidak perlu mengira masa dan tempat.....walau dimanapon kami berada,kami tetap sahabat.......susah senang kami lalui bersama.....walau dilereng bukit keluang sklipon.#hampeh#gulakawoh#gupahmapuh

PaIntBall On!!!
#hampeh!!!
#bakalmenantumakawak

Breakfast yg sangat mengecewakan😩.. order coffee dpt besar toy tea cup moyeen je🤦‍♀️hampehhhh betul.. kite huhu jela utk sedapkn hati #badcafe 👎 #hampeh

1...2...3...
1...2...3...
Buat la gaya elok2 sikit... #hampeh!

Selak² album tetiba pulak rse nak tergelak sorg² mengenangkn zaman kegemilangn dlu. ..#hampeh semuanya. Hahahah #punah_segalanya#rindu

Mssm tahun ni adalah mssm terbest di abad ini... #boring#hampeh#reserve

Derita - @ismasanee // @mrn_77 . Since ramai yg request lagu ni , so nahh 🤗 #derita #deritacover #ismasane #malaysiancover #cover #brocuba #hampeh

Nak masak nasi. Sekali Letrik takdo!
#Hampeh

Dh gembira lah gi mc donald ,ingat makan happy meal dapat mainan best sekali mainan garu -garu
#hampeh #menyesalambikni #mcdonalds

Most Popular Instagram Hashtags