[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hamilmudah

571 posts

TOP POSTS

Fto 3thn lalu.. #sokimut #hamilmudah

Alhamdulillah kado terindah tepat dhari anniversary th ni bersyukur tetep sehat,, i love u so much #hamilmudah #halyangditunggu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

Ini hamil yg ke 3 tapi alhamdulillah tetep suami yg mual dan suami yg ngidam. Binik yg hamil suami yg kepengen. Katanya ud dr 3 hari yg lalu pengen makan ini.
Merdekaa!!!!!!!! #hamilitumenyenangkan #hamilitumenyenangkan๐Ÿ‘ซ๐Ÿ’‘๐Ÿ˜‡
#hamilmudah

Proses terjadinya pembuahan yang sempurna, namun jika salah satu organ reproduksi mengalami suatu hambatan & gangguan maka akan sulit sekali memperoleh suatu keberhasilan suatu kehamilan,.. Jika pernikahan sudah menginjak 5-6 bulan tapi masih belum ada tanda" kehamilan berarti ada sesuatu yang menghambat prosesnya, apalagi sudah menginjak 1th lebih meski mendapatkan penanggulangan yang cukup serius apalagi jika umur sudah akan memasuki masa menopouse maka akan lebih sulit untuk mendapatkan menstruasi yg berguna sebagai acuan mengetahui masa subur

Jika menstruasi kurang lancar hal itu juga sebagai pertanda kurang efektifnya sistem kerja Reproduksi sebab banyak faktor yang mempengaruhi keberhasilan suatu kehamilan baik itu dari pihak istri maupun suami yang salah satunya kualitas sperma... ~YUK cek IG kami, mencari solusi bersama seputar permasalahan & keluhan PASUTRI tentang tertundanya untuk mempunyai buah hati,, konsultasi gratis: ๐Ÿ“ฒBBM: DA339D3A
๐Ÿ“ฒWA: 083833797233
#kelabbloggerbenashaari #kelasinspirasi #happybirthday #hamil #hamilmudah #hamilmuda #hamile #kelahiranku #kelahirannormal #kehamilanektopik #kesehatan #kesayangan #vitaminsea #vitaminrambut #kankerserviks #karbohidratlokal #henna #likesforlike #likebackteam #liketeam #like4folllow #makeamericagreatagain #makanansehat #bayilucu #balitasehat #bigapplemusicawardsmagazine #happyfathersday

ga apa apa banyak yg bilang jelek jugaa๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š yang penting udah ada yang nikahin๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† udah lakuuu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#hijabfashion #kebaya #weddingday๐Ÿ’ #hamilmudah #calonibu

#sharing BabyKembar Furmon ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒท FIRST TWIN
.
Nama Baby :MUHAMMAD RAYQAL BIN MOHAMAD RAIMI
Berat Masa Lahir :2.63KG
Tarikh Lahir :16/8/2017
Hospital Mana :HOSPITAL SULTAN ISMAIL JB
Masa Lahir :9.34MALAM
Berat Terkini Baby :3.63KG
.
.
๐ŸŒท SECOND TWIN
.
Nama Baby : MUHAMMAD RIFQI BIN MOHAMAD RAIMI
Berat Masa Lahir :2.64KG
Tarikh Lahir :16/8/2017
Hospital Mana :HAOPITAL SULTAN ISMAIL JB
Masa Lahir :9.35MALAM
Berat Terkini Baby :3.64KG
.
.
" Salam sis, Alhamdulillah saya pakai 1set furmon laki bini ..penantian 1tahun akhirnyer jd realiti dgn izin Allah iktihar n berdoa allah permudahkan semua...sblm nie sy ade masalah period xtratur, xsangka tros 2 org Allah bg๐Ÿ˜"
.
.
~ Lydia, Johor
.
.
[SETIAP YANG BERUSAHA PASTI AKAN MENDAPAT GANJARAN]
.
.
Tahniah ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพdari Miya.. usaha2 terus dapat twin tu.. sbb tu Jangan cepat putus asa.. teruskan saja usaha anda.. insyaallah akan berjaya jugak nanti.. Jangan mengeluh .. cepat atau lambat itu semua Ketentuan Allah.. .
.
Serious nak hamil? Izinkan Miya Bantu anda
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp Miya ke 019.650 5434
๐Ÿ“ฒWhatsapp Miya ke 019.650 5434

Meskipun masa hamil terasa berat, kita tetap harus bergembira, karena kegembiraan kita juga dirasakan oleh calon bayi kita๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
.
#calonibu
#bayisehat
#hamilmudah

Bacaan Hb baru 6? Bacaan HB rendah sangat niii! ๐Ÿ˜ฑtengah hamil pulak?
.
Jangan risau! Jom usha dan follow rapat-rapat di IG
.
@lamamma_brunei
@lamamma_brunei
@lamamma_brunei
.
InshaAllah boleh Zuppkan ๐Ÿš€ HB u olls.
.
Sedapp Semanis Kurma & Mudah je hanya 2x Sehari, Pagi & Malam. Beress!
.
.
Psst!! kita pun Postage ke Malaysia tauu.

#lamamma #lamammabrunei #brunei #hbrendah

Selamat pagi all.... ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Yuk cek IG kami,seputar kehamilan yang telah banyak membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
SUMBATAN TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
AZOOSPERMIA
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS,Segera hubungi kami: ๐Ÿ“ฒBBM:DA339D3A
๐Ÿ“ฒWA:083833797233
#kelabbloggerbenashaari #kelasinspirasi #happybirthday #hamil #hamilmudah #hamilmuda #hamile #kelahiranku #kelahirannormal #kehamilanektopik #kesehatan #kesayangan #vitaminsea #vitaminrambut #kankerserviks #karbohidratlokal #henna #likesforlike #likebackteam #liketeam #like4folllow #makeamericagreatagain #makanansehat #bayilucu #balitasehat #bigapplemusicawardsmagazine #happyfathersday

MOST RECENT

#sharing BabyKembar Furmon ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒท FIRST TWIN
.
Nama Baby :MUHAMMAD RAYQAL BIN MOHAMAD RAIMI
Berat Masa Lahir :2.63KG
Tarikh Lahir :16/8/2017
Hospital Mana :HOSPITAL SULTAN ISMAIL JB
Masa Lahir :9.34MALAM
Berat Terkini Baby :3.63KG
.
.
๐ŸŒท SECOND TWIN
.
Nama Baby : MUHAMMAD RIFQI BIN MOHAMAD RAIMI
Berat Masa Lahir :2.64KG
Tarikh Lahir :16/8/2017
Hospital Mana :HAOPITAL SULTAN ISMAIL JB
Masa Lahir :9.35MALAM
Berat Terkini Baby :3.64KG
.
.
" Salam sis, Alhamdulillah saya pakai 1set furmon laki bini ..penantian 1tahun akhirnyer jd realiti dgn izin Allah iktihar n berdoa allah permudahkan semua...sblm nie sy ade masalah period xtratur, xsangka tros 2 org Allah bg๐Ÿ˜"
.
.
~ Lydia, Johor
.
.
[SETIAP YANG BERUSAHA PASTI AKAN MENDAPAT GANJARAN]
.
.
Tahniah ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพdari Miya.. usaha2 terus dapat twin tu.. sbb tu Jangan cepat putus asa.. teruskan saja usaha anda.. insyaallah akan berjaya jugak nanti.. Jangan mengeluh .. cepat atau lambat itu semua Ketentuan Allah.. .
.
Serious nak hamil? Izinkan Miya Bantu anda
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp Miya ke 019.650 5434
๐Ÿ“ฒWhatsapp Miya ke 019.650 5434

Selamat pagi all.... ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— Yuk cek IG kami,seputar kehamilan yang telah banyak membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
SUMBATAN TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
AZOOSPERMIA
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS,Segera hubungi kami: ๐Ÿ“ฒBBM:DA339D3A
๐Ÿ“ฒWA:083833797233
#kelabbloggerbenashaari #kelasinspirasi #happybirthday #hamil #hamilmudah #hamilmuda #hamile #kelahiranku #kelahirannormal #kehamilanektopik #kesehatan #kesayangan #vitaminsea #vitaminrambut #kankerserviks #karbohidratlokal #henna #likesforlike #likebackteam #liketeam #like4folllow #makeamericagreatagain #makanansehat #bayilucu #balitasehat #bigapplemusicawardsmagazine #happyfathersday

[BERITA HAMIL TERKINI]
Tahniah yunk.. rezeki awak dan suami .. ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ˜
.
.
. {30 may 2017}
Zati, 29tahun , 6bulan berkahwin , pernah ada cyst tapi dah kecil, ada masalah keputihan.
Ya..masa mula2 kahwin ada lekat..tapi rahim tak kuat. Keguguran. Lepas tu smpai skrng xde rezeki lg.
.
.
{8 Jun 2017}
.
.
Salam kak ..just nk inform..saya baru start pakai #furmon minggu lepas..lepas 2-3 hari pkai darah keluar mcm #ketul2 coklat dan merah #gelap..saya baru habis period 2 minggu lepas..kali ni tak de #cramp perut pun..saya rasa yg keluar darah lama yg mendap tak keluar. Hari2 tak miss saya sapu kak..and rasa puas sebb nampak darah lama keluar atleast xde bertakung dlm tu
.
.
{3 sept 2017}
.
Salam kak ..Saya beli furmon set isteri dgn akk hari tu, pakai on off on off..Alhamdulillah rezeki saya kak baru 2-3 minggu as per test..boleh ke pakai furmon lg?
.
.
{9 sept 2017}
.
Saya ada pegi scan smlm boleh bagi gmbar scan skali
Thank you kak atas tunjuk ajar selama ni
-Zeti selangor-
.
.
[ANDA USAHA ANDA DAPAT] .
.
.
Nak hamil mudah? Izinkan Miya bantu awak..
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp Miya ke 019.650 5434
๐Ÿ“ฒWhatsapp Miya ke 019.650 5434

[BERITA HAMIL TERKINI]
.
.
"Alhamdulillah... makbul Doa2 kami.. Ya Allah.. Kami gembira untuk pasangan INI yg telah usaha dan Engkau Beri mereka zuriat๐Ÿ˜.. Miya doakan semoga Kandungan , ibu dan Bagi selamat sampai melahirkan.. aamin โ˜บ๏ธ"
.
.
.
"Assalammualaikum .. farah nak berkongsi berita gembira . Alhamdulillah farah telah berjaya hamil ..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ terima kasih kerana memperkenalkn produk ni.. syukur xterkata .. botol furmon dh xda ๐Ÿ˜… guna #furmon dan #IE lotion.. 2 tahun penantian sebab nye piriod #xteratur" - farah, klang -
.
.
Sape nk ikhtiar cepat hamil ?
Whatsapp Miya terus di
019.650 5434
( Consultant TRB Furmon ) ๐Ÿ‘๐Ÿป

G3+lifepack +marine omega = HAMIL sehat, ibu dan bayi sehat

Info order dan harga khusus wa :0818 0728 2807
#nuskin#nuskinmurah #nuskinponorogo #nuskindiskon #pharmanex #hamil #promil #hamilsehat #hamilmudah

Bacaan Hb baru 6? Bacaan HB rendah sangat niii! ๐Ÿ˜ฑtengah hamil pulak?
.
Jangan risau! Jom usha dan follow rapat-rapat di IG
.
@lamamma_brunei
@lamamma_brunei
@lamamma_brunei
.
InshaAllah boleh Zuppkan ๐Ÿš€ HB u olls.
.
Sedapp Semanis Kurma & Mudah je hanya 2x Sehari, Pagi & Malam. Beress!
.
.
Psst!! kita pun Postage ke Malaysia tauu.

#lamamma #lamammabrunei #brunei #hbrendah

Pernikahan merupakan moment terindah yang selalu ditunggu-tunggu oleh kaum muda adam & hawa,,, tak sabar rasanya tuk menjelang hari penuh kebahagiaan itu bisa segera hadir dalam kehidupan,, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tujuan utama pernikahan adalah untuk menunaikan sunnah Rasul namun disamping itu pernikahan juga bertujuan untuk mengembangkan atau memperbanyak keturunan sebagai penerus ahli waris maupaun garis keturunan, hadirnya sang buah hati ditengah-tengah keluarga merupakan suatu anugerah terindah yang diberikan tuhan kepada setiap pasangan/pasutri... Ada yang diberikan kemudahan dalam menjemput sang buah hati namun ada pula yang masih menghadapi kesulitan dalam program kehamilannya,, kenapa begitu..??? Jika hal tersebut terjadi, bisa jadi ada sesuatu yang menghambat dengan keberhasilan suatu kehamilan.. suatu yang menghambat kehamilan bisa disebabkan oleh virus, penyakit, kelainan(abnormal), atau gangguan kesehatan lainnya... Jika hal itu terjadi, jangan lantas berkecil hati ataupun apatis sehingga dapat memperkecil keberhasilan untuk bisa segera hamil, segera ambil tindakan positif dengan keyakinan penuh karena Alloh akan memberikan jalan keluar yang terbaik buat hambanya yang mau berusaha... #kelabbloggerbenashaari #kelasinspirasi #happybirthday #hamil #hamilmudah #hamilmuda #hamile #kelahiranku #kelahirannormal #kehamilanektopik #kesehatan #kesayangan #vitaminsea #vitaminrambut #kankerserviks #karbohidratlokal #henna #likesforlike #likebackteam #liketeam #like4folllow #makeamericagreatagain #makanansehat #bayilucu #balitasehat #bigapplemusicawardsmagazine #happyfathersday

.
Apa kata testimoni kita?
Alhamdulillah
Syukur
Moga dapat bantu semua ibu hamil dan ingin hamil
.
๐Ÿ˜ฑJus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
๐ŸŒธJuga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
๐ŸŒฐ Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
๐Ÿถ Sesudu Pagi dan Malam
๐Ÿต Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
๐Ÿ Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delima,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Super duper jimat FREE ๐Ÿšš
.
FREE LaBaby Essential Oil
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya

.
Apa kata testimoni kita?
Alhamdulillah
Syukur
Moga dapat bantu semua ibu hamil dan ingin hamil
.
๐Ÿ˜ฑJus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
๐ŸŒธJuga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
๐ŸŒฐ Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
๐Ÿถ Sesudu Pagi dan Malam
๐Ÿต Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
๐Ÿ Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delma,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Super duper jimat FREE ๐Ÿšš
.
FREE LaBaby Essential Oil
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya

.
Jus Prenatal membantu membekalkan tenaga buat ibu hamil dan menaikkan HB tau

Jus Posnatal khas buat ibu berpantang dan memulihkan luka dalaman serta menguatkan rahim
.
๐Ÿ˜ฑJus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
๐ŸŒธJuga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
๐ŸŒฐ Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
๐Ÿถ Sesudu Pagi dan Malam
๐Ÿต Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
๐Ÿ Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delma,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Super duper jimat FREE ๐Ÿšš
.
FREE LaBaby Essential Oil
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya

.
Jus Prenatal membantu membekalkan tenaga buat ibu hamil dan menaikkan HB tau

Jus Posnatal khas buat ibu berpantang dan memulihkan luka dalaman serta menguatkan rahim
.
๐Ÿ˜ฑJus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
๐ŸŒธJuga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
๐ŸŒฐ Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
๐Ÿถ Sesudu Pagi dan Malam
๐Ÿต Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
๐Ÿ Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delma,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Super duper jimat FREE ๐Ÿšš
.
FREE LaBaby Essential Oil
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya

.
Jus Prenatal membantu membekalkan tenaga buat ibu hamil dan menaikkan HB tau

Jus Posnatal khas buat ibu berpantang dan memulihkan luka dalaman serta menguatkan rahim
.
๐Ÿ˜ฑJus ni membantu ibu ibu hamil MENAIKKAN HB tau
๐ŸŒธJuga AMAT sesuai untuk ibu yang MERANCANG UNTUK HAMIL kerana tinggi dengan ASID FOLIK
๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk ibu HAMIL bagi perkembangan baby dan menghilangkan MORNING SICKNESS atau MABUK
๐ŸŒฐ Untuk semua golongan pun sesuai sebagai makanan tambahan kerana ianya hanya SUPERFOOD
.
๐Ÿถ Sesudu Pagi dan Malam
๐Ÿต Sebotol tahan 20hari
Hanya RM90
.
๐Ÿ Khasiat dari 9 SUPERFOOD
Kuma,Madu,Habbatussauda,Delma,Buah Tin,Minyak Ikan Kod,Brokoli,Vitamin C dan ZAFARAN
.
Tapi.....dengan belian 2 botol
Hanya RM160
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Super duper jimat FREE ๐Ÿšš
.
FREE LaBaby Essential Oil
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60135287076 atau click je link whatsapp di details insta ya

KENAPA KAWAN SAYA PAKAI FURMON CEPAT BERTINDAK SAYA LAMBAT BERTINDAK ?
.
Ramai yg selalu tanya soalan ni ๐Ÿ˜… . Meh akk terangkan ape sebabnya .. Korang perasan tak kalau amik ape2 produk , ape2 supplmnt korang lmbt dpt result ?? Kat sini nak tekankan , kalau korang rasa body korang lesu , perut kembung , asyik mengantuk atau lemau seharian je kan .. korang kena amik detox sbb bila body byk sgt toksin pun tak syok ?? So pemakaian furmon yg konsisten sangat lah penting ye ..
.
.
.
KENAPA SAPUAN FURMON MESTI KONSISTEN3-6 BULAN???untuk tiap 1 produk yang kita ambil?? Tak kisah produk apa pun..tapi kat sini kami fokuskan produk kesuburan Furmon kami ye.. ๐Ÿ˜Š

FURMON KRIM
1 โœ…Untuk Persediaan hamil memerlukan Rahim yang Bersih Dan Kuat!
2 โœ…Kestabilan HORMON memerlukan 3 bulan utk stabil.
3 โœ…Proses Pembersihan Rahim & segala Kuman2 perlukan masa 2 ke 3 bulan utk bersih..
4 โœ…Sapuan selama 3 bulan akan menghasilkan Rahim yang kuat.
5 โœ…Proses penghasilan Hormon Progesteron paling sempurna 3 bulan.

Jelas tak ?
Pesanan Doc Pakar Sakit Puan:
Nasihat untuk mereka yang berusaha utk dapat zuriat. Selepas buat ujian2 kesuburan utk kedua suami isteri dan selepas buat pembedahan untuk buang cyst/fibroid atau lain2,tumpukan masa untuk berdoa, berusaha kuruskan berat badan dengan diet,buat exercise 30 minit setiap hari, makan supplement2 multivitamin, Vit E C folic, tenangkan jiwa dan emosi. Jangan tergesa2 nak buat ini dan itu. Setiap rawatan perlu 3 hingga 6 bulan untuk melihat kebekesanan.untuk tiap 1 produk yang kita ambil?? Tak kisah produk apa pun..tapi kat sini kami fokuskan produk kesuburan Furmon kami ye.. ๐Ÿ˜Š JELAS KAN .. ๐Ÿ™‚
.
PROMOSI MERDEKA BELI 3 FURMON PERCUMA 1 IE LOTION ( RM200 ) SEDANG BERLANGSUNG .. โ€ผ๏ธ Whatsapp terus di 0138731183

#ikhtiarhamil#furmon#zuriat#hamilmudah

Most Popular Instagram Hashtags