#hakupsi

MOST RECENT

"Jangan direnung betapa letihnya usaha, tetapi renunglah betapa manisnya sebuah kejayaan"📝 ✏️Selamat menduduki peperiksaan akhir semester II sesi 2017/2018 buat semua mahasiswa UPSI daripada Himpunan Anak Kedah (HAK) UPSI.✏️ Sekian terima kasih. 🔰"Kepimpinan Holistik Memacu Transformasi"🔰
#cemerlangbersama
#HimpunanAnakKedah
#HAKUPSI
©️ 2018. HIMPUNAN ANAK KEDAH. UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS. All rights reserved.

14 Mei 2018
Annual General Meeting
Himpunan Anak Kedah sidang 2018/19.
.
Terima kasih untuk sidang 2017/18.
Terima kasih abang kakak yang banyak peturun ilmu dan bimbing dalam banyak hal. Usaha untuk sama sama naikkan HAK.
.
Tahniah untuk kepimpinan sidang 2018/19.
Semoga amanah yang diberi untuk sidang ke-3 ini dipegang rapi.
.
Gambar ke 3: Selamat menjalani Latihan Mengajar bulan Jun nanti Cikgu HAK.
.
#hakupsi #pulunkedahpulun🔰 #kahaqketegaq💪 #gengmtthebest

[Update SAN18 HAK VS PERMAPS]

HAK (Kedah) beroleh kemenangan 3 - 0 menentang PERMAPS (Perlis)😍 __________________________________
Ikuti liputan rasmi sepanjang temasya ;
Facebook : Himpunan Anak Kedah UPSI
Instagram : @hak_upsi
__________________________________
tanda pagar rasmi #HAKUPSI #PULUNKEDAHPULUN #KAHAQKETEGAQ

[Update SAN18 HAK VS GAPP]
Kedah beroleh kemenangan 1-0 menentang Pulau Pinang😍. Turut serta penasihat HAK memberi sokongan padu buat pemain.
_________________________________________________
Ikuti liputan rasmi sepanjang temasya ;
Facebook : Himpunan Anak Kedah UPSI
Instagram : @hak_upsi
_________________________________________________
tanda pagar rasmi #HAKUPSI #PULUNKEDAHPULUN #KAHAQKETEGAQ

[Update SAN18 HAK VS GAPP]
Separuh masa pertama

Kedah mendahului 1-0 menentang Pulau Pinang😍 melalui penalti (Bad)

Ikuti liputan rasmi sepanjang temasya ;
Facebook : Himpunan Anak Kedah UPSI
Instagram : @hak_upsi
_________________________________________________
tanda pagar rasmi #HAKUPSI #PULUNKEDAHPULUN #KAHAQKETEGAQ

#Repost @laila_izaity869 with @get_repost
・・・
Bermula Sukan Anak Negeri 2018. Jom kita sama-sama support #teamHAK! ada ucapan? ada kata-kata semangat? ayuh tularkan dengan tanda pagar #HAKUPSI #PULUNKEDAHPULUN #KAHAQKETEGAQ

Kami akan repost di FB : Himpunan Anak Kedah UPSI dan Instagram : @hak_upsi
Jom turun bersama beri sokongan esok (5 Mei 2018 Sabtu, 11 pagi)

#Repost @lyaa_liaa00 with @get_repost
・・・
Bermula Sukan Anak Negeri 2018. Jom kita sama-sama support #teamHAK! ada ucapan? ada kata-kata semangat? ayuh tularkan dengan tanda pagar #HAKUPSI #PULUNKEDAHPULUN #KAHAQKETEGAQ

Kami akan repost di FB : Himpunan Anak Kedah UPSI dan Instagram : @hak_upsi
Jom turun bersama beri sokongan esok (5 Mei 2018 Sabtu, 11 pagi)

Bermula Sukan Anak Negeri 2018. Jom kita sama-sama support #teamHAK! ada ucapan? ada kata-kata semangat? ayuh tularkan dengan tanda pagar #HAKUPSI #PULUNKEDAHPULUN #KAHAQKETEGAQ

Kami akan repost di FB : Himpunan Anak Kedah UPSI dan Instagram : @hak_upsi
Jom turun bersama beri sokongan esok (5 Mei 2018 Sabtu, 11 pagi)

[UPDATE PERLAWANAN BOLA SEPAK HIMPUNAN ANAK KEDAH MENENTANG JASA]
Pada petang tadi, pasukan Himpunan Anak Kedah telah menewaskan JASA 3-0 .
Tahniah diucapkan kepada semua pemain HAK yang begitu bersemangat dalam memajukan sukan.
#majulahsukanutknegara
#HAKUPSI
#upsians
#LiesuriaHolidays

Trip to Gua Tempurung #Hakupsi

7 weeks left !!!
Kehulu kehilir bersama perut boyot ku...Tak semua orang rasa pengalaman boyot mcm ni time study.. Hehehe.

Terima kasih baby jadi anak yg baik.. HB xpernah rendah, masa awal mengandung pun takda loya, xda muntah teruk2 morning sickness bagai.. Muntah tu ada lah jugak kalau makan sardin atau MCD .. Baby xnak makan 2 tu mungkin. Haha.. Yg lain semua makan dengan seleranya sampai berat badan dah naik 15.5kg skrg ni😂😂 n 1 lg xboleh bau tumis dan perfume papa dia..tu pun dlm 2 3 minggu ja. Lpas tu dah ok.
Alhamdulillah awal2 tu tak teruk sgt.. Masuk kelas dgn senang hati, kawan2 pun tak tahu ada isi kt dalam ni sebab masih cergas masuk kelas badminton sampai lah perut dh 4 bln time tu..hehe.. Masuk 6 bulan lebih baru kawan2 kelas tahu sbb perut dah nampak. Kalau tak asyik ckp gemok ja.. Ingat sy ni gemok cacing kot. Hahaha

Doakan sy dan baby sentiasa sihat dan dipermudahkan segalanya. 😍😍 #dinnerHAKupsi #hakupsi #whiteheaven
#enjoymypregnancy
#mommytobe #8monthspregnant #aliana #alianajrcomingsoon

Kalau kenduri jangan lupa jemput hahaha😎😎
.
#dinneranakkedah #whiteheaven #hakupsi

One happy mummy👶 with two happy tummies🐣 .
#dinneranakkedah #whiteheaven #hakupsi

.
Orang kata jodoh perlu dicari,
.
Tapi,
pengalaman juga perlu dicari,
dia tak datang sendiri.
.

#hakupsi #himpunananakkedah #hijaukuningnegeriku #kedahseratarata

Harini masuk sebagai pelawat, mana tau esok esok ada office kat sana.
✌✌
#hakupsi #himpunananakkedah #kedahseratarata #hijaukuningnegeriku

TNCbersama👩🏻‍🎓👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫👨🏻‍🎓
#hakupsi
#101017

Program PAKKA 2017 lawatan dari Smk kuala Nerang, Kedah.,, ikut resmi padi “SEMAKIN BERISI SEMAKIN TUNDUK KE BUMI” 💪🏻 #hakupsi Himpunan Anak Kedah ..,

Sekitar pendaftaran badan-badan pelajar/persatuan anak negeri UPSI utk pelajar ISM/ISMP ambilan Sept 17/18
.
#himpunananakkedah #hakupsi #kedahseratarata

Most Popular Instagram Hashtags