#hairremovalcream

MOST RECENT

Info harga add wa me
082112451815

Biji hard wax beans bluezoo 250g lem waxing
Rincian Produk
100% Brand New High Quality beens wax!
Fitur:
Berat: 250g Wax Depilatory Mengandung Cocoa Butter pelembab, sangat baik untuk kulit kering. - sangat ideal untuk pengelupasan bulu. Menyediakan aplikasi yang tipis, ekonomis dan higienis. Dikembangkan untuk semua jenis kulit. Untuk hair removal pada semua bagian tubuh. Ini adalah suatu keharusan untuk hair removal.
Cara menggunakan: Bersihkan kulit, air kering, periksalah arah pertumbuhan rambut, oles lalu ditarik secara sentak berlawanan pertumbuhan bulu
-Temperature suitability test. Oleskan lapisan tipis lilin sepanjang arah pertumbuhan rambut Setelah sekitar 20 detik, gunakan tongkat lilin untuk memulai akhir lilin. Cepat tarik lilin sepanjang arah pertumbuhan rambut Asuhan keperawatan dari situs hair removal dengan perawatan profesional, untuk menghambat pertumbuhan rambut.
Karena perbedaan masing-masing batch, secara fisik akan sedikit warna, tidak mempengaruhi penjualan.
Enam varian : mawar, madu, chamomile, lavender & coklat.
IDR 250.000

Paket termasuk: 1 tas Depilatory 250g Wax #Beauty #HairRemoval #HairRemovalCream #health #natural #moisturising t dryskin # Bau yang baik #fragrance #Moderate #quick #wax #beenwax #waxing

RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

.
.
Hi uolls, last time siapa pernah beli Wawawax dan dapat free scrub?
Selepas buat kajian terhadap scrub kami dan ramai suka sangat, jadi kami akan keluarkan scrub organik untuk uolls.😊
.
Sebab scrub sangat baik untuk waxing. uolls dapat kulit lembut, bulu pon tak ada. Memang mengancam kan!🤗
.
Ok now sis dah ada READY STOCK SCRUB ORGANIC tau uolls. Harganya cuma RM29 je uolls. Bau scrub ni sumpah wangi gila. Sis really fall in love with this scrub.😘
.
Meh Whatsapp 012-9060019 untuk dapatkan segera atau klik link di bio @wawawax.organic.melaka SEKARANG! 😍
.
#wawawax #scrub #wawawaxmalaysia #wawawaxmelaka #wawawaxmelakatengah #wawawaxbukitkatil #wawawaxbukitberuang
#wawawaxayermolek #wawawaxuser #lakukeras #shaving #waxing #buangbulu #pencabutbulu #studentsideincome #bazarpaknil #produkkecantikan #organichairremoval #bodyscrub #organicskincare #organicscrub #scrubs #scrubmurah #hairremovalcream #hairremovalwax #icsyvmy #gegarvaganza2018 #isteriuntukdisewa

[SOME BY MI] Perfect Clear Hair Removal Cream (120g)
Rp 145,000
.
Merupakan cream penghilang bulu yang terbuat dari bahan alami sehingga tidak membuat kulit iritasi serta dapat menghaluskan dan melembabkan kulit.
Jika digunakan secara rutin, bulu yang tumbuh akan semakin tipis dan halus.
.
Cara pakai :
Oleskan cream pada area yang sudah dibersihkan dan dalam keadaan kering, kemudian biarkan selama 7 menit (tidak boleh dibiarkan lebih dari 10 menit !)
Jika merasa bulu sudah terangkat, bersihkan area tersebut dengan menggunakan kain basah atau bilas dengan air hangat.
.
PERINGATAN :
• Tidak boleh digunakan pada saat sebelum/sesudah menstruasi, saat sebelum/sesudah melahirkan, dan pasien setelah sakit.
• Tidak boleh digunakan pada wajah dan pada kulit yang bermasalah seperti iritasi, eczema, dll
.
🔍 Lihat produk lainnya dengan hashtag 👇
#albumASsomebymi
.
.
.
#perfectclearhairremovalcream #somebymihairremovalcream #hairremovalcream #somebymimurah #jualsomebymi #somebymijakarta #jualsomebymimurah #somebymihairremoval #somebymiperfecthairremovalcream #likeforlike #like4like #l4l #likeme

Tengok tu hasil nya lepas wax.
Banyak sangat bulu yang tanggal kan. Alaa tak sakit pun. Percayalah hehe.
-
Yang penting keselesaan kita selepas waxing tu. Bersih dan bebas bulu 😎😎
-
#hairremovalcream #testimoniwawawax

Patanjali Clean and Fresh Hair removal cream has the goodness of rose, turmeric and aloe vera. It removes hair gently and makes skin soft and shiny. Order online now. www.patanjaliayurved.net
#Patanjali #HairRemovalCream #Clean&;Fresh

RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

New Items. [SomebyMi] Perfect Hair Removal Cream, 120ml. [Nature Republic] Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist, 150mL. [CosRx] Low pH Gentle Morning Gel Cleanser 150mL. PM me if interested. #somebymi #naturerepublic #CosRX #hairremovalcream #soothinggelmist #gentlefacialcleanser #lowpH #koreanskincare #pinkfleur

The festive season is upon us yet again. 🎄🎁🎉🎅🏼 We are offering a massive 50% off all SOPRANO LASER HAIR REMOVAL PACKAGES❗️ ‘We are renowned for the impeccable service and consultation advice that we provide to our customers‼️
offer is open to the first 💯customers❗️
Book now and avoid missing out on this great offer.

Check out the new price plan instalments available on our website or you can DM me
☎️01274200016 or visit www.thebeautywardrobe.com
For further information.
Team TBW 😘

SUSAHNYA NAK CUKUR BULU TIME PREGNANT..LAGI2 PERUT DAH MEMBESAR..HUSBAND NAK TOLONG TAPI KITA PULAK YANG MALU HIKHIK😔
.
Mummy2 semua mesti pernah alami situasi tu kan..Esha faham kesusahan mummy2 dengan perut makin membesar nak menunduk time shaving kan😭
.
Nak tahu tak apa yang best krim Pandaa ni?😉
.
❌Krim ni takde rasa panas atau pedih bila disapu
✔️Rase sejuk-sejuk mint jer
✔️Bahagian kulit yang dah gelap pun bertambah cerah dan licin
✔️Krim berbau wangi - haruman citrus LEMON
.
Produk nie ada kelulusan KKM...so mummy2 semua jgn risau🤗. Takde ape2 side effect dear...dijamin Selamat digunakan..😘
.
Tempat yang boleh digunakan:
✔Ketiak
✔Tangan
✔Badan
✔Kaki
✔Misai
✔Janggut
✔Alat sulit
.
Dijamin :
💕Kulit jadi putiih dan licin (tak guna pencukur dah)
💕BULU lambat tumbuh (at least 3 minggu tau)
💕Tak PEDIH, Tak SAKIT, Tak bahayakan kulit
💕MEMBANTUT pertumbuhan bulu
.
Cara Guna:
💕 Sapu Cream secara sekata
💕 Tunggu selama 4-5 minit
💕 Bilas dengan air bersih
💕 Semua bulu akan tanggal
.
Esha nak bagi TAWARAN HEBAT sempena harga pengenalan..Terhad utk 100 terawal sahaja!
💕 Harga PROMOSI
💕 3 Free gift Special
💕 Free Postage
___________________________________
Mcm mn nk order? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sng je. klik link di bio
.
.
#pandaahairremoval #hairremoval #hairremovalcream #penghapusbulu #krimtanggalbulu #panda #removalhair

[SOME BY MI] Perfect Clear Hair Removal Cream (120g)
Rp 145,000
.
Merupakan cream penghilang bulu yang terbuat dari bahan alami sehingga tidak membuat kulit iritasi serta dapat menghaluskan dan melembabkan kulit.
Jika digunakan secara rutin, bulu yang tumbuh akan semakin tipis dan halus.
.
Cara pakai :
Oleskan cream pada area yang sudah dibersihkan dan dalam keadaan kering, kemudian biarkan selama 7 menit (tidak boleh dibiarkan lebih dari 10 menit !)
Jika merasa bulu sudah terangkat, bersihkan area tersebut dengan menggunakan kain basah atau bilas dengan air hangat.
.
PERINGATAN :
• Tidak boleh digunakan pada saat sebelum/sesudah menstruasi, saat sebelum/sesudah melahirkan, dan pasien setelah sakit.
• Tidak boleh digunakan pada wajah dan pada kulit yang bermasalah seperti iritasi, eczema, dll
.
🔍 Lihat produk lainnya dengan hashtag 👇
#albumASsomebymi
.
.
.
#perfectclearhairremovalcream #somebymihairremovalcream #hairremovalcream #somebymimurah #jualsomebymi #somebymijakarta #jualsomebymimurah #somebymihairremoval #somebymiperfecthairremovalcream #likeforlike #like4like #l4l #likeme

🔰 VIVIES - KRIM HAIR REMOVAL 🔰
Rm69 FREE POST
.
PRODUK Krim Tanggal Bulu TERBARU HANGAT DI PASARAN untuk masa kini!
Tanpa merasa sakit dan senang digunakan!
.
HI DEAR, ADA MASALAH BULU LEBAT❓
ADA MASALAH MCM NI TAK ?
.
❌Bulu lebat sangat
❌Letih asyik bercukur
❌Bulu cepat tumbuh lepas bercukur
❌Kesan hitam selepas bercukur
.
📣 KRIM BUANG BULU YANG TERBAIK!
.
💓 Formula Terbaru
💓 Lebih berkesan
💓 Tanpa merasa sakit
💓 Sejuk & Nyaman lepas guna
💓 Melambatkan bulu tumbuh
💓 Bulu tumbuh lebih halus dari sebelum ni
💓 Kulit lebih Licin
💓 Bau wangian LEMON
💓 70ml boleh pakai selama 1 bulan

Dm/whatsapp 0134115167
.
#vivies #vivieshairremoval #vivieshairremovalcream #penanggalbulu #hairremoval #hairremovalcream #original #kulithalus #alatbuangbulu #krimbuangbulu #shavingcream #shaving #bercukur #igshop #instaniaga #instashopmalaysia #sayajual #igers #onlineshop #like4likes #f4follow #kosmetik #mua #makeuplover

🔰 VIVIES - KRIM HAIR REMOVAL 🔰
Rm69 FREE POST
.
PRODUK Krim Tanggal Bulu TERBARU HANGAT DI PASARAN untuk masa kini!
Tanpa merasa sakit dan senang digunakan!
.
HI DEAR, ADA MASALAH BULU LEBAT❓
ADA MASALAH MCM NI TAK ?
.
❌Bulu lebat sangat
❌Letih asyik bercukur
❌Bulu cepat tumbuh lepas bercukur
❌Kesan hitam selepas bercukur
.
📣 KRIM BUANG BULU YANG TERBAIK!
.
💓 Formula Terbaru
💓 Lebih berkesan
💓 Tanpa merasa sakit
💓 Sejuk & Nyaman lepas guna
💓 Melambatkan bulu tumbuh
💓 Bulu tumbuh lebih halus dari sebelum ni
💓 Kulit lebih Licin
💓 Bau wangian LEMON
💓 70ml boleh pakai selama 1 bulan

Dm/whatsapp 0134115167
.
#vivies #vivieshairremoval #vivieshairremovalcream #penanggalbulu #hairremoval #hairremovalcream #original #kulithalus #alatbuangbulu #krimbuangbulu #shavingcream #shaving #bercukur #igshop #instaniaga #instashopmalaysia #sayajual #igers #onlineshop #like4likes #f4follow #kosmetik #mua #makeuplover

RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

.
.
Hi uolls. Since ramai yg tanya sis selain dari #coldwax  Wawawax sis ada jual apa lg? 😏 So malam ni sis nak bagi tahu uolls semua yg sis ada jual produk2 keluaran Wawawax tau. Sis ada jual 👇
.
🐝 WAWAWAX (COLD WAX)
💰 RM35/SM @ RM38/SS (exclude postage)
Setiap pembelian 1 set wax akan dapat 1 tube, 12 strip cotton, 4 spatula dan pouch bag.
.
🐝 BODY SCRUB (ORGANIC)
💰 RM29/SM @ RM32/SS (exclude postage)
Setiap pembelian 1set scrub akan dapat 1 pack scrub bersama sudu kayu di dalam packaging.
.
🐝 100 pcs COTTON STRIPS
💰 RM30/SM @ RM33/SS (exclude postage)
Setiap pembelian 100pcs cotton strips akan dapat 1 kotak untuk simpanan strip.
.
Jom buang bulu guna Wawawax. Dengan sepantas 1saat je, uolls bebas bulu tau. 😉 while stock last! .
.
Boleh hubungi sis 📲 012-906 0019.
💌 Hari Hari POSTAGE!
🚗 Hari Hari COD!
🔅 FREE COD! Area Melaka, Bukit Katil, Bukit Beruang, MITC, Ayer Keroh, Ayer Molek, Bukit Baru, Bukit Piatu, Duyong, Semabok, Tehel, Bemban @ nearby area.
🏠 WALK-IN ke BUTIK @gerobok_naniejuliza di Taman Merdeka Permai Batu Berendam. Hari hari butik ni buka tau uolls. 😊
.
#wawawax #scrub #wawawaxmalaysia #wawawaxmelaka #wawawaxmelakatengah #wawawaxbukitkatil #wawawaxayermolek #wawawaxuser #lakukeras #shaving #waxing #buangbulu #pencabutbulu #wax #bazarpaknil #produkkecantikan #organichairremoval #bodyscrub #organicskincare #organicscrub #scrubmurah #hairremovalcream #hairremovalwax #cottonstripswawawax #cottonstrip #codwawawaxmelaka #codwawawax #codmelaka #agentwawawax

Most Popular Instagram Hashtags