[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hairless

MOST RECENT

Lo mejor que hayโค๏ธ

Iconic @nipseyhussle

Iโ€™ve got a case of the Monday sleepies ๐Ÿ˜ด #dirtyclaws

Hair should be about a ยผ - a ยฝ inch long for body waxing services to be effective in grabbing onto the hairs. This is about 2-4 weeks waiting time from when you last shaved or approximately 4-6 weeks from your last wax!

But where did my hair go....๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜’๐Ÿ™๐Ÿ‘€ #prettymuch #zion #edwin #hairless #baldheaded #hearts

.
WAWAWAX SELAMAT DIMAKAN DAN DIGUNAKAN๐Ÿ˜Ž
Wawawax kalau ikutkan tak perlu kkm sebab kami dah bertanya pada yang pakar. Jadi kami ada kan COA untuk memberi jaminan kepada anda semua yang menggunakan Wawawax bahawa InshaAllah Wawawax selamat digunakan๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Jom bebas bulu kasar dan hitam dengan wawawax!
.
STOK TERHAD
Hubungi sekarang!
011-2639 7606
.
.
#codtamandaya
#codjohorbahru
#codlarkin
#codtamanehsanjaya
#codperling
#codplentong
#codbbu
#codPONTIAN
#codJOHORJAYA
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax #orgawaxbyfynas

3D HIFU is ultrasound energy distance of width, length and depth, which more Comprehensive, three-
dimensional. Directly delivers heat energy to skin and subcutaneous tissue that can stimulate and renew the skin's collagen and thus consequently improving the texture and reducing sagging of the skin. ๐Ÿ˜˜Contact me by WhatsApp:008618612446901 for more infos
#hairless#softskin#skinlaser#acnemarks#fdaapproved#certified#smilelines#fotona#fotonalaser#vaginalrejuvenation#laservaginalrejuvenation#fotonasmooth#fatlosstreatment#CoolMoments#CoolSculptingPro#Nosurgery#CoolSculptingPup#VampireFacial#PRP#injections#skincareblogger#skinexpert#picoway#pico#picolaser#tattooremoval#tattoo#ink#acnescarring

*RAHSIA LENYAPKAN BULU DI MISS V*
.
Tak tercabut ke kulit pakai candywax ni? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Tak la sayang!! Candywax ni memang sifatnya kuat untuk menarik bulu-bulu degil di badan awak, tapi dia tak cukup kuat untuk tarik kulit awak. Even pakai di muka pun takkan tertarik kulit muka tu tau tak?.
.
Lagi pun bahan candywax 100% organik and dijamin halal tau! Takda langsung bahan berbahaya ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
Kalau candywax boleh digunakan dekat miss V awak semua, lepas ni tak perlulah nak bersusah payah tahan malu waxing di spa. Duit pun boleh jimat.
.
Candywax 100% gerenti boleh bantu buangkan bulu miss v dari akar dan akan tumbuh kembali lebih kurang sebulan atau lebih.
.
Best kan? So sekarang tak payah tunggu-tunggu lagi sebab candywax memang best tak terkira. Awk semua mesti akan rasa teruja sangat. Order sekarang sementara stok masih ada .
.
Candywax: RM35
.
Untuk order WAWAWAX/CANDYWAX, boleh order
โ˜Ž +6017-339 3924๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax #wawawax

Una siesta despuรฉs de jugar
#sleepypuppy#sweetdog#dog#hairless

Mondaze got me like ๐Ÿ‘…

Morning sayang2 semua!
_
Iyee betul, #wawawax nie senang je nak guna . Tak perlu panaskan dah, blh terus sapu je. Dalam masa 1 saat bulu dah tercabut dari akar ๐Ÿ˜˜
_
Sis nie excited sgt, dpt jer #wawawax dari abg pos laju terus guna . Settle bahagian ketiak. No more bulu ๐Ÿ™…๐Ÿผ putih dah, licin . Yg penting tak berpeluh sgt dah . Yeayyy ๐Ÿ™†๐Ÿผ
_
Haaa, apa tunggu lagi tu. Jom laa cuba #wawawax nie. Pasti tak menyesal tau ๐Ÿค—
_
๐Ÿ“ฒ012-5689026/ click link whatsapp di bio
๐Ÿ’ต RM32.90 exclude postage
๐Ÿ“ฆ postage setiap hari
๐Ÿš— COD area Gemas, Alor Gajah, Cheng, Masjid Tanah, Krubong, Klebang, Sungai Udang, Tanjung Minyak, Klebang, Bandar Melaka dan sekitarnya
_
#waxmelaka #wawawaxmelaka #wawawaxklebang #wawawaxsungaiudang #wawawaxkrubong #wawawaxcheng #wawawaxalorgajah #wawawaxlendu #wawawaxtampin #waxing #shaving #buangbulu #waxathome #waxproduct #hairless #homespa #wax #organichairremoval #organicwax #bebasbulu #hairremovalwax #hairremoval #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #bridetobe
#bodywaxing #bersihtanpabulu #codwawawaxmelaka #codwawawaxcheng

Most Popular Instagram Hashtags