#hahahahahahahahahahahahaha

7 posts

TOP POSTS

Ladki ki taraf se HMMM hai๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #hahahahahahahahahahahahaha #funnypost #instagood #instago #instafeed #instamood #instafun #like #comments #share #tagforlikes #keepfollowing #โœŒโœŒโœŒโœŒ
#_7ayati๐Ÿ˜
#simple_si_ladki๐Ÿ˜Œ๐Ÿ”™

She's looking for Jodoh tapi tak tahu Jodoh pergi mana. Yang rasa takde Jodoh, mungkin twins saya Jodoh awak ๐Ÿ˜‹ Boleh dah tu gatal kan tangan dm @lynamustafa ๐Ÿ’๐Ÿป#misimencarijodohena #hahahahahahahahahahahahaha

Ketika sibuk dengan Hp mAsing* ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜’
HP ajah di perhati.in Apa lagi Kamu. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
...
..
.
#Serius #gakpengendiganggu #hahahahahahahahahahahahaha

.
Ojok ngguyu!! ๐Ÿ™Š
#hahahahahahahahahahahahaha

~
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป = pegi cuci muka tu (muka berkerut2)
๐Ÿ‘ง๐Ÿป = kenapa?? (dah lambat nak masuk kerja)
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป = cantik2 nak pergi mane ๐Ÿ˜’
๐Ÿ‘ง๐Ÿป = nak pergi kerja la ๐Ÿ˜Œ
๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป = ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค (tak boleh terima kenyataan)

#hahahahahahahahahahahahaha

Week 12 is ova and I'm extremely prepared #hahahahahahahahahahahahaha

MOST RECENT

:
My fav dress and first day to back to work!! #ootd ใฃใฆใ„ใ†ใ‘ใฉใ€ไป•ไบ‹็€ใญ๐ŸŸๆ–ฐไฝœใฎใƒ‰ใƒฌใ‚นใƒ‡ใƒ“ใƒฅใƒผ๐Ÿ‘—๐Ÿ’• ไปŠๆ—ฅใฏๅ†ฌใซๆฅใฆใใ ใ•ใฃใŸใ‹ใŸใŒใ€่ฆšใˆใฆใฆๆฅใ‚ŒใฆใพใŸใŠๅบ—ใซ้Šใณใซๆฅใฆใใ‚ŒใŸใ€œโ€ผ๏ธŽ ใใ—ใฆใ€ๆ—ฅๆœฌๅบ—ใฎๆ–นใŒHawaiiๆ—…่กŒๆฅใฆใฆใ€้Šใณใซๆฅใฆใใ‚ŒใŸใ€œ๐Ÿ’•ใ„ใ‚ใ‚“ใชใŠ่ฉฑ่žใ‘ใฆใ‚ˆใ‹ใฃใŸใ€œ๐ŸŸ
:
#hawaii#aloha#alohagirl#japanesegirl#kasuminphoto#hi#smile#love#daysof#everyday#followme#ใƒใƒฏใ‚ค#ootd#fashion#shop#dress#tb#ๆด‹ๆœ#ใƒ•ใ‚กใƒƒใ‚ทใƒงใƒณ#ไป•ไบ‹#ใƒ‰ใƒฌใ‚น#ใ‚ขใƒ‘ใƒฌใƒซ#ใ‚ทใƒงใƒƒใƒ—ๅบ—ๅ“ก
:
Beach:)
#beach#ocean#takemethere#loveu
#hahahahahahahahahahahahaha

@kittymeow2983 why you send me this meme in my message box?!?!?!? Are you saying there is something wrong with my car?!?!?!?!?!?? #hahahahahahahahahahahahaha #thatbitchstilldrives #funnymessageboxmemes

Selamat Hari Tua pada kawan ku @khairus a.k.a siti K
Moga diberikan kesihatan yg baik, dipermudhkan urusan dunia akhirat.
Aku memg saja lambat wish besday hahahahah
Susah nak cari gambo2 terobek ni kihkihkihh
Moga jadi cikgu yg hebat dunia akhirat bermula 2/5 ni.. #khairustua
#ctk
#kawanduniakahirat
#ctkturn25
#akumudalagi
#hahahahahahahahahahahahaha
Cc: @aamalinaakarimm @f_hidayu

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags