[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hafizmahamad

1721 posts

TOP POSTS

Dia ni bila bila dia nak buat surprise, dia buat je πŸ™ƒ Thankyou sayang! #hafizmahamad 😘

Hafiz Mahamad #parody #hafizmahamad kepong version. @asyraf795 @faez_adnan @bambiill

SYURGA SI BIRTHDAY BOYS 😘
nak jugak acah2 macam #HafizMahamad, tapi saya takde awek, takde tunang, cuma yang ada si syurga ini. saya jugak tak mampu hadiahkan sesuatu yang besar dan gah, cuma ini yang dapat dan harap boleh buat ibu tersenyum. kenapa birthday boy yang bagi hadiah? sebab syurga ini dah terlalu banyak bagi hadiah dari saya kecik sampai lah sekarang, dari jagaan yang teliti, makan minum yang cukup, kasih sayang yang sepenuhnya dan banyak lagi kalau nak di list kan πŸ˜… harap hadiah ini dapat membantu dan memudahkan kerja ibu sebagai seorang suri rumah sebelum menantu perempuan ibu datang πŸ˜‚ semoga kekal sihat dan dipanjangkan usia untuk sentiasa buat aqib tersenyum,jangan lupa bebel sebab tu tugas ibu. *sorry sebab bunga takde, ganti dengan bakul tu kire ok la kan 😝
#BirthdayBoy #SyurgaSaya #BakalMenantuMakAwak #BakalBesanMakAwak

. .
.Me : Sorry sayang , I can't get you a HONDA . But I can love you HONestly .😘 .
.
Imaginary GF : Awww, u are sweeter than a Candy bar.πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž .
.
Me : Hahaha, I'm joking πŸ˜‚
.
.
Imaginary GF : HONDEK TUII !!! πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’ .
#hafizmahamad #hondacivic #orangkaya #vsco #instagood

Siapa lagi belum dapatkan beatbeauty limited collection #BoldxBelle ✨✨😍😍✨✨😍😍😍✨✨😍😍✨
.
.
Reminder: Collection #BoldxBelle tidak akan restock setelah habis batch untuk raya special ni. So sesiapa yang belum dapatkan duo collection #BoldxBelle yang cantik ni boleh cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stock 😱
.
013-240 2405
013-240 2405
013-240 2405 .
#daiyantrisha #raya2017 #saleraya #forsale #rayamood #rayacollection2017 #photography #rayacollection #ellen #belle #bold #hafizmahamad #syafiqahaina #highendmakeup #motd #ootd #makeuplook #sayajuallipstick #sayajuallipstick #nyx #nars #maybelline #benefitcosmetics #katvond #beatbeauties #beautycosmetic #supportlocal #bts #beautyblogger #beautyproducts

FEEDBACK CUSTOMER🌟🌟🌟
.
.
.
"SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! πŸ‘
.
.
.
Confirm tak cari lain β€οΈπŸ’‹
.
.
.
Dengan setiap pembelian SET DYXY dari kami, anda berpeluang memenangi IPHONE 7
.
.
.
CEPAT WHATSAPP SEKARANG !!!
➑ 0177004338
➑0177004338
➑0177004338
➑ 0177004338
.
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxybrush #syafiqahaina #asyallieeahmad #hafizmahamad #yusufiskandar #terapiinstagram #instafemes #bazaarpaknil

MOST RECENT

.
Ψ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ… ΩΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللّٰهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُه
Saya mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya/kami lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan,gurauan serta teguran yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah sepanjang bulan ramadahan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah
.
Moga dipertemukan kita semua dengan ramadhan yang akan datang
.
Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... يَا رَ Ψ¨Ω‘ΩŽ Ψ§Ω„ΨΉΩŽΩ€Ω€Ω€Ψ§Ω„ΩŽΩ…ΩΩŠΩ’Ω†
.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
.
#diaripasanganpalingsweet #hafizmahamad #syafiqahaina #takpernahtakcantik #takpernahtaksayang #motifviral #tilljannah #inshaaallah #syafiqahainaturns23 #birthdaysurprise #unexpectedgift #truelove #bigsurprise #hondacivic #birthdaygirl #birthdaygift #selamathariraya #selamatharirayaaidilfitri #selamatharirayaaidilfitri2017

SYURGA SI BIRTHDAY BOYS 😘
nak jugak acah2 macam #HafizMahamad, tapi saya takde awek, takde tunang, cuma yang ada si syurga ini. saya jugak tak mampu hadiahkan sesuatu yang besar dan gah, cuma ini yang dapat dan harap boleh buat ibu tersenyum. kenapa birthday boy yang bagi hadiah? sebab syurga ini dah terlalu banyak bagi hadiah dari saya kecik sampai lah sekarang, dari jagaan yang teliti, makan minum yang cukup, kasih sayang yang sepenuhnya dan banyak lagi kalau nak di list kan πŸ˜… harap hadiah ini dapat membantu dan memudahkan kerja ibu sebagai seorang suri rumah sebelum menantu perempuan ibu datang πŸ˜‚ semoga kekal sihat dan dipanjangkan usia untuk sentiasa buat aqib tersenyum,jangan lupa bebel sebab tu tugas ibu. *sorry sebab bunga takde, ganti dengan bakul tu kire ok la kan 😝
#BirthdayBoy #SyurgaSaya #BakalMenantuMakAwak #BakalBesanMakAwak

.
Dulu. Pertama kali jumpa, Gadis ini yang berselipar kuning, pipi belon, & tak ada self confident langsung. Bukan penampilan dia yg tarik hati ni, tapi cara dia mengubah & menerima diri ni langkah demi langkah. Kalau dulu dia dikata perempuan lemah, dibuli katanya. Lihat diri awak sekarang, hebat. Aku lebih selesa susah bersama, senang bersama. Tak perlu untuk terima yg lebih baik, kalau ini disusun tuhan. Semoga gadis ini jodohku. (@hafizmahamad)
.
#Repost @hafizmahamad (@get_repost)
・・・
Setiap surprise yang i buat, mesti i utamakan & libatkan family & kawan you sekali. Why? Sedangkan, surprise & bagi hadiah i rasa dh cukup buat you happy. Sebab I know you, its not about hadiah atau anything from me, tapi cukup sekadar kawan & family you ada dah buat you happy sampai cengeng cengeng 😝
.
Honestly, hadiah atau apa sekali pun yang i bagi. Benda yang paling dia happy sampai menangis bila kawan & family dia ada
.
Thank you so much kepada family, kawan, & crew yang membantu saya untuk surprise kalini. Thank you so much.
.
#tarikhkahwindahadasotenangtenangya
.
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Hashtag Hafiz paling WIN ❗❗❗
.
#diaripasanganpalingsweet #hafizmahamad #syafiqahaina #takpernahtakcantik #takpernahtaksayang #motifviral #tilljannah #inshaaallah #syafiqahainaturns23 #birthdaysurprise #unexpectedgift #truelove #bigsurprise #hondacivic #birthdaygirl #birthdaygift

.
As you breathe right now, another person takes his last. We should stop complaining, and learn to live your life with what you have.
.
#Repost @syafiqahaina (@get_repost)
・・・
Family is a gift that lasts forever ❀️
.
Missing Ayah & Angah
@syafiqahaina ❀ @hafizmahamad
.
#diaripasanganpalingsweet #hafizmahamad #syafiqahaina #takpernahtakcantik #takpernahtaksayang #motifviral #tilljannah #inshaaallah #syafiqahainaturns23 #birthdaysurprise #unexpectedgift #truelove #bigsurprise #hondacivic #birthdaygirl #birthdaygift

. .
.Me : Sorry sayang , I can't get you a HONDA . But I can love you HONestly .😘 .
.
Imaginary GF : Awww, u are sweeter than a Candy bar.πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž .
.
Me : Hahaha, I'm joking πŸ˜‚
.
.
Imaginary GF : HONDEK TUII !!! πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’πŸ˜ πŸ˜’ .
#hafizmahamad #hondacivic #orangkaya #vsco #instagood

TAK PAYAH MAKEUP PUN GOLEK2 JE DAH FLAWLESS TAUπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜
.
.
.
πŸ’„LECEH NAK MAKEUP ???
πŸ’„TAK SUKA MAKEUP ???
πŸ’„TAK RETI NAK MAKEUP ???
.
.
INI RAHSIA KULIT CUN MELECUN LICIN FLAWLESS MACAM TEAM DYXY CONFIRM TAK CARIK LAIN DAHHHH πŸ’•
.
.
🌟 DAH LA SENANG , CEPAT, SIMPLE JER NAK PAKAI THEN TAHAN LAMA PULAK TU MAKEUP TAHAN DARI PAGI SMPAI KE TENGAH MALAM 😱
.
.
BEST CREAM EVER UTK SEMUA MASALAH KULIT THE BEST OF THE BEST FOUNDATION 🌟🌟🌟🌟🌟
.
.
WHATSAPP sis utk orderπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
πŸ“²013-9030680
πŸ“²013-9030680
πŸ“²013-9030680
Malas nak save number? JUST CLICK LINK KAT BIO,BERDESUPPP TERUS MASUK WSAP SIS! Senang sgt!!😍😍😘😘
#dyxyfoundationmalaysia
#dyxybccreambydyana
#dyxyteam
#syafiqahaina #hafizmahamad #asyalliee
#dyxyjohor
#dyxypasirgudang
#dyxyserialam
#dyxymasai
#dyxyplentong
#uitm #unikl

.
Aina lavh πŸ˜‰
.
Yang penuh dengan kejutan untuk buatkan tunangnya bahagia, tersenyum seperti tiada masalah, yang ada ketika susah dan senang, yang sentiasa menghargai antara satu sama lain, yang pentingkan orang lain lebih dari diri sendiri, yang tak pernah mengeluh dalam urusan kerja dan lain-lain. Semoga kekal till jannah.
@hafizmahamad ❀ @syafiqahaina
.
#diaripasanganpalingsweet #hafizmahamad #syafiqahaina #takpernahtakcantik #takpernahtaksayang #motifviral #tilljannah #inshaaallah #syafiqahainaturns23 #birthdaysurprise #unexpectedgift #truelove

.
Look at that unexpected gift. 😱😱😱 Happy Birthday @syafiqahaina
Yang ke-23
.
#Repost @syafiqahaina (@get_repost)
・・・
I love you ❀️
.
I want to thank you for the endless things you do for me, for loving me endlessly, for being the most selfless person I’ve ever met and putting everyone before yourself
.
& Thank you for being so patient with me, especially when I’m being stubborn and refuse to admit I’m wrong, (like most of the time)
.
& Thank you for being you, for being the man that I can fall in love with over and over again, every single day.
.
Thankyou for this Birthday Surprise and for the unexpected gift! 😭 You never fail to amaze me after all these years. I couldn't thank you enough for everything you've been doing for me
.
Thankyou Thankyou Thankyou! 😭😭😭 @hafizmahamad
.
18th June-
@syafiqahaina ❀ @hafizmahamad
.
#diaripasanganpalingsweet #hafizmahamad #syafiqahaina #takpernahtakcantik #takpernahtaksayang #motifviral #tilljannah #inshaaallah #syafiqahainaturns23 #birthdaysurprise #unexpectedgift #truelove

Siapa lagi belum dapatkan beatbeauty limited collection #BoldxBelle ✨✨😍😍✨✨😍😍😍✨✨😍😍✨
.
.
Reminder: Collection #BoldxBelle tidak akan restock setelah habis batch untuk raya special ni. So sesiapa yang belum dapatkan duo collection #BoldxBelle yang cantik ni boleh cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stock 😱
.
013-240 2405
013-240 2405
013-240 2405 .
#daiyantrisha #raya2017 #saleraya #forsale #rayamood #rayacollection2017 #photography #rayacollection #ellen #belle #bold #hafizmahamad #syafiqahaina #highendmakeup #motd #ootd #makeuplook #sayajuallipstick #sayajuallipstick #nyx #nars #maybelline #benefitcosmetics #katvond #beatbeauties #beautycosmetic #supportlocal #bts #beautyblogger #beautyproducts

Most Popular Instagram Hashtags