#hafizmahamad

2030 posts

TOP POSTS

Dia ni bila bila dia nak buat surprise, dia buat je πŸ™ƒ Thankyou sayang! #hafizmahamad 😘

Birthday surprise ala ala #hafizmahamad to his gf, tapi from the angelsπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆThank you for making it happen. Now i finally know how she feels. It really is one of the most unforgettable moment. πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» This is the kind of memories that will sneak out of my eyes and roll down my cheeks whenever I think of it. 😒😍😘❀️❀️

Happy Birthdayy ke 23 Saiyang πŸ‘ΈπŸ»πŸŽ‚ Tahun ni 7+ as hadiah hb n reward dari @shockelat, tanpa support u shockelat tak akan wujud. hope lepas ni lagi hebat as ladyboss shockelat. Tahun depan reward honda civic plak ya kalau perform lagi hahaha #hafizmahamad. btw balloon cantik tu pulangkan balikk ke shockelat πŸ˜˜πŸ˜‚#sofeanaraturns23 #postbirthdaycelebration

SYURGA SI BIRTHDAY BOYS 😘
nak jugak acah2 macam #HafizMahamad, tapi saya takde awek, takde tunang, cuma yang ada si syurga ini. saya jugak tak mampu hadiahkan sesuatu yang besar dan gah, cuma ini yang dapat dan harap boleh buat ibu tersenyum. kenapa birthday boy yang bagi hadiah? sebab syurga ini dah terlalu banyak bagi hadiah dari saya kecik sampai lah sekarang, dari jagaan yang teliti, makan minum yang cukup, kasih sayang yang sepenuhnya dan banyak lagi kalau nak di list kan πŸ˜… harap hadiah ini dapat membantu dan memudahkan kerja ibu sebagai seorang suri rumah sebelum menantu perempuan ibu datang πŸ˜‚ semoga kekal sihat dan dipanjangkan usia untuk sentiasa buat aqib tersenyum,jangan lupa bebel sebab tu tugas ibu. *sorry sebab bunga takde, ganti dengan bakul tu kire ok la kan 😝
#BirthdayBoy #SyurgaSaya #BakalMenantuMakAwak #BakalBesanMakAwak

Hafiz Mahamad #parody #hafizmahamad kepong version. @asyraf795 @faez_adnan @bambiill

Repost @hafizmahamad :

Selamat Hari Raya semua πŸ‘‹
.
Macamana Raya korang? Dah naik berapa kg badan tu? Maklumla raya sumbat ketupat, rendang, lemang, kuih raya tipula berat makin menurun kan πŸ™Š
.
Yang tengah risau badan makin mengembang tu don't worry ni Hafiz nak share dekat korang Fat Burner (B2S) yang memang sangat membantu untuk korang cepat turun berat badan. Serious tau Hafiz tak tipu sbb Hafiz dah try sendiri and jangan risau sbb tak ada side effect!
.
Kalau nak tengok testimoni boleh tengok di @jbsuperherb @jbsuperherb @jbsuperherb @jbsuperherb @jbsuperherb @jbsuperherb
.

Or kalau nak lagi senang dapatkan B2S ni boleh Whatsapp terus +6011 2873 7727 (Wan) @
+6014 277 0124 (Ray) , .
Hq : 0137909301 .. .
.
IG: @jbsuperherb
FB: Tipsbakarlemak
.
#kurus #fatburner #hafizmahamad #viral #bakarlemak

Siapa lagi belum dapatkan beatbeauty limited collection #BoldxBelle ✨✨😍😍✨✨😍😍😍✨✨😍😍✨
.
.
Reminder: Collection #BoldxBelle tidak akan restock setelah habis batch untuk raya special ni. So sesiapa yang belum dapatkan duo collection #BoldxBelle yang cantik ni boleh cepat cepat whatsapp sebelum kehabisan stock 😱
.
013-240 2405
013-240 2405
013-240 2405 .
#daiyantrisha #raya2017 #saleraya #forsale #rayamood #rayacollection2017 #photography #rayacollection #ellen #belle #bold #hafizmahamad #syafiqahaina #highendmakeup #motd #ootd #makeuplook #sayajuallipstick #sayajuallipstick #nyx #nars #maybelline #benefitcosmetics #katvond #beatbeauties #beautycosmetic #supportlocal #bts #beautyblogger #beautyproducts

MOST RECENT

Now memang tak sah kalau ada yang masih belum ada set combo dyxy ni. Senang cerita memang combination meletoppss 2017! 😍😍 Siapa nak cantik wajib ada. ❀️ Jimat masa dan wang anda sebab tak perlu bermakeup tebal untuk menutup cela diwajah dan berbedak taw. Bc cream pun dah merangkumi semua.

Ditambah pula dengan green tea face mist, wajah anda akan jadi segar bugar apabila alami kesejukan face mist dan haruman green teanya 🌿 Makeup tahan lebih lama dan kulit pun akan lembab dan glowinggg mowingg ✨

Stock makin menipis, siapa cepat dia dapat! Harga PROMO! PROMO! PROMO! Jom DM atau whatsapp lelaju πŸ˜‡ Dah la jimat plus dapat free gift lagi 🎁
.
.
Whatsapp πŸ“² 011-16260737
Whatsapp πŸ“² 011-16260737
Whatsapp πŸ“² 011-16260737

#dyxybccream #dyxyfacemist #faoundationmurah #bestmakeup #makeupbest #naturalproduct #makeupmurah #basicmakeup #asyallie #syafiqahaina #hafizmahamad #kingcoco #trustedseller #dyxybydyana #mua #muamalaysia #teamFL #teamNaddy

FEEDBACK CUSTOMER🌟🌟🌟
.
Feedback DYXY cosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’—
.
Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
βœ”οΈMenutup cela
βœ”οΈMengandungi spf50
βœ”οΈVitamin E
βœ”οΈSesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
βœ”οΈEkstrak arbutin (berries) untuk mencerah
βœ”οΈOil control
βœ”οΈMudah dicuci/wuduk friendly
βœ”οΈTahan lebih 8 jam
Confirm tak cari lain β€οΈπŸ’‹
.
.
CEPAT WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA GILER MURAH !!!!
➑ 0177004338
➑0177004338
➑0177004338
➑ 0177004338
.
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxybrush #syafiqahaina #asyallieeahmad #hafizmahamad #yusufiskandar #terapiinstagram #instafemes #malaysia #malaysian #malaysiaigers #mencintaimumrphotographer #dyxyjohorbahru #teamfl #dyxybrush #teamdyxy #dyxymurah #dyxymurahmalaysia #brushmalaysia #makeupmalaysia #foundationmalaysia #terapiinstagram

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❀❀❀ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
πŸ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
πŸ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
GET FREE POSTAGE & 2 FREGIFTπŸ’πŸ’
DM or WSπŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60110811123

#bccreambydyana #bccreammurah #cantikdenganmudah #dyxyteam #foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #lipstiknude #lipstikdyxy #lipstikmatte # #asyallie #elfiraloy #ezlisaloy#syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #deenaamir #noradanish #heroseorangcinderella #mencintaimumrfotographer

BEST SELLER πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
SET SYAFIQAH AINA
Semudah 1,2,3 je uolss kulit muka korang akan jadi FLAWLESS tau 😍 Siapa nak GLOWING mcm Syafiqah Aina ?
.
.
JOM SEGERA DAPATKAN !! APE TUNGGU LAGI
.
.
.
So jom cepat grab produk yg laku keras ni, CONFIRM TAK CARI LAIN 😘
.
.
.
WHATSAPP 0177004338
WHATSAPP 0177004338
WHATSAPP 0177004338
WHATSAPP 0177004338
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxybrush #syafiqahaina #asyallieeahmad #hafizmahamad #shhhiloveyou #cikserbatahu #mehsandarpadaaku #yusufiskandar #laraalana #mirafilzah #terapiinstagram #instafemes #motifviral #bazaarpaknil

Guna dyxycosmetics je da full coverage.
Bc cream ni complete dengan BB cream + concealer + ade spf 50++ tau and Green Tea Face Mist pulak boleh act sebagai toner and moisturizer. Memang jimat ! Full coverage bila disapu dengan Brush .
GET FREE POSTAGE & 2 FREGIFTπŸ’πŸ’
DM or WSπŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60110811123

#bccreambydyana #bccreammurah #cantikdenganmudah #dyxyteam #foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #lipstiknude #lipstikdyxy #lipstikmatte # #asyallie #elfiraloy #ezlisaloy#syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #deenaamir #noradanish #heroseorangcinderella #mencintaimumrfotographer

SPECIAL PROMO❀️❀️❀️
.
πŸ’„SET COMBO LADY DπŸ’„
1 X BCCREAM
1 X FACE MIST
1 X BRUSH
1 X MATTE LIPSTICK
.
.
GET FREE POSTAGE & 2 FREGIFTπŸ’πŸ’
DM or WSπŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60110811123

#bccreambydyana #bccreammurah #cantikdenganmudah #dyxyteam #foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #lipstiknude #lipstikdyxy #lipstikmatte # #asyallie #elfiraloy #ezlisaloy#syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #deenaamir #noradanish #heroseorangcinderella #mencintaimumrfotographer

. "Ramai yang cakap bc cream foundation mudah dipakai, selesa, tidak bercapuk & tahan lama. Saya suka bc cream foundation sebab hanya dengan sekali sapuan dapat menutup segala jerawat dan parut jerawat kat muka saya " .
.
.
DM or WSπŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60110811123

#bccreambydyana #bccreammurah #cantikdenganmudah #dyxyteam #foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #lipstiknude #lipstikdyxy #lipstikmatte # #asyallie #elfiraloy #ezlisaloy#syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #deenaamir #noradanish #heroseorangcinderella #mencintaimumrfotographer

"BEST GLOWING YANG PENTING TAHAN LAMA" 😍
.
Kan dah habaqqq ampa tak caya. Nak tahu betoi ka dak haa meh cuba dulu baru tauuu 😎
.
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737

#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #bccreambydyana #dyxy #dyxylipstick #dyxymattelipstick #mattelipstick #dyxybccream #dyxyfacemist #faoundationmurah #bestmakeup #makeupbest #naturalproduct #makeupmurah #basicmakeup #asyallie #syafiqahaina #hafizmahamad #kingcoco #trustedseller #dyxybydyana #mua #muamalaysia #teamFL #teamNaddy

TESTIMONI BY MY OWN 🌸 .
.
" DULU MALU MALU NAK KELUAR RUMAH,
TAPI SEKARANG HARI2 NAK KELUAR RUMAH "

Haha sebab apa?
Rasa confident gilaaaa sejak pakai DYXY BC CREAM haa

Yela 3 minit je PARUT JERAWAT semua HILANG bagaikan MAGIC AJAIB GILAAA 😱😍 Awak2 kalau nak rasa yakin, nak jimat duit, nak jimat masa whatsapp πŸ‘‡
.
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737

#dyxybccream #dyxyfacemist #faoundationmurah #bestmakeup #makeupbest #naturalproduct #makeupmurah #basicmakeup #asyallie #syafiqahaina #hafizmahamad #kingcoco #trustedseller #dyxybydyana #mua #muamalaysia #teamFL #teamNaddy

Yang mana satu PILIHAN HATI 😍 haaa (gitewww 😜) . >>>>>>>>> .
Kelebihan :
πŸ’„Moistkan bibir walaupun matte
πŸ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
πŸ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
πŸ’„ Bau fruity yang wangi πŸ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
πŸ“² +6012 986 9848
πŸ“² +6012 986 9848
πŸ“² +6012 986 9848

#dyxy #dyxylipstick #dyxymattelipstick #mattelipstick #lipstickmurah #makeupmurah #dyxybccream #dyxyfacemist #faoundationmurah #bestmakeup #makeupbest #naturalproduct #makeupmurah #basicmakeup #asyallie #syafiqahaina #hafizmahamad #kingcoco #trustedseller #dyxybydyana #mua #muamalaysia #teamzee

😍 makin lama makin glowing 😍
.
.
Lepas pakai Bccream terus apply facemist green tea. Serta merta nampak glowing adududuu, bestnyaaa! Sis sendiri pun dah jatuh cinta dgn SET DYXY ni tau 😩 Brush comel gebu untuk ratakan bccream dgn mudah dan rata 🌸
.
.
Yang tak suka makeup, or tak suka heavy makeup boleh apply bccream dyxy ni terbaikkk. Yang kulit berminyak and sensitif pun SGT RECOMMENDED pakai dyxy tau. Mmg DAEBAK sgt uollss πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
SO TUNGGU APA LAGI. PLS PLS PLS GRAB YOURS NOWW πŸ‘‡
.
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737

#dyxybccream #dyxyfacemist #faoundationmurah #bestmakeup #makeupbest #naturalproduct #makeupmurah #basicmakeup #asyallie #syafiqahaina #hafizmahamad #kingcoco #trustedseller #dyxybydyana #mua #muamalaysia #teamFL #teamNaddy

TAK PAYAH MAKEUP PUN GOLEK2 JE DAH FLAWLESS TAU
.
πŸ’„LECEH NAK MAKEUP ???
πŸ’„TAK SUKA MAKEUP ???
πŸ’„TAK RETI NAK MAKEUP ???
.
INI RAHSIA KULIT CUN MELECUN LICIN FLAWLESS MACAM TEAM DYXY CONFIRM TAK CARIK LAIN DAHHHH πŸ’•
.
🌟 DAH LA SENANG , CEPAT, SIMPLE JER NAK PAKAI THEN TAHAN LAMA PULAK TU MAKEUP TAHAN DARI PAGI SAMPAI KE MALAM 😱
.
BEST BC CREAM EVER UTK SEMUA MASALAH KULIT AND OFC THE BEST OF THE BEST FOUNDATION 🌟🌟🌟🌟🌟
.
.
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737
πŸ“² 011-16260737
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #bccreambydyana #dyxy #dyxylipstick #dyxymattelipstick #mattelipstick #dyxybccream #dyxyfacemist #faoundationmurah #bestmakeup #makeupbest #naturalproduct #makeupmurah #basicmakeup #asyallie #syafiqahaina #hafizmahamad #kingcoco #trustedseller #dyxybydyana #mua #muamalaysia #teamFL #teamNaddy

❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
DM or WSπŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60110811123

#bccreambydyana #bccreammurah #cantikdenganmudah #dyxyteam #foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #lipstiknude #lipstikdyxy #lipstikmatte # #asyallie #elfiraloy #ezlisaloy#syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #deenaamir #noradanish #heroseorangcinderella #mencintaimumrfotographer

Terima kasih #superherbman mempercayai produk B2S untuk capai badan idaman..
.
.
KURUS TANPA DIET ******************** Majoriti Masalah Rakyat Malaysia juga adalah
KEGEMUKKAN
Anda yang sedang baca PESANAN KHAS ini juga
mungkin mengalami masalah KEGEMUKKAN!
MASALAH KITA ADALAH TIDAK BERDISPLIN JIKA NAK
BERDIET !
Kini Anda TIDAK PERLU BerDIET ! Jangan Lepaskan
Peluang Kurus Tanpa DIET
SUPERHERB B2S JAWAPANNYA!!! DM atau WS ke 011 17843483 mesej 'SAYA NAK' sekarang !!!
.
.
.
#superherb #b2s #fatburner #promosi #inikanraya #fatburnermurah #pembakarlemakmurah #takperludiet #nakkurus #kacak #cantik #badanlangsing #produkhangat #teehangatdipasaran #bodysolutions #nakhensem #abangsado #hafizmahamad #neelofa

Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor πŸ™‹πŸ»JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
DM or WSπŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/601110811123

#bccreambydyana #bccreammurah #cantikdenganmudah #dyxyteam #foundationmurahmalaysia #foudationmurah #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #lipstiknude #lipstikdyxy #lipstikmatte # #asyallie #elfiraloy #ezlisaloy#syafiqahaina #hafizmahamad #mirafilzah #neelofa #fattahamin #fatzura #lofattah #deenaamir #heroseorangcinderella #mencintaimumrfotographer

Most Popular Instagram Hashtags