#hafikalifestyle

0 posts

TOP POSTS

Nak berjaya jangan banyak cakap benda-benda yang tak penting. Nak buat sales yang banyak setiap hari dalam perniagaan anda tak perlu banyak on paperwork, tetapi berdasarkan usaha gerak kerja anda.

Nak sales RM10,000.00 sehari macam #businessacademy360? Tapi gerak kerja kena la 'smart' and 'skill' yang betul. Baru kena dengan sales nya . Kalau nak tahu tips macam mana kami buat, sign up sebagai member cepat-cepat.

Boleh pm saya👇
📞 HAFIKA - 01125328479 ( Whatsapp )
📞 HAFIKA - 01125328479 ( Whatsapp )
📞 HAFIKA - 01125328479 ( Whatsapp )

#BusinessAcedemy360
#RoyalBusinessSchool
#Hafikalifestyle

HUJAN
.
.
.
.
Hujan ni kadang2 datang tak ikut time jugak. Bukan nya apa yang berita kata semua betul pun 😅. Tapi saya bukan nak persoalkan berita or anything.

Saya cuma nak bandingkan yang rezeki kita macam hujan jugak, Rezeki Kita boleh datang bila2 masa dan di mana jua kita berada. Mungkin rezeki awak harini. Mungkin rezeki saya petang ni, kita tak boleh jangkakan benda tu.

So siapa tahu mungkin rezeki awak ada dalam #businessacademy360 ini. Dan cara terbaik untuk tahu awak ada rezeki atau tak dalam #businessacademy360 ni ialah awak perlu bermula dulu.

Orang selalu tanya "Macam mana nak bermula?". Alaa senang je awak whatsapp no saya bawah ni 👇senang kan 😜

HAFIKA
01125328479
01125328479
01125328479

#hafikayoungmillionaire #hafikalifestyle #hafikayoungentreprenuer #newplan #newmodule #newstrategi #4step #earnwhileULearnumk #uum #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #selangor #negerisembilan #melaka #BusinessAcademy360

Hidup sangat banyak drama yang terlakar kawan ejek, kawan maki, family marah dan macam2 lagi lah yang saya pernah dengar
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan?
.
Jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
Yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya in sha allah saya boleh tolong selesaikan
.
for business purpose👇
HAFIKA
01125328479
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #hafikayouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#hafikalifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags