#haeler

1935 posts

TOP POSTS

:
Xnk buat lagu duet dgn hannah ke bro @haelhusaini, soothing doh korang nyanyi
:
@haelhusaini x @hannahdelisha :
#Jampi
#MencintaimuMrPhotographer
#Haeler
#AiraQaisara
#JemyAira

Nak tengok persembahan istimewa dari @haelhusaini ? Korang boleh call & reserve seat ok!
#haelhusaini
#haeler

Masih TER-JAMPI dengan lagu @haelhusaini πŸ‘»πŸ’™ #jampi #haeler #haelhusaini #cover

I made a little #haeler #msk tonight. Roman tried to eat it twice πŸΆπŸ™…πŸ»

Lama tak jumpa @hzranrzmi dan abgnya abg jampi @haelhusaini .. rindu kat adik beradik ni.. nite ... #love
#jampi
#haeler
#haelhusaini
#penyanyi

Bathroom graffiti at it's best. #haeler #ch #charliehustle #graffiti #bathroomgraffiti

MOST RECENT

:
Xnk buat lagu duet dgn hannah ke bro @haelhusaini, soothing doh korang nyanyi
:
@haelhusaini x @hannahdelisha :
#Jampi
#MencintaimuMrPhotographer
#Haeler
#AiraQaisara
#JemyAira

Ade bdk ni tnye dlm group FWH spe pndai edit gmbr.. Aq ckp la aq pndai.. Pstu pm tepi die ckp nk mntk tlg editkn gmbr.. Aq pon okei je lahh. No hall.. Then die hntr la gmbr kt wassap.. Series igtkn gmbr die ke family die ke.. Skali Die mntk tlg editkn gmbr ii ni.. Kau rse?? 😭😭.. X jeles aq? πŸ˜“.. Kak @wanyhasrita ngn abg @haelhusaini tuuu πŸ˜ͺπŸ˜ͺ.. Idola ii ni weiii 😿😿.. Nk ngess rsee 😒.. Fuhhhh.. Whai hati mohon tbhhh 😩😩.. Ade rezeki inshaallah jmpee 😘.. #menahanrindu #wanyhasrita @wanyhasrita #wanyhasnizers @wanyhasnizers #jampi #haelhusaini @haelhusaini #haeler #jeles

Idea yang sangat genius bila mengabungkan Dua Diva yang Hebat nie @sitinordiana ft @jaclyn_victor .. Kalau dulu jac mentor kepada hael sekarang siapa sangka anak buah yg ciptakan lagu untuk Mentornyaa..Terbaik @haelhusaini next project Hael duetlah dgn faizal Tahir..Mesti Gempak..
#nisancinta
#sitinordiana
#jackynvictor
#haelhusaini #haeler #hael#jampi

Thanks sudi duet ,malu malu pulak @_amirallen. ☺️Request dari pengantin @myraxkitty ,semoga bahgia selalu dan kekal ke anak cucu ye. Harap semua jampified dengan lagu best ni dari bro @haelhusaini #JAMPI . Memang meletop,love the song ,good job brahβ™₯οΈπŸ‘πŸ˜πŸ˜Š β–ͺ️
β–ͺ️
β–ͺ️
β–ͺ️
β–ͺ️
@hxmwedding #hxmwedding #wedding #melayu #karaoke #sempoi #jampified #artis #haeler #haelers #haelhusaini #haelhusainijampi #jampi #lagu #solo #song #musik #music

Last part tu paling win haha πŸ˜‚ ada Dato Vida..
#haelhusaini #haeler #hael #jampi #artismalaysia #idola

Nak p kerja daa haha..Dengar Suara je la...cover sikit lagu NISAN CINTA - @sitinordiana Ft @jaclyn_victor ..Terbaiklah Lagu Ciptaan @haelhusaini ....Lepas nie teringin nak dengar abam hael duet dgn faizal tahir..msti gempak ...
#nisancinta🎢🎢🎀🎀 #artismalaysia #sitinordiana #jaclynvictor #haelhusaini #haeler

Range hancur vocal hancur melody hancur rupa hancur.... Saja je karok, xyusahkan org pun... Sorry Hael dh hancurkan lagu kau,disebabkan peti suara i dh pecah plus dh luka tpi still xnk dgr kata2 doctor and advice dri kawan suruh rest..nihlah hasilnya #takretidudukdiam #cover #jampi #haeler #haelhusaini #igers #love #music #goodnight
Da #thumbnail tho πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ͺπŸ˜ͺ

#haeler #jichangwook πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

Congrats for the superb hitz single JAMPI ! 🌹 @haelhusaini #jampi #haeler #hailhusaini #vscocarut @haelers

Test test. Jampi cover by me hehe πŸ˜‚ @haelhusaini
#jampicover #1minutecover #1sttry #haeler

Most Popular Instagram Hashtags