#habbasyi

6139 posts

TOP POSTS

โคPromosi sempena raya!!! Beli dan menang iphone!! โคyea BETUL.. Minimum 2 botol shj.. Layari www.milkboosterbest.com dan klik pada promosi hari raya.. Boleh hubungi 0133177363 untuk menang iphone dan rm500 duit raya.. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!! Bagaimana HABBASYI OIL dapat membantu?
๐ŸŒธ100% ekstrak minyak habbatussauda yang mempunyai 1001 kelebihan dan khasiat untuk menyembuhkan pelbagai penyakit - Riwayat Al-Bukhari.
๐ŸŒธMenjadikan ibu menyusu kekal bertenaga sepanjang hari untuk membantu proses penghasilan susu! Tiada lagi masalah keletihan walaupun dibebani pelbagai kerja di pejabat mahupun di rumah!
๐ŸŒธMelancarkan peredaran darah di dalam kelenjar susu dan seterusnya membantu BOOST penghasilan susu ibu!
๐ŸŒธHanya dengan 2 kali pengambilan secara konsisten dalam sehari, susu ibu akan MERIAH & BANYAK!
๐ŸŒธ Meningkatkan daya tahan tubuh.
๐ŸŒธMembantu mengatasi pelbagai penyakit spt gangguan jantung, TBC,Liver,kencing manis,darah tinggi,sesak nafas,asma,darah tinggi dan banyak lagi.
.
Ibu-ibu menyusu tidak lagi perlu risau dengan adanya HABBASYI OIL sebagai MILK BOOSTER! ======================================
Sesuai untuk ibu-ibu menyusu yang mahu susu BANYAK, PEKAT & MERIAH
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
#habbasyioil100
#habbasyioilasli100
#visitmyig
#sayaamalsayayakinsayabantuanda
#habbasyioilmurah
#habbatussauda
#habbasyioilmalaysia
#habbasyioil
#tropikababy
#milkbooster
#tropikagreatbabyskin
#breastfeeding
#susuibumeriah
#sususelajupeluru
#botolsusubaby
#tambahsusu
#autumzmurah
#lacte
#habbasyioilborong
#breastpumpmurah
#breastpump
#autumz
#habbasyi
#barangbaby
#BarangBabyMurah
#Aventmurah
#susuibupekat
#laraalana
#aaisyahdhiarana

Jika diibaratkan, khasiat UTAMA Habbatus Sauda adalah melancarkan aliran darah.
Bayangkan, pembuluh darah yang lancar, bagaikan sebuah lebuhraya, tanpa traffic jam di tengahnya.

Dan dari lancarnya perjalanan darah itu, maka banyak kebaikan yang dapat kita rasai, seperti: โค Kuatkan sistem imuniti tubuh badan
โค Sembuhkan migrain, pening yang kronik & sakit gigi
โค Ubati Diabetes
โค Lancarkan haid, & tingkatkan susu ibu
โค Bantu sistem pencernaan
โค Normalkan tekanan darah
โค Elak gangguan perut & hati
โค Seimbangkan hormon & hubungan suami isteri
โค Sembuhkan sakit-sakit sendi
โค Buang racun dari dalam tubuh
โค Anti oksidan, anti histamine & antimycotic
โค Kurangkan reaksi alergi
โค Ubati dan Mencegah kanser / tumor (tanpa kesan sampingan)

Cepat-cepat, dapatkan Habbasyi Oil, satu-satunya ekstrak pati Habbatus Sauda berbentuk kapsul.
untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

.
Promo March still available tau๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Jom grab sebelum 31hb March 2017 ye..
.
Apa istimewa nya #habasyigold ni???
.
HABBASYI GOLD.
Rumusan 100% minyak habatussawda yg bagus untk:
.
โœ… hingus meleleh
โœ… hidung tersumbat
โœ… selesema
โœ… batuk berkahak
โœ… dada berat dgn kahak
.
Sapu jap, pap pap papp..
Bby pun akn nyenyak tido ibu pun lena sama๐Ÿ˜†
.
Kesan penggunaannya;
1. Baby akn muntahkan
2. Lendir kahak akn kuar melalui najis baby
.
Berminat or nk order pm ye. Bln ni ada promo spt ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’ŸRM5 off for 60ml Habasyi Gold
.
๐Ÿ’Ÿ10% off for Set batuk berkahak ( Habasyi Gold 60ml & Madu Mint 60ml)
.
019.4301216
019.4301216
019.4301216
.
.
#sayajual #habbatussauda #minyakzaitun #habbasyi #habbasyioil #habbasyi88 #habbasyi99gold #habbayigold #selesema #batuk #batukberkahak #baby #ibumenyusu #ibupantang #susuibu #milkbooster #business #online #agent #dropshipperdiperlukan

๐ŸŽ‰Khasiat Habbatussauda Habasyi 88๐ŸŽ‰

1. Mengubati diabetis melitus (kencing manis)
2. Menurunkan kadar gula dalam darah
3.mengatasi masalah haid tidak teratur
4. Mengatasi masalah keputihan
5. Memperbaiki sistem kekebalan tubuh (antibodi)
6. Meningkatkan stamina & daya tahan tubuh terhadap penyakit
7. Mengatasi masalah alergi
8. Anti radang
9. Anti tumor
10. Mengatasi masalah tekanan darah tinggi
11. Mengatasi masalah tekanan darah rendah
12. Menyembuhkan batuk dan selsema
13. Mengatasi masalah astma
14. Mengatasi masalah jerawat
15. Menggalakkan pertumbuhan rambut
16. Menyembuhkan migrain
17. Menyembuhkan anemia
18. Ikhtiar utk menjaga kesihatan tubuh badan
19. Menggalakkan pengeluaran susu ibu
20. Mengatasi masalah alergi
21. Merawat masalah batu karang
22. Meningkatkan kualiti sperma
23. Masalah cyst
Dan insyaa Allah mampu mengubati pelbagai penyakit dgn izinNya โ˜บ ๐Ÿ‘‰ RM50 utk 125 kapsul
๐Ÿ‘‰ RM65 utk 210 kapsul โ˜Ž๐Ÿ“ฑWhatsapp 017-2244781 ~ Nisa

http://www.wasap.my/60172244781

#sayajual #habbatussauda #habbasyi #habbasyi88 #selesema #batuk #batukberkahak #baby #ibumenyusu #ibupantang #susuibu #milkbooster #businessonline

Habbatolive tu apa??? Habbatolive = habasyi88(habbatussauda) + tursina(extra virgin olive oil). Kalo uolls nak #habbatussauda sahaja ambik la #habasyi88.
Kalo nak minyak zaitun@ #pevoo ambik la Tursina.

Kalo nak dua2 khasiat tapi nak mudah n jimat, makan la #habbatolive88.
Mudah kan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #sayajual #habbatussauda #habbatolive #minyakzaitun #habbasyi #habasyi oil #habbasyi88 #habbatolive #habbasyi99gold #habbayigold #selesema #batuk #batukberkahak #baby #ibumenyusu #ibupantang #susuibu #milkbooster #barangbaby #barangbabymurah #rambutgugur #rambutkelumumur #botak #business #online #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia

Bagaimana Habbasyi Oil Milkbooster membantu bagi IBU MENYUSU
.
โœ”Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu EBM ibu-ibu yang sedang menyusukan anak.
.
โœ”Kandungan dalam habbatus sauda telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik kerana sifat semulajadinya yang memberi haba dan memanaskan badan.
.
โœ”Urat-urat susu dan darah akan lebih lancar kerana sifat semulajadi habbatus sauda sebagai AGEN DETOX (Pembuang toksin) yang TERBAIK.
.
โœ”Jangan lupa pengambilan Habbasyi Oil perlu disertakan dengan AIR yang mencukupi (3L air sehari) supaya kesan optimum lebih cepat dan efektif.
.
โœ”Sebagai ibu menyusu, anda wajib mencubanya sendiri kerana telah ramai ibu yang berjaya menunjukkan kesan menakjubkan dalam masa seawal 3 HARI SAHAJA!

Makan 2 x 2 kapsul sehari sebelum sarapan pagi dan tidur malam untuk IBU MENYUSU.

Jom cuba...berbaloi-baloi

Whatsapp 0192199553

#visitmyig
#habbasyioilmilkbooster
#kapsulminyakzaitunterbaik
#minyakzaitunmakanansunnah
#minyakzaituntursina88
#habbasyioilmurah
#habbatussauda
#habbasyioilmalaysia
#habbasyioil
#tropikababy
#milkbooster
#tropikagreatbabyskin
#penawardenggi
#susuibumeriah
#sususelajupeluru
#penawarzika
#tambahsusu
#habasyi88
#habasyi99
#habbasyioilborong
#breastpumpmurah
#breastpump
#habasyi99gold
#habbasyi
#susuibupekat

๐ŸŒน๐ŸŒน Tempoh Penyimpanan Susu dan cara Pengendalian Susu Perahan ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
Susu ibu yang diperah boleh disimpan di dalam keadaan dan tempoh masa berikut :
.
1. Di dalam bekas penyejuk (cooler bag/box) (kurang 4 ยฐC), tahan sehingga 12-24 jam
2. Di dalam suhu bilik (25ยฐC hingga 37ยฐC) tahan sehingga 3 - 4 jam
(15 hingga 25 ยฐC), tahan sehingga 8 jam (selalunya dalam bilik
yang ada penghawa dingin)
3. Di dalam peti 2 pintu ( rak atas )
(2ยฐC hingga 4 ยฐC), tahan sehingga 4 - 5 hari
selepas 5 hari jika tidak digunakan, digalakkan untuk
memasukkan susu tersebut di bahagian dingin beku.
4. Peti sejuk bahagian beku (1 pintu)
2 minggu
5. Di dalam peti sejuk bahagian beku (2 pintu)
(-18 hingga -20 ยฐC), tahan sehingga 3 bulan
6. Deep Freezer - tahan 6bulan .
.
Nota : Susu beku dari bahagian dingin beku yg telah dicairkan di bahagian rak atas peti sejuk boleh tahan sehingga 24 jam dan tidak boleh dibekukan semula. .
Nak milkbooster terbaik?
Whatsapp MKJ untuk dapatkan info perbandingan
.
.
MKJ 016-216 7769
MKJ 016-216 7769
MKJ 016-216 7769
.
.
#mamakidsjunction
#milkbooster #mamom #habbasyi #royalv

#Habbasyi, Trigona, Plus Extra Virgin Olive Oil
"Al Kautsar"

MOST RECENT

PANGGILAN KPD IBU MENYUSU ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
Jangan gundah..jangan gelisah...susu drop itu pasti berlaku...tapi kita janga putus asa.Mesti usaha smpai sehabis baik demi anak2 kita ๐Ÿ’—
Jom cuba set Habbasyi Oil.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88murah

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

Menurut Dr Hamid Arshat, satu penyelidikan Habbatus Sauda yang merawat kanser seperti usus, payudara dan pankreas.

Malah, ada kajian membuktikan ia berkesan dari Kemoterapi.

Cara amalan untuk pesakit kanser adalah:

1) 2 capsul habbashi oil ( ambil 30 minit sebelum makan pagi)

2) Ulang sebelum tidur. ***Mereka yang dah membuang ketumbuhan (tumor) amat digalakkan.

PERHATIAN: 2 biji kapsul Habbasyi Oil, iaitu dari ekstrak minyak asli Habbatus Sauda adalah bersamaan dengan 1 sudu kecil.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

Menurut Dr Hamid Arshat, satu penyelidikan Habbatus Sauda yang merawat kanser seperti usus, payudara dan pankreas.

Malah, ada kajian membuktikan ia berkesan dari Kemoterapi.

Cara amalan untuk pesakit kanser adalah:

1) 2 capsul habbashi oil ( ambil 30 minit sebelum makan pagi)

2) Ulang sebelum tidur. ***Mereka yang dah membuang ketumbuhan (tumor) amat digalakkan.

PERHATIAN: 2 biji kapsul Habbasyi Oil, iaitu dari ekstrak minyak asli Habbatus Sauda adalah bersamaan dengan 1 sudu kecil.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

Menurut Dr Hamid Arshat, satu penyelidikan Habbatus Sauda yang merawat kanser seperti usus, payudara dan pankreas.

Malah, ada kajian membuktikan ia berkesan dari Kemoterapi.

Cara amalan untuk pesakit kanser adalah:

1) 2 capsul habbashi oil ( ambil 30 minit sebelum makan pagi)

2) Ulang sebelum tidur. ***Mereka yang dah membuang ketumbuhan (tumor) amat digalakkan.

PERHATIAN: 2 biji kapsul Habbasyi Oil, iaitu dari ekstrak minyak asli Habbatus Sauda adalah bersamaan dengan 1 sudu kecil.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

๐Ÿ’ŠKHASIAT Habbatusauda Habbasyi Oil ๐Ÿ’๐Ÿ’
โœ” Mengubati diabetis (kencing manis)
โœ” Menurunkan kadar gula dalam darah
โœ” Mengatasi masalah haid tidak teratur
โœ” Mengatasi masalah keputihan
โœ” Mengawal nafsu makan dan mengurangkan berat badan โœ” Mengatasi masalah tekanan darah tinggi
โœ” Mengatasi masalah tekanan darah rendah
โœ” Menyembuhkan batuk dan selsema
โœ” Mengatasi masalah astma
โœ” Mengatasi masalah jerawat
โœ” Mengatasi masalah kemandulan
โœ” Menyembuhkan migrain
โœ” Menyembuhkan anemia
โœ” Menggalakkan pengeluaran susu ibu
โœ” Menurunkan kolestrol jahat (LDL)
โœ” Elakkan penyumbatan salur darah trombosis
โœ” Elakkan penebalan salur darah ke jantung arteriosklerosis
โœ” Turunkan risiko kanser rahim
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara
โœ” Menstabilkan kadar gula dalam darah
โœ” Cegah rambut gugur
โœ” Sesuai untuk ibu mengandung
โœ” Lancarkan pembuangan air besar
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara โœ” Menyuburkan rahim dan mempertingkatkan pengeluaran ovum yang sihat.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

๐Ÿ’ŠKHASIAT Habbatusauda Habbasyi Oil ๐Ÿ’๐Ÿ’
โœ” Mengubati diabetis (kencing manis)
โœ” Menurunkan kadar gula dalam darah
โœ” Mengatasi masalah haid tidak teratur
โœ” Mengatasi masalah keputihan
โœ” Mengawal nafsu makan dan mengurangkan berat badan โœ” Mengatasi masalah tekanan darah tinggi
โœ” Mengatasi masalah tekanan darah rendah
โœ” Menyembuhkan batuk dan selsema
โœ” Mengatasi masalah astma
โœ” Mengatasi masalah jerawat
โœ” Mengatasi masalah kemandulan
โœ” Menyembuhkan migrain
โœ” Menyembuhkan anemia
โœ” Menggalakkan pengeluaran susu ibu
โœ” Menurunkan kolestrol jahat (LDL)
โœ” Elakkan penyumbatan salur darah trombosis
โœ” Elakkan penebalan salur darah ke jantung arteriosklerosis
โœ” Turunkan risiko kanser rahim
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara
โœ” Menstabilkan kadar gula dalam darah
โœ” Cegah rambut gugur
โœ” Sesuai untuk ibu mengandung
โœ” Lancarkan pembuangan air besar
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara โœ” Menyuburkan rahim dan mempertingkatkan pengeluaran ovum yang sihat.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

Batuk berkahak??
Selalu kena neb??
Hingus meleleh??
Selesema?? Cian kan si manja kalo selesema dan batuk berkahak

Sbb mereka belum pandai nak buang kahak kan

Jom ikhtiar dgn minyak #habbatussauda.
Berupaya untk cairkan kahak dan melegekan batuk dan selesema si manja. ================================ #Habbasyi Gold 99 adalah minyak #habbatussawda gred A, yang diproses secara perahan sejuk.

Didtgi dlm bentuk spray senang dibawa ke mana shj
Sesuai digunakan oleh bayi, kanak2 hingga dewasa.

Antara manfaat minyak habbasyi gold yg diakui ramai adalah:

#Hidung tersumbat
#Hingus meleleh
#Sakittekak/ #tonsil
-Lendir dlm salur pernafasan
#Resdung
#Ciritbirit
#Eczema

Jom dptkan sebotol untk si manja anda.. Lekas whaps skrng!!

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

HABBATUSSAUDA DAN KENCING MANIS

Jarang ditemukan pesakit kencing manis bersungguh-sungguh amal raja tumbuhan herba ini.

Dalam satu artikel yang disiarkan dalam Journal of Endocrinology and Metabolism, para penyelidik dari Indian Council of Medical Research telah mendapati bahawa minyak habbatussauda dapat: + Menyebabkan pertumbuhan semula beransur-ansur sebahagian daripada pankreas beta-sel + Meningkatkan kepekatan insulin serum yang rendah + Mengurangkan serum glukosa yang tinggi

Penemuan ini meyakinkan lagi bahawa Nigella Sativa (nama saintifik bagi habbatussauda) adalah antara beberapa bahan yang dipercayai dapat membantu melawan kedua-dua jenis penyakit diabetes. Asalkan kita tahu cara makan.

Malah, menurut kajian itu juga, habbatussauda dapat, "memperbaiki toleransi glukosa dengan effektif sebagaimana metformin, dan ia tidak menunjukkan sebarang kesan negatif dan mempunyai kadar toksik yang rendah" ย Sebarang pertanyaan atau order blh whatsapp ke 018-4060490 atau click di bawah

www.wasap.my/60184060490

#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

Assalamualaikum kepada semua pengamal habbatussauda dan minyak zaitun ๐Ÿ˜Š

Anda berasa letih?
selalu pening2
pagi2 perut selalu masuk angin?๐Ÿผ Mai try Habbatusauda dan minyak zaitun ๐Ÿ‘๐Ÿผ Boleh terus call/ whatsapp: ๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490

#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88murah

Assalamualaikum kepada semua pengamal habbatussauda dan minyak zaitun ๐Ÿ˜Š

Anda berasa letih?
selalu pening2
pagi2 perut selalu masuk angin?๐Ÿผ Mai try Habbatusauda dan minyak zaitun ๐Ÿ‘๐Ÿผ Boleh terus call/ whatsapp: ๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490

#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88murah

Assalamualaikum kepada semua pengamal habbatussauda dan minyak zaitun ๐Ÿ˜Š

Anda berasa letih?
selalu pening2
pagi2 perut selalu masuk angin?๐Ÿผ Mai try Habbatusauda dan minyak zaitun ๐Ÿ‘๐Ÿผ Boleh terus call/ whatsapp: ๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490

#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88murah

Assalamualaikum kepada semua pengamal habbatussauda dan minyak zaitun ๐Ÿ˜Š

Anda berasa letih?
selalu pening2
pagi2 perut selalu masuk angin?๐Ÿผ Mai try Habbatusauda dan minyak zaitun ๐Ÿ‘๐Ÿผ Boleh terus call/ whatsapp: ๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490
๐Ÿ“ฒ 018-4060490

#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

mummy2 nk x rambut ank lebat???? boleh tngk ni... Antara khasiatnya minyak zaitun tursina 88 kepada ibu hamil dan bayi kecil adalah :

1. Bayi dilahirkan dengan kulit bersih, merah dan tidak berbau.Kepala tidak berkerak.
2. Bayi terhindar dari pelbagai penyakit kulit jika disapu pada kulit bayi.
3. Boleh mencegah kanser payudara,tumor, bisul dan lain-lain.
4. Melebatkan dan menyihatkan rambut ibu dan bayi dan rambut tidak gugur.
5. Mengelakkan bayi daripada kembung dengan menyapu tursina 88 di perut bayi anda.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

๐Ÿ’ŠKHASIAT Habbatusauda Habbasyi Oil ๐Ÿ’๐Ÿ’
โœ” Mengubati diabetis (kencing manis)
โœ” Menurunkan kadar gula dalam darah
โœ” Mengatasi masalah haid tidak teratur
โœ” Mengatasi masalah keputihan
โœ” Mengawal nafsu makan dan mengurangkan berat badan โœ” Mengatasi masalah tekanan darah tinggi
โœ” Mengatasi masalah tekanan darah rendah
โœ” Menyembuhkan batuk dan selsema
โœ” Mengatasi masalah astma
โœ” Mengatasi masalah jerawat
โœ” Mengatasi masalah kemandulan
โœ” Menyembuhkan migrain
โœ” Menyembuhkan anemia
โœ” Menggalakkan pengeluaran susu ibu
โœ” Menurunkan kolestrol jahat (LDL)
โœ” Elakkan penyumbatan salur darah trombosis
โœ” Elakkan penebalan salur darah ke jantung arteriosklerosis
โœ” Turunkan risiko kanser rahim
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara
โœ” Menstabilkan kadar gula dalam darah
โœ” Cegah rambut gugur
โœ” Sesuai untuk ibu mengandung
โœ” Lancarkan pembuangan air besar
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara โœ” Menyuburkan rahim dan mempertingkatkan pengeluaran ovum yang sihat.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

๐Ÿ’ŠKHASIAT Habbatusauda Habbasyi Oil ๐Ÿ’๐Ÿ’
โœ” Mengubati diabetis (kencing manis)
โœ” Menurunkan kadar gula dalam darah
โœ” Mengatasi masalah haid tidak teratur
โœ” Mengatasi masalah keputihan
โœ” Mengawal nafsu makan dan mengurangkan berat badan โœ” Mengatasi masalah tekanan darah tinggi
โœ” Mengatasi masalah tekanan darah rendah
โœ” Menyembuhkan batuk dan selsema
โœ” Mengatasi masalah astma
โœ” Mengatasi masalah jerawat
โœ” Mengatasi masalah kemandulan
โœ” Menyembuhkan migrain
โœ” Menyembuhkan anemia
โœ” Menggalakkan pengeluaran susu ibu
โœ” Menurunkan kolestrol jahat (LDL)
โœ” Elakkan penyumbatan salur darah trombosis
โœ” Elakkan penebalan salur darah ke jantung arteriosklerosis
โœ” Turunkan risiko kanser rahim
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara
โœ” Menstabilkan kadar gula dalam darah
โœ” Cegah rambut gugur
โœ” Sesuai untuk ibu mengandung
โœ” Lancarkan pembuangan air besar
โœ” Menurunkan risiko kanser payudara โœ” Menyuburkan rahim dan mempertingkatkan pengeluaran ovum yang sihat.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurahย #habbatussaudaย #habbasyioilmalaysiaย #habbasyioilย #tursina88

Most Popular Instagram Hashtags