#habbasyi

MOST RECENT

IBU-IBU YANG RISAU ANAK ASYIK BATUK -BATUK DAN BERKAHAK, SUSAH SANGAT NAK BAIK, BOLEH CUBA CARA NI.
.
.
Baby kecik bawah 6 bulan takkan asyik nak bagi ubat batuk chemical, ye dok? Mari ikhtiar guna Habasyi99 ni.
.
Baby bawah 6 bulan - Sapu kat dahi, batang hidung (jangan kena mata, pedih kang), dada, belakang badan dan tapak kaki.
.
Baby 6 bulan ke atas
1. Sama juga, sapu kat dahi, batang hidung (elakkan kena mata sebab pedih), dada, belakang badan dan tapak kaki.
2. Titik atau spray ke dalam mulut atau campur dalam susu/minuman dia.
.
Kanak-kanak dan dewasa boleh spray terus ke dalam mulut atau campur dalam air minuman.
.
Lakukan setiap kali selepas mandi. Dalam tiga hari akan nampak kesannya, selesema dan batuk akan berkurang dan seterusnya hilang dengan izin Allah.
.
Harga? Sebotol RM45 je siap pos seluruh Malaysia.
.
Untuk order sila tekan link whatsapp ni ya
www.wasap.my/601135882115/habasyi99
.
#sayajual #habbasyioil #habasyioilmurah #habbatussauda #sayajualhabbasyioil #bisnesonline
#habasyioil #milkbooster #breastfeeding #tambahsusu #habbasyioil #habbasyioilmurah #habasyi88 #tambahtenaga #energybooster #makanansunnah #supplementpuasa #milkboostermurah #tambahsusubadan #susuibumeriah #habbasyi #habbatussauda #makmakmenyusu #habbasyioilmilkbooster #habbasyioilmalaysia #milkboostermalaysia #tambahsusuibu #milkboosterberkesan #milkboosterhabbasyioil

SEKARANG HAKAK DAH TAK RISAU SUSU BADAN DROP LAGI
.
.
BAGAIMANA HABBASYI OIL MEMBANTU IBU MENYUSU YANG BERKERJA?
.
✅ Memberikan tenaga segera (ENERGY BOOSTER) dan membantu memulihkan rasa letih dan lesu.
.
✅ Pengambilan Habbasyi Oil secara konsisten dan berterusan dapat membantu MENAMBAH KUANTITI DAN KUALITI SUSU IBU yang menyusukan anak.
.
✅ Habbatussauda telah diiktiraf sebagai antara MILK BOOSTER TERBAIK kerana sifat semula jadinya yang memberi haba dan memanaskan badan.
.
✅ Urat-urat susu dan darah akan lebih lancar kerana sifat semula jadi habbatussauda sebagai AGEN DETOX (pembuang toksin) yang sangat baik.
.
✅ Pengambilan Habbasyi Oil perlu disertakan dengan meminum air yang mencukupi (3L air sehari) untuk memperoleh KESAN OPTIMUM.
.
✅ KESAN MENAKJUBKAN dalam masa seawal SEHARI SAHAJA!
.
Amalkan 2 KAPSUL 2 KALI SEHARI sebelum sarapan pagi dan tidur malam untuk ibu-ibu yang menyusukan anak. Insya-Allah anda akan rasai kesannya.
.
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!
.
1 botol 210 kapsul RM50 + FREE POS seluruh negara
@
2 botol 210 kapsul RM100
+ FREE 1 botol 75 kapsul
+ FREE POS seluruh negara
.
Untuk fast respon sila whatsapp nombor ini 01135882115
.
Atau tekan je link ni 👇
www.wasap.my/601135882115/habbasyioil
www.wasap.my/601135882115/habbasyioil
www.wasap.my/601135882115/habbasyioil
.
#habbasyioil #habbasyioilmurah #minyakhabasyi #habbatussauda #habasyi88 #habasyi99 #tambahtenaga #energybooster #milkbooster #milkboostermurah #susuibumeriah #habbasyi #ibumenyusu #habbasyioilmilkbooster #tambahsusuibu #tambahsusubadan #milkboosterberkesan #milkboosterhabbasyioil #makanansunnah

#Repost @adheaisekaherbal (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheaisekaherbal (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

Hanya Rp 30.000/pch

#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheharmoni2 (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheharmoni2 (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheharmoniherbal (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheharmoniherbal (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheapriyantoshop (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheapriyantoshop (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheaisekaherbal (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheaisekaherbal (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheaisekasaputraherbal (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheaisekasaputraherbal (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheharmoni2 (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheharmoni2 (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheapriyantoshop (@get_repost)
・・・
Rp57.000 / Btl isi 200 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheapriyantoshop (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

#Repost @adheaisekaherbal (@get_repost)
・・・
Rp27.000/ Btl isi 90 kapsul
#habbasyioil #habbasauda
#habbasyi #habbasyifa #habbasyifakapsul #habbasyifamurah #habbasyifaasli #jualhabbasyioil #jualhabbasyifamurah #habbatussauda #habbatusauda #kurmaajwa #kurmaajwamurah #kurmaajwaasli #madudiet #naturgo
Habbasyifa ( Minyak Habbatussauda ) isi 90 kapsul
Habbasyifa adalah minyak Habbatussauda dalam kapsul dari Habbasyi yang didapat dari proses cold pressure sehingga menghasilkan minyak yang berkualitas.

Manfaat:
- Menyembuhkan jantung
- Stroke
- Gangguan lambung
- Penyakit liver
- Penyakit rheumatic dan asam urat
- Membuang dan menetralisir racun dalam tubuh
- Memperbaiki sistem saluran pencernaan dan pernafasan, gangguan asma
- Menyeimbangkan hormone
- Penguat system kekebalan tubuh
- Anti tumor/kanker dan peradangan
- Memperkuat daya ingat dan konsentrasi
- Mencegah batu ginjal
- Menormalkan tekanan darah
- Menurunkan kolesterol
- Meningkatkan produksi ASI
- Mencegah penyumbatan pembuluh darah

Kandungan:
Asam Amino Essential, Linoleat, Oleat, Omega 3 & 6,
Zinc, Proteins, Magnesium, Pottasium, Zat Besi, Selenium,
Vitamin A, B1, B2, C dan E

Aturan Pakai:
• Kesehatan & stamina : 1×2 kapsul / hari
• Penyakit ringan : 2×2 kapsul / hari
• Penyakit kronis : 2×3 kapsul / hari
• Anak-anak : 1×1 kapsul / hari

Most Popular Instagram Hashtags