[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#habbasyi

6234 posts

TOP POSTS

Siapa yg sesuai untk amalkan habasyi gold. Boleh baca 👇🏻👇🏻👇🏻
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
✅ baby seminggu usia hingga dewasa
✅ bayi dan dewasa yg alami batuk kahak
✅ bayi dan dewasa yg alami selesema /hidung tersumbat
✅ baby yg demam panas
✅ alami ulser/ruam/eczema
✅ baby sering kembung perut
✅ chicken pox / hmfd
✅ sembelit
Kalo ibu2 ada anak & baby yg mengalami masalah seperti 👆. Bleh ikhtiarkan dgn minyak habatussawda habasyi gold.
InsyaAllah, dpt membantu😊 Amiinn
Berminat or nk order bleh direct watsup saya ye. Tekan jer link kt 👇ni ye.😎
www.wasap.my/60125411356
#sayajual #habbatussauda #habbasyi #habbasyi99gold

STRESS SUSU BADAN DROP? BABY ASYIK MERENGEK JER? DAH MENCUBA MACAM2 MILKBOOSTER TAPI TAK BERKESAN DENGAN CEPAT?
.
.
.
Bagaimana Habbasyi Oil Milkbooster membantu bagi IBU MENYUSU?
.
Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu ibu-ibu yang sedang menyusukan anak.
.
💞 Susu badan terus cepat keluar malah terus memancut.
💞 Susu ibu lebih pekat dan tidak cair lagi.
💞 Stok susu boleh bertambah. susu banyak.
💞 Impian nak susu baby 2 tahun tercapai.
💞 Susu ibu keluar dengan lancar.
💞 Baiki kulit bayi yg sensitif.
💞 Badan ibu tidak penat.
💞 Diperbuat 100% habbatussauda sebagai agen detox yang sangat berkesan
💞 Proses tumbesaran IQ bayi lebih aktif dan cepat
.
.
.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat# #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

❤Promosi sempena raya!!! Beli dan menang iphone!! ❤yea BETUL.. Minimum 2 botol shj.. Layari www.milkboosterbest.com dan klik pada promosi hari raya.. Boleh hubungi 0133177363 untuk menang iphone dan rm500 duit raya.. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!! Bagaimana HABBASYI OIL dapat membantu?
🌸100% ekstrak minyak habbatussauda yang mempunyai 1001 kelebihan dan khasiat untuk menyembuhkan pelbagai penyakit - Riwayat Al-Bukhari.
🌸Menjadikan ibu menyusu kekal bertenaga sepanjang hari untuk membantu proses penghasilan susu! Tiada lagi masalah keletihan walaupun dibebani pelbagai kerja di pejabat mahupun di rumah!
🌸Melancarkan peredaran darah di dalam kelenjar susu dan seterusnya membantu BOOST penghasilan susu ibu!
🌸Hanya dengan 2 kali pengambilan secara konsisten dalam sehari, susu ibu akan MERIAH & BANYAK!
🌸 Meningkatkan daya tahan tubuh.
🌸Membantu mengatasi pelbagai penyakit spt gangguan jantung, TBC,Liver,kencing manis,darah tinggi,sesak nafas,asma,darah tinggi dan banyak lagi.
.
Ibu-ibu menyusu tidak lagi perlu risau dengan adanya HABBASYI OIL sebagai MILK BOOSTER! ======================================
Sesuai untuk ibu-ibu menyusu yang mahu susu BANYAK, PEKAT & MERIAH
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
#habbasyioil100
#habbasyioilasli100
#visitmyig
#sayaamalsayayakinsayabantuanda
#habbasyioilmurah
#habbatussauda
#habbasyioilmalaysia
#habbasyioil
#tropikababy
#milkbooster
#tropikagreatbabyskin
#breastfeeding
#susuibumeriah
#sususelajupeluru
#botolsusubaby
#tambahsusu
#autumzmurah
#lacte
#habbasyioilborong
#breastpumpmurah
#breastpump
#autumz
#habbasyi
#barangbaby
#BarangBabyMurah
#Aventmurah
#susuibupekat
#laraalana
#aaisyahdhiarana

Khasiat Extra Virgin Olive Oil (Minyak Zaitun Tursina 88) .
1. Memelihara kesihatan tubuh
2. Meremajakan kulit.
3. Menghilangkan parut.
4. Mencegah Rambut gugur
5. Meningkatkan kolestrol baik sekaligus menurunkan kolestrol jahat.
6. Mengurangkan kesan negatif lemak terhadap terjadinya pebekuan darah.
7. Menurunkan risiko serangan kanser rahim.
8. Menurunkan risiko kanser payudara.
9. Membantu menstabilkan gerakan pundi hempedu dan menguatkannya
10. Menstabilkan gula dalam darah.
11. Menurunkan kadar asid dalam perut.
12. Sangat sesuai untuk ibu mengandung
13. Bayi dilahirkan dengan kulit bersih, merah dan tidak berbau.Kepala tidak berkerak.
14. Bayi terhindar dari pelbagai penyakit kulit jika disapu pada kulit bayi.
15. Boleh mencegah kanser payudara,tumor, bisul dan lain-lain.
16. Melebatkan dan menyihatkan rambut ibu dan bayi dan rambut tidak gugur.
17. Mengelakkan bayi daripada kembung dengan menyapu tursina 88 di perut bayi anda.
.
untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

Bagaimana HABBASYI OIL dapat membantu?
🌸100% ekstrak minyak habbatussauda yang mempunyai 1001 kelebihan dan khasiat untuk menyembuhkan pelbagai penyakit - Riwayat Al-Bukhari.
🌸Menjadikan ibu menyusu kekal bertenaga sepanjang hari untuk membantu proses penghasilan susu! Tiada lagi masalah keletihan walaupun dibebani pelbagai kerja di pejabat mahupun di rumah!
🌸Melancarkan peredaran darah di dalam kelenjar susu dan seterusnya membantu BOOST penghasilan susu ibu!
🌸Hanya dengan 2 kali pengambilan secara konsisten dalam sehari, susu ibu akan MERIAH & BANYAK!
🌸 Meningkatkan daya tahan tubuh.
🌸Membantu mengatasi pelbagai penyakit spt gangguan jantung, TBC,Liver,kencing manis,darah tinggi,sesak nafas,asma,darah tinggi dan banyak lagi.
.
Ibu-ibu menyusu tidak lagi perlu risau dengan adanya HABBASYI OIL sebagai MILK BOOSTER! ======================================
Sesuai untuk ibu-ibu menyusu yang mahu susu BANYAK, PEKAT & MERIAH
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
#habbasyioil100
#habbasyioilasli100
#visitmyig
#sayaamalsayayakinsayabantuanda
#habbasyioilmurah
#habbatussauda
#habbasyioilmalaysia
#habbasyioil
#tropikababy
#milkbooster
#tropikagreatbabyskin
#breastfeeding
#susuibumeriah
#sususelajupeluru
#botolsusubaby
#tambahsusu
#autumzmurah
#lacte
#habbasyioilborong
#breastpumpmurah
#breastpump
#autumz
#habbasyi
#barangbaby
#BarangBabyMurah
#Aventmurah
#susuibupekat
#laraalana
#aaisyahdhiarana

ANTARA KHASIATNYA: 🌸Sangat DIANJURKAN saat waktu KEHAMILAN-anak lahir kulit bersih,merah dan tidak berbau.
🌸Diamalkan setiap hari bagi mencegah KANSER PAYUDARA sehingga 45%.
🌸Diamalkan dapat mengurangkan kadar KOLESTROL dalam darah..
🌸Menaikkan kolestrol baik (HDL) sekaligus menurunkan kolestrol jahat (LDL).
🌸Mengurangi risiko terjadinya penyumbatan trombosis dan penebalan arteriosklerosis pada saluran darah ke jantung.
🌸Mengurangi pengaruh negatif lemak dalam makanan terhadap terjadinya pembekuan darah.
🌸Membantu menstabilkan aliran pundi hempedu dan menguatkannya.
🌸Menstabilkan KADAR GULA dalam darah
🌸Menurunkan asid (HCL) perut.
🌸Menurunkan risiko serangan kanser rahim hingga 26%.
🌸Baik untuk sistem PERHADAMAN dan mencegah penyakit.
🌸Kaya dengan OMEGA 3 dan VITAMIN E yang SANGAT BAIK untuk PERKEMBANGAN OTAK ANAK..
🌸Juga dapat MENGHALUSKAN KULIT.

Extra Virgin Olive Oil adalah minyak yang tumbuh SUBUH di daratan Tursina sempadan Palestine-Mesir yang disebut oleh Dr Zaghloul EL-Naggar sebagai pohon Zaitun TERBAIK DUNIA..😊😊👍 @habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
#visitmyig
#habbasyioilasli100
#habbasyioil100
#kapsulminyakzaitunterbaik
#minyakzaitunmakanansunnah
#minyakzaituntursina88
#sayaamalsayayakinsayabantuanda

#habbasyioilmurah
#habbatussauda
#habbasyioilmalaysia
#habbasyioil
#tropikababy
#milkbooster
#tropikagreatbabyskin
#breastfeeding
#susuibumeriah
#sususelajupeluru
#botolsusubaby
#tambahsusu
#autumzmurah
#lacte
#habbasyioilborong
#breastpumpmurah
#breastpump
#autumz
#habbasyi
#barangbaby
#BarangBabyMurah
#Aventmurah
#susuibupekat

KELEBIHAN: *Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh. *Membantu mencegah penyakit Jantung dan antioksidan. *Sesuai digunakan untuk famili termasuk anak-anak. *Melancarkan perjalanan darah bagi mencegah penyakit serius. *Meningkatkan tahap Kesuburan Lelaki dan Wanita. *Membantu masalah darah tinggi,Gout dan kencing manis. *Kaya dengan omega 3 dan vitamin E. *Sebagai imunisasi terbaik bagi penjagaan secara semulajadi untuk tubuh badan. *Menghaluskan kulit. *Cara makan 1xpagi dan 1xpetang sebelum makan

@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
@habbasyioil_asli
#habbasyioil100
#habbasyioilasli100
#visitmyig
#sayaamalsayayakinsayabantuanda
#habbasyioilmurah
#habbatussauda
#habbasyioilmalaysia
#habbasyioil
#tropikababy
#milkbooster
#tropikagreatbabyskin
#breastfeeding
#susuibumeriah
#sususelajupeluru
#botolsusubaby
#tambahsusu
#autumzmurah
#lacte
#habbasyioilborong
#breastpumpmurah
#breastpump
#autumz
#habbasyi
#barangbaby
#BarangBabyMurah
#Aventmurah
#susuibupekat
#habbatolive88
#laraalana
#aaisyahdhiarana

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

MOST RECENT

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

Habbasyi Oil
1 botol isi 210 kapsul

Manfaat : *Membantu meningkatkan daya tahan tubuh
*Membantu menghilangkan/ mengurangi reaksi alergi
*Membantu proses penyembuhan berbagai penyakit seperti asma,paru-paru kronis, liver, ginjal, anemia, asam urat, lambung, ,radang tenggorokan, nyeri sendi, TBC dan insomnia
* Membantu membuang racun dari dalam tubuh
*Membantu melancarkan haid dan mengurangi nyeri saat haid
*Membantu meningkatkan produksi ASI
*Sangat baik untuk kesehatan lambung dan usus
*Membantu menyeimbangkan hormon
*Membantu meningkatkan gairah suami istri
*Membantu proses penyembuhan penyakit rematik dan impotensi
*Membantu menormalkan tekanan darahanti oksidant,anti histamine & antimycotic

Anjuran Konsumsi :
Konsumsi 2 x 2 kapsul sehari sebelum makan

#habbasy #habbasyioil #habbasyioilmurah #habbasyioil100 #habbasyioilmalaysia #habbasyi #habbasyi_set #habbasyioiloriginal #habbasyioilori #habbasyioilasli100 #habbasyioilasli

Kapsul Minyak Habbatussauda Habbasyi Pondok Herbal
Kemasan 60 kapsul
Harga 35.000
Minimal 3 botol @ 32.000

Manfaat :
1. Membantu memelihara kesehatan tubuh.
2. Meningkatkan daya tahan tubuh.
3. Membantu mengobati berbagai macam penyakit

Hp. 0821 3266 7341.
Kirim dari Sukoharjo Solo.

#madu #madumurah #herbal #madubatuk #stamina #priadewasa #herbalsolo #diabetes #madudiabet #maduhutan #madukesuburan #madusuburkandungan #madustamina #madusubur #suburpria #nafsumakan #habbatussauda #habbatussauda' #kolesterol #habbasyi

Kapsul Minyak Habbatussauda Habbasyi Pondok Herbal
Kemasan 100 kapsul
Harga 42.000
Minimal 3 botol @ 36.000

Manfaat :
1. Membantu memelihara kesehatan tubuh.
2. Meningkatkan daya tahan tubuh.
3. Membantu mengobati berbagai macam penyakit

Hp. 0821 3266 7341.
Kirim dari Sukoharjo Solo.

#madu #madumurah #herbal #madubatuk #stamina #priadewasa #herbalsolo #diabetes #madudiabet #maduhutan #madukesuburan #madusuburkandungan #madustamina #madusubur #suburpria #nafsumakan #habbatussauda #habbatussauda' #kolesterol #habbasyi

Kapsul Minyak Habbatussauda Habbasyi Pondok Herbal
Kemasan 200 kapsul
Harga 77.000
Minimal 3 botol @ 70.000

Manfaat :
1. Membantu memelihara kesehatan tubuh.
2. Meningkatkan daya tahan tubuh.
3. Membantu mengobati berbagai macam penyakit

Hp. 0821 3266 7341.
Kirim dari Sukoharjo Solo.

#madu #madumurah #herbal #madubatuk #stamina #priadewasa #herbalsolo #diabetes #madudiabet #maduhutan #madukesuburan #madusuburkandungan #madustamina #madusubur #suburpria #nafsumakan #habbatussauda #habbatussauda' #kolesterol #habbasyi

STRESS SUSU BADAN DROP? BABY ASYIK MERENGEK JER? DAH MENCUBA MACAM2 MILKBOOSTER TAPI TAK BERKESAN DENGAN CEPAT?
.
.
.
Bagaimana Habbasyi Oil Milkbooster membantu bagi IBU MENYUSU?
.
Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu ibu-ibu yang sedang menyusukan anak.
.
💞 Susu badan terus cepat keluar malah terus memancut.
💞 Susu ibu lebih pekat dan tidak cair lagi.
💞 Stok susu boleh bertambah. susu banyak.
💞 Impian nak susu baby 2 tahun tercapai.
💞 Susu ibu keluar dengan lancar.
💞 Baiki kulit bayi yg sensitif.
💞 Badan ibu tidak penat.
💞 Diperbuat 100% habbatussauda sebagai agen detox yang sangat berkesan
💞 Proses tumbesaran IQ bayi lebih aktif dan cepat
.
.
.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat# #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

Habbasyi oil
Khasiat lengkapnya adalah untuk mengatasi berbagai penyakit seperti radang tenggorokan, nyeri sendi, rematik, asam urat, lambung, maag, migren, alergi, insomnia, anemia, ginjal, gangguan jantung, TBC, liver, kencing manis, paru-paru kronis, sesak nafas, asma, wasir, tumor, kanker, tekanan darah tinggi, menurunkan kolesterol.
Cara penggunaan 2 x 2 kapsul sehari sebelum makan
POM TR. 103 317 441
LP.POM MUI-JB 01173000170907

#obatherbal
#herbal
#habbasyi

PANGGILAN KPD IBU MENYUSU 📣📣
Jangan gundah..jangan gelisah...susu drop itu pasti berlaku...tapi kita janga putus asa.Mesti usaha smpai sehabis baik demi anak2 kita 💗
Jom cuba set Habbasyi Oil.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

STRESS SUSU BADAN DROP? BABY ASYIK MERENGEK JER? DAH MENCUBA MACAM2 MILKBOOSTER TAPI TAK BERKESAN DENGAN CEPAT?
.
.
.
Bagaimana Habbasyi Oil Milkbooster membantu bagi IBU MENYUSU?
.
Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu ibu-ibu yang sedang menyusukan anak.
.
💞 Susu badan terus cepat keluar malah terus memancut.
💞 Susu ibu lebih pekat dan tidak cair lagi.
💞 Stok susu boleh bertambah. susu banyak.
💞 Impian nak susu baby 2 tahun tercapai.
💞 Susu ibu keluar dengan lancar.
💞 Baiki kulit bayi yg sensitif.
💞 Badan ibu tidak penat.
💞 Diperbuat 100% habbatussauda sebagai agen detox yang sangat berkesan
💞 Proses tumbesaran IQ bayi lebih aktif dan cepat
.
.
.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat# #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

[3 TΑNDΑ MEMBUKTIKΑN HAMPIR 70% K0LESTR0L ANDA SUDAH MENEBΑL]
.
.
Cubα check perubαhαn pαdα diri masing-masing
.
Mаtα sentiαsα rαsα tegαng dαn letih
ΑTΑU Sengαl Sаklt 0tot
ΑTΑU rαsα bengkαk di bαhαgiαn kαki.
.
Jikα αdα tαndα-tαndα ini pαdα diri tuαn/puαn sendiri, tuαn/puαn hαrus berjαgα-jαgα ye. .
Kαlαu αndα nαk tαhu, diαnggαrkαn hαmpir sepαruh (47.7%) di Mαlαysiα mempunyαi pαrαs kolester0l yαng tinggl iαitu serαmαi 9.6 jutα orαng. Bαnyαkkαn?
.
Kαndungαn kolesterol yαng t!nggi dαlαm dαrαh ni B0LEH membαwα kepαdα mαsαlαh kesihаtαn yαng kr0nik seperti mαsαlαh kesihαtαn jаntung dαn fungsi kαrdiovаskulαr.
.
untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

5 Sebab Utama Ibu Menyusu Perlu Amalkan Habbatussauda Setiap Hari

1.Banyakkan dan Pekatkan susu ibu
2.Elak Baby Kembong
3.Menguatkan Daya Imunisasi Baby dan Ibu
4.Menyingkirkan Angin Dalam Badan
5.Menambah Tenaga

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

[3 TΑNDΑ MEMBUKTIKΑN HAMPIR 70% K0LESTR0L ANDA SUDAH MENEBΑL]
.
.
Cubα check perubαhαn pαdα diri masing-masing
.
Mаtα sentiαsα rαsα tegαng dαn letih
ΑTΑU Sengαl Sаklt 0tot
ΑTΑU rαsα bengkαk di bαhαgiαn kαki.
.
Jikα αdα tαndα-tαndα ini pαdα diri tuαn/puαn sendiri, tuαn/puαn hαrus berjαgα-jαgα ye. .
Kαlαu αndα nαk tαhu, diαnggαrkαn hαmpir sepαruh (47.7%) di Mαlαysiα mempunyαi pαrαs kolester0l yαng tinggl iαitu serαmαi 9.6 jutα orαng. Bαnyαkkαn?
.
Kαndungαn kolesterol yαng t!nggi dαlαm dαrαh ni B0LEH membαwα kepαdα mαsαlαh kesihаtαn yαng kr0nik seperti mαsαlαh kesihαtαn jаntung dαn fungsi kαrdiovаskulαr.
.
Silα klik setiαp gαmbαr dαn check kαlαu-kαlαu αdα tαndα-tαndα ini tαnpα sedαr. Lebih cepαt tuαn/puαn sedαr, lebih senαnglαh untuk menyingkirkαn mαsαlαh kolestrol menebαl nie.
.
untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

Anda ada masalah keputihan? period tak teratur? Nak susu melimpah mcm air Terjun?
.
💊KHASIAT Habbatussauda Habbasyi Oil ✔ Mengubati diabetis (kencing manis)
✔ Mengatasi masalah haid tidak teratur
✔ Mengatasi masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah tekanan darah tinggi
✔ Mengatasi masalah tekanan darah rendah
✔ Menyembuhkan batuk dan selsema
✔ Mengatasi masalah astma
✔ Mengatasi masalah kemandulan
✔ Menyembuhkan migrain
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu
✔ Turunkan risiko kanser rahim
✔ Menurunkan risiko kanser payudara
✔ Sesuai untuk ibu mengandung
✔ Lancarkan pembuangan air besar ✔ Menyuburkan rahim dan mempertingkatkan pengeluaran ovum yang sihat.

utk order dan pertanyaan blh whatsapp 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat#baranganhalal #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

STRESS SUSU BADAN DROP? BABY ASYIK MERENGEK JER? DAH MENCUBA MACAM2 MILKBOOSTER TAPI TAK BERKESAN DENGAN CEPAT?
.
.
.
Bagaimana Habbasyi Oil Milkbooster membantu bagi IBU MENYUSU?
.
Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu ibu-ibu yang sedang menyusukan anak.
.
💞 Susu badan terus cepat keluar malah terus memancut.
💞 Susu ibu lebih pekat dan tidak cair lagi.
💞 Stok susu boleh bertambah. susu banyak.
💞 Impian nak susu baby 2 tahun tercapai.
💞 Susu ibu keluar dengan lancar.
💞 Baiki kulit bayi yg sensitif.
💞 Badan ibu tidak penat.
💞 Diperbuat 100% habbatussauda sebagai agen detox yang sangat berkesan
💞 Proses tumbesaran IQ bayi lebih aktif dan cepat
.
.
.

untuk order atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP/CALL ke 018-4060490
#habbatussauda #habbatusauda #habatusauda #sayajual #sunnah #makanansunnah #habbasyioil #minyakzaitun#untukesihatan #makananberkhasiat# #seratusperatusoriginal#visitmyig#habbasyi.meds#kapsulminyakzaitunterbaik#minyakzaitunmakanansunnah#minyakzaituntursina88#habbasyioilmurah #habbatussauda #habbasyioilmalaysia #habbasyioil #tursina88

Most Popular Instagram Hashtags