[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gym_malaysia

5 posts

MOST RECENT

Dah sebulan off
Next mount start blik enjin :-) :-)
#gymnastics #gym_malaysia #kapten_gym #senawangsemuoado

"10 REP PUSH UP?? TAK DE HAL LAH"
.
.
Bro.. Selalu push up, normal 1 set tu, 10 rep kan bro buat?? πŸ€” Agak-agak berapa lama bro nak habiskan 10 rep tu?? 😌 Lepastu, berapa set pulak bro boleh buat??
.
.
Kalau bro nak habiskan 10 rep dalam masa tak sampai 1 minit, bro kene ada tenaga yang power macam pengguna XTRA INCH V2.. πŸ’ͺ🏼 Lepastu, kalau bro guna XTRA INCH V2 nak buat 10 set push up pun boleh bro.. Tak de hal.. πŸ’πŸ»β™‚ Apa sangatlah kalau 10 rep untuk setiap set tu?? Celah gigi je!!
.
.
Whatsapp sekarang kalau nak tenaga super hebat : www.wasap.my/60174296400/TenagaHebat
.
.
#XTRA_INCH_V2
#PUSH_UP
#ENERGY_BOOSTER
#GYM_MALAYSIA
#ABANG_SADO_MALAYSIA

"10 REP PUSH UP?? TAK DE HAL LAH"
.
.
Bro.. Selalu push up, normal 1 set tu, 10 rep kan bro buat?? πŸ€” Agak-agak berapa lama bro nak habiskan 10 rep tu?? 😌 Lepastu, berapa set pulak bro boleh buat??
.
.
Kalau bro nak habiskan 10 rep dalam masa tak sampai 1 minit, bro kene ada tenaga yang power macam pengguna XTRA INCH V2.. πŸ’ͺ🏼 Lepastu, kalau bro guna XTRA INCH V2 nak buat 10 set push up pun boleh bro.. Tak de hal.. πŸ’πŸ»β€β™‚ Apa sangatlah kalau 10 rep untuk setiap set tu?? Celah gigi je!!
.
.
Whatsapp sekarang kalau nak tenaga super hebat : www.wasap.my/60122791925/TenagaHebat
.
.
#XTRA_INCH_V2
#PUSH_UP
#ENERGY_BOOSTER
#GYM_MALAYSIA
#ABANG_SADO_MALAYSIA

"10 REP PUSH UP?? TAK DE HAL LAH"
.
.
Bro.. Selalu push up, normal 1 set tu, 10 rep kan bro buat?? πŸ€” Agak-agak berapa lama bro nak habiskan 10 rep tu?? 😌 Lepastu, berapa set pulak bro boleh buat??
.
.
Kalau bro nak habiskan 10 rep dalam masa tak sampai 1 minit, bro kene ada tenaga yang power macam pengguna XTRA INCH V2.. πŸ’ͺ🏼 Lepastu, kalau bro guna XTRA INCH V2 nak buat 10 set push up pun boleh bro.. Tak de hal.. πŸ’πŸ»β€β™‚ Apa sangatlah kalau 10 rep untuk setiap set tu?? Celah gigi je!!
.
.
Whatsapp sekarang kalau nak tenaga super hebat : www.wasap.my/60126186791/TenagaHebat
.
.
#XTRA_INCH_V2
#PUSH_UP
#ENERGY_BOOSTER
#GYM_MALAYSIA
#ABANG_SADO_MALAYSIA

Bentukkan muscle dan 6 pax dalam masa sebulan
Promo iron gym+anabolic halo rm200 free postage
Whatsapp 016 9625623
#gym_malaysia #protein_malaysia #muscletech #body_fitness #celebrity_fitness

Most Popular Instagram Hashtags