#gurausaja

690 posts

TOP POSTS

Tahniah encik @ca.err yang baru sahaja membeli rumah harganya Rm1 juta
Cc by :@mhdiqiqmz63
#gurausaja
#thismorning
#pt3candidates

Hai pakcik buat apa kat belakang tu? Berdiri tegak lain macam ja. Tengah nyanyi lagu Negaraku eh.. Ke tergugat terusha sapa-sapa.. Hehehe...
#gurausaja #urusankerja

Nak tgk DSV & DAS zaman muda mudi..jom belek sebelah -->😝 #jgnkecam
#gurausaja
#datoserivida
#datoaliffsyukri

Laksa Penang ke Pining ni? Pening kejap πŸ˜‚πŸ˜‚ #gurausaja

Cute muka nya lokπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#gurausaja

Selesai sudah show kami.. haha Memang terbaik abng2 nie @inteamrecords
#gurausaja

Saya tiada wajah yang menawan untuk ditatap, tapi saya ada sesuatu yang orang lain takde iaitu....😏hehehe
#gurausaja#igjokes

kepala kita berbunga, hati awak berbunga tak? #jk #siscuba #jangankecam #gurausaja

can i be your Cinderella... πŸ‘ΈπŸ‘ΈπŸ‘Έ
#terpengaruhdenganheroseorangcinderella... #selamatpagi#ramadhanke4..
#jangankecam#gurausaja

MOST RECENT

bayar rm5 tapi dapat makan sate & air jeπŸ˜‚
πŸ“·; @aiztk_
#vsco #vscocam #salahparking #lokek #masihrayake #rayakansebulan #gurausaja #whysoserious #mukaburn

Bangga si hazirahfah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
#gurausaja#janganmarahye#gurausemata2#happybirthday#bye

.
Haip jgn lentuk & rapat2 sangat ya na nanti toyota cinlok 🀣😜 #gurausaja jgn marah kaka tulis ikut yg janna ckp kt paper tu je 😚
.
.
RepostBy @thefa_team: "πŸ“Ή by @fattahaminz

#igstory
#fattahamin
#toyotagazooracing
#gazooracingmalaysia #vioschallenge
#toyotamalaysia #allaboutthedrive
18-07-2017" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Hai pakcik buat apa kat belakang tu? Berdiri tegak lain macam ja. Tengah nyanyi lagu Negaraku eh.. Ke tergugat terusha sapa-sapa.. Hehehe...
#gurausaja #urusankerja

Nak tgk DSV & DAS zaman muda mudi..jom belek sebelah -->😝 #jgnkecam
#gurausaja
#datoserivida
#datoaliffsyukri

aduhai dorang ni

Teruntuk Kaum" Bejat, Apakah Kalian Tdk Muak, Berpredikat Dengan Gelar Penjilat.
Bukankah Kalian, Yg Dlu Memberiku Nama ``BANGSAT'' Yg Skrng Ini Sdh Menjadi Hebat Dengan Julukan ``TERHORMAT".
.
.
.
#sekedarcoretan #gurausaja #jangantersinggung #nocaption

Pening aku tanda folio add math 5 ruby ni haih... #gurausaja #cikgulahsangat

😝😝😝😍
@Regrann from @fantasticfattah - .
Hello YPM, lama lagilah kt sini tapi saya nak balik, nak balik jugak πŸ˜†πŸ˜‚ @fattahaminz 😜 @missfazura πŸ™ˆ
.
.
#janganmarah
#gurausaja
#fattzura
#lotsoflove
#loveconquersall πŸ’•
.
pic @che_wann

.
Hello YPM, lama lagilah kt sini tapi saya nak balik, nak balik jugak πŸ˜†πŸ˜‚ @fattahaminz 😜 @missfazura πŸ™ˆ
.
.
#janganmarah
#gurausaja
#fattzura
#lotsoflove
#loveconquersall πŸ’•
.
pic @che_wann

July πŸ’“ uhukss nampak tak yg senanya aq ni lawo πŸ˜‹

Most Popular Instagram Hashtags