#gurausaja

702 posts

TOP POSTS

Laksa Penang ke Pining ni? Pening kejap πŸ˜‚πŸ˜‚ #gurausaja

Ali duduk sebelah amin dan terdapat tempat kosong di sebelah Abu .

Okey soalannya ada tak tempat kosong di hati awak untuk saya ?
Berani jawab laa πŸ˜‚

#gurausaja #selamatmalam #moodcuti #okeybye

Awlalala sweet nye Pak Amin & Pn Azizah 😍 yang lagi satu tu perasan sweet la pulak πŸ€¦β€β™€οΈπŸ€£ @fattahaminz #gurausaja #mohonjgnkecam .
#fattahamin #doayangbaikbaik #truelove

Selesai sudah show kami.. haha Memang terbaik abng2 nie @inteamrecords
#gurausaja

Nak tgk DSV & DAS zaman muda mudi..jom belek sebelah -->😝 #jgnkecam
#gurausaja
#datoserivida
#datoaliffsyukri

Ternampak this pic and I was wondering what could the other guy had said sampai fattah muka mcm gitu. So I guess the other guy must had said something!!! #justkidding #joke #gurausaja #lofattah

Saya sedang memerhatikan awak, janganlah alihkan pandangan awak ke arah saya, nanti awak akan terpikat.😳
.
.
pandangan saya lebih bahaya daripada awak,😁 kerana pandangan saya boleh menyebabkan hati awak memikirkan tentang saya😊. Saya x nk awak terbeban kerana memikirkan sayaπŸ˜‚..... hahahaahahahahπŸ˜„πŸ‘«
.
.
.
.
#gurausaja@muhdfrhnx.πŸ™Œ
#Kosongkosong.

Hai pakcik buat apa kat belakang tu? Berdiri tegak lain macam ja. Tengah nyanyi lagu Negaraku eh.. Ke tergugat terusha sapa-sapa.. Hehehe...
#gurausaja #urusankerja

Boyfriend ada girlfriend ada scandal juga ada wahahahahaha #memasingpayungbuahhati #guanakjuga #payungbuahhati #gurausaja

MOST RECENT

Weh jangan kawan anna . Sebab dye bila ada senjata dye akan tembak kitaa . takut lama lama suka tikam belakang kita je πŸ˜„πŸ˜„ #gurausaja

Dalam rumah musuh dan kawan baik umar no 1 adalah me. Awak tu 3 tahun kita 30 tahun ingat skit πŸ˜‚πŸ˜‚. Nanti Kita makan kek ok
#gurausaja #innocentboy #thewayishowmyloveforyou

Basically, these pics sums up my relationship with THESE TWO @yingmakram @yanmhaq from highschool, to Uni life(from Melaka to Cyberjaya 6 years down the road)... Grad together, to working at the same place for few years, got married(tho im single again now 😜), have kids at the same time(we're a mom of 2 by the way) and still standing together, better than ever #truestlove #susahsenangbersamaselamanya #bffs #bffgoals #MMUMelaka #MMUCyberJaya #BachelorinKnowledgeofEconomy #sayangbanyakdunia #alwaysandforever #threesome #ehLainMacam #gurausaja

Boyfriend ada girlfriend ada scandal juga ada wahahahahaha #memasingpayungbuahhati #guanakjuga #payungbuahhati #gurausaja

Most Popular Instagram Hashtags