#gurausaja

632 posts

TOP POSTS

Saya tiada wajah yang menawan untuk ditatap, tapi saya ada sesuatu yang orang lain takde iaitu....😏hehehe
#gurausaja#igjokes

Asyik selfie sorang je..bile nak selfie berdua ngan awak... #eh #gurausaja

Cute muka nya lokπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#gurausaja

Bila awak nak teman saya naik pelamin? πŸ’•πŸ™ˆ #gurausaja
#siscuba

Laksa Penang ke Pining ni? Pening kejap πŸ˜‚πŸ˜‚ #gurausaja

Selesai sudah show kami.. haha Memang terbaik abng2 nie @inteamrecords
#gurausaja

Ternampak this pic and I was wondering what could the other guy had said sampai fattah muka mcm gitu. So I guess the other guy must had said something!!! #justkidding #joke #gurausaja #lofattah

MOST RECENT

ok lah ni dari takdak 😜 sesiapa stress2 tu meh lah dengaq confirm lega hehehe #brocoba #chilla #asyiknakfocusjebilanakenjoy #hehehe #janganpanas #gurausaja

Saya tiada wajah yang menawan untuk ditatap, tapi saya ada sesuatu yang orang lain takde iaitu....😏hehehe
#gurausaja#igjokes

Yaahhhh...arini ni kita join forum perdana gan bdk2 unimap, bersama2 panel iman muda faris, iman muda hanafi dan iman muda mustaqim
#sempatlagiushajodoh
#hensem2jodoh
#jodohdlmnegaradanluarnegara
#gurausaja
#Hahahahahahaha

Jomblo itu harus selalu happy, gak kayak kalian" yang nangisan.... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#musically
#musicallyindonesia
#gurausaja #satnight

Hati-hati dengan dia niee...
Sebab #playgirl dia niee..
Tulah saya tulis #editainxitqah
.
#lawakgurau
#gurausaja
Edit foto...speaciall

Mohon follow beliau
#kalautaknantikenekecam #gurausaja

Hihihi...blik dri sekolah je terus selfie...hehehe #jangankecam #sajajerk β™₯β™₯β™₯

Lepasan spm jngn silap pilih course. Minat lukis masuk art. Minat saya ? Wassap. Tkda nombo, pegi mampos haha
#gurausaja
#esokaddmath
#bmsejwajiblulus

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags