#gununhalu

MOST RECENT

Geus mangsana silih geuingkeun lain silih gulingkeun.geus meujeuhna rojongkeun lain silih suntrungkeun
.
Urang sadaya baraya, nu jauh urang deukeutkeun, nu caket urang raketkeun, silih elingan jeung sasama silih geuingkeun silih seungitkeun.. #barayasinatriabinangkit #sinatriabinangkit #forumbarayasunda #sundaurangsadaya #barayasunda #paribasasunda #papatahsunda #sundanese #dagelanjabar #dagelan #bagja #cikopi #nyengcle #besokseninco #gununhalu

Yang masa kecil nya kurang bahagia , pas gede nya pasti selalu bahagia ,.
Kaya aku ,hha
.
.
.
.
.
#cai#wahangan#curugciherang #gununhalu#rongga#followforfollow #instagram

Selamat malam kawan 👍👍 Foto pas otw ngasruk lagi nagleweung 😅😅 Caps nyusul .
📌The garden pine,Panenjoan
IF : @hafidzakbar_22 📷 @rraph7
.
#penjelajah #id_alamku #gununhalu #rongga #cidadap #penjelajahkucel #mingat #mainlesini #buangwaktu #muncak #otw #ngasruk #ngaleweung #ayodolan #mainkesini #alamku

Most Popular Instagram Hashtags