[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#guna

MOST RECENT

El tratamiento más avanzado para eliminar las ojeras, desarrollado por el prestigioso Laboratorio Guna (Milán, Italia), ahora disponible para ti en Mantra Beauty Spa.

La Bioterapia Antiojeras de Guna es un tratamiento probado, que aclara de forma importante las ojeras, con resultados duraderos.

Reserva una cita con nuestro médico esteticista por el 0261 7937349 o visita Mantra en el Centro Comercial Plaza 75 #Maracaibo

#Mantra #Belleza #Salud #Tecnologia #Enero #Venezuela #Guna #Ojeras #Instagood #Instalike

SALAH SIAPA??? Kadang-kadang perasan tak kita dah guna bermacam-macam produk rambut. Tapi semua tak berkesan dengan kita.Rambut tetap gugur,kelemumur semakin bertambah, kulit kepala gatal-gatal! Jadi salah sapa??? Untuk masalah rambut gugur...Tak kira apa produk rambut yang kita guna..Tapi kalau teknik penjagaan tak betul,Rambut akan tetap gugur juga walaupun banyak atau sikit!
SIKAT memainkan peranan yang penting untuk mengurangkan rambut kita dari gugur dengan banyak!. 1- #ELAKKAN Guna sikat yang RAPAT-RAPAT untuk menyikat rambut, Terutama si rapunzel! Haa jangan guna tau kalau rasa tak mau tengok rambut anda menyelubungi sikat anda..haha.

2- #GUNA sikat yang JARANG gigi nya ketika menyikat rambut agar tidak memberi tekanan kepada akar rambut time kita sikat..yela kalau guna sikat rapat,mudah sangat rambut tersekat di skala 6..huh!

3- #JANGAN SIKAT Rambut ketika rambut masih basah! Elakkan sikat rambut time air masih menitik tap tap..Sikat la time rambut hampir kering atau sedikit lembab. Kalau mengikut kajianpun, folikul rambut dan akar rambut sangat lemah ketika rambut basah.Jadi tak hairan la lubang tandas selalu tersumbat je kan! Time shampoo pun jangan ganas sangat ye. Kalau hampa sayang rambut.. Kalau tak,jenuh nak pam lubang tandas😁

4- #TEKNIK MENYIKAT Rambut kena betul..skill kena ada..Nak sikat rambut yang panjang pun ada cara..kena mula dari hujung rambut ye, bukan dari atas kepala.Sikat dulu bahagian hujung biar tak ada kusut musut tu.Caranya ialah, kena gengam rambut yang bahagian tengah dulu..sikat bahagian hujung rambut dan slow-slow bahgian atas pulak.. Bukan sikat dari atas kepala terus ya! Ingat tu sayang-sayang

Tips kasih sayang dari kak fea 💓

#SHARE JIKA BERMANFAAT UNTUK SEMUA!
DAPAT PAHALA FREE SEBARKAN KEBAIKAN.. INSYA ALLAH
.
.
.
#FOUNDER_HSFNATURALS
#SHAMPOO_ALOEVERA
#AGENDANDROPSHIPDIPERLULAN

[RELATIVITÀ]
L'unico assoluto è che nulla è assoluto 😜 💭 Ci sono volte che abbiamo bisogno... di calore... e altre di freschezza.
Della creatività e dell'improvvisazione come della precisione della preparazione.
Di lasciarci andare all'impeto e insieme di essere a nostro agio nella pazienza.
Delle emozioni leggere e entusiasmanti dell'avventura quanto di quelle rassicuranti della stabilità.
Di essere accolti dalla morbidezza di una curva quanto di poterci affidare alla rigidità di un angolo retto.....
🔘🔲 Occupati di ampliare la gamma delle qualità e capacità a cui poter accedere per trovare il tuo personale #puntodiequilibrio tra gli estremi ⚖ 📥 Colma le carenze, 📤 calma gli eccessi. ✨ Gli #opposti non sono elementi contrari tra loro, ma le componenti di una stessa #Unità.✨ ☀🌙
☀🌙
☀🌙 #AyuCoach #ayurveda #AyurvedaSvaha #guna #qualità #latuanatura #inViaggioVersoTe #ilcamminocontinua #ShineandFlow

उगते सूरज ठंडी हवाओं के बीच रेल्वे स्टेशन पर चहकती हुई ढेर सारी चिड़िया, लोगो में प्रेम भाव और अपने सुबह के सफर का आनंद उठाते हुए चाय की चुस्की के साथ दिल से राम राम करते गुना वासी।
#sun #sunrise #trees #birds #grass #brights #lights #railway #railwaystation #train #waiting #safar #swatch #guna #life #busy #seat #myguna #mygunacity #guna #signal #lifewaitsfornoone

Dalam Kota Tabanan#personil tergelar pengaturan arus lalin#guna terciptanya rasa aman dan kelacaran arus lalin sepanjang jl. Gajah Mada, Kota. tabanan.
Pelopor Keselamatan.
Stop Pelanggaran
Stop Kecelakaan
Keselamatan untuk Kemanusiaan.
#Satlantasrestabanan
@info_lalulintasbali @ditlantas_bali @polres_tabanan @polantasindonesia @ntmc_polri @ceritatabanan @tabanan_terkini @tabanan_today @info_tabanan @infodenpasar @denpasarnow @baliterkini.id

...
korang nak jadi polis and model ? pendek and mahu tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer.
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
☎ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
#kulim #jeli #bentong #Kerian #Paritbuntar #Pengkalanhulu #Lenggong #baganserai #Kualakurau #Ipoh #Kampar #Kualakangsar #Larut #KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #ubatherbal #ubattinggi #pendek #kasutnike

Lazy Dogs, Guna, 2017

आपके ही नाम से जानी जाती हूँ "पापा". भला इस से बड़ी शोहरत मेरे लिए क्या होगी ।#love#loveupapa#lotsoflove #care#respect#instapic#instagram##guna#mylove#lifeline#instadp#instaqote#instafollower#instamag#hindiqoe#hindi 👸😘😘😘🚩

28 जनवरी रविवार को गुना में "विद्यार्थीयों का महाकुम्भ"
आप सब आमंत्रित है।
#guna #gunacity #myguna #mygunacity #guna #PeopleOfGuna #GunaKiShaan #GunaKaKhana #FoodOfGuna #StreetsOfGuna #GunaQuotes #GunaTroll #like4like #followforfollow #followme #followtrain #follow4follow #likes #likeforlike #tagsforlikes #tagafriend #keepcityclean #cleanguna

Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱WC : sihatherbal_my
📱WA : +601151537881
#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best. #ubatKL #ubatherbal.

Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱WC : sihatherbal_my
📱WA : +601151537881
#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best. #ubatKL #ubatherbal.

Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱WC : sihatherbal_my
📱WA : +601151537881
#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best. #ubatKL #ubatherbal.

Most Popular Instagram Hashtags