#gudtravel

MOST RECENT

Once upon a time | lepas raya kite berbackpacking lagi ye abg ayyan 😘 .
.
Foto by @keemaiyusof .
.
.
#gudtravel
#thelittlebackpackers

Rasa macam lama sangat plak tak fly πŸ˜… | kite raya dulu naa
.
.
.
#gudtravel

Mereka tanya sampai mana? ,
Yo nampak langit, sampai sana ✌🏻
.
.
.
#gudtravel

Presenting our new official logo for @gudtravel_house .
.
.
#gudtravel
#gudtravel_house

Bila kau rindu kampung kau dengan family kau kat sini πŸ˜‰
.
.
.
#gudtravel
#gudxjapan πŸ‡―πŸ‡΅

Invasi kritikal
Silap ritual
Basi fizikal
Membengkak mual
Injaksi lirikal
Gilap visual
Salah magikal
Katak berbual
Mahu klasikal
Beli dan jual
Beli mistikal
Jual mistikal
.
.
#gudtravel

Someone suruh aku jelajah US & Canada suatu hari nanti...katanya antara nice country jugak yg aku kena pergi...Insyaallah, one day i'll be there πŸ—½- ni pic kat Tokyo jela πŸ™ˆ
.
.
.
#gudtravel

sejenis kerinduan 😘
.
.
.
#gudtravel

Kenanganku bila hari tua 😘 .
.
.
#travellerlife
#gudtravel

Isnin nanti ( 23 April 2018 ) brader akan live di radio on9 @mysuarafm di segmen DUNIA BOOLAT tentang kehidupan brader di bumi Japan πŸ‡―πŸ‡΅ | kot ada yg mintak lagu or tuju lagu ke, nanti brader nyanyikan sekali πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
#gudtravel
#gudxjapan
#travellerlife

malam terakhir setelah hampir 3bulan berkelana & mencari rezeki di bumi Japan | alhamdulillah & thanks untuk semua client2 gud atas kepercayaan korang 😘 so esok terpaksa flyback to tanah air sebab visa dah habis πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… sebak nak tinggalkan Japan ni, tapi happy nak jumpa fmly & teman2 kat Msia...Insyaallah ada rezeki, autumn nnt kite jumpa lagi Japan πŸ’ͺ🏻
.
.
#gudtravel
#gudxjapan
#guidelife
#japanguide
#osaka
#kyoto
#kansai
#tokyo
#japan πŸ‡―πŸ‡΅

Kimono girls | anak dara & mak dara, jangan salah usya, lebam bijik mata 😝
.
.
.
Fullboard Japan Packages by @gudtravel_house | pm for inquiry 😘
.
.
#gudtravel
#japanguide
#gudtravel_house πŸ‡―πŸ‡΅

Arashiyama Bamboo Forest πŸŽ‹ Kyoto, πŸ‡―πŸ‡΅
.
.
.
Any inquiry for Japan Holiday Packages, just pm us 😘
.
#gudtravel_house

Balik sudah mereka | 3 4 hari lagi ddy balik msia ok, kite sambut besday same2...have a safe flight kesayangan ddy sume 😘😘😘
.
.
.
#gudsfamily
#guidelife
#gudtravel
#gudxjapan πŸ‡―πŸ‡΅

OSAKA πŸ‡―πŸ‡΅ by @gudtravel_house

My heroes 😘 | abg ayyan muka jgn nak brader2 sangat eh 😬
.
.
.
#gudsfamily
#gudtravel
#gudxjapan πŸ‡―πŸ‡΅

Oyasuminasai 😴 #gudtravel

Selepas 15minit πŸ˜… | skill ddy belum lagi tumpul ok, masih mampu menumpaskan hero2 ddy dengan tenang dikala mmy bz beratur nak naik roller coaster 🎒
.
.
.
#gudtravel
#gudxjapan
#superdad
#rewardformummy

Bagi anak bini plak merasa naik antara train terlaju kat bumi tuhan ni πŸš„ .
.
#gudsfamilyπŸ‡―πŸ‡΅
#gudtravel

MUKA-MUKA TIDO MATI πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Cerita dia bermula kat Tokyo selepas menghadiri gathering di Hakodate Kelmarin yg membuat kami berempat decide taknak naik shinkansen πŸš„ balik ke Osaka, tapi nak merasa naik "sleeper train" atau lebih senang nak paham train yg ada bilik2 yg boleh tido.
.
Perjalanan Sepatutnya Tokyo - Himeji - Osaka - Shin Imamiya yg memakan masa 9jam totally...tapi akibat keselasaan "sleeper train" ni membuatkan semua tido mampos πŸ˜… xsedar da terlepas station terus ke Okayama. Beza gile kalau naik shinkansen hnya 3jam Tokyo-Osaka.
.
Train ni macam hotel gak lah, ada shower room, ade private room deluxe, single room n dorm. So dengan JR pass, xperlu add on apa2, just kne ke kaunter awal utk book katil masing2. So utk penjimatan dari segi tempat tinggal, boleh jer naik ni utk cut cost hotel fee.
.
Sekian & sila lah try nanti 😘
.
#gudtravel
#gudxjapan πŸ‡―πŸ‡΅

Most Popular Instagram Hashtags