[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gualejen

70 posts

TOP POSTS

Sebab bosan sangat menunggu student yang x datang-datang, nah abang payung kau intro solo lagu Tokyo Ska Paradise Orchestra - Lovers Walk satu, huhuhuhu, sorry ya kalo x sedap... abang pakai bedal je ni... πŸ˜†

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #music #tbt #guitar #ska #summer #tokyoskaparadiseorchestra #lovers #sun #cool #guitar #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygpetikkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Lama betul abang tak post pic kat Instagram ni sejak awal Syawal 1438 Hijrah hari tu. Nah, abang payung korang semua selfie jebik abang yang cute kawaiii ni satu.
Kepada gadis-gadis hot di luar sana, simpan elok-elok tau pic ni. Korang boleh guna instasave atau direct printscreen.
Jangan lupa sebut "I love you Farid" dan kiss pic ni setiap kali sebelum tido πŸ˜„

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #ζœ€ι«˜γ‹γ‚ˆ #すばらしい #かわいい #すごい #eidmubarak #sun #selfie #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Ko tengok ni @fatinaini , dia nak manja-manja la huahahahahahaha πŸ˜‚

MOST RECENT

Kau suka sangat lagu ni kan? nah hamik, Ini dia Intro lagu Luis Fonsi - Despacito pakai bedal pakai hentam versi Abam Ayed. Baik punya kantoi kat lick Chord B-7 tu, kah kah kah kah kah πŸ˜‚

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #ζœ€ι«˜γ‹γ‚ˆ #すばらしい #かわいい #すごい #food #sun #night #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Lama betul abang tak post pic kat Instagram ni sejak awal Syawal 1438 Hijrah hari tu. Nah, abang payung korang semua selfie jebik abang yang cute kawaiii ni satu.
Kepada gadis-gadis hot di luar sana, simpan elok-elok tau pic ni. Korang boleh guna instasave atau direct printscreen.
Jangan lupa sebut "I love you Farid" dan kiss pic ni setiap kali sebelum tido πŸ˜„

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #ζœ€ι«˜γ‹γ‚ˆ #すばらしい #かわいい #すごい #eidmubarak #sun #selfie #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Allahu!

Berat badan abang semasa awal Puasa (1 Ramadan) = 95 Kg

Berat badan abang semasa hari pertama Eid Mubarak (1 Syawal) = 87 Kg

Total weight loss = 8 Kg

Pergh mantap. Inilah dia berkat Puasa Ramadan Kareem yang lalu, Allahu! πŸ˜„

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #ζœ€ι«˜γ‹γ‚ˆ #すばらしい #かわいい #すごい #eidmubarak #fitness #family #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Most Popular Instagram Hashtags