#gualejen

67 posts

TOP POSTS

It always seems impossible until its done - Nelson Mandela
#gualejen

Material - Fully Grain Crazy Horse Leather
Still learning the handstiching process for this bifold wallet prototype..
#dompetlejen
#gualejen

#dompetlejen This is the prototype of our first slim wallet..it can fit couple of cards and few folded cash..still designing the right design for it..hopefully could share it soon..aamiin #happyfasting #gualejen

#selamatbersahur
Our wallets are handstitch by using Saddle Sticth technique
' The saddle stitch is actually more durable than a machine stitch. When a machine stitch breaks, the entire piece will quickly unravel. When a saddle stitch breaks, the threads bind each other in place.. '
#dompetlejen
#gualejen

Selamat menunaikan ibadah puasa dibulan Ramadhan yang penuh keberkatan ini.. #gualejen #salamramadhan #ramadhan2017 #ramadankareem

MOST RECENT

Kau suka sangat lagu ni kan? nah hamik, Ini dia Intro lagu Luis Fonsi - Despacito pakai bedal pakai hentam versi Abam Ayed. Baik punya kantoi kat lick Chord B-7 tu, kah kah kah kah kah 😂

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #最高かよ #すばらしい #かわいい #すごい #food #sun #night #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Antara Michael, Trevor, dan Franklin, Tiga-tiga power. GTA V, akhirnya tamat juga abang main game ni dalam masa 2 minggu. Pergh, Mantap, Padu, Power Macam Band, Power Bak Hang!!! 😎

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #最高かよ #すばらしい #かわいい #すごい #eidmubarak #sun #game #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Lama betul abang tak post pic kat Instagram ni sejak awal Syawal 1438 Hijrah hari tu. Nah, abang payung korang semua selfie jebik abang yang cute kawaiii ni satu.
Kepada gadis-gadis hot di luar sana, simpan elok-elok tau pic ni. Korang boleh guna instasave atau direct printscreen.
Jangan lupa sebut "I love you Farid" dan kiss pic ni setiap kali sebelum tido 😄

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #最高かよ #すばらしい #かわいい #すごい #eidmubarak #sun #selfie #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

Allahu!

Berat badan abang semasa awal Puasa (1 Ramadan) = 95 Kg

Berat badan abang semasa hari pertama Eid Mubarak (1 Syawal) = 87 Kg

Total weight loss = 8 Kg

Pergh mantap. Inilah dia berkat Puasa Ramadan Kareem yang lalu, Allahu! 😄

#powermcmband #powerbakhang #gualejen #iamlegend #最高かよ #すばらしい #かわいい #すごい #eidmubarak #fitness #family #beauty #nice #fun #smile #thuglife #love #life #badboys #beautiful #awesome #happy #wonderful #kualalumpur #malaysia #asian #kodahkenapa #akuygrealkoygpanas #acahacahsweet #liardanangkuh

#selamatbersahur
Our wallets are handstitch by using Saddle Sticth technique
' The saddle stitch is actually more durable than a machine stitch. When a machine stitch breaks, the entire piece will quickly unravel. When a saddle stitch breaks, the threads bind each other in place.. '
#dompetlejen
#gualejen

Material - Fully Grain Crazy Horse Leather
Still learning the handstiching process for this bifold wallet prototype..
#dompetlejen
#gualejen

#dompetlejen This is the prototype of our first slim wallet..it can fit couple of cards and few folded cash..still designing the right design for it..hopefully could share it soon..aamiin #happyfasting #gualejen

It always seems impossible until its done - Nelson Mandela
#gualejen

Most Popular Instagram Hashtags