#gsy

MOST RECENT

Cara Namshin3 natap Sobong itu yang bikin aku suka scene ini πŸ’• keliatan banget Kang Sobong berarti banget buat Namshin3 πŸ’ž

English : The way Kangjoon looks at Sobong that makes me like this sceneπŸ’• Kang Sobong is very valuable for Namshin3πŸ’ž

#areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhentertainment #jiyounghoon

Akhirnya Kangjoon update instagramnya πŸ’• ganteng banget diaaa, senyumnya aku suka πŸ˜πŸ’ž English : Finally Kangjoon updates instagram πŸ’• He is very handsome. I like his smile πŸ˜πŸ’ž #areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhentertainment #jiyounghoon

Are You Human Too? Vlive BTS Press Conference Part 7 πŸ’•

Keliatannya mereka deket ya, walaupun syutingnya udah selesai. Soalnya si Joonhyuk aja nanyain kabar si Kangjoon pakai embel-embel "Uri Namshin (Namshin kita)"πŸ’•
Terus di sini Kangjoon juga ngebahas kalau dia lagi siap-siap buat drama barunya yang The Third Charm. Dan satu lagi, Kangjoon bilang Ceko sangat indah dan juga sulit.πŸ’• English : They looked close, even though the shooting was finished. Because Joonhyuk asked about Kangjoon with the appendage "Uri Namshin (our Namshin)"πŸ’•
Then here Kangjoon also said that he was getting ready for his new drama The Third Charm. And another one, Kangjoon says Czech is very beautiful.πŸ’• #areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhentertainment #jiyounghoon

Are You Human Too? Vlive BTS Press Conference Part 6 πŸ’•

Pas bagian ini lucu banget deh. Si Kangjoon, Seungyeon sama Hwanhee kompak ngegangguin JoonhyukπŸ˜‚ Si Seungyeon sama Hwanhee bacain komentar dari fans yang bilang 'Joonhyuk Oppa'. Kalau si Kangjoon sama Seungyeon bacain komentar yang bilang Joonhyuk ganteng (bagus). Dan yang paling aku suka di Vlive bagian ini, pas Kangjoon niru-niru jawaban Seungyeon yang bilang mereka istirahat habis syuting drama AYHT πŸ˜†πŸ˜š Seungyeon seolah2 ngomong 'Apaan sih?" 🀣
Kangen banget sama ini orang berempat. Walau Seo Yena rada2 egois, tapi dia baik. Kangen Ji Younghoon si asisten ganteng yang setia banget. Kangen si Sobong si bodyguard cantik dan kangen Namshin3 yang sayang sama Sobong.

English : this part is really funny. Kangjoon, Seungyeon and Hwanhee compact bother JoonhyukπŸ˜‚ Si Seungyeon and Hwanhee read comments from fans who said 'Joonhyuk Oppa'. If Kangjoon and Seungyeon read fans' comments that said Joonhyuk was good-looking.
And what I like the most in this section of Vlive, when Kangjoon imitates Seungyeon's answer saying they were resting after the AYHT drama ended, πŸ˜†πŸ˜š Seungyeon seemed to say 'What's the matter?'
I really miss these four people😒 Even though Seo Yena is selfish, she's a good girl. I miss Ji Younghoon the handsome assistant who is very loyal. I miss Sobong the beautiful bodyguard and miss Namshin3 who always loves and hugs Sobong πŸ˜’πŸ’•πŸŒΉ Follow @skj_gsy.0406 @skj_gsy.0406 🌹
#areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhentertainment #jiyounghoon

Suka banget sama scene ini. Pas Namshin3 yg udah pergi ninggalin Sobong, eh ternyata malah balik lagi buat nemenin Sobong yang lagi mimpi burukπŸ’• aku suka pas dia nyentuh pipi Sobong, nepuk2 pundak SobongπŸ’•pokokny suka sama semua yang dia lakuin di scene ini. Brasa bukan robot yg ngomong😍 apalagi pas dia nanyain knp Sobong pura2 kuat pdahal gak. Juga suka wktu dia pura2 mau prgi pas Sobong nanyain kenapa dia masih disana, dan Sobong langsung nahan Namshin3. Juga suka pas dia ngatur rambutnya Sobong dan bilang "Hal buruk menimpamu saat kau membantuku. Jika aku manusia, pasti aku akan sangat berterima kasih. Maaf karena aku hanya bisa mengatakannya tanpa merasakannya."πŸ’ž Dan yang pling gentle pas dia blang dia gk bkal kemana2. Dia blang dia bkal bngunin Sobong kalau dia mimpi buruk lagi. Dia jga blang klu Sobong itu orang yang luar biasa. Krna Sobong, Namshin3 ngelanggar semua aturan dan bikin aturan baru. Juga suka pas dia senyum wktu dengerin suara perut keroncongan Sobong. πŸ˜‚

English : Like this scene. When Namshin3 left Sobong's ward, ane turned back to accompany Sobong who had a bad dreamπŸ’•I loved it when he touched Sobong's cheek, patting Sobong's shoulderπŸ’• Anyway, like everything he did in this scene. Feeling not a robot talking😍 Especially when he asked why Sobong pretended to be strong even though she wasn't. Also like it when he pretended to go because Sobong was asked why he was still there, and Sobong immediately stopped Namshin3. also like when he tidying Sobong's hair and says that "Bad things happen to you when you help me. If I am a human, I would be very grateful. Sorry that I can only say it without feeling it." πŸ’ž

And the most gentle, he said he wouldn't go anywhere. He said he would wake up Sobong if Sobong had a bad dream. He also said Sobong was an extraordinary person. Because of Sobong, Namshin3 violated all the rules and made new rules. Also like the way he smiles when he hears Sobong's rumbling stomach. πŸ˜‚

#areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhent

Are You Human Too? Vlive BTS Press Conference Part 4πŸ’•

Park Hwan Hee sama Lee Joonhyuk akhirnya datang nemenin Kangjoon-Seungyeon.

English translate : Park Hwan Hee and Lee Joonhyuk finally came to accompany Kangjoon-Seungyeon.

Follow @skj_gsy.0406 @skj_gsy.0406 🌹
#areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhentertainment #jiyounghoon

[20180817] Miss you KangSoBong ❀😊😘❀
~~~~~~~~~~~~~~~~~
#0seungyeon
#κ³΅μŠΉμ—° #gsy
#gongseungyeon
#seokangjoon
#beautiful
#BHentertainment
#AreYouHumanToo
#kbs #kbs2 #kbsdrama

Getting @bill_lep ready for his fight in October and the ABA Championships.
.
Billy needs to focus on his nutrition now as he fights at 69kg but is currently 82.3.
.
He can still get over the bar though with his power!
.
Watch this space, future ABA Champ and Commonwealth Gold.
.
Be yourself...but better!!!
.
www.bebetter.fitness
.
#fma #nutrition #strength #strengthcoach #development #bioforce #ink #fitness #england #best #winner #nutrition #science #aerobicplyometrics #functional #champion #mobility #musculoskeletal #smart #athlete #powerlifting #rehab #guernsey #gsylife #gsy #channelislands #ci #boxing #conditioning #coach #hrv @roguefitness

Aturannya adalah memelukmu jika kamu menangis. - Namshin3 πŸ’•

English translate : The rule is to hug you if you cry. - Namshin3 πŸ’•

Please follow @skj_gsy.0406 @skj_gsy.0406 🌹
#areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #fantagio #bhentertainment #jiyounghoon

Are You Human Too? Vlive BTS Press Conference Part 3 πŸ’•

Komen apa sih yang bikin Kangjoon sama Seungyeon sampai ketawa segitunya? πŸ˜‚
Btw, Sobong cuma karakter yang dicintai di drama atau juga dicintai di hatimu, bang Joon? 🀣 Terus si Seungyeon pakai bilang terima kasih 😁
Tapi aku masih gak ngerti maksud Kangjoon bilang "kalian berdua cantik". Ini kemungkinannya banyak sih : 1. Kemungkinan ada fansnya yang komen, mereka nanyain cantikkan mana dia sama Sobong? 2. Dia bilang fans-fans nya cantik 😊 3. Atau kemungkinan lainnya πŸ€”
Nah, mana yang bener? Bagi yang tau dan paham, tolong bantu jawab ya, dear? πŸ’•
Oh ya, nanti part 4 nya menyusul. Terus tungguπŸ˜‰

English translate : What comments made Kangjoon and Seungyeon laugh like that? πŸ˜‚
Btw, Sobong is just a character loved in the drama or also loved in your heart, Joon? 🀣 Then Seungyeon used to say thank you 😁
But I still don't understand what he means to say "you two are beautiful". This is a lot of possibilities: 1. Maybe there are fans who commented, they ask which one is more beautiful between fans and Sobong? 2. He says the fans are beautiful 😊 3. Or other possibilities? πŸ€”
Well, what's right? For those who know and understand, please help answer yes, dear? πŸ’•
And one more, later part 4 will be uploaded. Keep waiting πŸ’ͺπŸ‘ŒπŸ‘ Follow @skj_gsy.0406 @skj_gsy.0406 🌹 you can repost it, but don't forget to credit Β© 🌹
#areyouhumantoo #ayht #seokangjoon #gongseungyeon #skj #gsy #tincancouple #browneyescouple #browneyedcouple #skjgsy #namshin #namshiniii #namshin3 #kangsobong #seoyena #parkhwanhee #thethirdcharm #leejoonhyuk #jiyounghoon #fantagio #bhentertainment

When your wife delivers the divorce papers and says she wants to smash one more time.
M
M
M
M
M
M
#meme #memes #edgymeme #edgymemes #dankmemes #dankmeme #distort #repo #divorce #divorcememe #homo #gsy

Most Popular Instagram Hashtags