[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#greenteamilkpior

47 posts

TOP POSTS

Alhamdulilah mendarat sudah saiaaa punya☺️
Ready stock! 90 botol !
#AyaqMangga
#GreenTeaMilkPior

Stock GREEN TEA masuk lagi
📣📣📣📣📣.
.
.
Skali seduttt, ghasee mcm korang dah kat thailand!!! Wowww! "
Takyah dahh g jauh2 cari yg piorr!! .
.
Kompom ketagih 200%
#SEDAPBEBENORKOME
#greenteamilkpior
#rugitakcuba

Tq alyn cod #sjbeauty #ayaqmangga dgn #greenteamilkpior .. Mmg sedap sgt2.. Ank2 pun suka #ayaqmangga tu.. Mak dia tntula #greenteamilkpior .. 😘👍🏽 @alynhasem

Air Khatira Putra

Kami Dah Try..Hampa Bila Lagi😙😙😙
Pekena time panas2 ni mmg thorbaik la..bg sejuk bdn..sbb ada getah anggur+ kembg semamgkok + selasih. .
Sebelum beranak elok la minum ni smua..nnt nk kena pantang lama😆😆😆 Kalau hmpa nk try..cari lah fesbuk brader Hafis Hussain @ IG dia @runer_ayaq_mangga_by_bonda.. service mantop👍👍👍 Sekian.. kami dh beli #AirKhatiraPutra #AyaqMangga #GreenTeaMilkPior #SourSopJuice #AirJagungKlebang

First customer untuk second round stock #greenteamilkpior kita 🙌🙌🙌 Awak? 💞

Sedappp nyaa weyy .. Terliur takk ?? Mehh siapa nak try #greenteamilkpior kaw pekat melekat ni ?
Bukan je sedap , berkhasiat tau !! Korang yang tak rasa tu rugi sangat .. Hari tu ramai yang tanya kann .. Haa maii lahh kita dah restock 😘

Kita kenyang je bila minum ni . Rasa nak makan kurang .. Tu maknanye apa ? Maknanye kita boleh loose kg jugak tau ! Melawasskann lagi .. Meh order meh !! 📲 WASSAP 0192252698📲

ESOK kita ada cod .. Caj RM2 ye 😉

#agentsah
#airsedap
#airsihat
#jangankedekut

Assalamualaikum.. Sesiapa berminat #greenteamilkpior #freshlemon boleh ws 0169480787 sementara stok masih ad.

Assalamualaikum wbt.
Pagi2 mkn roti mpat sagi, selamat pagi semua.

Nk bgtaw hangpa.. Kak Z nk bg tester Ayaq Green Tea Milk Pior. Ramai sgt yg piyem taye sedap ke Kak Z. Jd nk memuaskan hati2 customer baik yg walk in atw piyem, nk tester bulih mai ke store Kak Z nah. Ayu lak 😍😍 Kak Z ngko bergaye ngan Green Tea 🌿 Milk Pior by Jy. Editless 👍👍. Tester yer bkn bg free sorg sebotoi tuk rasa. Satg ade yg xphm lak. Jenuh kak hang 😂😂 Green Tea Milk Pior by Jy 500ml
Beli 1 = RM8
Beli 2 = RM15

019 4959 408 Kak Z 🙋
#greenteabyjy#greenteamilkpior
#greenteabyjykulim
#greenteabyjysedapbebeno

MOST RECENT

Sesiapa yang berminat #greenteamilkpior dgn #freshlemon boleh ws 0169480787 dgn segera.. Sementara stok masih ad

Sesiapa yang berminat #greenteamilkpior dgn #freshlemon boleh ws 0169480787 dgn segera.. Sementara stok masih ad

Assalamualaikum.. Sesiapa berminat #greenteamilkpior #freshlemon boleh ws 0169480787 sementara stok masih ad.

Assalamualaikum.. Sesiapa berminat #greenteamilkpior #freshlemon boleh ws 0169480787 sementara stok masih ad.

Baru try tapi mmg sedap..🤤🤤susu ny yang padu..👍🏼👍🏼
#belumtrybelumtahu
#greenteamilkpior

Sedappp nyaa weyy .. Terliur takk ?? Mehh siapa nak try #greenteamilkpior kaw pekat melekat ni ?
Bukan je sedap , berkhasiat tau !! Korang yang tak rasa tu rugi sangat .. Hari tu ramai yang tanya kann .. Haa maii lahh kita dah restock 😘

Kita kenyang je bila minum ni . Rasa nak makan kurang .. Tu maknanye apa ? Maknanye kita boleh loose kg jugak tau ! Melawasskann lagi .. Meh order meh !! 📲 WASSAP 0192252698📲

ESOK kita ada cod .. Caj RM2 ye 😉

#agentsah
#airsedap
#airsihat
#jangankedekut

Haiii smue!!!!NK RSE KSEDAPAN AIR VIRAL NI???JOM ODER DGN SAYE...mmg khasiat
#greenteamilkpior

Adakah anda antara yang telah mencuba ayaq world?
.
.
Belum?
Nak try?
Nak repeat order?
.
.
Pekat Likat Memikat Terpikat
Sedap giler baq hang

Nah! Wassap saja. 📲 01132955944
.
.
Beli 1 botol RM8
Beli 4 botol RM30 (pilih dan campur jus idaman hati)
.
.
.
Cod Shah Alam area sahaja.
Delivery caj
RM5 (lingkungan 10km)
RM10 (lebih 10km) .
.
Self pickup : Seksyen 2 Shah Alam
.
.
#AyaqManggaByBonda
#greenteamilkpior #khatira #sedap #pastisuka #agentshahalam #shahalamresident #igsokongan #terapiinstagram #like4like #akusuka #bazaarpaknil

Air Khatira Putra

Kami Dah Try..Hampa Bila Lagi😙😙😙
Pekena time panas2 ni mmg thorbaik la..bg sejuk bdn..sbb ada getah anggur+ kembg semamgkok + selasih. .
Sebelum beranak elok la minum ni smua..nnt nk kena pantang lama😆😆😆 Kalau hmpa nk try..cari lah fesbuk brader Hafis Hussain @ IG dia @runer_ayaq_mangga_by_bonda.. service mantop👍👍👍 Sekian.. kami dh beli #AirKhatiraPutra #AyaqMangga #GreenTeaMilkPior #SourSopJuice #AirJagungKlebang

Promosi 4 Hari =====:::======
Kami sangat berterima kasih kepada pelanggan2 kami.

Untuk itu, kami adakan 4 hari promosi jimat bermula hari ini.

Dapatkan

Jus Mangga
Green Tea Milk Pior
Air Khatira
Jagung Klebang
Durian Belanda

Sebotol RM8
Beli 4 botol RM30 (Promosi dari 13/7~16/7/17)

Boleh campur2 k

Caj delivery RM5~RM10 (Cod Shah Alam area)

Self pickup : Seksyen 2 Shah Alam

Wassap 01132955944

#ayaqmanggabybonda #airkhatira #jagung #durianbelanda #antikanser #greenteamilkpior #greentea #jus #sedaap #airviral #like4like #akusuka #pekat #likat #melekat #memikat #igsokongan #terapiinstagram

Yang di tunggu2 dah tiba

Stok Air Jagung dan Khatira.
Pekat. Likat. Melekat
Sedaaap
.
.
Rm8 sebotol
Wassap 📲 01132955944
.
.
Self pickup : Seksyen 2 Shah Alam
.
.
Hanya yang terbaik #ayaqworldsdnbhd
#codshahalam #agentshahalam
#jagungklebang
#khatiraworld
#ayaqmanggabybonda
#greenteamilkpior #sedaap #airviral #jus #igsokongan #terapiinstagram

Yeay... kami twins tapi kami suka perisa yang berbeza.

Abang, kakak, uncle & aunty..
Dapatkan ayaq world ni. Sedaap baq hang.

Pekat. Likat. Melekat

Boleh jer call @ whatsapp ke 📲 01132955944

Cod Shah Alam area jer.
Sebotol cuma RM8

#ayaqworld
#AyaqManggaByBonda #greenteamilkpior #tea #khatiramerecikrasa #sedap #codshahalam #like4like #igsokongan #terapiinstagram #akusuka

Adakah anda antara yang telah mencuba ayaq world?
.
.
Belum?
Nak try?
Nak repeat order?
.
.
Nah! Wassap saja. 📲 01132955944
.
.
Cod Shah Alam area sahaja.
Delivery caj
RM5 (lingkungan 10km)
RM10 (lebih 10km) .
.
Self pickup : Seksyen 2 Shah Alam
.
.
#AyaqManggaByBonda
#greenteamilkpior #khatira #sedap #pastisuka #agentshahalam #shahalamresident #igsokongan #terapiinstagram #like4like

Bila dahaga...dapat hirup jus yang sejuk dingin ni..memang sedap kan.

Rasa mangga, rasa green tea, rasa khatira yang lemak2 tu. Merecik cik cik

Nak air sedap?

Whatsapp ke 📲 01132955944

#AyaqManggaByBonda
#airkhatiraworld
#greenteamilkpior
#sedap #pekatlikatmelekat #akusuka #hidangan #berbuka
#igsokongan #terapiinstagram #like4like #raya #shahalamresident

Most Popular Instagram Hashtags