#grandopening

949772 posts

TOP POSTS

Waah!! Sepertinya seru banget nih! 😱😱 Ada dari kamu yang udah cobain wahana Roller Coaster di Trans Studio Mini @transmart_pekanbaru ini?

Yuk, mumpung hari libur ajak kawan-kawanmu ya. Jangan lupa foto-foto/ videonya di tag ke mimin @pkucity 😄

#repost from @nokvitaa - Memacu adrenalin😧😅 w/yesi, pitut, maya. Info dikit ni bagi yg pada nanya, jadi tadi aku dkk nyobain #crazycoaster ni pake kartu trans studio mini

Beli kartunya 200k (karna malas ngantri) dan sudah ada saldo utk bermain senilai 200k plus saldo bonusnya 40k Nah ntar tinggal ditunjukkan aja kartunya ke petugas wahana yg ingin di cobain. Jadinya bayar pake saldo yg ada di kartu trans studio mini. Ada juga yg 50k, joined @transmart_pekanbaru

#grandopening #transmartpekanbaru #projecttransmart #crazycoasterfreaks #rollercoaster #transstudiomini #pku #pkucity #pekanbaru #riau #sumatera
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Follow @pkucity and let's sharing your amazing moment in Pekanbaru City with #pkucity •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Need socmed/ online media/ outdoor promotion? Feel free to contact us at our Line account @rkg9915p or send direct message (DM)
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Banana Peanut Patata adalah salah satu dari lima varian Surabaya Patata. Terbuat dari paduan olahan kentang, pisang dan kacang varian ini ga cuma enak tapi juga bener-bener ciamik soro!
Menurut kalian yang sudah pernah coba, share dong ke yang lain seciamik apa rasanya? 😍😋
.
.
#ciamiksoro #surabayapatata #areksuroboyo #surabaya #surabayafood #surabayacake #oleholehsurabaya #surabayanorthquay #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersurabaya #flipbottlechallenge #grandopening #riaricis #okisetianadewi

Ready for the #RebirthOfAnIcon 💎
Extremadamente feliz de tener una majestuosa pieza del diseñador puertorriqueño @jeancintron 👏🏻 Estaba loca por lucir una de tus creaciones...la primera de muchas🙌🏻😀
Maquillaje y peinado gracias a la hermosa @josyandrades ❤️ Siempre te botas chulin!
#latina #GrandOpening #HSJ #tvhost #rockyourstyle #GoodVibesOnly #trending

Signing in full effect at @torpedocomics in Las Vegas. #grandopening #again

Sky Garden Grand Opening. Seoul station 7017 project👏
If you have any questions about It, just let me know. I will help you😀 ⭐️Photo by @ovanduivenbode ⭐️Tag #khelp when think about Korea⭐️
-
-
-
Add me on 🎈Line:khelp_ 🎈Wechat: khelp_ 🎈Kakao: khelp or message me on IG😀
-
-
-
#seoul#grandopening#seoulstation#project#garden#travel#seoullo7017#southkorea#korea#koreatrip#koreatravel#visitkorea#seoulsearching#seoul#明洞#ソウル#韓國#🇰🇷

✨ today marks one year ❤️ and I could put a whole bunch of emotional shit in a caption because that's just the type of person I am ! EMOTIONAL 😭 but I won't waste my time , I'm just embracing the fact that I did it ! I made it ! I'm succeeding ! Many doubted me and some wished my salon would fail, and many more prayed for me and even more supported me along the way. So I just wanted to say thank you to everyone who was there for me and who is still riding with me til this day 🙏🏽 it means more then you know . And I ain't stopping this ride til the wheels fall off bih 😂 #happyoneyearanniversarytoME #grandopening #anniversary #oneyearago #timefliessofast #memories #nailgawdstudios #nailgawwdmuva

Takeover alert! We're broadcasting live from The District by Hilton Club all week for our grand opening event. Be sure to follow the fun (and tag your posts) using #DistrictOpening. Team Member Erik kicks us off in the beautiful, open-air lobby.

MOST RECENT

After years of passing the abandoned #ChildsRestaurant during #ConeyIsland boardwalk adventures, what a treat to finally get to dine in the space. @kitchen21 definitely has some kinks to work out, but there's no denying it's absolutely stunning inside. #latergram #aboutlastnight #grandopening

We're thrilled to announce the #grandopening of @oceanapoke, our new sister restaurant located on 1700 Broadway at 53rd St. #Poke never tasted so good. #oceanapoke

#Repost @surabayapatata (@get_repost)
・・・
Halo, Arek Patata!

#KejutanCiamik bulan Mei ini masih berlaku lho! Mau tahu kan gimana caranya biar dapat disc 50%?? Cukup repost foto ini di instagram kamu, datang ke outlet dan tunjukkan bukti repostmu ke kasir dan taraaa! Kamu bisa dapat disc 50% untuk 1 box Surabaya Patata!
Tunggu apa lagi!? Yuk, buruan repost dan ke outlet 😆😆😎😎
.
.
#ciamiksoro #surabayapatata #areksuroboyo #surabaya #surabayafood #surabayacake #oleholehsurabaya #surabayanorthquay #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersurabaya #flipbottlechallenge #grandopening #riaricis #okisetianadewi

Just let the music lead you to the paradise 🌺 .
.
.
Khi bạn cạn dáng để bâu và bạn đứng bừa để cho có ảnh mà up...😩
Anyway đây là ảnh ng khác chộp nh vẫn phải bẩu a bếu sửa cho nung ninh
Êu a bếu nhều nhều bêu bêu 🙆🏻🙆🏻🙆🏻💋💋💋❤️❤️❤️
#grandopening #dancestudio #instaalbum #instasize #dancingtime #axidancestudio #picoftheday #dailypic #dancelife #instadaily #nikehuarache

#Repost @surabayapatata with @repostapp
・・・
Halo, Arek Patata!

#KejutanCiamik bulan Mei ini masih berlaku lho! Mau tahu kan gimana caranya biar dapat disc 50%?? Cukup repost foto ini di instagram kamu, datang ke outlet dan tunjukkan bukti repostmu ke kasir dan taraaa! Kamu bisa dapat disc 50% untuk 1 box Surabaya Patata!
Tunggu apa lagi!? Yuk, buruan repost dan ke outlet 😆😆😎😎
.
.
#ciamiksoro #surabayapatata #areksuroboyo #surabaya #surabayafood #surabayacake #oleholehsurabaya #surabayanorthquay #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersurabaya #flipbottlechallenge #grandopening #riaricis #okisetianadewi

Rexie is getting pumped for our grand opening this Saturday!!! We'd love for you to join!! It's from 10-2pm at the box. We're going to have a fun community workout (sometime between 10-1030am), be raffling off some fun prizes and eating some yummy grub together enjoying time together as a community! Be sure to RSVP on our Facebook event page so we can plan for food and our community workout 🎉💗💪🏻
#atx #crossfit2024 #grandopening #liftleaplive #austin #austintx #austintexas #workout #dedication #determination #hardworkpaysoff #trex #rexie #tflex #grandopening #may27th #rsvp #facebook #facebookevent #fun #family #community #crossfit #crossfitter #getfit #gettingfit #pumped #homevideo #doyouevenlift #trexarms

Halo, Arek Patata!

#KejutanCiamik bulan Mei ini masih berlaku lho! Mau tahu kan gimana caranya biar dapat disc 50%?? Cukup repost foto ini di instagram kamu, datang ke outlet dan tunjukkan bukti repostmu ke kasir dan taraaa! Kamu bisa dapat disc 50% untuk 1 box Surabaya Patata!
Tunggu apa lagi!? Yuk, buruan repost dan ke outlet 😆😆😎😎
.
.
#ciamiksoro #surabayapatata #areksuroboyo #surabaya #surabayafood #surabayacake #oleholehsurabaya #surabayanorthquay #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersurabaya #flipbottlechallenge #grandopening #riaricis #okisetianadewi

Interested in getting some new tattoos for this summer? Or just interested in having a good time with some good tunes good food and cool people? Either way this is the place to be this Thursday evening my man will be having his grand opening for his killer tattoo shop and you don't want to miss it! You can also meet the other tattoo artists there they do amazing work and I highly recommend all of them! This event is family friendly as well...let's spread the word!Be there or be square🎶☺ #trueromancetattoo #tattoo #grandopening

#Rensta #Repost: @surabayapatata via @renstapp ···
“ Halo, Arek Patata!

#KejutanCiamik bulan Mei ini masih berlaku lho! Mau tahu kan gimana caranya biar dapat disc 50%?? Cukup repost foto ini di instagram kamu, datang ke outlet dan tunjukkan bukti repostmu ke kasir dan taraaa! Kamu bisa dapat disc 50% untuk 1 box Surabaya Patata!
Tunggu apa lagi!? Yuk, buruan repost dan ke outlet 😆😆😎😎
.
.
#ciamiksoro #surabayapatata #areksuroboyo #surabaya #surabayafood #surabayacake #oleholehsurabaya #surabayanorthquay #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersurabaya #flipbottlechallenge #grandopening #riaricis #okisetianadewi

@jadeywadey180 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
She's coming !!!!!!!!! 🔥. Our Grand Opening is going to be LIT 🔥 Everyone let's give her some love and show her how much NorCal loves ❤️ her !!! Don't miss the chance of meeting the gorgeous & talented Jade Marie when you make a purchase at our Grand Opening in Elk Grove, CA. ( When you spend $40.00 or more you will qualify for the meet & greet with our @jadeywadey180 😘😘😘 #sacmua #sacramentomakeupartist #sacramentomua #sacramentoca #elkgrove #elkgroveca #pinkyroseelkgrove #elkgrovemakeupartist #entrepreneur #internationalmakeupartist #jadeywadey180 #pinkyrosesisters #elkgroveca #grandopening #pinkyrosecosmetics #pinkyrose #losangelesmakeupartist #newyorkmakeupartist

#Repost @surabayapatata (@get_repost)
・・・
Halo, Arek Patata!

#KejutanCiamik bulan Mei ini masih berlaku lho! Mau tahu kan gimana caranya biar dapat disc 50%?? Cukup repost foto ini di instagram kamu, datang ke outlet dan tunjukkan bukti repostmu ke kasir dan taraaa! Kamu bisa dapat disc 50% untuk 1 box Surabaya Patata!
Tunggu apa lagi!? Yuk, buruan repost dan ke outlet 😆😆😎😎
.
.
#ciamiksoro #surabayapatata #areksuroboyo #surabaya #surabayafood #surabayacake #oleholehsurabaya #surabayanorthquay #surabayafoodies #surabayakuliner #kulinersurabaya #flipbottlechallenge #grandopening #riaricis #okisetianadewi

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags