#gpsl

355 posts

TOP POSTS

#GPSL all we do is win #equalpay #sfb πŸ™ŒπŸΌ

Idea paling banyak dapat bila kita dalam mood BERCUTI ✈️ alhamdulillah untuk rezeki ini. Kali ni bercuti Mimi dapat 3 benda dalam waktu yang sama :
1. Menuntut ilmu
2. Circle yang positif
3. Bercuti .
Be humble, be hungry 😊 #GPSL

For the babies #GPSL

Tartan Devils Oak Avalon 2016 champions! #footy #gpsl #tdfc #piperspub #3peat

@rosienaughton_ In our #GPSL Barthélémy ❀️

Golden Private Session Langkawi,best moment ever.
#byondsuccess
#langkawi
#privatesession
#gpsl

Sudah tiba masanya kita kira nilai masa diri kita utk sejam...⌚⌚ adakah masih relevan untuk kita lakukan semua kerja2 yg sepatutnya team kita yg buat dengan membazir kos nilai sejam diri kita? Masalahnya tau ke kira berapa nilai diri anda selama sejam?? 😏😏 .
Short escape lepas kelas petang tadi...tq abg hadi blnja mkn laksa ikan sekoq n coconut shake...apply ilmu log budi katanya...πŸ˜‰πŸ˜‰ #byondsuccess #GPSL #privatesessionlangkawi

Jae girl receiving her ribbons from league! Way to go girl!πŸ˜˜πŸŠπŸΌπŸ’• @__.jaee.__
#gpsl #eldoradoseadragons #league #waytogo #love

MOST RECENT

This might get interesting... Especially since it's engaged at 12y...
@glockinc #jaeger #montanagoldbullet #titegroup #dawsonsights #bladetech #kkmprecision #crspeed #rangenight #pewpewlife #USPSA #GPSL

LAWATAN SAMBIL BELAJAR & OBSERVE .
Langkawi throwback..time kt langkawi ritu sempat la singgah 2 bakery Melayu di sekitar Kuah n Otw ke pantai airport langkawi...
.
#leenabakery n #salehabakery ..seronok tgok bakery orang..masing2 ada cawangan di Pantai Cenang n Penarak....
.
Kek n product bnyk...chiller pun berderet...quality product mcm bakery Chinese.. πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Sambil berjalan tu observe apa yg boleh di apply, apa yg boleh di perbaiki disamping dapat tmbah idea untuk Tiniebakery...πŸ‘πŸ‘
.
Tapi yg pasti bukan calang2 pengalaman dorg ni dalam bidang bakery...😍😍😍 betul lah bak kata pepatah...jauh berjalan luas pemandangan..😎😎 #GPSL #byondsuccess #tiniebakery #ipohan #ipohbakery

Kelas percuma...
Boleh hubungi nombor yang berkenaan untuk keterangan lebih lanjut...
Nak cut bajet?.
Ni la ubatnye.. free sahaje.... Dijamin tiada up sale... #bisnesonline
#free
#dcunzexclusive
#terapiinstagram
#smsotw
#mmd6
#gpsl
#byondsuccess
#belajar

"Kami pacak 25 billboard tahun lepas in rush. Esok raya, harini kat highway pasang bill board"
__

Pertama kali Mimi jumpa kak Hanis, first impression -- cantiknya kakak tu, nak kenal lah nak mintak beauty tips hihi. Sampai satu masa Mimi dgr yang ada owner HIPSTER POMADE tengah join MMD jugakk. Andddd rupanyaaaaa kak Hanis ialah isteri kepada si pemilik Hipster Pomade tu! Hahaha come on lah Mimi kau balik kampung tiap bulan, tapi tak perasan abg Amir ada je dekat belakang kau in person! Lol. Seorang isteri, seorang bekas guru yang kini berbisnes bersama suami -- full time. Tak jadi minta beauty tips, kak Hanis kongsi saja apa yg kejayaan hispter pomade buat! Walaupun berada dalam niche bisnes yang berbeza tapi apa yang sama kami bisnes nak tingkatkan mutu ummah. Terlalu banyak yang Mimi belajar dari kak Hanis. Dari MMD sehingga ke whatsapp, sehingga kak Hanis n abg Amir dtg ke majlis persandingan kami, terharu sgt! 😍
__

Perginya jauh terlalu cepat. Mimi bangga sangat anak muda, anak melayu zaman kini ramai dah maju ekonominya. Bersama kita mantapkan ekonomi negara & ummah. Semoga kak Hanis terus diberi kesihatan yg baik & terus melakar berbagai kejayaan lagi dgn @hipster_pomade. A very nice lady I knew since day one till now. No wonder orang kaya bertambah kaya, mereka sentiasa berkongsi tanpa lekang. πŸ”₯ Oh yess my husband pun dah jadi raving fans Hipster Pomade! Power marketing hampa naaa πŸ˜‹ #GPSL

Nak balik dah....thnx Langkawi for the great memories...6 kali smpai ke sini bersama memori dan org yang berbeza2...😁😁 .
Tapi kali ni terukir kenangan yg sememangnya luarbiasa sbb dpt jmpa org2 hebat dan tinggi ilmunya dlm bisnes tetapi masih rendah diri dan egonya sentiasa mencari dan upgrade ilmu...😍😍
.
memory yg manis untuk dikenang dlm perjalanan menuju puncak kejayaan...πŸ’‹πŸ’‹ #esokkerja #langkawi #GPSL #byondsuccess #cenang #tiniebakery

Alhamdullillah tamat 3hari golden private session langkawi....ni la antara circle2 positif saya yg hebat2....
.
bukan calang2 orgnya...ada yg buat backdrop stage utk program2 di astro termasuk AME2017 mlm ni. Ada yg dah naik billboard dri ujung utara ke selatan semenanjung...ada yg dah berkali2 masuk tv n paper...
.
sales puluhan ratusan ribu sebulan...kalau nak banding kan dgn Tiniebakery masyaallah kerdil sgt...tapi bak kata tuan guru pengurusan saya, untuk upgrade income kita, circle kita pun kena la upgrade...πŸ˜‡πŸ˜‡ xsampai sehari dah rindu suasana n energy dlm kelas...#GPSL #privatesessionlangkawi #byondsuccess

Idea paling banyak dapat bila kita dalam mood BERCUTI ✈️ alhamdulillah untuk rezeki ini. Kali ni bercuti Mimi dapat 3 benda dalam waktu yang sama :
1. Menuntut ilmu
2. Circle yang positif
3. Bercuti .
Be humble, be hungry 😊 #GPSL

Last day...last slot..how to sell ur bisnes....
.
Bisnes dijual bukan sebab kita terdesak nak duit...tapi memang untuk dijual...end mind game!! #byondsuccess #GPSL #privatesessionlangkawi #f&bcircle #tiniebakery

Selepas habis kelas tuan Abdul Basit...Sambung Sesi bertalaki dengan @d.lailahani owner @eldurra.official .... Berkenaan membina agen yang berkualiti....
So agen2 diluar sana... Who want to be with me.....
Hahaha.. #acahacahretis....
Saya berada di cirale yang sangat #ohsem .. #GPSL
#byondsuccess
#bisnesjalanankegayakoprat
#smsotw
#dcunzexclusive
#terapiinstagram

Sudah tiba masanya kita kira nilai masa diri kita utk sejam...⌚⌚ adakah masih relevan untuk kita lakukan semua kerja2 yg sepatutnya team kita yg buat dengan membazir kos nilai sejam diri kita? Masalahnya tau ke kira berapa nilai diri anda selama sejam?? 😏😏 .
Short escape lepas kelas petang tadi...tq abg hadi blnja mkn laksa ikan sekoq n coconut shake...apply ilmu log budi katanya...πŸ˜‰πŸ˜‰ #byondsuccess #GPSL #privatesessionlangkawi

Macam ni cara kita bercuti.. huhuhu.. #GPSL
#byondsuccess
#smsotw
#terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags