#gpsl

364 posts

TOP POSTS

@rosienaughton_ In our #GPSL Barthélémy ❤️

For the babies #GPSL

Tartan Devils Oak Avalon 2016 champions! #footy #gpsl #tdfc #piperspub #3peat

Golden Private Session Langkawi,best moment ever.
#byondsuccess
#langkawi
#privatesession
#gpsl

#GPSL all we do is win #equalpay #sfb 🙌🏼

Jae girl receiving her ribbons from league! Way to go girl!😘🏊🏼💕 @__.jaee.__
#gpsl #eldoradoseadragons #league #waytogo #love

Kawan dan sahabat dan saudara, setelah kurang lebih 4 tahun gak ketemu akhirnya dipertemukan di tahun 2017 #futsal #anakrembang #sidowayah #GPSL

Sudah tiba masanya kita kira nilai masa diri kita utk sejam...⌚⌚ adakah masih relevan untuk kita lakukan semua kerja2 yg sepatutnya team kita yg buat dengan membazir kos nilai sejam diri kita? Masalahnya tau ke kira berapa nilai diri anda selama sejam?? 😏😏 .
Short escape lepas kelas petang tadi...tq abg hadi blnja mkn laksa ikan sekoq n coconut shake...apply ilmu log budi katanya...😉😉 #byondsuccess #GPSL #privatesessionlangkawi

MOST RECENT

We had GPSL LEAGUE FINALS for swimming today and I got 5for5 best times and 3 heat winners #GPSL #swimming #haysvillepirahnas #3rdplace

#tentcity #gpsl #leaguefinals Eldorado, Ks. Go HAYSVILLE PIRANHAS!

To prone or not to prone... That is the question. Nope, it's a trap. @glockinc #jaeger #montanagoldbullet #titegroup #dawsonsights #bladetech #kkmprecision #crspeed #rangenight #pewpewlife #USPSA #GPSL

Balloons are away! Driving to Newton now to anticipate landing. #gpsl #arhab #amateurradio

Ngồi nhâm nhi học bài 🍴🍸
#GPSL

Kawan dan sahabat dan saudara, setelah kurang lebih 4 tahun gak ketemu akhirnya dipertemukan di tahun 2017 #futsal #anakrembang #sidowayah #GPSL

This might get interesting... Especially since it's engaged at 12y...
@glockinc #jaeger #montanagoldbullet #titegroup #dawsonsights #bladetech #kkmprecision #crspeed #rangenight #pewpewlife #USPSA #GPSL

LAWATAN SAMBIL BELAJAR & OBSERVE .
Langkawi throwback..time kt langkawi ritu sempat la singgah 2 bakery Melayu di sekitar Kuah n Otw ke pantai airport langkawi...
.
#leenabakery n #salehabakery ..seronok tgok bakery orang..masing2 ada cawangan di Pantai Cenang n Penarak....
.
Kek n product bnyk...chiller pun berderet...quality product mcm bakery Chinese.. 😇😇
.
Sambil berjalan tu observe apa yg boleh di apply, apa yg boleh di perbaiki disamping dapat tmbah idea untuk Tiniebakery...👍👍
.
Tapi yg pasti bukan calang2 pengalaman dorg ni dalam bidang bakery...😍😍😍 betul lah bak kata pepatah...jauh berjalan luas pemandangan..😎😎 #GPSL #byondsuccess #tiniebakery #ipohan #ipohbakery

Kelas percuma...
Boleh hubungi nombor yang berkenaan untuk keterangan lebih lanjut...
Nak cut bajet?.
Ni la ubatnye.. free sahaje.... Dijamin tiada up sale... #bisnesonline
#free
#dcunzexclusive
#terapiinstagram
#smsotw
#mmd6
#gpsl
#byondsuccess
#belajar

Nak balik dah....thnx Langkawi for the great memories...6 kali smpai ke sini bersama memori dan org yang berbeza2...😁😁 .
Tapi kali ni terukir kenangan yg sememangnya luarbiasa sbb dpt jmpa org2 hebat dan tinggi ilmunya dlm bisnes tetapi masih rendah diri dan egonya sentiasa mencari dan upgrade ilmu...😍😍
.
memory yg manis untuk dikenang dlm perjalanan menuju puncak kejayaan...💋💋 #esokkerja #langkawi #GPSL #byondsuccess #cenang #tiniebakery

Most Popular Instagram Hashtags